Igre kao Guitar Hero

poruka: 37
|
čitano: 7.331
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
RE: Igre kao Guitar Hero
mindstorm kaže...

dobro, vas je potaknuo, a ostali.. ima ih milion na youtube koji se hvale nekim pjesmama iz guitar hero, a nemaju pojima o gitari...

svi bi oni da nemaju gitar hero vjerojatno pokušali s gitarom

a i oni koji koriste i jedno i drugo, sigorno guitar hero utiče loše na njihovo sviranje gitare

gitara je za početnike težak instrument i onda takvi obično ako koriste guitar hero traže utjehu u njemu, pa to sve skupa slabo ide

uglavnom ja stojim iza svojih riječi; ako nemate gitaru nabavite je i uninstalirajte guitar hero

a ako netko ima volje ili talenta netreba mu guitar hero da bi to shvatio...

bravo!

Prepolovit ću pučanstvo jer ne volim kretene
17 godina
neaktivan
Igre kao Guitar Hero

Mrzak mi je onaj Guitarphenomen koji stavlja svoje Guitar Hero snimke na "jubito".

orks is made for two thing' fighting and winnning we are going smash hummies who isten to folk
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
mindstorm kaže...

dobro, vas je potaknuo, a ostali.. ima ih milion na youtube koji se hvale nekim pjesmama iz guitar hero, a nemaju pojima o gitari...

a i oni koji koriste i jedno i drugo, sigorno guitar hero utiče loše na njihovo sviranje gitare

gitara je za početnike težak instrument i onda takvi obično ako koriste guitar hero traže utjehu u njemu, pa to sve skupa slabo ide

uglavnom ja stojim iza svojih riječi; ako nemate gitaru nabavite je i uninstalirajte guitar hero

Gitara nije težak instrument za početnike. I neznam kako bi GH loše uticao na moje sviranje.

hmda
17 godina
neaktivan
Slash 666 kaže...
mindstorm kaže...

Gitara nije težak instrument za početnike. I neznam kako bi GH loše uticao na moje sviranje.

Ako misliš samo naučiti i svirati osnovne akorde (bez bare akorada i ikakvih lead dionica), onda naravno nije težak instrument. Ako bi gledali na taj način, onda nijedan instrument nije težak za početnike.

Koga svrbi, taj se češe... ~~~ Pička, šolja, kurac
16 godina
neaktivan
Igre kao Guitar Hero

Pa i nije baš. Dobro većina instrumenata je lagana za početnike. I ako si početnik nećeš odmah počet solirat i šta ja znam. Nego CAGED i deri.

hmda
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Slash 666 kaže...

Pa i nije baš. Dobro većina instrumenata je lagana za početnike. I ako si početnik nećeš odmah počet solirat i šta ja znam. Nego CAGED i deri.

Da, ali nakon nekog vremena sviranje akorada iz CAGED sistema dosadi, pošto u velikoj većini pjesama ima barem jedan bare akord.

Nakon toga počinju muke po bareima. Žice sjeku cijeli kažiprst, koliko god jako stisnuo, gornja e žica će uvijek zujati, a bol u spoju palca s dlanom je na granici izdržljivosti. Onda mučno šaltanje između e-barre i a-barre stila akorada... Naravno, F ili B akordi se mogu svirati i bez barea, da se ne svira bas ton, ali to nije to...

P.S. - Pročitao sam negdje da najviše ljudi odustane od sviranja gitare kad krenu na bare akorde.

Koga svrbi, taj se češe... ~~~ Pička, šolja, kurac
16 godina
neaktivan

Hmmm. Nebi znao za odustajanje ovo. Što se tiče početaka. Kad počneš bare-e učit baš i nisi početnik (potpuni). a Sta se toga tiče. Mene ne sjeku, nego samo nemogu natjerat da dobro zvuči hahah. Dobro zvuči puni akord, al kad počnu sedmice ili molovi. Uhh. To za F govorim, s A neam problema.

hmda
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice