Hearthstone: Heroes of Warcraft

poruka: 5.827
|
čitano: 671.368
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Dosta ovih karata je uništeno, sova i BGH su malo dobili po piksi, ali su igrivi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Re: Hearthstone: Heroes of Warcraft

Smećari, igram uglavnom s Druidom, ubili su mi 3 najvažnije karte...pogotovo Ancent of Lore

14 godina

Neki nerfovi su ok, neki uzasni.

Keeper i Owl su sada beskorisni u usporedbi sa Spellbreakerom koji sad ima DALEKO najbolje statistike za cost. Keeperov deal 2 dmg nije bitan jer je vrlo bitna komponenta protiv aggro deckova bilo 2 4 tijelo, koje je sad postalo beskorisno. Trejda u najboljem slucaju 2 for 2 s innervateom...

Blade Flurry uzasno i nepotrebno nerfan...

Molten giant isto nepotreban nerf koji ce ubiti popularan i dugo aktualan stil igranja :(

BGH ce i dalje bit autoinclude u vecinu deckova, ali kreira puno manji tempo swing i mislim da je ~ok sada.

Nerfovi aggro karti su mi ok, iako su Arcane golema mogli isto tak jednostavno maknut iz igre s obzirom na to u kakvo govno su ga pretvorili.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Minneyar kaže...

Blade Flurry uzasno i nepotrebno nerfan...

nebi se složio da je nepotrebno.. karta je bila hebeno OP (board clear + face damage) i sputavala je kreiranje novih dobrih karti za rogue-a.

možda je podizanje costa bilo malo pretjerano (računaj npr. weap + poison + flurry = flamestrike (7 mani) za koji ti treba 2 karte ali i ne mora biti odigrano u istom turnu)... sve ovisi i o tome dali će dobiti neki novi weap ili nešto novo poput oil-a.

Minneyar kaže...

Molten giant isto nepotreban nerf koji ce ubiti popularan i dugo aktualan stil igranja :(

po meni sasvim ok, i dalje je igriv..

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
17 godina

3 mane 4/4 i daš nekom mana crystal, naspram 3 mana 3/4 moba koji ponekad ima i dodatni efekt - igrat će se NIKAD i još je rare 0_o , arcane golem je jaaaako loš nerf, kako kažeš bolje da su ga maknuli.

BGH vidim i dalje u deckovima, samo će sad bit skuplji za odigrat što je OK, doslovce si za 3 mane mico nekaj velko i dobio nelošeg moba na stolu.

keeper će sada micati 2 moba u sličnim deckovima, jedan sa attackom, drugi jer je 2/2.

knife juggler mi je ok, napad mu je ionako nebitan bio, veči problem je što je nestalo dosta karata sa kojima je on bio dobar.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Znači 1 golden blade flury, 1 golden molten giant, 2 golden master of disguise, samo tih 4 karte skupa vrijede  4000 dusta

A još od ostalih karata normalne sve po dve, osim jedno 5 leper gnomova, bit će dusta ko u priči. Jedino neću BGH dustat jer mislim da će oni i dalje biti itekako korisni iako koštaju 5 mane (tako sam i bio govorio da bi ga mogli nerfati)

Što se tiče ostalih promijena ok su, po meni force of nature su trebali napraviti da ima isti efekt kao što je imao, jedino da nemaju mogućnost napdanja heroja. Na taj način bi i dalje ostala kao minion removal što je druid znao koristiti u nekim fatigue deckovima(dobar combo sa onim vulcanic lumberer, gdje bio mogao očistiti board i onda njega odigrat) 

Molten Giant je i dalje igriv samo neće bit toliko jednostavno izvest sve one vratolomije sa njime

Stoja
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

Stream bitches

https://www.twitch.tv/playhearthstone

EDIT:

13 free packova 

Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.4.2016 19:27 (AmonZero).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

x

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.4.2016 20:14 (Wolverine).
Moj PC  
1 0 hvala 4
17 godina
neaktivan

x

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.4.2016 19:53 (Wolverine).
Moj PC  
0 0 hvala 3
17 godina
neaktivan

nove karte

Moj PC  
0 0 hvala 3
16 godina

Ajmo, kad će više pally karte objavit na face-u 

EDIT:

Evo jedna, slefless hero. Not bad, ali ona se tek igra na idućim krugovima i možda je bolje umjesto nje igrat sigurnu 1 mana give divine shield spell.

EDIT2:

Light in darkness možda neki poboljšani portal

EDIT3:

Koji quqi, kakve su ovo smeće karte

Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.4.2016 20:41 (AmonZero).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

hebo ih c'thun 

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

još karata

Moj PC  
0 0 hvala 4
17 godina

Ch'tun, ch'tun, ch'tun..... ne pa ne planiraju da će puno deckova vrtit tu kartu.

Večina ovoga je smeće, da budemo iskreni, strah me pomalo trenutno da budu se igrali classic deckovi sa 3-4 nove karte :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Da, vecina karti je kriminalno losa. Samo poduplane verzije postojecih miniona koji su vec ionako bili unplayable. Ali ima i dosta karata s potencijalom. Meni je posebno zapeo za oko rogueov 9 drop :) I warrior legendary.

I shaman ce biti bolesno op, nije normalno kakve je karte dobio.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

ima par dobrih karata, ne previse, ali vecinom me interesiraju paladin i shaman

sto se tice paladina... light in darkness nije losa karta, selfless hero, rallying blade, steward of darshire, vilefin inquisitor i forbidden healing. ovo ostalo mi je meh, pogotovo novi ragnaros za healanje. koliko vidim sa paladinom naginju prema divine shield stvarima i eventualno murloc deckovi nekakvi.

sto se tice shamana... stormcrack, master of evolving, eternal sentinel, hallazeal the ascended i hammer of twilight... ovdje koliko vidim naginju na koristenje totema.

iako su ponistili naxx karte ocito je da su neke karte samo kopirali. primjerice psych-o-tron. 5 mana 3/4, taunt, divine shield. malo blaza verzija belchera. 

It's not who you are, it's who you know.
17 godina

Warrior legendary mi se ni najmanje ne sviđa... osobito kad krene potezat cursed blade, ako nemaš drugi weapon odmah za replaceat - adios!

Steam: tanelorn666, PSN: tane666, XBLA: tanelornius, Origin: tanelorn666

0 0 hvala 0
17 godina

Cursed blade će ubit mnogo warriora u takvim situacijama. Ima dobrih karata, ali i sporih karata. Vidjet ćemo, mislim da je dosta toga još u zraku.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina

Warrior je dobio najlošiji class legendary definitivno. Za 7 mane nije baš nešto...

Psych-o-tron... opet... užas!

Novi "Nat Paggle" je brutalna karta za trollanje i mill deckove, fora :)

Sve u svemu, jako mi je drago da nisam napravio preorder, sve ono što vrijedi ću craftati i to je to. Sjedim na 5k golda i imam oko 8k dusta...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ja nisam pametan sada što radit, sjedim na skoro 8k golda, imam 5k dusta i nešto još sastrane što čeka zadnji tren, te nešto malo gold karata... Uzimat ovo nova, uzimat classis, toliko mi još fali classic legendi....

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
1samek kaže...

Warrior je dobio najlošiji class legendary definitivno. Za 7 mane nije baš nešto...

Psych-o-tron... opet... užas!

Novi "Nat Paggle" je brutalna karta za trollanje i mill deckove, fora :)

Sve u svemu, jako mi je drago da nisam napravio preorder, sve ono što vrijedi ću craftati i to je to. Sjedim na 5k golda i imam oko 8k dusta...

Najlosiji? Ja sam prilicno siguran da je brutalan warriorov legendary... Ono, imas tih 5% sanse da dobis Cursed Blade i instant izgubis igru, ali isto tako imas 85% sanse za dobit koristan weapon (Fiery Win Axe ili bolje), i sansu za nenadoknadivi tempo swing sa Gorehowlom ili Gladiator's Longbowom ili Ashbringerom, Arcanite Ripper, Truesilver, Assassin's Blade, Doomhammer, Twilight Hammer itd. Poanta je da ima puno vise dobrih oruzja nego losih. A body je negdje ~6 mana value (iako los statline, bilo bi bolje da je 5 6), dakle za 1 dodatne mane imas ogromnu sansu za dobit oruzje koje ti da masno tempo i value. Karta je nenormalno dobra :) cak i ak dobis npr onaj novi 1 3 hook ili Light's Justice, nije da je kriminalno lose. Jedini scenarij u kojem se propucas je Cursed Blade, ali ono, i shredder je nekad bacao Doomsayera koji ti je izgubio igru.

15 godina
neaktivan

eheh dat RNG u brawlu.. jedva sam stigao odigrati potez koliko je trajao zbog spawnanja lepergnome-ova i pucanja jugglera 

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina

Nakon što su sve karte otkrivene, čini se da bih mogao igrat mnogo shamana, druida i možda čak rogue. Čak mi se i neki control/midrange hunter čini zanimljivim. Dok ću čini se propustit zabavu sa midrange/control paladin deckom koji je izgubio previše karata, a premalo dobio u ovoj novoj ekspanziji. Treba vidit dal ovi neutralni minioni mogu šta pomoć ok toga, ali teško .

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Mene nahajpalo na Beast Huntera i Beast Druida. Shaman se svi slazu da ce biti ludnica.

Sve zavisi sto cu otvoriti u prvim paketima.

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
Poruka je uređivana zadnji put sub 23.4.2016 12:36 (Chaky).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Kad smo kod paketa, znači sad trenutno imam nešto više od 7000 golda, još ću dobit 13 free paketa. Tak da ću sljedeći tjedan otvorit preko 90 paketa od nove ekspanzije. 

Čak razmišljam da i snimam otvaranje paketa  da imam za uspomenu jer vjerovatno više nikad neću imat tolko 

17 godina

Odakle 13 free paketa?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Rhodin kaže...

Odakle 13 free paketa?

3 kad se prvi put logiraš u novu ekspanziju, 5 kada ostvariš 2 pobjede u standard i još 5 kad ostvariš 7 pobjeda u standard.

17 godina

Nisam pojma imao, hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
AmonZero kaže...

Čak razmišljam da i snimam otvaranje paketa  da imam za uspomenu jer vjerovatno više nikad neću imat tolko 

Budes imao kod iduce ekspanzije :D

Ne vjerujem da cu snimati, ali vjerojatno cu lupiti screenshotove legendi (ako ih bude).

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
Poruka je uređivana zadnji put sub 23.4.2016 14:43 (Chaky).
16 godina
AmonZero kaže...

3 kad se prvi put logiraš u novu ekspanziju, 5 kada ostvariš 2 pobjede u standard i još 5 kad ostvariš 7 pobjeda u standard.

Ovo nisam pojma imao, veliki lajk Ja na 6K golda tako da kad se sve pozbroji biti će 70+packova

Stoja
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice