Heroes of the Storm

poruka: 609
|
čitano: 136.140
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Heroes of the Storm

Ima li 2750+ igrača za počet ozbiljno trenirat za Reboot LAN u 11. mj?

meukow#2484

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Heroes of the Storm

Taman sam se ponadao da će dropati Thunderfury. :(

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.9.2015 20:00 (Mirogamemasta).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Heroes of the Storm
Poruka je uređivana zadnji put pet 25.9.2015 1:25 (wkoner1).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Heroes of the Storm
Poruka je uređivana zadnji put pet 25.9.2015 1:25 (wkoner1).

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Heroes of the Storm

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Re: Heroes of the Storm

Zanimljivi da ali , koliko sam vidio, ne uzimaju se u obzir potencijalni counter pickovi. Raynor sam po sebi nije dovoljan za čuvanje Hammer-a.

Jedan epic fail za slatko se nasmijat 

Atheistic to the point of fanaticism, there u have me in a nutshell so kill me again or take me as I am for I shall not change.
10 godina
neaktivan
Heroes of the Storm

Ima li neki balkanski ili hrvatski tim da igra cesto i da bi im se moga prikljucit ?

Sin555Ratnik #2743

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Heroes of the Storm

Hots je stvarno zakon, nije toliko zahtjevan kao Dota i cartoonish kao Lol, zaista pruža osvježenje na tržištu MOBA igara.

2 0 hvala 0
18 godina
haker28 kaže...

Hots je stvarno zakon, nije toliko zahtjevan kao Dota i cartoonish kao Lol, zaista pruža osvježenje na tržištu MOBA igara.

I ono najbitnije je da HOTS (barem za sada) ima puno manje toskične bagre nego primjerice LOL. Ugodnije je igrat a i partije traju taman dovoljno dugo ali ne pre dugo. Za mene je također igra ugodno osvježenje u žanru. :)

Steam: tanelorn666, PSN: tane666, XBLA: tanelornius, Origin: tanelorn666
16 godina
neaktivan
Heroes of the Storm
Poruka je uređivana zadnji put pet 2.10.2015 3:02 (wkoner1).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Heroes of the Storm

1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Heroes of the Storm

Ima netko da sastavlja tim ??? 
Sin555Ratnik #2743

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

IMO, odličan patch. Na brzinu sam probao novi način upravljanja Rexxarom i Misha-om i oduševljen sam, mislim da cu ga uskoro kupiti. 

Atheistic to the point of fanaticism, there u have me in a nutshell so kill me again or take me as I am for I shall not change.
17 godina
PROTECTOR kaže...

IMO, odličan patch. Na brzinu sam probao novi način upravljanja Rexxarom i Misha-om i oduševljen sam, mislim da cu ga uskoro kupiti. 

Da moram reci da se i meni svida dosta trenutni game play style od Rexxara nisam siguran da cu ga jos kupit ili ne. Vidjeti cemo u kakvu ce metu trenutno upasti, a mozda i cijena nekih heroja padne :P

18 godina
neaktivan
Heroes of the Storm

Vidim da vas tu ima dosta koji igrate pa ako ima itko voljan malo pomoći. Počeo sam igrat prije par dana, trenutno lvl21 i pičim većinom Raynora jer ga želim naučit igrat kako treba. Et ako ima netko voljan malo igrat u timo s njubarom nek me doda Hotnhordy#2817

Windows Phone 8.1 - L520, L822, L930...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
dark_wizz kaže...

Vidim da vas tu ima dosta koji igrate pa ako ima itko voljan malo pomoći. Počeo sam igrat prije par dana, trenutno lvl21 i pičim većinom Raynora jer ga želim naučit igrat kako treba. Et ako ima netko voljan malo igrat u timo s njubarom nek me doda Hotnhordy#2817

Dobro je sta ucis igrati 1 heroja, ali za HL ili nesto vise competative ti nece biti dovoljan jedan heroj. Takoder mozda poblizje da javis koje stvari te zanimaju u igri pa da ih prodemo prije nego krenemo igrati zajedno.

14 godina
neaktivan
Heroes of the Storm

Pozz ekipa evo nakon wow-a malo presao ovdje , ima tko iz Splita da igra da odigramo skupa . Sponzo1992#2100 je tag. 

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

ja sam iz splita i igram ovo jako aktivno i svakodnevno 
Sin555Ratnik #2743

11 godina
neaktivan
Dodo sam te deathrider
17 godina
neaktivan
Heroes of the Storm

Bok ekipa,

pocel sam sa HotS prije nekih tjedan dana, trenutno lvl 21. Nisam potpuni noob, posto imam dosta iskustva iz drugih MOBA (Dota2, HoN,..), ali ce mi sigurno trebati jos neko vrijeme da naucim sve heroje i cake na svakoj mapi. Zbog svog niskog levela uglavnom ulazim u partije s ljudima koji najcesce ne znaju nista o herojima s kojima igraju, objectives na mapama, itd. Zato bi rado nasel nekog s koim mogu normalno igrati i po mogucnosti se zabavljati na Skype/TS/.. tijekom igranja.

Nick je mindtrickz#2622. Online se manje vise svaki dan, najcese navecer izmedju 21:00-01:00.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Heroes of the Storm

Sutra je chogall! Bit ce zanimljivo, stvarno me zanima kakav ce biti prijem od igraca, dosta jedinstven je koncept lika.

Ja cu naravno igrati anubaraka i bacati cocoon na chogalla u svakom team fightu:D

Veća promjena će naravno biti nove scaling promjene, igrao sam za vikend PTR i totalno je druga igra. Thrall i raynor doslovce rasturaju early game po novome, lane clear je trivialan, a fokus će najvjerojatnije biti na ganku i pre-10 killovima.

Ja sam u HL dogurao do ranka 10, ali sam do sad stavio malo na led, cilj mi je u QM nabiti sve likove do levela 9. Pa ako je tko zainteresiran za friendly party play da dobijem 50% bonus expa, slobodno se javite ingame.

Odoakar #1653

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Heroes of the Storm

Cho'Gall izgleda totalno op.. Ima sick aoe, sick burst.

Ako tko treba nek me doda: ZuBo#1637

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.11.2015 13:23 (ZuBo).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Heroes of the Storm

Jest, ali čini mi se da ga je lako kontrirat, Leo može bez problema ga izgurati iz lanea 1v1 (iliti 1v2), a Raynor (i bilo koji drugi Giant killer) ga razvaljuje. Ili Monk sa SSS ako ga dohvati sa svim udacima to je 3,5k healtha otislo u nepovrat. Plus na vecim mapama se donekle osjeti da ti fali jedan lik na terenu.

Mislim da ce biti premocan u QM-u, ali u Hero league, ako nije predzadnji izbor, ljudi ce ga prelako kontrirati, tako da ne vjerujem da ce biti toliko prisutan tamo.

Trenutno je Upheaval+mosh pit najblesaviji combo s njim, cini se da je jako tesko izbjeci jer je AoE s kojim te dohvati ogroman.

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.11.2015 16:18 (Odoakar).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Heroes of the Storm

Genijalno 

Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Heroes of the Storm

Meni se isto cinilo na pocetku da je uzasno OP Cho'gall, frend i ja smo unistavali u QM samo tako, 1v3 bez beda, pa i vise... Ali kao sto Odoakar kaze, u HL ga je daleko prelako counterati, bilo kakav hard CC ili Giant Killer heroj ga unisti, pa Kharazim... A i skillovi su mu takvi da ih dobar igrac moze (skoro) sve izbjeci (bacva, bounce bomb)... Tako da mislim da u competetive playu nece imati bas neki utjecaj...

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice