Hearthstone: Heroes of Warcraft

poruka: 5.806
|
čitano: 747.293
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Hearthstone: Heroes of Warcraft
razermario kaže...

Zar ima koja vise OP classa od HUNTER-a... nevijerovatno kolko je to OP ... 

uopče nije OP... samo je najlakše napraviti dobar deck s basic kartama, netrebaš niti jedan legendary, ni epic da doguraš visoko

15 godina

Shaman ti je OP.... svaka njegova class karta je predobra.

Moj PC  
1 2 hvala 0
15 godina
razermario kaže...

Zašto je OP? Zato kad ti staviš 3-4 creepa na board, on stavi houndove ili?

Houndovi djeluju op, ali imaj na umu da za houndove njegov neprijatelj već mora imati prednost na boardu.

Combo buzzard+psići+wolf je dobar, ali trebaju se zvijezde poklopiti nekad da ga dobiješ.

Dobar je hunter, ali OP nije.

NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše.
17 godina
razermario kaže...

Zasto, samo pazi da imas 2-3 minona max na boardu i nista ti nemoze. To ste vecina ljudi kad moze nesto odigrat na board to odma radi bez ikakvog razmisljanja onda to radi je druga stvar.

[ Xfire: slickman25 ] [ Steam: ryou229 ] [ Battle.net: exzzy#2808 ] [ EUNE:exzzy ]
15 godina
R4zOR229 kaže...
razermario kaže...

Zasto, samo pazi da imas 2-3 minona max na boardu i nista ti nemoze. To ste vecina ljudi kad moze nesto odigrat na board to odma radi bez ikakvog razmisljanja onda to radi je druga stvar.

Pa kao i protiv mnogih drugih, protiv magea isto stavi 3-4 dobra creepa i popušiš flaming. Treba uvijek pretpostaviti da ima neki swipe/removal i igrati u skladu s time,

Nekad zaboraviš i kazne te i to je ta čar igre {#}

edit:

Op rex :)

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.3.2014 20:35 (fila2208).
15 godina

Odigrao najbolju partiju dosad.

rex vs druid.

igramo i frajer ide raga.

ja ga kopiram, njegovog skinem na 1 i ubijem

On mac, big hame huntera i 8hp heal.

Pa dalje lik stavi onog zmaja što spawna whelpove...a ja u ruci starving buzard i izvučem iz decka, houndove.

Spawnam taj combo, povučem hrpu karata, poništim whelpove i syebem zmaja, mislim da je onxyia (ne znam te legendarne karte sve) skinem na jedan i riješim.

I za kraj lik stavi yseru, srećom uberem buzarda, stavim animala, dobio eaglehorn, a u ruci dva kill commanda, a on 15 hp. 10 mac tako i eagle i polje.

Lik wp viče, ja vičem sry i wp, stvarno dobar meč u kojem sam imao priznam jako jako puno sreće.

Moj PC  
3 0 hvala 1
18 godina
neaktivan

Ja sam izgleda jedini koji obožava kad protivnik u late game-u ima more miniona na boardu. Tek mi onda proradi mašta i da vidiš klanja. Još ako igram s "whorelock" ufff. Ali što jes, jes, Raxi za te situacije ima jako dobra rješenja.

Die Slawen haben uns besiegt. Sie haben unser Land, unsere Nation, unsere Ideologie zerschlagen... Das bedeutet sie sind eine arische Rasse und sie werden diese Welt in die Knie zwingen...
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

rexara koji ide na UTH jako je lako shebat. Nikad više od 2 miniona gore imat,i samo ga kontroliraš.

a svi igraju isti deck,tako je lako to countrati sa nekim laganim mass removalima.

cak je i whirlwind dosta..

15 godina

lako je pustiti da se board popuni kad te u ruci čeka neki swipe/flaming itd, ali ja baš kao huntaz ne volim da se previše popuni već čekam prilike poput to kad stvori te whelpove ili tako nešto, naspama board pa iskoristim houndove da izvučem nove karte.

Često izvučem dva kill commanda, imam eaglhorne, steady shot, možda koji arcane i i eto ti 15-17dmg samo tako.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

2 game-a u rankedu.

Nemogu krug završit, nemogu napast, Defender of Argus neće taunt stavit na miniona...

Jel ima još netko probleme danas ?

Battle tag (HS): dermonis#2530 LOL EUNE: slinA
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
AmonZero kaže...

2 game-a u rankedu.

Nemogu krug završit, nemogu napast, Defender of Argus neće taunt stavit na miniona...

da meni bilo na 3 mane da ne mogu ni jednu kartu baciti, čak ni coina, i to 2 runde za redom..

17 godina
odjavljen
AmonZero kaže...

2 game-a u rankedu.

Ima Blizzard... Ne radi ni diablo...

15 godina

Battlenet client kaka malo 

0 0 hvala 0
15 godina

Burazu isto igra dropa, neće da radi nemože ni concede....

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Od 01.04 i nove sezone imamo nove pozadine za karte, morate samo bit u ovoj sezoni 20lvl ili nizi i dobit cete novi back(imate jos nekih 24h za to)

http://us.battle.net/hearthstone/en/blog/

[ Xfire: slickman25 ] [ Steam: ryou229 ] [ Battle.net: exzzy#2808 ] [ EUNE:exzzy ]
17 godina
R4zOR229 kaže...

Od 01.04 i nove sezone imamo nove pozadine za karte, morate samo bit u ovoj sezoni 20lvl ili nizi i dobit cete novi back(imate jos nekih 24h za to)

http://us.battle.net/hearthstone/en/blog/

Šteta što ne daju i neku za TOP10 plasman {#}

Danas došao do Rank 7. Mogao sam i više, ali budala odigro po jedan krivi potez u 2 game-a i izgubio 2 puta WIn Streak.

Sutra cijeli dan na faksu tak da će na tom i ostat.

17 godina

Dobis za legendary :D, al taj mislim da mozes bilo kad dobit.

17 godina

Nećemo sad pretjerivat {#}

17 godina

Izgleda da nis od novih pozadina, to tek krece od ove sezone sad kad su zavrsene ove testne. Inace ja sam 13 zavrsio pa me resetiralo na 20 a ne 25 ko uvijek do sad.

17 godina

Rank 7 -> Rank 18

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
AmonZero kaže...

Rank 7 -> Rank 18

Isuse Bože kako zašto što si učinio....{#}

17 godina

Ja sam mene je s 13 na 20resetiralo, ali mi se sad matchmakeing cini malo broken. Levelo sam do 16 malo i spjalo me dosta sa ljudima na 20+

17 godina
R4zOR229 kaže...

Ja sam mene je s 13 na 20resetiralo, ali mi se sad matchmakeing cini malo broken. Levelo sam do 16 malo i spjalo me dosta sa ljudima na 20+

Mogu potvrdit,  i meni identicno s 13 na 20 bacilo,   i neki cudan matchamking.

Danas napokon i u areni uspijem napravit veci winstreak i onda me pocelo bacat iz igre i ne mogu se reconectat. Pa nevjerovatno da to još nisu sredili.

17 godina

Jebote ovaj blizzard i njihovi serveri svaki drugi game me disconnecta to vise nije normalno.

15 godina

Ja sam vec naviko jer sam preso s lola na hs 

0 1 hvala 0
17 godina

Evo novi paladin deck koji odlično funkcionira {#}

Moj PC  
1 0 hvala 2
14 godina
neaktivan
Bubabug kaže...
R4zOR229 kaže...

Mogu potvrdit,  i meni identicno s 13 na 20 bacilo,   i neki cudan matchamking.

Danas napokon i u areni uspijem napravit veci winstreak i onda me pocelo bacat iz igre i ne mogu se reconectat. Pa nevjerovatno da to još nisu sredili.

Koristiš ti launcher? Već ti danima stoji: "Over the course of the weekend Diablo, World of Warcraft, StarCraft and Hearthstone players may have been impacted by high latency and disconnections during their gaming experience that are the result of a series of DDoS attacks on certain European online services. Although Blizzard’s infrastructure wasn’t targeted, the disruption effects rippled and have been felt by a portion of our players’ population."

ili imaš i na Bugu http://www.bug.hr/master/vijesti/ddos-napadi-potresli-battlenet/131637.aspx

17 godina

The Hearthstone iPad rollout begins: today, we’ve launched Hearthstone for iPad in Australia, Canada, and New Zealand, with other regions around the world to follow soon! Read more here: http://bit.ly/1i2OYzU

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Cekam android verziju da mogu lezat u krevetu i igrat, ali bilo bi ima pametnije da se malo pozabave bugovima i problemima koje igra ima jel ovo postaje vec jako frustriracjuce.

16 godina
R4zOR229 kaže...

Cekam android verziju da mogu lezat u krevetu i igrat, ali bilo bi ima pametnije da se malo pozabave bugovima i problemima koje igra ima jel ovo postaje vec jako frustriracjuce.

Jel najavljena uopće andriod verzija? To bi se i meni jako svidjelo!

BF Nick: Xtream_Switch
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice