Infestation: Survivor Stories

poruka: 1.528
|
čitano: 256.058
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran
The War Z

Znaci svi na EU 145 :)

The king is back!

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
The War Z

Kupio igru sada, kada se skine pa možemo igrat.

Evo i ts:

eurots8.gameservers.com:9199

W3llc0m3

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
The War Z

Kupio bi igru, ali moram priznati da bi je voli isprobati na koji dan prvo, pa bih bio iznimno zahvalan ako bi mi neko poslao Guest key ako ima koji viška.

Pozdrav.

Marko Ištuk
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
The War Z

Također ako ima netko gest key da malo isprobam igru bio bih zahvalan!

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
The War Z

Ajmo na ts ako netko igra.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: The War Z

e jer igras jos uvijek

13 godina
protjeran
The War Z

Idem sada.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
The War Z

kako me chiteri zivciraju, totalno uniste zelju za tim da upalim igru slijedecih mjesec dana... fuj smradovi

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
The War Z

evo i mene nadma se veceras onda na 145....neki omiljeni dio mape di ste ili kruzite?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
The War Z

ja sam trenutno oko smallvilea/airfield/delta ranger. :)

0 0 hvala 0
14 godina
The War Z

ja stižem oko 11 :)

ako bude koga online, nek se javi. sumnjam da ću moći na TS, ali barem da nisam sam.

0 0 hvala 0
17 godina
The War Z

ja isto planiram lagano do airfilda....da vidim kak to izgleda,ako ne umrem od gladi putem :p ... sam da pitam,isti princip umiranja od gladi kao kad te netko ubije ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
The War Z

Krenem, fino se opremim. Cujem lika iza sebe i ugasim flashlight i cucnem u market i naravno frajer dum, dum i nema me. Sad sam se jos bolje opremio hranom i AK.om. Tako da koga god vidim, na daljini kojoj se moze pucat HE IS A DEAD MAN. Ne interesira me bio to bilo tko. Ja cu isto doc navecer, ali pucam po svemu sta se krece.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
cropunk kaže...

ja isto planiram lagano do airfilda....da vidim kak to izgleda,ako ne umrem od gladi putem :p ... sam da pitam,isti princip umiranja od gladi kao kad te netko ubije ?

ma od gladi se umire jako sporo. glavno da imaš pain killersa, bandagesa itd.

uglavnom, tko bude oko 11 na EU 145, neka mi se javi. ustvari ja ću se javiti vama, samo odgovorite da znam da ste to vi :D

ja sam ti jako blizu airfielda, točnije u hidden forest, pa ako budeš oko 11 tamo još uvijek, možemo zajedno lootat ako preživimo. :D

13 godina
The War Z

Ja bi doso do airfielda, ali sam tocno na sredini mape, tamo kod Ranger Stationa. Pa mi se neda hodat, jer hodanje je uzasno sporo. To su odvratno napravili. Cijela vjecnost ti treba. A ovo je tek pola mape. 

Kada budu cijelu mapu otkrili i dodali neke sadrzaje ? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
The War Z

Pa vjerojatno kad izade cijela tko zna. Evo ako igrate javite se na global chat di ste na nasem, tj nemojte reci mjesto da ne bi gankali ljudi,vec cemo se skuzit di smo ako nista prevest cemo ime nekako :p ....evo ja na pisti....fora je velika,hrane cak uspio nesto nac....a sto se tice gledai painkilleri i bandeges to pomaze ili ? nisam te to skuzio kod gladi...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
u full releaseu bi trebalo biti i vozila. sto se tice gladi, kad si gladan health zasada jako sporo gubis, sto znaci da bez problema odrzavas health sa pain killerima itd. znaci kad si gladan ne umires odmah nego postepeno gubis health.
ja putujem s posla i oko 11 sam online.
17 godina
The War Z

i ubije me gamad -.- .....to se zove peh eh. ode hrana medium bag oruzje badges sve u nista... ako netko vidi enricce nek gl slobodnu ubije....mislim da cu ja isto tako nadalje....

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.11.2012 22:52 (cropunk).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
The War Z

Samo lagano suljanje pomaze, nista vise. Ali jos jednom, charachter se krece pre,pre sporo. Suljanje traje vjecno.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
The War Z

airfield je jako opasno mjesto :D

0 0 hvala 0
17 godina
The War Z

pricaj mi ^^^....ajd izgubio 2 oruzja nes vode,badges....zao mi samo 4-5 konzerva full hrane ... majku im njihovu

vidimo se sutra mozda,,,,ja bi trebao oko 9-10 bit tu....ali javim na skype

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.11.2012 23:38 (cropunk).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
The War Z

a jebiga. rekao sam ti da nemaš baš šanse. još ti je taman onaj s leđa uletio. taman sam ga vidio kako trči, ali nisam imao pojma koji si ti :D

0 0 hvala 0
13 godina
The War Z

Kreno malo igrat. Ali prevelika sam čkapi da bi igro, pogotovo jos dok sam na faksu na stanu u prizemlju i soba kraj prozora. Jos oni zvukovi kad si u gradu kraj zombia. Hebi ti to, po danu je majka. Ovako samo mogu zivcani dobit ili PTSP. 

Udem u market i cujem negdje zombia da riče i naglo se trznem okrenem i on stoji iznad mene. Dobro da sam bio priseban pa da nisam istreso sanzer AK.a u njega nego sma ga zlostavljo cekicem :D 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
The War Z

hahaha znam kako se osjećaš. igraš sada?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
The War Z

Poz,  da li netko ima guest pass da mi da da probam prije kupnje igre? Zahvaljujem!

Life is Simulation
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

moguće da dođem na 145 negdje oko 6-7 navečer, pa ako bude koga s foruma možda se i sretnemo :)

Hello, IT. Have you tried turning it off and on again?
16 godina
The War Z

Mozda tko guest key da se sproba igra prije kupnje ? Hvala unaprijed {#}

0 0 hvala 0
13 godina
The War Z

Kupi. 100kn dode a za zeznaciju je ok. Jos ce i stavit neke stvari. Nije u rangu DayZ ali bi moglo bit. 

Evo jedna slika onog grada kod safe zone. Trcim prema njoj i onda upadenm u kamen i ne mogu van, a imam dva AK.a i ostale gluposti. Poludit cu ako cu morat ubit lika.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Probaj skakat mrdat na sve strane,tak nes  slicno i ja zapeo pao kroz kamenje skinulo mi hp ali uspio izac.... ili probaj ako ima tko glavni da kontaktiras.ili ako nista dofuraj lika 1 pa izabcis stvari pokupis sa onim,e sad kak ces umrjet to ne znam.

ma za zazanciju bas ok.ja se ufural ovih par igranja,je da poludil kad me ubiju ali sta ces,zato cu i ja tak nadalje.jedino domacima vjerujem (za sad).Posto je jos pocetak nije gotovo,kolko vidio trebalo bi biti jos toga.Isto tako kazu dizanjem lvl se otvaraju nove stvari,tj dropovi/loot-ovi....ali kak se dize exp isto ne znam,stoji mi stalno jedno na istom a ubio fajn zombija (aj par se pare polako skupljaju ).pa ako netko ima inf za taj exp nek napise.

edit:

evo nasao i mogu rec da ce bit zanimljivo,stvarno sve ce dobro doc.bas me zanima kolko toga cemo moc dizati (sumnjam da bas sve mozemo do najvece vrijednosti)

http://www.warzwiki.com/Skills

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.11.2012 13:18 (cropunk).
14 godina
exp jos uvijek ne funkcionira posto je alpha.
nego, danas kresnuo nekog lika koji mi nije odgovarao na friendly pozive. izmedu ostaloga lootao: sog sauer 556 pusku, dva m16, jedan m4 semi, atv armor itd. huhuhu.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice