Ako netko želi da igramo ovo sranje skupa neka me doda
Im BATMAN !!!
Ako netko želi da igramo ovo sranje skupa neka me doda
Im BATMAN !!!
DODALA SVE ZIVE ODAVDE
MazikeeN#21318
OSREDNJA IGRACICA,PIZDIM KAD ME UBIJEU ALI DA NE IGRAM SAMA,ETO....CYA
bestija#21721
Nakon diabla zakucali izgleda i ovome posljednji ekser u sanduk. Sto Activision napravi od Blizzarda 
Nakon diabla zakucali izgleda i ovome posljednji ekser u sanduk. Sto Activision napravi od Blizzarda 
a kažu da im je hots uvjerljivo najslabiji naslov, financijski naravno, tako da ima neke logike da miču ljude sa toga.
nije da sam zbog toga sretan, ja sam inače single player igrač uz tu i tamo koju iznimku, a jedna velika iznimka je hots, jedina online multiplayer igra koju redovito znam igrati, ali šta da mu radiš, ako se ne isplati jebiga
igra i dalje ide...heroji izlaze,nez zas bi to radili ako ce propasti... 
ja i dalje igram i uživam, volim ovu igru, mislim da su zadnje promjene za storm ligu skroz dobre
pao sam sa platinuma 4 na gold 3 u roku od 4 dana. igram s prijateljem i užas je kakve glupane dobivamo u timu. Ne kažem da ne pogriješimo i mi, ali ovo šta rade ljudi koje dobijemo je živa komedija, ovo što ljudi govore da je storm league postao novi quick match je baš istina, ako gledamo mentalitet i ponašanje ljudi u gejmu
dakle, tražimo nekoga tko bi htio igrati sa nama, ali imamo nekoliko zamolbi
* ne morate biti grandmaster, nismo ni mi, normalni igači sa logičkim razmišljanjem su i više nego dovoljni
* ne želimo toksične osobe nikako
* želimo osobe koje su izrazito timski raspoložene
* osobe koje se znaju normalno postaviti u team fightu (dakle da ne bude chromie prva linija i takve nebuloze)
* osobe koje se neće same zaletiti među 5 protivnika, tu uključujem i ono kad su nam u timu 2 mrtva a njih svih 5 na objectivu i onda se naša 3 zalete na njih i izginu ko pilići
* osobe koje znaju što je double soak i split push
* osobe kojima je shvatljivo da ako pobijemo svih 5 protivnika na 18-19-20 lvlu da onda napadamo core i završavamo, a ne onda trčat uzimat merc camp
* poželjno je, ali ne presudno da se ima headset, odnosno mikrofon i sluške
* nema nikakve diskriminacije, želimo i žene i muške, također cijeli balkan odnosno blisko govorno područje je dobrodošlo
ovo nisu nikakvi zahtjevi već zamolbe, bilo bi nam drago kad bi bilo tko odavde igrao s nama, ja ću pododavati ove neke ljude koji su stavili svoje nickove u temu, pa ako hoćete prihvatite me za frenda, nick mi je SuperNinja, al ne znam sad napamet onaj broj, ali u svakom slučaju tko je baš zainteresiran nek se javi ili u temu ili u privatne poruke
i još jedna stvar, igramo po 3-4-5-6 gejmova u poslijepodnevnim i večernjim satima, ovisno o danu, nije sad da smo hardcore od jutra do mraka