Hex - Shards of fate TCG

poruka: 7
|
čitano: 816
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Hex - Shards of fate TCG

http://hextcg.com/

Stvaraju novi žanr MMO/TCG.

Dakle, guildovi, dungeons,raidovi, itemi, gemovi za karte kojima se mijenjaju svojstva iste, AH, turniri na dnevnoj bazi, novcane nagrade, itd.

Ako sam dobro shvatio u alpha fazi je.

Ja sutra doniram 50$ a upad u alpha, beta, karte, 2mj VIP status i jos par stvari.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Hex - Shards of fate TCG

Dobio invite za closed betu.

Jedva cekam probati.

Igra netko?

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Hex - Shards of fate TCG
Chaky kaže...

Dobio invite za closed betu.

Jedva cekam probati.

Igra netko?

Igram već neko vrijeme. Za one koji ne znaju PvP,koji je trenutno u closed beti, je pay2play. PvE će biti f2p kada izađe. Imam key viška pa zainteresirani neka se jave.

Atheistic to the point of fanaticism, there u have me in a nutshell so kill me again or take me as I am for I shall not change.
17 godina
neaktivan
PROTECTOR kaže...

Igram već neko vrijeme. Za one koji ne znaju PvP,koji je trenutno u closed beti, je pay2play. PvE će biti f2p kada izađe. Imam key viška pa zainteresirani neka se jave.

Te smijem dodati ko frenda?

Prosao jucer tutorijal i djeluje mi kao kopija Gatheringa.

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
17 godina
neaktivan
Chaky kaže...
PROTECTOR kaže...

Te smijem dodati ko frenda?

Prosao jucer tutorijal i djeluje mi kao kopija Gatheringa.

Igra je,ajmo reći, klon MTG-a iako ima značajnih razlika. Meni odgovara jer je kompleksna, svatko tko je volio/voli MTG voljet će i Hex.

Atheistic to the point of fanaticism, there u have me in a nutshell so kill me again or take me as I am for I shall not change.
15 godina
neaktivan
Hex - Shards of fate TCG

jel ce hex biti by gameforge ili ? 

btw kako mislis pvp je pay2play ? koja je smisao tcg-a ako se nemoze pvpat ....

btw jel se kartice ( paketici kartica ) mogu kupiti sa ingame goldima ? 

gameforge ce imati prava na hex , a poznavajuci gameforge trebalo bi biti pay2win a ne pay2play iako nijedno od toga nevalja ali ajd ...

edit : jel se pod pay2play misli , jednom platis i mozess pvpat koliko hoces ili da se konstantno treba placati da bi imao pristup pvp-u ?

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.9.2014 17:42 (TheVeky).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
TheVeky kaže...

jel ce hex biti by gameforge ili ? 

btw kako mislis pvp je pay2play ? koja je smisao tcg-a ako se nemoze pvpat ....

btw jel se kartice ( paketici kartica ) mogu kupiti sa ingame goldima ? 

gameforge ce imati prava na hex , a poznavajuci gameforge trebalo bi biti pay2win a ne pay2play iako nijedno od toga nevalja ali ajd ...

edit : jel se pod pay2play misli , jednom platis i mozess pvpat koliko hoces ili da se konstantno treba placati da bi imao pristup pvp-u ?

Ne može gameforge diktirati cijenu karata i booster-a, to može samo CZE odnosno igrači na AH-u.

Pod pay2play mislim da uplaćuješ onoliko koliko misliš igrati. Jedan draft je cca. 7$ uz mogućnost da ,ako si dovoljno dobar, pobjedama si financiraš daljne draft-ove. Kako? Za jedan draft ti trebaju 3 booster-a i 100 platine, osvajanjem draft turnira dobiješ 5 boostera i 20000 golda.

Pay2win sam po sebi nema smisla kao ni F2P model. 

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice