Hearthstone: Heroes of Warcraft

poruka: 5.806
|
čitano: 825.326
|
moderatori: pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
Re: Hearthstone: Heroes of Warcraft

Pa ja imam sve competive legendarye i vecinu sam crafto tak da ne mislite da se to sve izvuce.

[ Xfire: slickman25 ] [ Steam: ryou229 ] [ Battle.net: exzzy#2808 ] [ EUNE:exzzy ][ EUNE:exzzy ][ EUNE:exzzy ][EUW:exzzy]
15 godina
neaktivan

ima na /r/hearthstone za skinut verzija za android koja radi na mobovima bez roota i bilo kakvog petljanja. samo install i kopirat OBB folder na odgovarajuce mjesto na mobu. 30 sec posla sve skupa i to ako ne znas di treba kopirat.

na oneplus oneu radi perfektno :)

0 0 hvala 0
17 godina

Iz clasic packova imam praktički sve ove korisne legendary. Krafto sam samo 2 komada (tiriona i carine mislim), a ovo sam sve dobio u packovima. Nisam nikad niti jednom duplog legendary dobio i nikad nisam dobio ona smeća poput nat pagle, cho itd.

U gvg sam crafto Dr Boom i Sneeds, a dobio Toshley

Evo i SS. Svaki put kad se sjetim lupim SS na xfire kada dobijem legendary.

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
njuskac kaže...

Ja otvorio oko 150 pack karata i 1 legendary,znaci na 1500 packova bi dobio 10 legendary.

Ovo je teski peh. Slaba utjeha je sto imas dosta dusta.

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
16 godina
neaktivan
AmonZero kaže...

Eto vidis kako se stvari mijenaju kad dodjes na malo nizi rang :)

LoL acc THCJoshi
18 godina
neaktivan

Čini se da sam ja imao podosta sreće s paketićima... 10 novih legendi, 4 class i 6 neutralnih (od toga Neptulon gold verzija)... ok, jednu sam napravio od dusta kojeg sam imao od ranije... ostale pretežno dobio u cca 50 paketića (ili napravio od dusta dobivenim od duplića)... sad više manje imam sve što mi treba pa polako dalje.

Ovo što se kolegi iznad dogodilo je očito baš peh :( Nekakav prosjek potezanja legenda je (kako kažu) - na 20 paketića, jedan legendary. 

Steam: tanelorn666, PSN: tane666, XBLA: tanelornius, Origin: tanelorn666

2 1 hvala 0
14 godina

meni treba 100 za 1.

tako nekako sam racunicu dobio.

17 godina
Jonja kaže...
AmonZero kaže...

Eto vidis kako se stvari mijenaju kad dodjes na malo nizi rang :)

Pa mislim logično je {#}

Niži rang = bolji igrači

A već je prošlo i dosta vremena od ekspanzije tako da 80% igrača radi copy paste od pro igrača deckove pa sad i oni dolaze do nižih rangova.

15 godina
Tanelorn kaže...

Čini se da sam ja imao podosta sreće s paketićima... 10 novih legendi, 4 class i 6 neutralnih (od toga Neptulon gold verzija)... ok, jednu sam napravio od dusta kojeg sam imao od ranije... ostale pretežno dobio u cca 50 paketića (ili napravio od dusta dobivenim od duplića)... sad više manje imam sve što mi treba pa polako dalje.

Ovo što se kolegi iznad dogodilo je očito baš peh :( Nekakav prosjek potezanja legenda je (kako kažu) - na 20 paketića, jedan legendary. 

Meni je bilo tako do sada, svakih cca 20 packova 1 leg, al više nije :-)

Od starih imam skoro sve, fali mi par komada, al novi 0 bodova. Imam dusta za 2 komada, al iz principa neću craftat dok ne dobijem barem jednog :-P

16 godina
neaktivan

jao al je priest op , danas sam na epski nacin dobio jednog protivnika , sve mi zao sto nisam screenshot napravio :( ... on je imao na heroju 29 healtha a ja 3 healtha , on je imao pun board miniona bez taunta koji bi mi zajedno nanijeli 20-30dmg da je prezivio taj krug ,a ja sam imao 2 miniona od kojih je jedna preostala bufana bombica od mr bomba koja nanosi  3dmg i 5 healtha ,a drugi minion je imao 2dmg i 7health , i u tom krugu iskoristim 3karte koje zajedno kostaju 6mane i  nanesem 31dmg i pobijedim ga :) 

pogodite koje su to 3 karte !? :) ( edit a i ja bzvz pitanje postavim , vi ste pro , kao da sam pitao kako se zovete ... )

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.12.2014 16:45 (TheVeky).

0 2 hvala 0
13 godina

Gdje se može skinuti igra za android, trazim na marketu nema?!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

onaj trenutak kad vidis zuti sjaj iza karte ,te znas da ces nakon sto budes kliknio na kartu  okrenut legendary  , trenutak ocekivanja neceg velikog iiiii .... sranje ...

0 0 hvala 0
18 godina

Samo za tablete je izasla na androidu. I to mislim da jos nije na nase trziste. Potrazi na prethodne dvije stranice link s reddita i mozes ga rucno skinuti i instalirati.

totus mundus agit histrionem
17 godina
njuskac kaže...

Gdje se može skinuti igra za android, trazim na marketu nema?!

Samo android tableti.

Ja sam se zaj*bavo s prebacivanjem aplikacije na SD karticu  već par dana i neuspješno. Probo sve link2sd i te šeme i neće instalirat jer neželim bisat sve apliakcije s interne memorije kako bi imo HS koji možda i neću moć igrat kak treba.

13 godina

Ne želim nikakve điđe miđe, želim normalno instalirat sa službene stranice, jel se zna datum kad izlazi za android tablete?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
njuskac kaže...

Ne želim nikakve điđe miđe, želim normalno instalirat sa službene stranice, jel se zna datum kad izlazi za android tablete?

Da zna se.

15.12.2014

13 godina

za europu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ja sam ga stavio na Nexus 7 (2012). Nije bas optimizirano, dosta to laga. Trebalo bi bolje. Ne znam kaj si oni misle. Na neke nabrijane tablete samo da ljudi to stavljaju???

0 0 hvala 0
15 godina

Fakat je ok na 2012. 

Sto mislite kolike su sanse da ce dati popust za naxx tijekom bozicnog popusta?

Burek s mesom

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Poz ima li iko da bi krenuo igrati a neda mu se od pocetka, imam dva acca ali nemam vremena pa igram na jednom.

Nudim acc na njemu ima solidno karata sto se tice legendary: Edwin(za rogue),Gromash(warrior), King Crush(Hunter)Deathwing neutral i Maexxna (naxx neutral).                       Epic  Oruzje za warriora, sea giant, avenging wrath paladin, i za druida ancient of war. 450 dusta na Acc, 30 golda i 3 questa cekaju.

Moze u zamjenu LOL eune acc samo da je lvl 30.

Ne znam da li smijem ovde pitati ali posto nije prodaja valjda je ok? {#}

0 0 hvala 0
15 godina
rayallen34 kaže...

Poz ima li iko da bi krenuo igrati a neda mu se od pocetka, imam dva acca ali nemam vremena pa igram na jednom.

Nudim acc na njemu ima solidno karata sto se tice legendary: Edwin(za rogue),Gromash(warrior), King Crush(Hunter)Deathwing neutral i Maexxna (naxx neutral).                       Epic  Oruzje za warriora, sea giant, avenging wrath paladin, i za druida ancient of war. 450 dusta na Acc, 30 golda i 3 questa cekaju.

Moze u zamjenu LOL eune acc samo da je lvl 30.

Ne znam da li smijem ovde pitati ali posto nije prodaja valjda je ok? {#}

Tbh nije ti bas fer trade, morao bi jos nadoknadivat

Burek s mesom
14 godina
neaktivan

A nebitne ostale stavke samo da je lvl30 eune tj covjek koji je prestao igrati kao i ja,obe igre su free i oba slucaja ulozeno je vrijeme.

16 godina

4-3 sa shamanom. Primjetia sam da kojeg god heroja dobijem ugl. 2 ili 3 partije od 5 minimalno bude isti protivnik.... Priestovi su u areni bezobrazno dobri. 2 sam dobio i to jedva, a od dvojice sam umra instant.

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Leryan kaže...

Ja sam ga stavio na Nexus 7 (2012). Nije bas optimizirano, dosta to laga. Trebalo bi bolje. Ne znam kaj si oni misle. Na neke nabrijane tablete samo da ljudi to stavljaju???

meni radi super na mobitelu. imaš uređaj star skoro tri godine što si očekivao? btw na službenom forumu kažu za nexus 7

Working but slightly laggy or glitchy:
(Note: Most of the reported lag is only in the menu and some animation. I suspect that Blizzard may fix that in a future update) You can still play

17 godina
neaktivan

Printscrn baca malo veliko fotografije za bug. 

Origin: Overlord_HR, BC2: OverlordCRO
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

{#}.

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.12.2014 23:55 (Bubabug).
Moj PC  
3 3 hvala 0
16 godina
neaktivan

{#}.

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.12.2014 0:14 (TheVeky).

1 0 hvala 0
16 godina
TheVeky kaže...

{#}.

Šta se ovdje izdogađalo??? :D

17 godina

Imao je jako dobre karte, neznam zašto je predo. Kad da je whisp odlučio cijeli game

16 godina
neaktivan
AmonZero kaže...

Imao je jako dobre karte, neznam zašto je predo. Kad da je whisp odlučio cijeli game

hoces li i tijekom uskrsa ubacit jajca u avatar ,kao sto si sada bozicnu kapicu povodom bozica ? :)

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.12.2014 12:29 (TheVeky).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice