Hearthstone: Heroes of Warcraft

poruka: 5.806
|
čitano: 822.234
|
moderatori: pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Hearthstone: Heroes of Warcraft
AmonZero kaže...

Nakon što sam skupio malo više karata odlučio napraviti deck za paladina i krenit u pohod na ranked. Bože dragi jesam se nagledo danas kakvih deckova ima na ovih 25-20 rank {#}

Evo sad sam došao do 19 ranka u samo nekoliko game-ova. Sviđa mi se što se dobije gratis Stars za win streak {#}

Ako nekog zanima stavio sam sliku od svog paladin decka. Nisam imao baš sreće s packovima, ali vjerovatno bi stavio još koju legendary kartu da imam (tipa Ysera, Ragnaros na koje sam naletio danas, ali Equality + Consecration rade ČUDA) .

Za veću rezoluciju slike decka odite na LINK

odlicno je sastavljen,takodjer preporucam kombinaciju equality wild piromancer. ako si u stanju nabavit ga.

odlican board clear za 4 mane...umjesto cobre mos peglat ih,i umjesto jednog bloodsail raidera. i rag definitivno umjesto gruula.

17 godina

Jaaaaaao to mi nikad nije palo na pamet. Thx 4 tip {#}

Totalno zaboravio na wild piromancer

Što se tiće Bloodsail Raider-a neću ga vadit jer imam 3 oružja u decku tako da s 2 mane dobijem najmanje 2/3 (što nije loše), a u drugim slučajevima ako imam wep, 6/3 ili 4/4

A kobra radi ČUDA uz sve te Divine Shild-ove {#}

Battle tag (HS): dermonis#2530 LOL EUW: slinA
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.12.2013 21:37 (AmonZero).
16 godina

Ne znam jeli tko možda prije pitao/stavio dali ima neka stranica na kojoj su prijedlozi deck-ova sa basic kartama?!

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
AmonZero kaže...

Jaaaaaao to mi nikad nije palo na pamet. Thx 4 tip {#}

Totalno zaboravio na wild piromancer

Što se tiće Bloodsail Raider-a neću ga vadit jer imam 3 oružja u decku tako da s 2 mane dobijem najmanje 2/3 (što nije loše), a u drugim slučajevima ako imam wep, 6/3 ili 4/4

A kobra radi ČUDA uz sve te Divine Shild-ove {#}

kontrol paladin je mocan...samo delayas kolko ide early game,a uz sve te removale i kombinacije nije teško postici neki bezbolan prijelaz u mid game i late game

ako imas big game hunter ubaci i njega u deck,odlicna stvar za imat.pogotovo kako sad svi igraju raga il barem neki veci legendary u decku. odlicna stvar za imat.

17 godina

Mislim da zasluzuje paladin i lagani nerf na par spelova. Povećat cost za 1 manu na equality i consecration

EDIT:

Došao do ranka 15 u jednom danu.

Većinu game-ova završim s 30 života {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.12.2013 22:27 (AmonZero).
16 godina
neaktivan
anarky1988 kaže...

Ne znam jeli tko možda prije pitao/stavio dali ima neka stranica na kojoj su prijedlozi deck-ova sa basic kartama?!

Probaj http://us.battle.net/hearthstone/en/forum/topic/9882328198 za početak.

14 godina
neaktivan

Arena ili packovi? Meni se nekako čine isplatljivije packovi za sada jer sam 2put igrao arenu i došao sam samo do 4 wina.

EUNE: h3lhunter v2
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
AmonZero kaže...

Mislim da zasluzuje paladin i lagani nerf na par spelova. Povećat cost za 1 manu na equality i consecration

EDIT:

Došao do ranka 15 u jednom danu.

Većinu game-ova završim s 30 života {#}

ima smisla,mislim da bude consecration 5 mane. jer priest ima holy light (5 mane 2 aoe dmg),mage ima blizzard, 6 mane 2 dmg (ali ima freeze), jedino paladin ima consecrate 2dmg 4 mane (ali nema dodatnih efekata nikakvih)...

warlock ima hellfire, isto 4 mane 3 dmg,ali svima...

ali mislim da bi 5 mane consecrate trebao bit.

17 godina

A kad gledaš priest još i hila za 2 s tim spellom

14 godina
AmonZero kaže...

ma da to sam htio rec,svi ti board cleanovi imaju neki dodatni effekt,zato i koštaju više. consecrate je onako...straight forward clean s 2 dmg.

16 godina
neaktivan
Rocinante2112 kaže...
AmonZero kaže...

ma da to sam htio rec,svi ti board cleanovi imaju neki dodatni effekt,zato i koštaju više. consecrate je onako...straight forward clean s 2 dmg.

Pa onda je sve oke, bez dodatnih efekata 4 mane, za dodatnim efektom 5 mane sto je tu problem?

LoL acc THCJoshi
15 godina

Nemogu vjerovati.

Tolko sam bio žalostan što nisam dobio key da sam išao u zadnjem pokušaju tražit po otpadu gmail-a da nisam slučajno nešto obrisao od Blizzarda, jer sam spam, promocije i slične pi*darije pregledao valjda milijun puta. I onda nađem mail od 2.12.2013. sa Hearthstone keyom.

U promotions tabu mi je bio prije nego sam ga izbrisao, jer sam ga vratio sad samo da vidim odkud sam ga izbrisao, tak da si pogledajte sve kaj imate na mailu osim ako ne brišete baš istog dana kad vam dođe spam. Ja sam u otpadu imao preko 300 mailova.

Ništa, vrijeme je za skidanje Hearthstone-a :D

Imate kakve savjete, guidove koje da pogledam prije nego počnem igrati?

Paragon

0 1 hvala 0
17 godina

Neznam, nekako se superiorno osječam kad igram s Priest-om. Paladin {#}

Jeftine karte, odlični efekti.

2 mane, 2/2 + Divine shield na friendly.

3 mane, 3/3 + samnji ATK jednog miniona na 1

.

.

.

Moja najdraža karta je Blessing of Wisdom. Staviš na nekog svog za kojeg si siguran da će napast barem 2 puta prije nego li ga netko riješi ili staviš na protivničkog miniona za kojeg isto misliš da će napasti par puta i samo dobivaš free karte. Neznam koliko puta protivnik neželi napast sa svojim 4/4 minionom samo kako mi nebi dao free kartu.

Pitanje vezano uz ovu kartu, nisam isprobavao, ali kad bi stavio 2 te karte na istog miniona dali bi ona vukao dvije karta za svaki atk ili samo jednu ?

Blessing of Wisdom u kombinaciji s rage-anim Worgenom {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.12.2013 17:13 (AmonZero).
16 godina
neaktivan

Mislim da si malo falija klasu.

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Poceo sam igrati prije par dana. Igrica je odlicna.

Dodajte me Beruthz#2700 

lnova65

0 0 hvala 0
14 godina

neki newb tipovi? poceo sam igrat jucer, pohvatao osnove. igram uglavnom s rogueom i mageom.

LOL EU Nordic and East: InvisoO

0 1 hvala 0
18 godina
neaktivan
AmonZero kaže...

Neznam, nekako se superiorno osječam kad igram s Priest-om. Paladin {#}

Jeftine karte, odlični efekti.

2 mane, 2/2 + Divine shield na friendly.

3 mane, 3/3 + samnji ATK jednog miniona na 1

.

.

.

Moja najdraža karta je Blessing of Wisdom. Staviš na nekog svog za kojeg si siguran da će napast barem 2 puta prije nego li ga netko riješi ili staviš na protivničkog miniona za kojeg isto misliš da će napasti par puta i samo dobivaš free karte. Neznam koliko puta protivnik neželi napast sa svojim 4/4 minionom samo kako mi nebi dao free kartu.

Pitanje vezano uz ovu kartu, nisam isprobavao, ali kad bi stavio 2 te karte na istog miniona dali bi ona vukao dvije karta za svaki atk ili samo jednu ?

Blessing of Wisdom u kombinaciji s rage-anim Worgenom {#}

IMHO, karta nije ništa posebno.

Za card draw mi je daleko bolji Cult Master.

Atheistic to the point of fanaticism, there u have me in a nutshell so kill me again or take me as I am for I shall not change.
15 godina
neaktivan

ja za sad igram s priestom, on mi je na 20lvl-u, ali nekako mi je loš deck..ima ko neki prijedlog karata?

Origin ID za FIFU 13: strbi_zg
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

postaj šta imaš paćmo vidit

13 godina
neaktivan

http://kr.blizzard.com/promo/ko/hearthstone/betakey/form

Here's how to get betakey sent to your mail in 72 hours guaranteed by blizzard Korea that works in all regions. you'll need email and write security code to prove you're not bot, check the small box to agree to receive a key, then press button called '베타 키 신청':

preuzeto sa twitch streamera

Best in the world

1 1 hvala 1
17 godina

Za dobiti key najbolje vam je uplatiti mjesec dane wowa ili kupiti nešto od Blizzarda. Ja sam bez veze uplatio 10 eura za MoP i odmah su mi ponudili da se prijavim za beta key i uskoro ga poslali. (nema džabe ni u stare babe)

0 8 hvala 0
17 godina
Punti kaže...

Za dobiti key najbolje vam je uplatiti mjesec dane wowa ili kupiti nešto od Blizzarda. Ja sam bez veze uplatio 10 eura za MoP i odmah su mi ponudili da se prijavim za beta key i uskoro ga poslali. (nema džabe ni u stare babe)

Napisali su neki forumaši da imaju sve Bizardove igre i da nisu vidjeli ni k od key-a tak da ti izjava nepije vodu.

13 godina
neaktivan
Punti kaže...

Za dobiti key je trebalo biti samo opt in za betu i da si se jednom ulogirao preko battlenet desktop aplikacije,dobiješ keye imao ti igru na  svom acc.ili nemao a i ovo gore sto sam stavio sam dobio key isto i dao braticu

Best in the world
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.12.2013 21:27 (Rodney1986).
14 godina

ima ko key viška? cura oće isto igrat,zakacila se

17 godina

Kako igrat protiv ovih sada popularnih deckova s mage i rouge s kojima samo rushaju i miču sve moje minone ?

Mage samo roka spelove, a ovaj Rouge mi ide na jetra više s onim combo. 

Zapeo sam sad na tom 13 ranku i ide 1 zvjezda gore jedna dolje.

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.12.2013 18:19 (AmonZero).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Punti kaže...

Moli se Mujo bogu da dobijem na lotu. Kaže bog može. Prođo kolo ono ništa. Moli se Mujo opet. Opet bog kaže može. Prođo kolo opet ništa. Pošandrco sad Mujo i kaže pa daj koji ti je vrag, prvo obećaš da će biti, a onda ništa. Na to će bog pa uplati loto Mujo yebo ga ti.

14 godina

.

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.12.2013 23:06 (bullyq14).

0 0 hvala 0
14 godina

savjeti/izmjene? 15 lvl sam s njim, oko 30 winova ukupno.

sori na double postu :/
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.12.2013 23:08 (bullyq14).
17 godina

Što želiš da ti deck radi ?

Zamijeni prve 4 karte i Archmage-a s Hijenama.

Izbaci i Raid Leader-a (Jako ranjiva karta).

14 godina
neaktivan

Nego, vi koji ste kupovali karte novcem, jel moguće to preko pay safe carda?

EUNE: h3lhunter v2
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice