Evo, da se malo pohvalim i ujedno oživim temu, konačno sam dohvatio Legendary rank! 
Igram HS od bete, ali nikad do sad nisam stigao tako daleko u rankedu (što i nije baš za neku pohvalu), Rank 5 bih dohvatio, a za više od toga nije bilo vremena i/ili živaca. Do "Legende" sam prošetao sa Secret Hunterom! Da, tako je, sa omraženim hunterom! 
Decklist sam stavio među slike, a od svih huntera (Spell, Hibryd, Control) ovaj je najuspješniji. Rijetko koji deck se može oduprijeti tolikim secretima i Spellstoneu (naročito nakon reloada sa Zuljinom). Mislim da sam protiv huntera imao valjda 90% win rate, ovih 10% sam protiv mirror matcheva izgubio (igram sve samo preko mobitela pa nemam dostupnu statistiku nažalost). Najviše sam se mučio sa Mechatun deckovima zbog kojih sam razmišljao staviti Mojomaster Zihi-a u deck i sa Priestom (bilo kojim - Mass Hysteria i Pschic Scream
). Kao ključnu kartu decka (uz DK Rexxara i Zuljina) izdvojio bih Subject 9. Ne samo zbog drawa secreta, već drawa općenito. Naime, kad on izvuče 5 secreta, a u muliganu ionako ostavim barem dva secreta, uz tracking je tako lako izvuči kartu koja ti baš treba za određenu situaciju. I još jedna vrijedna karta bila je jedna za koju nisam znao ni da postoji; Bloodscalp Strategist. Od 3 ponuđena spella svaki puta barem jedan bude onaj presudan - bilo za lethal, bilo za board clear ili "spas u zadnji čas" općenito!
I još jedna stvar koja mi se desila na putu do legende; u jednoj slici je chat sa igračem sa kojim sam odigrao 3 partije uzastopno
. I nakon druge poslao mi je friend invite pa smo krenuli u spiku kako tko stoji, koji star je u ranku i na kraju mi veli kako mi bude pustio pošto mi fali 1 star za rank 1... Stvarno lijepa gesta...
@1samek
Hahaha, ima frikova, i meni se dogodi svako malo da neko šizi radi izgubljene partije. Mislim, i mene zna "izuti iz cipela" RNG ponekad, ali jebiga, to je samo igra...
Citirao sam svoj post od prije tri godine, da ti poažem kako ima i legenda među oponentima.