Postoji nerf koji će super radit sa BGH, ali nisam siguran da će ići tim putem, a to je kao sylvanas da mu se da deathrattle, a ne battlecry, da ubije RANDOM moba sa određenim uvjetima, tipa attack 7+. E, to bi bio nerf sa kojim bu on koristan, a opet će ga se moći handlat.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Dovoljno ti je da ti BGH skine samo jednog miniona preuzme tempo i ti izgubiš game zbog toga jer si u velikom zaostatku.
Isto kao što je dovoljan jedan shield slam/polymorf/hex/execute/shadow word death ili bilo koji drugi removal, osim što još ovaj stavi 4/2 body na teren. Evo baš razmišljam kad sam imao zadnju igru da me BGH uništio i nemogu se sjetiti nikako xD Sjećam se samo onih trenutaka kada sam igrao druid protiv freeze mage-a i ja iskoristio BGH da ubijem alextrazu i ancient of lore za lječenje i opet izgubio, tnx BGH
Da, osim jedne malecke razlike, a to je da BGH može odigrat bilo tko, a ostali removali su vezani za klasu koja te opet veže za neke druge stvari.
Svi spominjete tu kartu, ja imam jedan komad, nekoć sam je koristio u dekovima, al nema previše koristi od nje, nikad je nisam izvukao ALI BAŠ NIKAD, kad je trebalo a i općenito mi se u 75% nije isplatila, tako da sam je izbacio. Ugl. su bili dominantni hunteri koji nikad ne bi imali tako nabrijane karte.
Imam jednog, koristim po potrebi, al šta se mene tiče, nek se nerfa... Ja bi rađe da se nerfa neki legendarni kojeg imam duplog :P
Svi spominjete tu kartu, ja imam jedan komad, nekoć sam je koristio u dekovima, al nema previše koristi od nje, nikad je nisam izvukao ALI BAŠ NIKAD, kad je trebalo a i općenito mi se u 75% nije isplatila, tako da sam je izbacio. Ugl. su bili dominantni hunteri koji nikad ne bi imali tako nabrijane karte.
Imam jednog, koristim po potrebi, al šta se mene tiče, nek se nerfa... Ja bi rađe da se nerfa neki legendarni kojeg imam duplog :P
Sve ovisi kakva je Meta. Onda kad je GVG izašao i svi su masovno igrali Dr.booma, čak su i agresivni deckovi vrtili BGH-a I onda su se radili deckovi koji su namjerno bili bez ijednog 7 attack miniona kako bi protivniku BGH bio mrtva karta u igri. Al recimo sad nakon ove ekpsanzije biti će hrpa miniona sa velikim attackom (barem nekoliko njih u decku) i biti će više nego koristan u svakoj situaciji i previše OP.
Upravo sam to htio reć, BGH je bio odličan, u svakom decku, onda se meta promijenila da je DR Boom defakto bila jedina, ili jedna od svega nekoliko karata sa attackom 7+ koji su se u meti koristili, budući se meta bavila ili control deckovima ili aggro/zoo deckovima. Vidjet ćemo sad što će bit, ali garantiram da se neće igrat ogromne skupe karte, što je smjer u kojem Blizz gura novu ekspanziju, ukoliko će ih 3 mana BGH micat u bilo kojem decku.
A brijem da će biti ali da će ga promijeniti da nema tako drastičan utjecaj. Sad na koji način će to biti, morat ćemo se još strpiti. Isto tako se i govori za ironbeak owl da će se nerfati jer je isto tako OP di 2 mana karta eliminira efekt puno skupljih karti...
To je slijedeća karta koju sam i mislio spomenut, budući da ti neke stvari čine beskorisnim, recimo onaj 0/7 mob koji dobije +7 attack za vrijeme tvog turna. To je, kako si reko, 2 mana karta koja ti ubije nešto pametno što si ili platio puno ili računao da će ti neke stvari radit. Recimo owl miče taunt u aggro decku, druid isfura 7 mana ancienta koji zaustavlja hordu pikavaca i sprečava xy dmg slijedeći turn, ti za 2 mane isfuraš owl + buffove i napraviš K.O. u tom turnu. Ne kažem da je to nešto što se ne bi trebalo događati i da silence ne bi trebao postojat, ali u slijedećoj ekspanziji sve što Blizz pokušava ufurat u igru su skupe (8+ mana) karte, a ima 2 karte za 2 i 3 mane koji ih u potpunosti čine beskorisnima. Stvar je u tome da te 2 karte mogu ić u bilo koji deck i bilo kojoj klasi, tako da nemaš nikakvih limita.
Trebaju po meni biti skuplji, ako silence dođe 4-5 mane ili više, ograniči te da još nešto puno napraviš u tom turnu, pa je onda ok, ali owl je 2 mana što je u late game ništa, isto napravi ogroman tempo swing ili te jednostavno ubije ako je riječ o nekom aggro decku. Recimo onaj drugi minion što radi silence (4/3 za 4 mane, zaboravio kako se zove) je već ok jer je ipak skuplji i dobiješ loše statse za to. Keeper od druida je ipak class karta pa mi se on i ne čini toliko jakim, druid ionako nema neke dobre spellove za removal pa bar ima solidan silence.
Faceless Summoner - 6 mana 5/5 Battlecry: Summon random 3-cost minion
Broken common. Katastrofa za balans u areni, a i za constructed je strašna. Baciš to na turn 6 i dobiješ neki dobar 3 drop gg.
Ajmo reći da je average 5/5 summon 3/3 za 6 mana, mislim da je karta možda ne u rangu dr booma, al s obzirom da moreš imati 2 u decku i COMMON je ( why, just why ), brzo ćemo saznati koliko je OP.
Servant of Yogg-Saron - 5 mana 5/4 battlecry:cast a random spell that costs 5 or less (targets chosen randomly)
http://media-hearth.cursecdn.com/avatars/286/349/635961603999526972.png
4270 golda imam za sada :D
Skupljam i dalje, bit će paketa :p
Inače ova karta je broken sto posto 6 mana 5-5+3drop... ili mora bit epic ili nešto
Baš sam malo pregledao sve 3 dropove u igri, i ova karta će biti novi shredder za mage-a. Uglavnom najgore što se može dobiti su 2-2 /2-3 /3-2 statsi a takvih ima nekih 10. Ostalo su uglavnog 2-4/3-4 ili sa dobrim efektima (taunt, charge, alarmo bot, mana tide totem) i naravno king mukla 5-5.
U wild formatu još bolja karta jer ima dark cultista, deathlorda. Ako recimo spawna wolf ridera, karta je skoro kao fire elemental samo ima 1 attack manje
odvratno op. i to cak i u worst-case scenariju. mage ce ocito opet bit king of the arena. mislim bio bi i bez te karte, al ovako... svaki drugi deck mos odmah retire :p
Da, od svih common karti ce ti sigurno dati taj 6 drop. S obzirom da dolazi +100 novih karata.
U constructed ce biti bolja. Jedan primjerak sigurno umjesto Booma.
Da, od svih common karti ce ti sigurno dati taj 6 drop. S obzirom da dolazi +100 novih karata.
U constructed ce biti bolja. Jedan primjerak sigurno umjesto Booma.
Nova ekspanzija uvijek dobiva boost u šansi da ćeš ih odabrati u areni...sjećam se kad ne izašao TGT pa je svaki Paladin imao po barem 2 murloc knighta u areni, tako da očekujem da ce i sada tako biti sa mageom
Nova ekspanzija uvijek dobiva boost u šansi da ćeš ih odabrati u areni...sjećam se kad ne izašao TGT pa je svaki Paladin imao po barem 2 murloc knighta u areni, tako da očekujem da ce i sada tako biti sa mageom
Zivi bili, pa vidjeli
I opcenito class karte imaju vecu vjerojatnost pojavljivanja od neutralnih... a mage je vec i prije imao najvise bolesnih commona za arenu. frostbolt, fireball, flamestrike, water elemental i sl
U prosjeku dobijem 1-2 korisna spella po areni, zato sam odustao od maga. Kad igram protiv njega, 2 flamestrika, frostbolt i 2 fireballa na protivničkoj strani su prosjek, kad ga ja pickam, smao smeće za draft.
kad je vec limited, zasto ne
Reko sam Blizzardu više nikad ne dam ni lipe, bez obzira o cemu se radi. Zbog nikakvih ulaganja u infrastrukturu(ako ima novih igraca vidjet ce o cemu pricam kad izađe ekspanzija) i zanemarivanja comunitya. Na primjer u CS GO ak nešto ne valja patch izlazi sljedeci dan, ovim ljencinama treba par mjeseci da isprave neke banalne bugove, a za balans karte se ceka "godinama", sad uvode standard mode da još manje moraju mislit o balansiranju, tak da mogu svake godine ko na traci printat karte bez brige. Dobro, taj mage skin je izgleda 100% za humanitarne svrhe pa nemam ništa protiv
Shadowcaster - 5 mana 4/4 Battlecry:Choose a friendly minion. add a 1/1 copy to your hand that costs 1
http://media-hearth.cursecdn.com/avatars/286/430/635962332348647984.png
Forlorn Stalker - 3 mana 4/2 Battlecry:Give all your minions with Deathrattle in your hand +1/+1
http://media-hearth.cursecdn.com/avatars/286/480/635962553252961395.png
Shadowcaster - 5 mana 4/4 Battlecry:Choose a friendly minion. add a 1/1 copy to your hand that costs 1
Forlorn Stalker - 3 mana 4/2 Battlecry:Give all your minions with Deathrattle in your hand +1/+1
http://media-hearth.cursecdn.com/avatars/286/480/635962553252961395.png
Fenomenalna karta za Rogue. I još možeš dvije imat u decku. Zamisli Malygos za 1 manu. Combo sa branom.
Yup, predobro....
Ne znam zasto svi tolko spominju interakciju s malygosom, nije da ce to bit imalo relevantno. Ako ti Malygos prezivi jedan potez na boardu (a sto mora da mozes iskoristit tu kartu na njemu), vec si ionako pobjedio igru.
Svejedno bi mogla biti bolesna karta, ali radi interakcija i comboa sa jeftinijim kartama...
Ne znam zasto svi tolko spominju interakciju s malygosom, nije da ce to bit imalo relevantno. Ako ti Malygos prezivi jedan potez na boardu (a sto mora da mozes iskoristit tu kartu na njemu), vec si ionako pobjedio igru.
Svejedno bi mogla biti bolesna karta, ali radi interakcija i comboa sa jeftinijim kartama...
Protiv nekih klasa/deckova koje ne vrte neki direkt removal može nekada proći da ga jednostavno odigraš turn 9, i pogotovo ako nemaju board control teško će ga ubiti. U najboljem slučaju mogu iskoristiti silence od kojeg neće imat nikakve koristi ako krug kasnije napraviš kopiju ili dve malygosa. Sigurno će biti neki trolden klip u tom điru
To mi je novi najdraži card art uz sylvanas, predobro izgleda :D. Karta nije loša, sad novi rogue legendary ima još više smisla.
Izašla je nova mage karta al necu spoilat nek wolverine odradi posao ^^
Demented Frostcaller - 4 mana 2/4 After you cast a spell freeze a random enemy character
http://media-hearth.cursecdn.com/avatars/286/559/635963186462518696.png
Shifting Shade - 4 mana 4/3 Deathrattle:Copy a card from opponents deck and add it to your hand
http://media-hearth.cursecdn.com/avatars/286/572/635963258511455573.png