Infestation: Survivor Stories

poruka: 1.528
|
čitano: 256.009
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
The War Z

da za exp nakraju i procital....bit ce fajn kad pocne to,samo na koji nacin (nadam nis komplicirano) a tek dok se otvori mapa bit ce jahanja hehehe

niceeee.makar i da ti kaze friendly di je garancija da ti iza leda ne pukne...
dobar loot,ako je to ista puska koju sam ja imal opaka je (onak sa ljeve strane municija kao stoji,neka kao plava boja) fino padaju zombi 2-3 odjedanput kad se posloze ^^. e armor do sad jos nisam vidil u igri....a ruksak-a ima li sta pametnih? ja cu morat danas opet ispocetka skupljat.ovaj put jos lakse,3 put provjerit skrivat,a ako tko naide,pucam pa onda pitam.... samo se nadam opet da cu imat srece sa hranom...tako fino nakupio 5-6 konzervi,mislim onih spageta ...

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.11.2012 13:45 (cropunk).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: The War Z
ma za hranu se ne sekiraj, glavno da imas s cim se lijeciti. puska je odlicna...
ma da je rekao da je friendly, isao bi svojem putem i bok. ne bi se nikad vise vidli. ovako je popusio jebacki loot.
15 godina
neaktivan
The War Z

ja sam se u gradu u panici odlucio sakriti iza nekog kontenjera. katastrofalna pogreška jer više nisam mogao izaći ^^

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
The War Z

a to se zove sreca lol...aj bar smo i to saznali :P

ma meni hrana najveci problem ovog drugog sve na bacanje doslovno imam.... ostalo mi jos jurisna puska neka.....ali cekic je tu,sve skupljam i buksam u inv...ali sad opet trazit veci ruksak

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
imam ja large backpacka, dam ti veceras ako zelis.
13 godina
protjeran
The War Z

Ako netko želi malo teamworka dođite na ts, 

igramo dvojca za sada, imamo dosta gera (large backpack).

Igrat čemo navečer opet pa ako imate slušalice i mic slobodno se pridružite.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
The War Z

o moze moze,samo steta ako pogines tj ubiju mogu lootat ,sto ti ne ostane za stalno :/

borna si na 145 ? vidimo se tamo, ja ne koristim ts ali moremo tipkat nije problem.... ipak sto na s je vise to oblje manje ce se usudit nas napast.ja idem opet sad ozivit svog na pisti i probat nes skupit da me ne ubiju :p pa na sigurno podrucje ono dolje kod piste,jeb ne znam imena jos

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
ja preko tjedna tesko mogu na TS, ali cu rado lutati uokolo s vama ako nije problem.
13 godina
protjeran
The War Z

Ako malo razmislite malo igranje preko chata je retardirano. 

Ako imate slušalice mislim da nije problem skinut tih 40 mb koliko ts ima. 

A ako nemate onda skok u bilu i kupite slušalice za 30-50 kn i to je to.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
The War Z

ma meni je zbog neta, odnosno laga, jer igram na mobilnom internetu. :)

al mogu pokušati.

0 0 hvala 0
17 godina
The War Z

ja imam druge razloge zbog kojih nemrem,ne zbog slusalica jer ih nemam il slicno.... kad budem mogel bum se ukljucil,a ovo chat nije ni meni nis posebno ali tu je moze se koristit

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
The War Z

a istina. malo je mutavo preko chata, ali da se i tako živjeti :D

0 0 hvala 0
13 godina
Zvonzi kaže...
exp jos uvijek ne funkcionira posto je alpha.
nego, danas kresnuo nekog lika koji mi nije odgovarao na friendly pozive. izmedu ostaloga lootao: sog sauer 556 pusku, dva m16, jedan m4 semi, atv armor itd. huhuhu.

Sta ispitujes, pali. Ja danas ujutro reko, aj da malo odigram. Udem u market, frajer mi se sulja. AK u ruke i raspalio mu bulju i uopce me ne interesira vise. Pucam po svemu. Za zombie cekic, a za ljude AK :D sad imam dva komad,a pa moram do safe zone da spasim jednog :D 

17 godina
The War Z

predobro me krenulo i....naravno ubili me njih 2 .....popi... od tih ljudi ,a tako mi krenulo skupio fino stvari i sad ajde opet ispocetka :////

ps cini se da su zombiji popzidili respawn se nekak brz i hrpa ih ima 

edit: 3 godine dok dohodal sa 2 likom ali sva sreca ostalo stvari na podu, tj ruksak veliki (zasto ga nisu uzeli neam pojma ) i 2 cekica -.- naravno hrpa hrane i ostalo otislo... sve mi se cini da ce biti rent server kad ce bit moguce heh...makar gubi se gust ali popizd....kad skupljas i sve zgubis na kraju....a da nisam pazio suljao se gledao okolo stalno....nema sanse ,samo srece imat

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.11.2012 22:22 (cropunk).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
The War Z

Namjeravam kupit igru, da li se isplati kupovati ovaj Legend za $60 ili je dosta ovaj od $25 obični Survivor?

I šta znači ovo "Stronghold Map server hosting" i koliko je to zapravo $30, jel to puno in-game ili?

LP

Life is Simulation
Poruka je uređivana zadnji put uto 13.11.2012 23:30 (lotar1919).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
The War Z

Ma uzmi survivor. Sta ces davat za nedovrsenu igru tolike pare. Isto ces se igrat ko i mi svi :D 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
The War Z

Po meni nemas neke razlike osim in game novca....tih 30 dolara ako je ono sto se loota i nije nes previse(kod loota dobis od 30 do 97-moje najvece dosad, koji je isto tako random kod ubijanja zombija),ako ne onda stvarno ne znam.Uglavnom mozes kupovat stvari u igri to da,ali je poblem ako te ubiju gubis to,sve pada sa tebe....pa po meni kupi najjeftiniju verziju. Jedino ako bas ima para zemi najjacu.

a ovo sto se tice mape,mislim da je to kao tvoja server mapa,u koju upadaju ljudi koje ti pustis,privatni server jel...po meni bar.u buducnosti ce se moci kupovat/placat a ti dobis kao free 6 mj ako uzmes najskuplju verziju....

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
The War Z

ajde ljudi na 145 :)

Dosadno mi je samome.

1 0 hvala 0
13 godina
The War Z

Zasto se ne moze uc u WarZ. Pise da su serveri nedostupni, ali nigdje obavijesti na njihovoj stranici.

EDIT: Uspio uc. I odma okrsaj kod onog velikog marketa u  ovom http://i49.tinypic.com/v3kars.jpg center city. Vidim 7 ljud na 145 ima, reko ajde da malo lootam na miru pa kasnije da koljem. Kad ono kod marketa jedan stoji i krenem rafal po njemu i pogodim ja njega par puta ali frajer ne pada. Kad ja skuzim da su dva. I tako se mi napucavamo naizmjenicno. I nisam vise imo zivaca, jer znam da mi je sansa da krepam 90% :) Gas u market i disconnect. Druge nema. Ali kolko sma vidio market je krcat svime i svacim. Tak da isplati se stalno spawnat u marketu na drugim serverima, dobro se opremis :D 

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.11.2012 11:46 (SimeKZ).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
lotar1919 kaže...

Namjeravam kupit igru, da li se isplati kupovati ovaj Legend za $60 ili je dosta ovaj od $25 obični Survivor?

I šta znači ovo "Stronghold Map server hosting" i koliko je to zapravo $30, jel to puno in-game ili?

LP

ja sam uzeo pioneer za 40 baksa. dobio jedno 2k i još neš sitno game coinova koje možeš koristit na marketu za neke stvari (nemoj zamjenit gc koje možeš kupit i dollare koje skupljaš ingame), i kad dođe rentanje servera (stronghold map server blah..) ću imat 30 dana free. doduše meni osobno se igra svidla s obzirom na pare koje sam dao

SimeKZ kaže...

Zasto se ne moze uc u WarZ. Pise da su serveri nedostupni, ali nigdje obavijesti na njihovoj stranici.

EDIT: Uspio uc. I odma okrsaj kod onog velikog marketa u  ovom http://i49.tinypic.com/v3kars.jpg center city. Vidim 7 ljud na 145 ima, reko ajde da malo lootam na miru pa kasnije da koljem. Kad ono kod marketa jedan stoji i krenem rafal po njemu i pogodim ja njega par puta ali frajer ne pada. Kad ja skuzim da su dva. I tako se mi napucavamo naizmjenicno. I nisam vise imo zivaca, jer znam da mi je sansa da krepam 90% :) Gas u market i disconnect. Druge nema. Ali kolko sma vidio market je krcat svime i svacim. Tak da isplati se stalno spawnat u marketu na drugim serverima, dobro se opremis :D 

e zbog toga bi tako htio da implementiraju neku restrikciju što se tiče server hoppera. više me živciraju oni što kad skuže da je grdo fino trk u prvi zaklon i dc. 

no ekipa koja voli "farmat" po serverima pa na kraju ima 300 large backpacka isto nije neš bolja. još kad mi se krenu žalit kak igra nije realna, a oni trče po paralelnim svemirima i uzimaju sve šta vide :P

zato treba fino ubacit neki limit. tipa uđeš na server i izađeš s njega, nakon toga imaš neki lock za druge servere tipa minutu, 2, 5, 15, 20... i jasno...jedino gdje možeš je server s kojeg si otišao. to bi kolko tolko stalo na kraju i hopperima i looterima :)

Hello, IT. Have you tried turning it off and on again?
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.11.2012 12:10 (wh15tler).
14 godina
The War Z

slažem se. nitko ne voli hoppere. :)

ja se držim 145ke i to je to... Sime kada si bio online? nisam te skužio, ja od 10 igram na 145. malo ljudi bilo pa fino izlootao Clearview i Camp Splinter.

jučer mi se desila situacija da me jedan lik ubio, i tako mi počeli pričati preko proxa, i zove on mene na TS. ja reko, ajd', nemrem pričati ali ću vas slušat. spojim se ja, a oni bez beda o hackovima, ESPovima itd. kao, bio je neki update i jedan drugoga upozoravaju da gase hackove. niš, ja se zahvalio nakon pol sata, DCao se i trk prijaviti šta sam čuo supportu. govna.

1 0 hvala 0
17 godina
Zvonzi kaže...
ma za hranu se ne sekiraj, glavno da imas s cim se lijeciti. puska je odlicna...
ma da je rekao da je friendly, isao bi svojem putem i bok. ne bi se nikad vise vidli. ovako je popusio jebacki loot.

fora je sto taj chat ne radi najbolje, meni malo malo nesto napisem i nista, ne posalje poruku. Mozda liku jadnom samo nije chat radio :)

Ali svejedno ne treba ih ispustat iz vida ni ako kazu da su friendly, neki dan me neki lik tako zatuko cim sam mu okrenio ledja. Mislim da si bas ti bio na serveru, nesto si se zalio da su te zombiji opkolili :)

14 godina
hahaha sjecam te se. kod delta ranger stationa. jos sam pisao svinja bas si prase haha. ako te tjesi i mene je. nisam imao apsolutno nista a zombiji me opkolili na autu. i taj me smrad zatukao.
13 godina
dodem sad na server pa ako ima koga u marketu sam. Mada se bolje prije javite jer resetam bez pitanja :)
15 godina
neaktivan

ak netko igra...nek se javi na 145 ingame

Hello, IT. Have you tried turning it off and on again?
14 godina
The War Z

ja bum tek oko 11. :)

0 0 hvala 0
13 godina
The War Z

Doci cu i ja oko 11. Pa mozemo skupa. Mada mi je gadno po mraku igrat. Nikako da nabasam na neki Nightvision ili nesto :D Koristiti flashlight je smrtna kazna :D 

Danas je jedna zenska nastradala, flashlightom drnđala po marketu pa je posisala metak i jos mi kasnije napise are you a noob a krenula na mene sa siljatom batinom :D  

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
The War Z

Evo mene na 145 :) da malo predahnem od black opsa :D

The king is back!

0 0 hvala 0
14 godina

budeš na onom TSu ili? mislim, mogu samo slušati, ali i to je bolje nego samo pisanje :D

ma ja sam se već navikao na mrak hehe. a NVG se valjda jednom u tri dana spawna, i to sigurno u campos cityu, a tamo nejdem :D

btw, dok ja dođem online dovuci se ili do Blue Ridge ili Castle Pinea :)

17 godina
The War Z

sad cu i ja upast....idem u safe zonu prebacit stvari uzet gluposti i pici prema velikom gradu skroz gore, da vidim tamo sta ima,a ako i poginem da ne izgubim nista vrijeddno

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice