Priest mi je općenito prezabavan, makar je premalo zastupljen. Sad sam do 4-og ranka dogurao sa homebrewed shaman control deckom, več mi je puna kapa glupih aggro shamana i dragon warriora tho...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
mislim da mi je ovo jedan od najglupljih taverna do sad... ali je zato dobar za questove 
Objavili su sve nove karte i paladin dobio smeće (jedino će možda onaj konj biti igriv), a priest govno od karata.
Onak sveukupno karte u ovoj novoj ekspanziji su bezveze. Hunter je najbolje prošao i vjerovatno će bit top klasa kad dobije pristup svim novim kartama.
Objavili su sve nove karte i paladin dobio smeće (jedino će možda onaj konj biti igriv), a priest govno od karata.
Onak sveukupno karte u ovoj novoj ekspanziji su bezveze. Hunter je najbolje prošao i vjerovatno će bit top klasa kad dobije pristup svim novim kartama.
taman ono sto sam ja htio napisat... karte su bezveze, ima tu i tamo par karata sto su dobar cos za statove (primjerce 2 za 3/2 + taunt) ali sve u svemu jedno veliko meh. dosta se dragons forsiraju koliko vidim iz novih neutral karata.
za moje klase (shaman i paladin) apsolutno nista...
Medivh/Atish mi izgleda super... samo presporo..
i neznam zakj prist nije dobil ovak nekaj
priest vec ima holy nova i excavate evil... to je dva tj tri damage clear bez ikakvih penala kao sto shaman ima lightning storm al dva overload. tako da ovo su nekakave vatrogasne mjere za zoo deckove gdje shaman moze idealno na turn 4 (uz pretpostavku da dobije wrath of air totem) ocistit board za dva damage. uz to jos dobijes free lvl 1 miniona.
priest vec ima holy nova i excavate evil... to je dva tj tri damage clear bez ikakvih penala kao sto shaman ima lightning storm al dva overload. tako da ovo su nekakave vatrogasne mjere za zoo deckove gdje shaman moze idealno na turn 4 (uz pretpostavku da dobije wrath of air totem) ocistit board za dva damage. uz to jos dobijes free lvl 1 miniona.
Čekaj samo malo. Tebi je excavated evil board clear bez penala?
Čekaj samo malo. Tebi je excavated evil board clear bez penala?
pa normalno da mislim da a) nema tvojih miniona i b) nema overload... jako rijetke su situacije kada sam koristio excavate evil na svojim minionima
Excavated evil je odlican protiv aggroa. Fer manacost za 3dmg aoe, plus zamisli shamana kojem treba topdeck rockbitera za doomhammer, a topdecka excavated evil :D
Hearthstone: Maks0806#2960 LoL EUNE: Maks0806
Druidova Menagerie Warden je brutalna karta ali ukupno gledano avantura se čini loša.
I za proslu avanturu se plakalo da ne valja nista pa je ispala odlicna,nemojte sudit prerano.
Svi su mi level 60.
Sad jos pozlati sve heroje...
Isprike na Offtopicu.
Faeria Free na Steamu 24h!
možda je netko već stavio nešto slično al na wild sam se sa rank 13 bez poraza na 4 spustio i još igram...ovaj deck je moja preporuka
Blade fury nema smisla za 4 mane imas 1 dmg od heropowera vise se ispati igrat fan of knifes za 3 mane i jos imas card draw ili za 9 mane 3dmg sa assasins bladeom što je preskupo, izbaci blade fury, assasins blade i sky golema i ubaci 2x fan of kifes i deadly poison
Obožavam ove 80g misije, jedna borba s prijateljem i dobije se 80 golda! Najbolje šta su u igru stavili.
Najgore su mi one "igraj 2 mana ili 5+mana" to uvijek mijenjam, ne znam igra li to iko ikad.
ressurect priestovi preplavili metu...
Gubitnik ide na bungee jumping
poprilicno gadan ovotjedni tavern brawl sa portalima... uocpe mi se ne svida
Bar si dobar argument naveo zasto ti se ne svidja,svaka cast..
100 godina partija traje, do turna 10 oba igrača imaju po jednu kartu u ruci i igra se na čisti RNG, tko će dobiti bolji roll.. eto moj argument.
odigrao sam samo jednu partiju i sva sreća iz prve pobjedio.. odnosno protivnik je concedeao.
100 godina partija traje, do turna 10 oba igrača imaju po jednu kartu u ruci i igra se na čisti RNG, tko će dobiti bolji roll.. eto moj argument.
odigrao sam samo jednu partiju i sva sreća iz prve pobjedio.. odnosno protivnik je concedeao.
jos sam ja imao quest 5 win in tavern brawl... umra sam dok sam ga rijesija
Meni je ok. Malo drugaciji od onog kad imamo samo summon portale (Unstable portal).

tu sam taman lupio end turn i da, oba su pogodila minione