Nerazumjem, mi smo duperi po cemu to? Slucajno smo otkrili vasu drugu bazu i razbili sto sada? Hocete plakati ili igrati? Koristili smo stvari koje koristi svatko ukljucujuci i vas. Lijepo smo vas na pocetku pitali pridruzite nam se, a vi necete ok. Sada smo mi krivi sto igramo igru? Ako vam se ne svida PvP servere odite na PvE. Bez uvrede, ali ovo sam morao napisati.
Kad budeš u stanju srušiti bazu na pošten način se javi. Do tada si neinteresantan.
A tko u igri rusi bazu na posten nacin? Kada ti budes gradio bazu na posten nacin onda cemo mi na posten nacin rusiti.
Drago mi je da si svjestan da radiš nešto nepošteno. Jedino je žalosno da u tome ustraješ. Naša baza je napravljena na najpošteniji način ikada. Nismo jednu stvar ukrali iz nečije baze niti išta krademo od ljudi. Furnaceima si gradimo loot čisto da onima koji preskoče zidove napravimo par minuta posla više. Nažalost ništa ne pali protiv vašeg jednog jadnog govnarskog furnacea. Ali hej, uživajte u ovom načinu.. Easy mode all the way. Eto i poznati jadnik iz Fifa teme vas podržava..
@detektiv - pve serveri ne riješavaju ovaj problem jer i dalje bilo tko može na ovaj jadan način uletiti u bazu.
Sramite se dečki i uživajte u nepošteno stečenom lootu.
POznati jadnik i fife te natrpa sa kojom god momcadi hoces... ali eto ja sam jadnik a ti si olicenje dobroga, smijesan si, frustriran koliko vidim kad netko uspije nesto napravit i zaradit.... Ne podrzama exploit, zasto bi podrzavo. Nisam exploito niti jednu igru koju sam igro. Nemam potrebe za tim. A ti svoje frustracije idi bacaj negdje drugdje.