Hearthstone: Heroes of Warcraft

poruka: 5.806
|
čitano: 738.183
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Hearthstone: Heroes of Warcraft
R4zOR229 kaže...

Pa i nije bas ako uspije prezivjet potez poslje moze radit sranja, al normalno da ga nema kad nema ni maga. Ja se nadam da ce konacno izbalansirat malo igru kad vec imaju u planu dodavanje novih karata.

ipak, bolje sada kada nema maga nego kada je 95% ljudi igralo najgej mage-a kojeg niti ne možeš direktno napasti kad te freeza i pyroblasta do smrti

15 godina

Bratu danas zašteka igra, samo stoji. Ostavio je dva sata da stoji dok smo u teretani bili.

Vratio se i vidio da je lose dobio, ispušio arenu bezveze.,

wataef!

NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Nema smisla ista ostavljat kad se to desi odma imas lose pa mozes izac. Nzn kak je kod vas al meni se to svaki dan skoro desava, jedan dan cak nekih 4-5 meceva zaredom.

[ Xfire: slickman25 ] [ Steam: ryou229 ] [ Battle.net: exzzy#2808 ] [ EUNE:exzzy ]
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.4.2014 20:04 (R4zOR229).
17 godina

Nakon što me pomazila sreća u nedavnom otvaranju pack-ova, crafto sam si dvije legendary karte, Cairne i Black Knight (dvoumio se između njega i Thalnosa). Prašim samo s Paladinom i danas sam imao 6 win streak. S rank 10 na rank 7 sam skočio. Mislim da bi mogao jako visoko doći u ovoj sezoni s ovakvim kartama. Malo sam i deck modificiro, izbacio ragnarosa (svi furaju Big Game Huntera) i još nekoliko drugih karata.

Palagendary Palagendary
Battle tag (HS): dermonis#2530 LOL EUNE: slinA
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.4.2014 20:09 (AmonZero).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

De ne mecite slike preko foruma ako ocete da ih ljudi vide jel smanji rezoluciju i nista se ne vidi.

[ Xfire: slickman25 ] [ Steam: ryou229 ] [ Battle.net: exzzy#2808 ] [ EUNE:exzzy ]
18 godina
neaktivan

Kako me ova igra može naživcirat pa to nisam doživio još od vremena dok smo slagali strategiju kako pobjedit alije u AV. Dobijem daily za dudu-a i reko idem složit basic deck pošto mi dudu stoji na lvl11 i nikad ne igram s njim. Složim ja deck i prvu partiju naletim na mage-a i povuci-potegni dobijem ja njega (iskreno gadi mi se dudu). Aj reko nek bude takav i drugi match i easy 40g. Kad ono qrčina od konja! Kako je yebeno moguće da mi isti lik naleti 7 yebenih puta za redom na casual, al ajd da je neki lik nego paladin sa legendary deckom i što je najveća fora lik je rated lvl 2 sa tim istim deckom. Ne možeš više ni casual low lvl odigrat da te ne pregazi netko sa legendary deckom. Da nisam naterao rating 4 sa lockom isti tren bi brisao igru. I što je najbolje nisam jedini kojemu se ovo dešava, liku se u areni(!) potrefio isti protivnik 4 puta za redom.

Die Slawen haben uns besiegt. Sie haben unser Land, unsere Nation, unsere Ideologie zerschlagen... Das bedeutet sie sind eine arische Rasse und sie werden diese Welt in die Knie zwingen...
Moj PC  
1 2 hvala 1
17 godina

Evo još jedan legendary, i to gold opet {#} 3 packa 1 legen i 1 epic (blood knight)

Sad opet dilema kojeg uzet. Gore vam je moj deck pa ajde da vidim što vi imate za predložit. Evo ankete

0 Sylvanas
3 Thalnos
7 Ysera
1 Harrison Jones
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.4.2014 20:35 (AmonZero).
Moj PC  
1 1 hvala 1
15 godina

Svaka čast, ja dobijem commone, a rare je neki shitez sould boundan...yebemu dropove :)

{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Wtf upalim ranked i završim prvi potez, odjednom eksplodira nešto nisam ni obraco pažnju na ekran, pa me sve scimalo XD.

Nakon toga eksplodira njemu heroj ko da sam ja pobjedio reko predo se lik, a kad ono i meni se moj uništi ko da sam je predo :D.  Game lose nakon toga pisalo.

Dal se dogodilo kad kome i o cemu se radi? {#} 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Da bug, vi stvarno jako malo igrate kad vam se te stvari tak rjetko dogadaju, inace igra je puna tih usranih disconnect bugova. Nego ja konacno izvuko jaraxxus iz packa, bar nesto nakon 10ak packova punih duplikata.

17 godina
R4zOR229 kaže...

Da bug, vi stvarno jako malo igrate kad vam se te stvari tak rjetko dogadaju, inace igra je puna tih usranih disconnect bugova. Nego ja konacno izvuko jaraxxus iz packa, bar nesto nakon 10ak packova punih duplikata.

A evo meni se prvi put  desilo, prije sam puno više igro nego što igram trenutno:D

15 godina

lol kakav luck, ne vjerujem {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Evo me! ;)
Uspio sam doć do ranka 15 prvi put. Igrao sam s Popom od početka i nizao pobjede i dobivao strike bonuse pa je išlo puno brže. Onda mi dođe lik sa nekim totalno čudno složenim dekom i porazi me. Bacio bi kartu neku koja diskarta 1 kartu iz ruke i iz ruke bi mu izletila silvana... ono urnebes neki rush deck, al nemam pojma... :P

0 0 hvala 0
14 godina

lol protiv warlocka si igrao.

ima doomguard koji ima charge ali discarda kartu kad udje.

i soulfire discarda ,i succubus discarda.

to je jedan od najcescih deckova u ladderu na koji mozes naletit.

16 godina
neaktivan
Rocinante2112 kaže...

lol protiv warlocka si igrao.

ima doomguard koji ima charge ali discarda kartu kad udje.

i soulfire discarda ,i succubus discarda.

to je jedan od najcescih deckova u ladderu na koji mozes naletit.

Moguće da je bia lock jer ne znam koji drugi ima taj efekt... al imao je neke karte, evo još mi uvijek nije jasno kako ih je nabacao u deck, al dobio me i uništio mi wining strike...

17 godina

Kakav lock to je cisti aggro, doomgard ti je demon od 5/7 sa battelcryem da discarda dvije karte i ima charge, ja bas zbog tog ne igram warlocka s tim njegovim kartama jel mi pobaca sve iz ruku a volim imat bar 6+karti u ruci da imam rjesenje ako zatreba a ne topdeckat.

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.4.2014 12:25 (R4zOR229).
14 godina
R4zOR229 kaže...

Kakav lock to je cisti aggro, doomgard ti je demon od 5/7 sa battelcryem da discarda dvije karte i ima charge, ja bas zbog togne igram warlocka s tim njegovim kartama jel mi pobaca sve iz ruku a volim imat bar 6+karti u ruci da imam rjesenje ako zatreba a ne topdeckat.

s lockom bar nije teško povuć karte,a i doomguarda bacas kad nemas vise sta u ruci jer je to takav deck. od turna 1-5 imas svaki red nesto za odigrat.

inace taj deck je dost efikasan,osim ak ne naleti na druida ili control warriora.

17 godina
18 godina
neaktivan

Oho! Ovo mi se jako sviđa, samo još da srede i 2v2 i to će bit to. A od idućih "ekspanzija" nek bude bar ICC {#}

Die Slawen haben uns besiegt. Sie haben unser Land, unsere Nation, unsere Ideologie zerschlagen... Das bedeutet sie sind eine arische Rasse und sie werden diese Welt in die Knie zwingen...
14 godina
neaktivan

Počnite štedit gold(ili eure). Svaki wing naxxa će se morati posebno kupit.

15 godina

Da, ne sviđa mi se to uopće, ali bilo je za očekivati....

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
udarnik60 kaže...

Počnite štedit gold(ili eure). Svaki wing naxxa će se morati posebno kupit.

Prvo ce bit besplatno, a ni ostali nece bit preko 500golda sigurno.

17 godina

Kako mrzim ove priestove. Lik mi s kartama pokupi 3 legendaryija iz decka, onda s 2 faceless-a mi kopira još dvojicu i da bi mi još na kraju s Mindcontrolom uzeo tiriona. Trebaju preimenovat klasu u Thief, a ne Priest {#}

Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina
AmonZero kaže...

Kako mrzim ove priestove. Lik mi s kartama pokupi 3 legendaryija iz decka, onda s 2 faceless-a mi kopira još dvojicu i da bi mi još na kraju s Mindcontrolom uzeo tiriona. Trebaju preimenovat klasu u Thief, a ne Priest {#}

slazem se.

nekako bi mi bilo logicno da rogue ima karte koje kopiraju iz decka/handa. a kad ono priest -.-

15 godina
AmonZero kaže...

Jup,užasno je naporan. Spustiš ga i onda počne krasti i luckati se ko budala da te na kraju završi na knap.

Trebali su složiti još neku klasu, nešto izmneđu rogue i priesta, nek se zove thief i staviti još koju bandit kartu za njega.

17 godina
fila2208 kaže...
AmonZero kaže...

Jup,užasno je naporan. Spustiš ga i onda počne krasti i luckati se ko budala da te na kraju završi na knap.

Trebali su složiti još neku klasu, nešto izmneđu rogue i priesta, nek se zove thief i staviti još koju bandit kartu za njega.

lol... pa direktno su kopirali klase s wow vanille. Thief bi bio pre sličan rogue-u

15 godina
acca kaže...

lol... pa direktno su kopirali klase s wow vanille. Thief bi bio pre sličan rogue-u

Lol pa ne igram wow pa to nisam znao, lol.

Kako je to super smiješno. {#}

17 godina

Evo danas opet ista stvar protiv Priesta. Lik mi sa Thoughtsteal pokupi 2 Tiriona (zamisli ti sreće), Equality i Black Knighta. Riješim se ja svega. I onda pozovem svog Tiriona, on ga kopira facelessom i  riješi mog sa Shadow  word:Death. Ja izvučem svog BK i riješim trećeg Tiriona kojeg je lapio. Zatim sljedeći krug s Mind Control uzme mog BK i par poteza kasnije, ja nemam više karata u decku (on ih ima 4-5) i ostane na 1 jbnm životu. Da sam samo imo malo više sreće kada sam casto A. Wrath nekoliko poteza prije pobijedio bi to smeće od klase.

Zapeo na rank 7. Skupim win streak i onda uvijek izgubim tako da protivnik ostane s manje od 5 života.

Dobio danas 300g nakon wina. Refleksno odmah kliknio i nisam vidio zbog čega. Al mislim da je zbog 100W u rankedu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
AmonZero kaže...

Evo danas opet ista stvar protiv Priesta. Lik mi sa Thoughtsteal pokupi 2 Tiriona (zamisli ti sreće), Equality i Black Knighta. Riješim se ja svega. I onda pozovem svog Tiriona, on ga kopira facelessom i  riješi mog sa Shadow  word:Death. Ja izvučem svog BK i riješim trećeg Tiriona kojeg je lapio. Zatim sljedeći krug s Mind Control uzme mog BK i par poteza kasnije, ja nemam više karata u decku (on ih ima 4-5) i ostane na 1 jbnm životu. Da sam samo imo malo više sreće kada sam casto A. Wrath nekoliko poteza prije pobijedio bi to smeće od klase.

Zapeo na rank 7. Skupim win streak i onda uvijek izgubim tako da protivnik ostane s manje od 5 života.

Dobio danas 300g nakon wina. Refleksno odmah kliknio i nisam vidio zbog čega. Al mislim da je zbog 100W u rankedu.

Kolko Tiriona ti imaš u decku?! :) Misliš sa dva Thoughtsteala ti je pokupio 2 Tiriona? E jbg to ti je Hearhtstone. I ja sam znao svakakve prerverzije odigrati gdje su protivnici sigurno čupali kosu ali isto tako sam znao gubiti partije. Nema ništa drugo nego se naviknuti na to.

BF Nick: Xtream_Switch
17 godina

Ne postoji nikakav reward za 100winowa u rankedu ja sma to vec bio proso i nista nisam dobio, mozda si dobio za 1000winowa ukukupno za to se dobi 300golda.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice