ragnaros the firelord, i onda još manipulator kopija.

ragnaros the firelord, i onda još manipulator kopija.

Još gora stvar kad ja bacim Raga i onda protivnik sljedeći krug manipultatorom kopira mog te kad mu krug završi njegov Rag ubije mog 
Još gora stvar kad ja bacim Raga i onda protivnik sljedeći krug manipultatorom kopira mog te kad mu krug završi njegov Rag ubije mog 
Hehe, ma igrao arenu i lik mi to složio.
Proplakao sam skoro, a imao tako dobar run i puno mu dmg napravio.
Defitivno prezirem paladina i priesta. Koje su to karte i fore, pa heal, pa više ne heala, sad napada, pa ovo pa ono.
Malo ljudi ih igra, bar ih malo srećem, ali nemreš ga ubit bez da odemo na 9-10 mana kristala.
Ludilo!
btw. beastamster i beast spam, fora karte iako se puno toga mora pogoditi za dobar combo, ali houndovi yebu mame :)
Hehe upravo sam to napravio liku! Odmah je predao. :)
Upravo sam odigrao najgori meč ikada.
Složim rush beastmastera i sav sretan krenem na nekog priesta. Ranked.
Lik baci clerica kojeg mukom ubijem, samo se heala. I onda baci onaj neki lonac of light i heala se po 3hp stalno.
I ima 8 karata i ništa ne baca, samo se heala. Opet jedva ubijem taj lonac i frajer se samo heala ne baca ništa.
I bum, frajer baci valena, dupla sve spellove, i ubije me u dva kruga jer oni spellovi deal 5 dmg rade sad 10dmg...
ma mislim, LOL lol i lol sjedim i ne vjerujem.
Izgleda da u herstonu ne postoji draw nego se pise obadvojici lose, sad sam igro protiv warlocka sa magom i zavrsim potez sa minionom od 1atk, warlock je je osto samo jedan health i samo sam ga trebo napast ili sa hero powerom pogodit. Ja sam imo nekih 10hp i onda me napadne sa svoja dva minona koja je imo na boardu i dode ne hp na 3, a taj potez ja izvuko i kartu deal 3damage to all characters i odigra to jel bi ja inace dobio i obadva heroja krepaju u isto vrijeme lol
Samo u areni postoji draw (ne dobiš ni pobjedu ni poraz), mislim da je to ok!
Kad će taj patch, već mi se 150+ extra cards nakupilo... Nadam se da će i nešto s goldom smisliti jer mi se već dosta nakupilo :)
Samo u areni postoji draw (ne dobiš ni pobjedu ni poraz), mislim da je to ok!
Kad će taj patch, već mi se 150+ extra cards nakupilo... Nadam se da će i nešto s goldom smisliti jer mi se već dosta nakupilo :)
Ti nekupujes one nove karte.. 100 golda sta kosta xd?
Koje nove karte?
Koje nove karte?
Ne znam .. ono sta mos da kupis dobijes par karata se ono otvore ... i dobijes za rogue, shamana ili nekad pise za sve klase da moze i to
To se zove pack, i kao sto vidis covjek je vec skupio sve karte koje se iz toga mogu dobit i ima viska golda zato pita.
Ne kupujem jer mi nema smisla igrat još sad constructed, većinom igram arenu u kojoj dobivam pack a duple karte ću kad tad disen. Imam već dosta karti još mi trebaju 3 core legende (tinkmaster, bloodhoof, sylvana).
Čekam patch jer će tad promjenjene karte davat više dusta. A rađe bi imao viška golda nego da potrošim gold na pack kojeg ću kasnije disent.
Ukratko:
Arena=više(manje) golda, dobiš dust i pack
100 golda pack=manje golda, više dusta
Dust će mi uskoro biti beskoristan kad skupim sve karte, dok gold nikad neznaš za što će se sve koristit u budućnosti...
Dust će mi uskoro biti beskoristan kad skupim sve karte, dok gold nikad neznaš za što će se sve koristit u budućnosti...
Izaće novi setovi karata? Ako da dust nije beskoristan :)
A kad bi mogo taj patch koji ce dat vise dusta za karte? Jel od kad sam to procito stoje mi duple karte i cekaju da budu dischantane.
Neće sve karte davat više dusta samo karte koje će biti promijenjene, barem je tako bilo do sad....
Al nece mjenjat karte vise kolko sam cito jedino u nekim rjetkim situacijama.
Novi Tinkmaster
. Ne znam zašto se čudim, ovo je ipak casual igra.
Ma sve te karte sta rade nesto random su glupost nzn sta su tim htjeli postici.
Gotova beta
http://us.battle.net/hearthstone/en/blog/13154923
Moj najdraži patch note:
A rekli su neki velki patch na launchu a meni nis :S, samo mi chekiro datoteke.
Prvo ide launch za US, a tek onda za EU
A u mater kako su sje*ali Tinkmastera, pa to se više neće igrati. Još sam prošli tjedan razmišljao hoću li ga craftati i odustanem i craftam Nat Pagle-a ali eto i njega su sredili. Ako ga ne staviš u prvom krugu gotovo sigurno neće dočekati da se aktivira.
Pa nije nužno nurf... BILO KOJEG minona može pretvoriti u 1/1 ili 5/5, znači tvojem murlocu se smiješi 5/5 uz malo RNG sreće 
A u mater kako su sje*ali Tinkmastera, pa to se više neće igrati. Još sam prošli tjedan razmišljao hoću li ga craftati i odustanem i craftam Nat Pagle-a ali eto i njega su sredili. Ako ga ne staviš u prvom krugu gotovo sigurno neće dočekati da se aktivira.
Mozda zato sto je ovaj nat pagle bio uzasno prejaka karta. Treba igru izbalansirat al opet previse seru s tim minonima sta rade nesto random. I jos uvijek mi nije jasno kak onog lord jaraxxus nece vise nerfat, pa ta je karta tolko uzasno jaka, dobis onaj wepon i za 2mana ono cudo od miona jos mozes napravit +hp ti dize odma na 15
Koja glupost ovaj update..ne može se tabbati kad si u full-screenu.. prekrasno...
Elementarnu stvar tak usrati..
Pa zasto uopce igras u full screnu? Fino u window modu igras i mozes radit sta oces, ja bi u full screnu poludio dok cekam ove da odigraju potez.
Pa zasto uopce igras u full screnu? Fino u window modu igras i mozes radit sta oces, ja bi u full screnu poludio dok cekam ove da odigraju potez.
Naviknul sam se do sad na to.. smeta mi onak okolo dok si feis i sve ostalo vidim.. sam kaj je do sad alt+tab radil najnormalnije..a sad se pojavi samo win traka donja..žž
Ajd nije loše ovak u prozoru 
Jos, ako imas vise monitora 
Evo za one koji zele igrati turnire, otvorena su nova 2 online turnira na e-sports.hr/hs, prvi se odrzava u cetvrtak (sutra) u 20h, a drugi u nedjelju u 16h.
3 glavne razlike u odnosu na prosli turnir koji su neki vec igrali:
-prijave pocinju 30 minuta prije pocetka turnira, tako da nema cekanja ljudi koji su se prijavili pa zaboravili
-turnir u cetvrtak ce biti single elimination s formatom bez legendary karata i s max 2 epic karte u decku
-igra se standardni sistem u kojem igraci moraju imati 2 decka (3 ako dodu do finala). Pobjednik prethodnog gamea zadrzava deck, dok gubitnik uzima novi.
sve ostale informacije naravno na
http://www.e-sports.hr/hs/tournaments/novi-online-turniri-cetvrtak-13-03-nedjelja-16-03/
Pa nije nužno nurf... BILO KOJEG minona može pretvoriti u 1/1 ili 5/5, znači tvojem murlocu se smiješi 5/5 uz malo RNG sreće 
Naravno da jest. Prije si birao kojeg miniona želiš pretvoriti u 1/1 ili 5/5 sada je i to potpuno random. Previše RNG elemenata ubacuju u igru, ne vidim poantu turnira ili bilo kakve kompetitivne scene.