FarCry.
Ajmeeeee...
Nitko, pa bas NITKO da spomene Legacy of Kain serijal... sramota...
Hitman Blood Money
Grim Fandango
Syberia 1 i 2
Definitivno Hitman blood money. Priča i misije su jednostavno fenomenalne. Nije da se uživa zbog ubijanja već zbog same atmosfere igre, puno mogućnosti, opcija, isti lvl se može preći na puno naćina. Morate probati...
A Zeno Clash meni zapravo ima najbolju
GTA san andreas
Fahrenheit
Fahrenheit-slažem se jedna od najboljih priča ako ne najbolja.
GTA 4
max payne
postal 2 (heheh)
Soul Reaver,Legacy of Kain,Crono Cross...
Fable- The Lost Chapters.......najbolja priča.....upravo je igram 6 put........
I naravno odličan Prince of Persia serijal....svi nastavci......
Half-Life igre
Mafia
..............ima toga dosta ali ove kojih sam se sjetio su uglavnom najbolje.....
Ja bih ovako rekao:
GTA San Andreas
The Curse Of Monkey Island
Dreamfall: The Longest Journey
TES Oblivion
GTAIV je bugovit samo na pc-u
Assassins creed ---fascinantna prica preso igru nekoliko puta da pohvatam sve detalje... nemogu dočekat nastavak
Mass Effect ---predobra priča cak sam iz znatiželje nakon igre procito i dvije knjige po kojima je napravljena igra...kad ce dvojka...
Grim Fandango - dios de los muertos, praznik na koji se odvija cijela igra, legendarna film noir priča popračena s osebujnim likovima... posebno odlični sporedni likovi koje imaš priliku susretat kroz 4 godine na različitim mjestima u različitim situacijama..
HOMEWORLD 1 & 2 - epovi geminga
1. Assassin's Creed
2. Star Wars K.O.T.O.R. 2
3. Gta San Andreas
4. C&C3 Tiberium Wars
Grim Fandango - dios de los muertos, praznik na koji se odvija cijela igra, legendarna film noir priča popračena s osebujnim likovima... posebno odlični sporedni likovi koje imaš priliku susretat kroz 4 godine na različitim mjestima u različitim situacijama..
HOMEWORLD 1 & 2 - epovi geminga
Priča je originalna, i rijetko se vidi išta slično. Scena u kojoj se otkriva izdaja je fantastična.
PES 09 (legend)
PES 09 (legend)

Kakvu priču ima PES 09??(nadam se da nisam pogrešno shvatio, mislim na pro evolution soccer)
EDIT:
Preteko me u pitanju XD
Ja mislim da igre ne idu bez dobre price u kojoj vam je igri prica naj bolja,mozda vam je najbolja jer je najsmijesnija,najtuznija ili najzanimljivija
1.Devil may cry
2.resident evil 4
3.Half life 2,ep1,ep2
Ne znam za vas,ali meni je uvek bilo znacajnije da igra ima dobru pricu i odlicnu igrivost nego vrhunsku grafiku.Na grafiku se oci naviknu i ako je prica izlizana i pojednostavljena,jednostavno te ne uvlaci u sebe i vrlo brzo gubis zelju za daljim prelazenjem.Zato mislim da postoji nekoliko vanserijskih igara po pitanju price i scenarija,a to su:HALF LIFE 2(doduse na momente konfuzna),MAX PAYNE(psiholoski triler sa cinicnom naracijom),RESIDENT EVIL(ima tu mnogo vise od pukog izivljavanja nad zombijima),HITMAN(izvanredno koncipirane misije sa naglaskom na planiranje) i naravno BIOSHOCK(kompletna igra sa maximalno ukomponovanim elementima)
Ima naravno jos puno primera,ali meni su ovi najupecatljiviji....Ako se setim jos necega,dodacu :-) pozz
S.T.A.L.K.E.R. CS S.T.A.L.K.E.R. SOC
max payne 2 i gta vice city i nezaboravimo cod 4
Poker i soliter:D
GTA: SA, ponajprije zbog iznenadnih preokreta u priči. Stvarno bude iznenađenja, nikad ne znaš kome vjerovati.
Što se tiče igara općenito, meni su definitivno favoriti Hitman, Max Payne i NOLF. Što se tiče avantura, teže mi se odlučiti, ali neka ipak budu Broken Sword, Still Life, Monkey Island i Syberia.
Ja sa ovim novim nisam toliko iskusan,ali Ghotic 2 imao je dobru pricu ali losu grafiku.Ghotic 3 mi je isto super samo krivo mi je kaj ju nisu napravili do kraja nego moras stalno instalirati pacheve.Nadam se da ce cetvorka biti puno,puno bolja.
cs 1.6 hebena prica ;)
1.Warcraft 3 Reign of Chaos
2.Warcraft 3 The Frozen Throne
3.Half-Life Ep1,Ep2
4.Assassin's Creed
5.Gta San Andreas
6.Super Mario :)
7.Destroy All Humans(1,2,3)
ma oba STALKERA
Far Cry 2 igram baš ovih dana ima dobru priču, ali mi je nekako i dalje najača ona u Most wantedu(NFS)
GTA IV nije toliko zabavna ko San Andreas ali priča je predobra
Resistance: Fall of Man
Crysis
1. Braid
2. World of goo
3. Bioshock
4. Mafia
5. Prince of persia serijal
Sve bi te igrice mogao igrat n puta :D
1- GRAND THEFT AUTO IV - Najbolja igra,najbolja priča i najbolja atmosfera 3 u 1.