Hearthstone: Heroes of Warcraft

poruka: 5.827
|
čitano: 675.093
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Mukla, Tyrant of the Vale - 6 mana 5/5 battlecry: add 2 bananas to your hand

http://media-hearth.cursecdn.com/avatars/284/646/635947709291370363.png

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Nove karte su lose i besmislene. Ne trebaju biti OP kao Dr. Boom al nek imaju neku svrhu i smisao. Kao recimo Loatheb ili Sylvana itd.

Ove su samo random nabacane karte, mislim da je samo jedna do sad dobila prolaznu ocjenu kod pro igraca, sve ostale 2/10

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ha, tak smo govorili i za TGT pa ljudi igraju pojedine. Tek će bit veselja sad kad izađu sve karte, classic budu nerfane i maknu GvG i Naxx. Preko noći će ljudi mijenjat mišljenje o trenutnim kartama, budući da pojedine itekako imaju potencijala, samo ne u trenutnoj meti.

Recimo meni se ovi bogovi ne sviđaju kao koncept, pogotovo kad vidim da ih se mora "punit" i otključavat im moći, ali svako toliko dodaju neku kartu koja crpi snagu od boga ili jača njegovu, statovi nisu katastrofa i sve polako dobija smisao.

Večina karata djeluje loše, skupo za ono što rade i čak i besmisleno, ali ne znaš kakva će bit meta niti što će sve doć i sa čime će se sve moć kombinirat te karte.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Da bi izvukao te bogove moras konstantno imati draw karti, nesto slicno poput Rheno Jacksona. A on jedino funkcionira u Warlocku koji to moze i tek je Tier 2 deck. Na sve to ti bogovi imaju jos veci problem sto kostaju 10 mana i zahtjevaju odigrane karte prije njih. Efekt ce biti slican kao i sa Eloise, na zadnjih jedno 3-4 karte ako prezivis do onda.

Vrlo sam siguran da ce meta biti Face Hunter i Aggro Shaman, jer dok ti buffas bogove i izvuces ga, do onda si vec mrtav cak i od loseg face decka

Zato kazem da su nove karte lose i besmislene jer ne donose nikakav znacajni efekt koji bi ti dao da prezivis barem do turna 10.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina

99% dosad otkrivenih karti izgleda kao apsolutno smece :S Ali ono, vidjet cemo kakve ce biti najavljene classic set promjene i kolko ce utjecat micanje Naxxa i GvG. U standardu ce bit totalno druga igra - iako neki deckovi zasad izgledaju kao da bi mogli bit dominantni jer ne gube skoro nista - freeze mage, face hunter. Ali za Wild ce ova ekspanzija biti prakticki beskorisna, jedino sto dolazi onaj secret eater koji ce vjerojatno pokopati secretdina.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Mislim da pretjerujete. Ima nekoliko dobrih karata koje već vidim kao standardne u nekim deckovima. Pričate kao da niti jedna karta neće biti korisna i da će se sada u wild-u koristit samo stare karte i ekspanzije.

Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ja pricam da ce prema dosad objavljenim kartama, u glavnom modu-standard modu, dominirati face deckovi koji se mogu fino sloziti od raspolozivih karti, a ove nove ni jedna nema funkciju da to sprijeci.

Pogledaj recenzije karti od pro igraca koji su pokopali skoro sve nove karte.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

nova Druid karta - Mark of Y'Shaarj 2 mana - Give minion +2/+2 if it's a beast draw card

http://media-hearth.cursecdn.com/avatars/284/751/635948513168211501.png

Priest karta - Shadow Word:Horror 4 mana - Destroy all minions with 2 or less attack

http://media-hearth.cursecdn.com/avatars/284/735/635948442555740867.png

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Hearthstone: Heroes of Warcraft
Slažem se da je većina karata totalno smeće, ova zadnja od priesta... uzas. To je zamjena za Lightbomb?

Ima konceptualno zanimljivih karata,al realno sve će bit presporo i opet dolazimo na rush deckove koji će rulati.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ti isti recenzenti su pokopali kompletan TGT prije nego je izašlo pola karata pa su se kasnije mišljenja mijenjala.

Opet ponavljam, ne možemo suditi ni o čemu dok ne vidimo 3 stvari: nerf classic karata, kompletnu novu seriju i dok ne dođe trenutak da Naxx i GvG odu. Tek tada će se vidjet što valja, što ne.

Koliko su ljudi plakali kad je warsong commander nerfan kako je patron warrior ubijen. Što se ono sada igra? Modifikacija patron warriora sa maltene istim kartama uz pokoju izmjenu, naravno.

Dajte ovome malo vremena.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

naravno da karte nisu savršene. da naprave savršenu kartu igra bi postala dosadna jer bi ju svi koristili (Dr.Boom na primjer) i svi bi se bunili da je broken. i onda bi krenulo jamranje da ju se nerfa. ovako će biti potrebno složiti razne kotačiće mehanizma pojedinog decka da bi funkcionirao, pokazati malo maštovitosti a ne automatski uključivati pojedine karte pod mus.

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina

priest karta je odlicna po meni

Burek s mesom

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Nightmare Dragon Scaled Nightmare- 6 mana 2/8 - At the start of your turn double this minion's attack

http://media-hearth.cursecdn.com/avatars/284/813/635948858792890077.png

http://media-hearth.cursecdn.com/avatars/284/867/635949380983701287.png

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.3.2016 20:58 (Wolverine).
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan

Svi ti 2 att minioni su lak plijen za Priesta. Imam totalnu fobiju od Cabal

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Pitanje u vezi hiden quets za nove igrice. Neke sam odradio, lvl 10 3 pobjede u play modu i arenu, no oni su mi bili u quest logu. Hocu li ove druge moc zavrsit premda nisu u logu, te mi pise da sam odradio sve misije za danas. Kladim se da sam pobjedio sve expert inkeeper i nisam dobio 100 golda..

Govorim o ovim questima: http://us.battle.net/hearthstone/en/forum/topic/12329352975

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Dobit ćeš ih sve, ne brini. Ako si pobijedio SVE borbe protiv AIa, mislim da ti se taj mod miče iz igre, pa pokušaj ponovo. Ja se ne sjećam uopće kako se dolazi do tih borbi sa AIem, ali mislim da se miče iz igre jednom kad ga dovršiš (kad ih sve pobijediš i dobiješ nagradu za to).

Radije googlaj, ima negdje, kako skinut emulator za mobitele. Dobiješ 1 pack za android mobitel i jedan za android tablet, te 3 packa za samsung galaxy S3. Imaš tutoriala, to ti je 4-5 packova sigurnih (nisam siguran da li za S3 simulator dobiješ 1 android + 3 S3 ili je to ukupno 3).

Dalje igraj i ne brini se, sve će doći sa vremenom. BTW, nije li battle.net trenutno down? Ja se nemrem ulogirat, znam da je negdje pisalo da je maintainance.

Moj PC  
1 0 hvala 1
12 godina
neaktivan

Takodjer, ne mogu se ulogirat, maintance vjerovatno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Steward of Darkshire - 3 mana 3/3 Whenever you summon 1-health minion, give it divine shield

http://media-hearth.cursecdn.com/avatars/284/828/635949116507927831.png

Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina

Nije loša karta. Trebat će je malo isprobat. Al ono ak je protivnik ne makne sa polja možeš praktički svaki krug trejdat s nekim za 3dmg u zamjenu za heropower.

Sad sam tek skužio da daje svim 1Hp minionima DS. Predobro 

Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.3.2016 14:49 (AmonZero).
16 godina

ja stvarno ne kuzim savage roar kod druida, znači redovito gubim od njih radi te karte. pa bloodlust izgleda ko zadnje smece naspram ovoga.

Dirty dosen
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina

Ajme magma rager je op sada :D

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Hrca24 kaže...

Ajme magma rager je op sada :D

a tek Wolfrider... charge 3/1 sa divine shieldom

17 godina

Da i sad usporedite tu kartu koja je namjenjena vise aggro deckovima sa onima koje su za kontrol. 

Znaci 3 mana body 3/3 sto je solidno, a efekt divine shield je veliki plus, razni sticky minioni ce se jos teze maknuti a charge minioni tipa wolfrider ce posluziti za razbijanje taunta ako ce trebati. Aggro ce dominirati.

Wtf je onaj dragon, 6mana 2/6?! Rade igram Boulderfist Ogrea za 6 mana 6/7

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
walentkane kaže...

Da i sad usporedite tu kartu koja je namjenjena vise aggro deckovima sa onima koje su za kontrol. 

Znaci 3 mana body 3/3 sto je solidno, a efekt divine shield je veliki plus, razni sticky minioni ce se jos teze maknuti a charge minioni tipa wolfrider ce posluziti za razbijanje taunta ako ce trebati. Aggro ce dominirati.

Wtf je onaj dragon, 6mana 2/6?! Rade igram Boulderfist Ogrea za 6 mana 6/7

Dragon je kao na foru da mu podigneš atk sa nekom kartom i onda ti se napad podupla kad dođe tvoj turn.

17 godina
neaktivan

Skeram Cultist - 6 mana 7/6 Battlecra: Give your C'Thun +2/+2 (wherever it is)

http://media-hearth.cursecdn.com/avatars/284/901/635949576067997494.png

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.3.2016 8:56 (Wolverine).
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina

Šteta što nije 6/7, bio bi igriviji, ako ništa kao vanilla ogre.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Da li se sad isplati potrošiti golde na Naxx budući da ga više neće biti za igrati. Da li to znači da se njegove karte isto neće moći koristiti. Jer bi rađe sad potrošio golde nego kasnije skupljao dust ako će se te karte moći koristiti. Ili mi je bolje nastavit skupljat gold pa kupit 30-40 paketa novih karata.

0 0 hvala 0
17 godina

Ako ih sad ne kupiš, mislim da ih više nikad nećeš ni moć. Sa druge strane kad se maknu, nećeš ih u standard igri (nekako "glavni" način igranja) niti moći koristit i mislim da ima pametnijih stvari na koje možeš gold potrošit, a da nisu Naxx ili GvG.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
loko_1 kaže...

Da li se sad isplati potrošiti golde na Naxx budući da ga više neće biti za igrati. Da li to znači da se njegove karte isto neće moći koristiti. Jer bi rađe sad potrošio golde nego kasnije skupljao dust ako će se te karte moći koristiti. Ili mi je bolje nastavit skupljat gold pa kupit 30-40 paketa novih karata.

U svakom slučaju ti je bolje čekat novu ekspanziju, sad više nema smisla kupovati Naxx...

16 godina
1samek kaže...
loko_1 kaže...

U svakom slučaju ti je bolje čekat novu ekspanziju, sad više nema smisla kupovati Naxx...

Ak će kolega mnogo igrat Wild format isplati mu se uzet Nax pošto tamo ima odličnih karata. Ako će se primarno fokusirat na Standard onda nema potreba za kupovinom Nax-a.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice