H1Z1 Zombie MMO by Sony

poruka: 638
|
čitano: 88.569
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
H1Z1 Zombie MMO by Sony

Budite realni na trenutak. Ja igru nisam igrao, na zalost, ali ovo sto sam do sada vidio je sasvim ok. I Airdropovi i sve. Jedina stvar koja nije uredu je to sto su rekli jedno i napravili odmah drugo. Sve ostalo je sasvim ok. Kasnije ce biti f2p i moci ce te svi koji ste refundirali igrati badave. Tako da eto! Ja iskreno cekam danas da je kupim i skinem! 

Jedna Dota na dan vadi psihopata iz tebe van!
Moj PC  
2 6 hvala 0
13 godina
Re: H1Z1 Zombie MMO by Sony
Noni ne srljaj... idi na cevape i pivu... placas igru koja ce biti free.
https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
17 godina
H1Z1 Zombie MMO by Sony

5 0 hvala 0
16 godina
SimeKZ kaže...
Noni ne srljaj... idi na cevape i pivu... placas igru koja ce biti free.

Nece biti free nego ce biti free 2 play.

15 godina
TheThing kaže...

Mquany vjeruješ li mi da mi je to trenutačno najveći problem ingame? Kako naći bobice? Kako izgledaju biljke koje imaju bobice?

Evo zadnjeg videa kako paket pada na zemlju to je ujedno i prvi put da sam vidio i otvorio airdrop :) Lik je spawnao airdrop međutim kad je paket pao spawnali su se zombiji te se lik odmaknuo kako ga ne bi zombiji napali, vidio sam priliku kada je nesto zombijima odvuklo paznju te sam brzo otvorio paket, otisao na isto mjesto gdje je lik koji ga je spawnao da makar podijelimo 50-50 međutim lika nije bilo :(

jest da je alpha, al je AI debilana žešča.

napokon dočekao DNF i Diablo 3
14 godina
H1Z1 Zombie MMO by Sony

napravio svoj prvi shack, zapalio vatricu, spekao bear steak i otkrio valjda 20-30 stvari za craftati 

5 0 hvala 2
11 godina
protjeran

Logirao se s onim packom trazio bobice i mrtav, a sve sam imao dovoljno! Samo sam pao i poruka you are dead! Koji qurac? Opet se spawnao i u gradu nasao pusku i .45 metke koje nemogu staviti u pusku i odjednom nemogu pritisnuti E, udarati ni staviti nesto u ruke. Idem log out pa login i odmah udem na divno cudenje i sve proradi^^

www.mmo-balkan.com
Poruka je uređivana zadnji put sub 17.1.2015 14:21 (TheThing).
17 godina
NoniCRO kaže...

Budite realni na trenutak. Ja igru nisam igrao, na zalost, ali ovo sto sam do sada vidio je sasvim ok. I Airdropovi i sve. Jedina stvar koja nije uredu je to sto su rekli jedno i napravili odmah drugo. Sve ostalo je sasvim ok. Kasnije ce biti f2p i moci ce te svi koji ste refundirali igrati badave. Tako da eto! Ja iskreno cekam danas da je kupim i skinem! 

Realno, ovo bi trebali igrati samo die hard fanovi kojima je uzitak testirati i na neki nacin sudjelovati u razvoju igre.

pve je zanimljiv mozda dan-dva, dok prosetas mapom i napravis prvu bazu, skuzis craftanje itd. Late game ili bilo kakvi rpg elementi ne postoje.

Jedini razlog da kupis ovo je pvp, tj ako volis igre kao dayz, s time da dayz na ovom polju vjerovatno pruza puno vise trenutno, a i nije p2w.

13 godina
Svinja kaže...
NoniCRO kaže...

Realno, ovo bi trebali igrati samo die hard fanovi

Die hard fanovi... Čega? Igra je izašla u beta testiranje ima par dana.

Ubi bene, ibi patria.
Poruka je uređivana zadnji put sub 17.1.2015 14:47 (Et_Tu_Brute?).
14 godina
Svinja kaže...
NoniCRO kaže...

Realno, ovo bi trebali igrati samo die hard fanovi kojima je uzitak testirati i na neki nacin sudjelovati u razvoju igre.

pve je zanimljiv mozda dan-dva, dok prosetas mapom i napravis prvu bazu, skuzis craftanje itd. Late game ili bilo kakvi rpg elementi ne postoje.

Jedini razlog da kupis ovo je pvp, tj ako volis igre kao dayz, s time da dayz na ovom polju vjerovatno pruza puno vise trenutno, a i nije p2w.

meni je upravo craftanje i base building late game u ovakvim igrama. a baš mi to fali trenutno u DayZ-u. zato mi se unatoč svim manama igra zasada sviđa. doslovno sam dva sata trčao uokolo tražeći materijal za craftati itd. 

17 godina
Et_Tu_Brute? kaže...
Svinja kaže...
NoniCRO kaže...

Realno, ovo bi trebali igrati samo die hard fanovi

Die hard fanovi... Čega? Igra je izašla u beta testiranje ima par dana.

survival igara

11 godina
neaktivan
H1Z1 Zombie MMO by Sony

Igra ima novo ime: Blackberry and Stick Picker. 

1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
H1Z1 Zombie MMO by Sony

Kakav vam je H1Z1 vi sta igrate? Ja ga nemam, ali cini mi se trenutno vrlo solidno za Early Access. Sadrzaja ima, itema ima, craftanja ima.

Ova prica za pay2win je cista glupost, sansa da ce airdrop dobit onaj tko ga je aktivirao je minimalna. Jos ce padat 700m radijusa oko tebe, privuc ce baren 10-20 igraca svaki put u buducnosti. A i sanse da ce se nac oruzje u njima je oko 20% max.

Moj PC  
5 2 hvala 1
11 godina
protjeran

Ma super je, jest da ima bugova, ali ipak to je early access. Trcis 10min i nema zive duse onda kraj tebe projuri auto sa cetvoricom ljudi unutra s nekom reggae muzikom hahaha

www.mmo-balkan.com
14 godina
metrix.2k kaže...

Kakav vam je H1Z1 vi sta igrate? Ja ga nemam, ali cini mi se trenutno vrlo solidno za Early Access. Sadrzaja ima, itema ima, craftanja ima.

Ova prica za pay2win je cista glupost, sansa da ce airdrop dobit onaj tko ga je aktivirao je minimalna. Jos ce padat 700m radijusa oko tebe, privuc ce baren 10-20 igraca svaki put u buducnosti. A i sanse da ce se nac oruzje u njima je oko 20% max.

meni zabavno. iako bi ti preporučio da se strpiš do utorka kada će ubaciti nove servere. trenutno je dosta veliki queue i gužva pa zna biti ubitačno dok čekaš svoj red 

trenutno se nekako najviše igram s craftanjem. ima stvarno neku dubinu, hrpa toga se može craftati - od priručnog kompasa do IED ili omanje kućice. igra je 3 dana vani (naravno u EA), već su izašla 2 ili 3 updatea koja su pokrila najveće probleme tako da stvarno ima potencijala.

11 godina
protjeran

Trenutačno nas je 4 na teamspeaku: 188.166.19.14:9987   (trenutacno 32 slota, kasnije ide na 200). Trenutačno smo na Feed (US) serveru.

www.mmo-balkan.com
10 godina
neaktivan
H1Z1 Zombie MMO by Sony

A onda cu je uzet, pa sta bude. Cini mi se vec sad bolje od DayZ-a ili Rusta.

Moj PC  
1 4 hvala 0
13 godina
neaktivan
H1Z1 Zombie MMO by Sony

Kako su se dayz fanboyevi uznemirili cim dode malo konkurencije haha

2 2 hvala 0
13 godina
Isto ko sa infestationom... konkurencija je super.. kad je ima.
10 godina
neaktivan
H1Z1 Zombie MMO by Sony

Jbt, koliko je streamera reklo da je vec u ovom stanju h1z1 igrivija i zabavnija igra i od Rust-a i od DayZ-a.

Moj PC  
0 2 hvala 0
13 godina
Rust i dayz su dva razlicita svijeta. Igrivija? Sta bi to znacilo ?
10 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
Rust i dayz su dva razlicita svijeta. Igrivija? Sta bi to znacilo ?

Manje bugova/glitcheva + pun k stvari za radit vec sad. Ne spominjujuci DayZ-jev UI i mehanike. Kad igran DayZ osjecam se kao da se borim sa kontrolama i UI-om.

13 godina
E hebiga... to je roblem danasnjih igara sve je servirano... napravis malo tezu igru i odmah do ijes negativu.
uostalom uvijek ima dayz modova koji su daleko ispredni ovog h1 i dayza

I kakva je igra ? Malo dozivljaja?
14 godina
H1Z1 Zombie MMO by Sony

davno se nisam ovako zabavio u nekoj igri. imam osjećaj da imam toliko toga za raditi, a nemam vremena. craftanje i base building je već sad priča za sebe, a nisam niti zagrebao još površinu + base building ima još uvijek bugova, poput vrata koja će navodno sutra buffat.

također, hitno moraju staviti više servera jer su Q-evi ubitačni, a na US ima laga. 

2 0 hvala 0
16 godina
haydara kaže...

Ma strašne li konkurencije. Budimo realni ova p2w igra nije nikakva konkurencija DayZ-u 

Možda bude za koji godinu ali to nikako ne može bit loše. Možda se devovi još više počnu trudit.

SVEMOGUĆI
12 godina
neaktivan
H1Z1 Zombie MMO by Sony

Konkurencija je radi jedne bitne stvari, igra koja ima 60 fpsa > igra koja ima 10 fpsa. ti probaj pogoditi koja je koja

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.1.2015 21:26 (NoniCRO).
Moj PC  
3 2 hvala 1
14 godina
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...haydara kaže...

Ma strašne li konkurencije. Budimo realni ova p2w igra nije nikakva konkurencija DayZ-u 

Možda bude za koji godinu ali to nikako ne može bit loše. Možda se devovi još više počnu trudit.

ova P2W igra je svoj treći dan na tržištu ponudila više opcija i featurea od DayZ-a u više od godinu dana Early Accessa 

11 godina
protjeran

Igra je super, ju mast trast mi!

www.mmo-balkan.com
13 godina
neaktivan

zato izgleda kao minecraft!!...lik trči neprirodno na prstima kao da igram TWD click to play...animacije ni jedne nema ej ni jedne (od ulaska u vozilo do lootanja i slično)...sve to totalno arkadno....o fizici da i ne pričam jer je niti nema trenutno.....takvu igru na takvom engine-u nije problem napraviti to morate znat kad iznnosite takve podatke (podrazumjeva se uz tim i tehniku kakvu oni imaju) ...DayZ se sporo razvija zbog lošeg engine-a i to im je glavni problem ali ne i jedini..................slažem se ponudili su odmah puno više craftanja stvari i slično ali su ubacili za sad P2W efekt......

EDIT: nitko od nas što se protivimo ne kaže da će za godinu dvije igra biti toliko loša ali trenutno nije ni D od DayZ-a a svi znamo da ni DayZ nije nešto pretjerano zakrpan i dobar......

Team32Ipe77
Poruka je uređivana zadnji put ned 18.1.2015 22:02 (Ipe77).
12 godina
neaktivan
H1Z1 Zombie MMO by Sony

Ja neznam sto bi vi od grafike. Ako zelite grafiku, kupite si lijepo airsoft pusku, odite u sumu sa drugim manijacima i trcite po sumi i pucajte jedni po drugima. Da vidis kako ce ti tek u real lifeau biti dobra grafika -.- 

Moj PC  
8 2 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice