H1Z1 Zombie MMO by Sony

poruka: 638
|
čitano: 88.281
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: H1Z1 Zombie MMO by Sony
dreammaker kaže...
TheThing kaže...
dreammaker kaže...
TheThing kaže...

Nerazumjem, mi smo duperi po cemu to? Slucajno smo otkrili vasu drugu bazu i razbili sto sada? Hocete plakati ili igrati? Koristili smo stvari koje koristi svatko ukljucujuci i vas. Lijepo smo vas na pocetku pitali pridruzite nam se, a vi necete ok. Sada smo mi krivi sto igramo igru? Ako vam se ne svida PvP servere odite na PvE. Bez uvrede, ali ovo sam morao napisati.

Kad budeš u stanju srušiti bazu na pošten način se javi. Do tada si neinteresantan. 

A tko u igri rusi bazu na posten nacin? Kada ti budes gradio bazu na posten nacin onda cemo mi na posten nacin rusiti.

Drago mi je da si svjestan da radiš nešto nepošteno. Jedino je žalosno da u tome ustraješ. Naša baza je napravljena na najpošteniji način ikada. Nismo jednu stvar ukrali iz nečije baze niti išta krademo od ljudi. Furnaceima si gradimo loot čisto da onima koji preskoče zidove napravimo par minuta posla više. Nažalost ništa ne pali protiv vašeg jednog jadnog govnarskog furnacea. Ali hej, uživajte u ovom načinu.. Easy mode all the way. Eto i poznati jadnik iz Fifa teme vas podržava.. 

@detektiv - pve serveri ne riješavaju ovaj problem jer i dalje bilo tko može na ovaj jadan način uletiti u bazu.

Sramite se dečki i uživajte u nepošteno stečenom lootu. 

POznati jadnik i fife te natrpa sa kojom god momcadi hoces... ali eto ja sam jadnik a ti si olicenje dobroga, smijesan si, frustriran koliko vidim kad netko uspije nesto napravit i zaradit.... Ne podrzama exploit, zasto bi podrzavo. Nisam exploito niti jednu igru koju sam igro. Nemam potrebe za tim. A ti svoje frustracije idi bacaj negdje drugdje.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 5 hvala 0
16 godina

Ma gle, vrlo je jednostavno. U interesu mi je da ljudi koji prate ovu temu shvate o kakvoj je vrsti igrača riječ kad ih zovete na ts. Niste pošteni i ne igrate pošteno. Naša svaka baza je pošteno izgrađena. 

Ostavite se nepoštenih preskakanja bazi i počnite igrati pošteno. Budite banditi ako već imate trust issues, ali budite pošteni u tome što radite. 

Koji smo to mi najlakši način koristili i za što? ne budi smiješan.. Igraj brate mili pošteno i ne fantaziraj mi tu s bačvama..

EDIT:

@šime: meni je samo smiješno da se ovakve ljude kao što si ti, koji se okoriste uništavanjem igre drugima, ne bana na ovom forumu i daje im se pravo glasa. S druge strane mi je drago da sam uvijek na suprotnoj strani kad su u pitanju rasprave..

šumski put je bio ravan.
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.1.2015 19:51 (dreammaker).
13 godina
H1Z1 Zombie MMO by Sony

Ehmm... da... okoristavanjem igre koja je vec unistena i koju je bilo ne mogu igrati od pocetka godine (2014). Ehm, da... u pravu si, moj grijeh. Stvarno je mojih 4-5 prodanih skripti unistilo tvoj cijeli gaming osjecaj u FIFAi... da... 

Moj PC  
0 6 hvala 0
16 godina
SimeKZ kaže...

Ehmm... da... okoristavanjem igre koja je vec unistena i koju je bilo ne mogu igrati od pocetka godine (2014). Ehm, da... u pravu si, moj grijeh. Stvarno je mojih 4-5 prodanih skripti unistilo tvoj cijeli gaming osjecaj u FIFAi... da... 

Način tvog razmišljanja je u najmanju ruku zastrašujuć.

šumski put je bio ravan.
13 godina
dreammaker kaže...
SimeKZ kaže...

Način tvog razmišljanja je u najmanju ruku zastrašujuć.

Ja mislim da je paralela sa Mengeleom podvucena. Izuzetno zastrasujuce razmisljanje... 

15 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Stvarno, nismo se smjeli upuštati u diskusiju s tobom, nisi vrijedan spomena.

11 godina
protjeran

Igra je early alfa, puna je bugova itd svatko tko plače neka plače. Ako je igra takva kakva jest kako čemo je drugacije igrati? Umjesto da se nasmijete i recete "super pucnjava" odmah ste cekali da dodete na forum i napadate nas jer igramo igru. Idite na službeni forum pa se tamo žalite, a ne ovdje. Ja više s vama neču pričati s vama jer sam kupio igru da se zabavim, a ne da trosim zivce zato jer mi je netko srusio bazu..

ps: glavno da vi stavljate thumb down.. da to je glavno.

www.mmo-balkan.com
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.1.2015 20:22 (TheThing).
14 godina
neaktivan
H1Z1 Zombie MMO by Sony

Evo ja sam bas pre dva dana kupio igru ali nemam sa kim igrat, ima li kakava ekipa da bi igrala?

dosadno je solo 

0 0 hvala 0
11 godina
protjeran

Serveri su offline 2 sata, evo novi patch notes:

Patch Notes:

•Battle Royale: Pressing “M” brings up a map

•Fixed a few client crash cases

•Adjusted zombie behavior from airdrops

•Loot spawn adjustments

•The satchel has a new model and icon

•IEDs and Punji Sticks will no longer damage players on PvE servers

•Gameplay tips have been added to the death screen message.

•Battle Royale: Made some improvements to the gas visuals and movement

•Battle Royale: Fixed an issue where players would start in green gas

•The makeshift bow now has a unique model.

•Modified campfires, BBQ, and furnace so that they should perform better under heavy load.

•The wrench now has a wrench model

•The repair hammer and repair wrench now repair structures or vehicles on each combo swing instead of the just the first one.

•The starter belt pouch now has a 2 second shred timer (it was instant before).

•Furnaces now take damage/decay and can be repaired with hammers.

•Increased server stability.

www.mmo-balkan.com
12 godina
neaktivan
H1Z1 Zombie MMO by Sony

Pozdrav svima.

Vec pratim dva dana ovu temu i skoro sam pitao da li se mogu nekome pridruziti. Cak sam poceo igrati na Red snow-u da bi mozda naletio na nekog domaceg. Dobro da nisam. Upravo zbog ovakvih prepirki sam prestao igrati DayZ Mod. Tko je kome srusio bazu preko noci etc.. Ekipa kojoj je baza srusena znam sta to znaci. Ja nikada nisam mogao igrati preko noci mod niti tko od moje ekipe, a svako jutro smo nasli srusenu bazu. Igrao sam i dalje. Zaliti se nije ispravno na exploit. To nije exploit. Kada dodu krovovi u igru nece se moci tako preskakati. A u stvarnom zivotu onome kome bi ja isao krasti mislim da ako nema krova da isto dovuko neke lojtrice (stolicu, panj, lopovska) pa preko. Igra je tu za zabavu, a ne za prepirke. Ako tko trazi nekoga za igru a da je malo ozbiljniji neka se javi. Meni je isto dosadno igrati samome. Zivili.

1 0 hvala 0
13 godina
H1Z1 Zombie MMO by Sony

Uzeo netko rusku verziju igru ?? Bilo problema kakih ili se normalno igra ? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
H1Z1 Zombie MMO by Sony

ja sam uzeo ,nisam imao nikakve probleme!

Pogledaj predhodne 2,3 stranice

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Jel mos objasnit tu proceduru oko ruske verzije? Kako aktivirat taj neki VPN i te ostale gluposti?

13 godina
metrix.2k kaže...

Jel mos objasnit tu proceduru oko ruske verzije? Kako aktivirat taj neki VPN i te ostale gluposti?

Ja sam tako moro aktivirati FM 2014 jer sam se zezno sa brazilskom verzijm. Stavis na steam, skines igru i onda pri pokretanju ugasis steam. Upalis FlyVPN ( ne mora bas taj ) stavis rusija, pokrenes igru i onda ugasis... i trebal bi se aktivirat.

15 godina
neaktivan
H1Z1 Zombie MMO by Sony

Ja sam uzeo od Rusa za 439 rubalja plus oko 20 rubalja pp fee, tako da me izašlo manje od 6€, aktivirao pomoću openVPN ovdje imaš uputstva i video

http://www.cjs-cdkeys.com/blog/2011/09/russian-steam-keys/09/how-to-activate-russian-steam-cd-keys/, ja sam aktivirao na praznom accountu.

Ako netko hoće da igramo skupa nek me doda na steamu isti nick kao na forumu, odlična je igra ali trebam pohvatati ove online vodiče uvijek sam dehidriran.

Za početak počeo sam igrati na PVE serveru mislim da se zove Seville ima hrpa ljudi uvijek netko blizu na PVP nebi preživio ni 5 minuta, dok ne pohvatam sve onda kasnije probam ozbiljniji PVP.

Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
H1Z1 Zombie MMO by Sony

A jel se meni cini ili na stranicama na g2a se placa porez ili tako nesto? Stoji cijena 7eura (ruski vpn) i skoci na 14 eura kad udjem u ponudu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
H1Z1 Zombie MMO by Sony

Bolje ti je direktno od Rusa s dosta pozitivnih feedback nego preko posrednika u ovom slučaju G2A koji uzimaju sebi proviziju plus pdv, stavi da si izvan EU i onda nemaš.

Ja sam od Rusa sa steamtrades uzeo za 5,70€ uključujući pp fee.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
zrimo kaže...

Bolje ti je direktno od Rusa s dosta pozitivnih feedback nego preko posrednika u ovom slučaju G2A koji uzimaju sebi proviziju plus pdv, stavi da si izvan EU i onda nemaš.

Ja sam od Rusa sa steamtrades uzeo za 5,70€ uključujući pp fee.

Link?

13 godina
metrix.2k kaže...

A jel se meni cini ili na stranicama na g2a se placa porez ili tako nesto? Stoji cijena 7eura (ruski vpn) i skoci na 14 eura kad udjem u ponudu?

Pogledaj quantity... nije PDV niti nista, nego ti iz nekog razloga zaracuna 2 komada...

15 godina
neaktivan
H1Z1 Zombie MMO by Sony

Najbolje da se dogovrimo i da svi skupa igramo ne nekom PVP serveru, zanimljivije i sigurnije, napravimo bazu za ekipu s foruma tako da je i početnicima lakše te dignemo i neki ts server za dogovarenje i savjete.

Ovdje sam ja uzeo gift http://www.steamgifts.com/trade/ibgTm/russian-steam-store-for-d-2-tf-2-paypal-price-5-have-700-row-giftgames-keys-05

Poruka je uređivana zadnji put sub 31.1.2015 17:09 (zrimo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran

Sumnjam da bi se skupila neka ekipa za pve, evo u nas na tsu 2 ekipe skupa nas ima preko 17 nitko ne igra pve.

www.mmo-balkan.com
15 godina
neaktivan
TheThing kaže...

Sumnjam da bi se skupila neka ekipa za pve, evo u nas na tsu 2 ekipe skupa nas ima preko 17 nitko ne igra pve.

PVP sam napisao, jel vi igrate na red snow?

11 godina
protjeran

Igramo, ali trenutačno smo na pauzi, čekamo ostale da dođu na steam pa idemo na ts. Da igramo na Red Snow.

www.mmo-balkan.com
Poruka je uređivana zadnji put sub 31.1.2015 18:11 (TheThing).
11 godina
protjeran

Dear Players, Partners and Friends,

Today, we are pleased to announce that we have been acquired by Columbus Nova, an investment management firm well known for its success with its existing portfolio of technology, media and entertainment focused companies. This means that effective immediately SOE will operate as an independent game development studio where we will continue to focus on creating exceptional online games for players around the world, and now as a multi-platform gaming company. Yes, that means PlayStation and Xbox, mobile and more!

As part of this transition, SOE will now become Daybreak Game Company. This name embodies who we are as an organization, and is a nod to the passion and dedication of our employees and players. It is also representative of our vision to approach each new day as an opportunity to move gaming forward.

So what exactly does this mean for you? It will be business as usual and all SOE games will continue on their current path of development and operation. In fact, we expect to have even more resources available to us as a result of this acquisition. It also means new exciting developments for our existing IP and games as we can now fully embrace the multi-platform world we are living in.

Our games and players are the heart and soul of our organization, and we are committed to maintaining our portfolio of online games and pushing the limits of where we can take online gaming together.

Thank you for your continued support. See you in game!

The Team at Daybreak

www.mmo-balkan.com
13 godina
H1Z1 Zombie MMO by Sony

Igra mi se zbilja sviđa, pogotovo kad se igra sa prijateljima... Nademo gun i imamp full gear i onda dode neki sniperista i killa nas... Zabavna igra... tko hoce igrati s nama neka mi posalje mi se javi preko pm.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
TheThing kaže...
dreammaker kaže...
TheThing kaže...

Nerazumjem, mi smo duperi po cemu to? Slucajno smo otkrili vasu drugu bazu i razbili sto sada? Hocete plakati ili igrati? Koristili smo stvari koje koristi svatko ukljucujuci i vas. Lijepo smo vas na pocetku pitali pridruzite nam se, a vi necete ok. Sada smo mi krivi sto igramo igru? Ako vam se ne svida PvP servere odite na PvE. Bez uvrede, ali ovo sam morao napisati.

Kad budeš u stanju srušiti bazu na pošten način se javi. Do tada si neinteresantan. 

A tko u igri rusi bazu na posten nacin? Kada ti budes gradio bazu na posten nacin onda cemo mi na posten nacin rusiti.

.

mamice su štrukle pekle. meni nikaj nisu rekle
13 godina
neaktivan
H1Z1 Zombie MMO by Sony

Sa Simom bolje ne ulazit u debatu,al' ozbiljno.

Kad se treba raspravljat,Sime je uvijek tu :D

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Moj PC  
1 0 hvala 1
11 godina
protjeran

Na twitteru je dev rekao da smanjuju spawn municije i oružja, ali zapravo je problem samo u municiji ima je puno, a tako malo oružja u igri, neznam kako će se ovo igrati, ako još više smanje oružja. Isto tako rekao je da popravljaju vozila i hrpu drugih stvari što god im to značilo te bi patch trebao biti online do danas ujutro. Sva sreča što imamo hrpu stasheva s oružjem :p

www.mmo-balkan.com
Moj PC  
1 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
TheThing kaže...

Na twitteru je dev rekao da smanjuju spawn municije i oružja, ali zapravo je problem samo u municiji ima je puno, a tako malo oružja u igri, neznam kako će se ovo igrati, ako još više smanje oružja. Isto tako rekao je da popravljaju vozila i hrpu drugih stvari što god im to značilo te bi patch trebao biti online do danas ujutro. Sva sreča što imamo hrpu stasheva s oružjem :p

Ja okolo trckaram sa pistoljcicem i briga me. Jos malo pa ce mu durability past na 0 hahah!

Jedna Dota na dan vadi psihopata iz tebe van!
13 godina
H1Z1 Zombie MMO by Sony

Gdje se moze najlakse naci gun? U kojem gradu? Zna netko? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice