Ja si baš mislim da li ga se isplati craftati... Fale mi Hadronox i Branching Paths (znači 2400 dusta). Ostalo imam...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ja si baš mislim da li ga se isplati craftati... Fale mi Hadronox i Branching Paths (znači 2400 dusta). Ostalo imam...
Malo sam ga izmjenio, ne treba dva Infestationa, stavio sam cenariusa za win more nakon što imam cijeli board, prečesto imam 2 Infestationa na kraju gamea u fatigueu
evo ja baš upravo odigrao prvu partiju protiv tog decka i to baš sa cubeom
concedeao je u fatigueu jer sam odigrao taldarama na njegovog hadranox cube-a i na to godfreya, a imao sam u ruci još i DK-a.. ali definitivno opak deck 
Malo sam ga izmjenio, ne treba dva Infestationa, stavio sam cenariusa za win more nakon što imam cijeli board, prečesto imam 2 Infestationa na kraju gamea u fatigueu
Kako te desk s Centariusom služi? Ja sam razmišlja o istom.
Možeš li share-ati svoj deck?
Meni je popriličan problem bio taunt druid, sve dok nisam stavio Skulking geista u deck, doslovno ga ubije...
Ili ako on "cube"-a Hadronoxa, a ja ne izvučem silence na vrijeme, ode partija u pm.
Uglavnom, koliko vidim više nije toliko popularan deck jer ga paladin dere nenormalno, a paladin je općenito postao nemoguće veliki problem.
Meta je jako čudna, ekspanzija je tek izašla, a vrte se iste klase i slični deckovi što je po meni totalni fail. Daleko do toga da nema interesantnih i dobrih partija, ali trenutno nema dovoljno osvježenja u igri.
Malo odmaram od rankeda pa sam odlucio proci ovaj monster hunt, a i bio je quest sa trackerom za paketic
Mozda dupli passiv nije bio najbolja odluka, ali zaista nisam imao nista bolje, a i ne mogu reci da nije posluzio
Malo odmaram od rankeda pa sam odlucio proci ovaj monster hunt, a i bio je quest sa trackerom za paketic
Mozda dupli passiv nije bio najbolja odluka, ali zaista nisam imao nista bolje, a i ne mogu reci da nije posluzio
nakon tog questa imaš isti quest sa cannoneerom i ostalim likovima (za svaki posebno)
evo ja pobijedio iz prve sa trackerom.. najbolji mi je bio 7. boss koji je imao "all spells have echo" (pogledao sam koji mu je hero power tek 3. turn lol).
imao sam ovaj passive (1. screenshot), odigrao sam 1. turn hero power, dobio kamenčić 1 dmg-a za 0 mane, and rest is history 
točno to se dogodilo i kod mene 
nadam se drugi heroji ne budu tak lagani
nadam se drugi heroji ne budu tak lagani
bacio sam jedno 3 sa cannoneerom, popušio 2 puta na 7. bossu.. nije tako lagano, dosta za danas 
Cannoneera sam isto brzo završio. Pomoću 2 topa sam si smanjivao cijene karata i na brzinu pobijedio.
Sad se malo mučim sa Houndmasterom.
Tess mi je koma, rng me ubija, samo jednom sam dosao do 7.bossa od 4 pokušaja.
Toki još nisam ni probao.
Uglavnom, jako zabavan content, više od očekivanja.
da, puno mi je zabavniji od dungeon run-a iz koboldsa..
Toki još nisam ni probao.
s tim likom mi je najslabije išlo, nekoliko puta bi izgubio već od prvog bossa, dok bi s ostalima dolazio barem do petog bez problema. hero power mu je za nula mane odigrati svoj potez od početka , znači sve se vrati na početak, samo rng bude drukčiji. a i početne karte za prvog bossa nisu naj
evo ja riješio sve.. od prvih 4 sam se najviše napatio sa houndmasterom, pokušavao sam neke aggro kombinacije, na kraju sam pobijedio sa barnabus/deathrattle/nzoth kombom.
hagatha je pala iz prve, nije preteška.
Update danas:
- Naga Sea Witch: Now costs 8 mana. (Up from 5)
- Spiteful Summoner: Now costs 7 mana. (Up from 6)
- Dark Pact: Now Restores 4 Health. (Down from 8)
- Possessed Lackey: Now costs 6 mana. (Up from 5)
- Call to Arms: Now costs 5 mana. (Up from 4)
- The Caverns Below: The quest reward (Crystal Core) now reads: For the rest of the game, your minions are 4/4. (Down from 5/5)
Iiiii cancer Mage je meta sada, iz šupljeg u prazno
Umrla tema?
Bogme igra postaje dinamična sa novim sadržajem kaj je je.
Ponovo sam se je zaželio.
Evo primjer kad te RNG usreći.
ak se danas ulogirate u hearthstone, dobite golden pack
ak se danas ulogirate u hearthstone, dobite golden pack
free 300 dusta 
Planiraju li oni više uvest podršku za mobitele s 18.5:9 omjerom zaslona? Svaka normalna igra ima oni nemaju, sramota..
Pozdravljam. Nisam igrao ovu igru ima godinu dana, a već sam i zaboravio koje adventure sam kupio. Pogledao sam pod transakcije i piše Hearthstone: Curse of Naxxramas - Wings 1-5 Bundle, Hearthstone®: League of Explorers - Wings 1-4 Bundle, Hearthstone: Blackrock Mountain - Wings 1-5 Bundle
Što još trebam kupiti da bi mogao normalno igrati? Što se dogodilo u zadnjih godinu dana?
Što još trebam kupiti da bi mogao normalno igrati? Što se dogodilo u zadnjih godinu dana?
to što si naveo si avanture koje veću dogo ne izlaze. sada ti izlaze samo ekspanzije u kojima karte dobijaš kupovinom boostera.
pogledaj iz kojih ekspanzija karte imaš.
u standard ti trenutno ulaze basic, classic, ungoro, frozen throne, kobolds and catacombs i witchwood. u wild možeš sve karte koristiti.
a što ti treba, to je sada teže pitanje, vjerojatno ovisi i o tome koliko ozbiljno želiš dalje igrati i koliko si voljan potrošiti 
Te ekspanzije se ne moraju kupovati? Samo packovi iz njih se kupuju? Isus Bog, nemam karte iz nijedne ekspanzije jer je jedino što sam kupio te 3 navedene avanture i to nije baš bilo jeftino. Pa iz koje ekspanzije karte sad kupovati? Trebam potrošiti trilijun eura da bi dobio ok deck?