Guild Wars 2

poruka: 8.346
|
čitano: 1.463.631
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
Re: Guild Wars 2
razermario kaže...

Problem je sto i ovako , dok nema nikoga na pustome, FPS varira, i pada sam od sebe... na low i na high nema gotovo razlike ... 

Pa normalno da nema razlike kad nije bit u grafičkim detaljima :D

Drakon kaže...

Jel zna tko dali postoji kakav domaći ili ex yu WvW guld? Znam da je bilo nešto na Gandari ali to se raspalo koliko mi se čini...

Croatians Maniacs  i dalje na gandari valjda jedini aktivni guild od samih početaka, ne igraju svi wvw ali češ sigurno naci par njih koji ce igrat svaki dan :D

Kao npr ja ;)

17 godina
neaktivan

Bez 15-20 ppl to nije to... da se može organizirat guild raid to bi bilo onda nešto drugo

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.12.2016 21:35 (Drakon).
18 godina
Guild Wars 2

Koga trebam whispat za invite u Croatians Maniacs?

Xbox: Muskarcina
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina

Član sam CM, mogu im poslati poruku.

LOL: Crobrother MSN: najbrzi@live.com
18 godina
Najbrži kaže...

Član sam CM, mogu im poslati poruku.

Moze, imas PM.

13 godina
Guild Wars 2

Pozz.

Dali netkoga zanima zamijena ? Ako mu je dosadio gw2 :) 

.

Finger Up :)
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.1.2017 19:17 (razermario).
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Guild Wars 2

Što nudiš točno? 

Imam ti full core igru i ekspanziju, super gearanog lika (warr) i dosta golda.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Guild Wars 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Guild Wars 2

Dali ima vise igraca u gw2 ili d3... ? Posto cujem da je d3 mrtav... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
razermario kaže...

Ne znam za D3 ali GW2 radi na principu mega servera tako da uvijek ima ekipe s kojom možeš igrati.

18 godina
Guild Wars 2

Povremeno dođem u GW2 (cisto da upalim svoj ROG laptop) te uvijek ima ekipe :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Guild Wars 2

Na kojem serveru igrate ? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Većina Hrvata su ti na Gandari

18 godina
razermario kaže...

D3 je odlična igra i po gameplayu je meni osobno više fun od gw2. NO ta zabava traje samo 2-3 uzastopne sezone kada igraš jer poslije shvatiš kako je sve isto i jako dosadi.

Odnosno kada krene nova sezona kreces od nule, naprave novi build koji moras slozit da bi bio dobar i to je to. 

Svaku sezonu istu racku.

Mada je i gw2 sličan po tome. Kada kompletiraš mapu, prođeš kompletni stoy, izguštaš se na pvpu, wvw, prođeš world bosseve i dungione dosadi.

Meni je barem, a za ascended gear mi je suludo tolko "grindati".

Meda mene osobno na gw najvise iritira najlošija optimizacije igre na pcu ikada. To nemožeš držat na 60 fpsa pa da imaš od nase pc.

Plus užasno mi je loša ekspanzija i način "levelanja", questovi su koma. Da ima ljudi ima, ali ima dosta situacijama barem na mapama od eskpanzije gdje mi ponestaje ljudi da mi pomognu kod nekog mini Bossa.

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.2.2017 13:35 (amd freak).
11 godina

Igro sam GW2 svaki dan preko 2 godine i igra jedino nije optimizirana kad je na ekranu 30+ ljudi. World bossovi su slideshow ako ne ugasiš efekte od drugih i ne staviš one čiste modele bez pravih animacija. Dodali su te opcije, to dosta pomogne. Ali i dalje je to neoptimizirano. Trenutno igram ESO i tamo je situacija još gora, 4 čovjeka vidiš već dropne. Trebaju više napravit da MMORPGovi rade na više jezgri, a ne na jednoj. 

18 godina
Magibagi kaže...

Igro sam GW2 svaki dan preko 2 godine i igra jedino nije optimizirana kad je na ekranu 30+ ljudi. World bossovi su slideshow ako ne ugasiš efekte od drugih i ne staviš one čiste modele bez pravih animacija. Dodali su te opcije, to dosta pomogne. Ali i dalje je to neoptimizirano. Trenutno igram ESO i tamo je situacija još gora, 4 čovjeka vidiš već dropne. Trebaju više napravit da MMORPGovi rade na više jezgri, a ne na jednoj. 

Ti neki mmoi su koma. Imaš pc za 10k kuna i ne možeš imat stabilan fps.

Najzanmljivije je da mi cpu spava kada je pun ekran ljudi, a fps pada i na 20 :D

To im zamjeram i to mi jako smeta u igri. Nije zabavno da moram stavljat sve na low kako bi ugodno igrao a imam kvalitetan hardware.

11 godina

U potpunosti se slažem, teža banana od cpu usagea nekad bude, ovisi o igri. Ali u pravilu se dešava bottleneck, ali ne jer ti je proc preslab nego zato što ga igra ne iskorištava kak spada. Jedan core optereti na 130% (sad karikiram) dok ostali leže na 10%. Užas, ne znam zašto ne naprave neki engine koji može iskorištavat više jezgri pa to bi bilo revolucionarno. Ili ipak ne, 2017. godina je to bi trebo bit standard. 

15 godina
neaktivan
Guild Wars 2

opet amd o fps-u  , ja drzim sve sto se moze drzit na maksimumu ,i to sto mi kadkad opadne fps mi ni najmanje nesmeta ...

0 0 hvala 0
18 godina
TheVeky kaže...

opet amd o fps-u  , ja drzim sve sto se moze drzit na maksimumu ,i to sto mi kadkad opadne fps mi ni najmanje nesmeta ...

Pa pričam o manama gw-a. I to je daleko najveća mana ove igre. Igram i druge igre i mmo-e u globalu gdje imam po 200+ unita u isto vrijeme pa fps ne dropa.

Odlično da ti ne smeta, meni smeta kada imam 70+ fpsa pa imam nagli drop na 20 a hardverski sam sposoban prožvakat 3 takve igre u isto vrijeme.

16 godina
neaktivan
Guild Wars 2

Kakva su f2p ograničenja u GW2?

Tražim neki MMO, možda bi probao GW2, isplati li se f2p?

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
MacTheBig kaže...

Kakva su f2p ograničenja u GW2?

Tražim neki MMO, možda bi probao GW2, isplati li se f2p?

Kao najbolji mmo poslije wow-a definitivno se isplati. Skini, probaj, ako ti se svidi kupi ekspanziju i dobis odmah core igru free ;)

17 godina
amd freak kaže...
TheVeky kaže...

Pa pričam o manama gw-a. I to je daleko najveća mana ove igre. Igram i druge igre i mmo-e u globalu gdje imam po 200+ unita u isto vrijeme pa fps ne dropa.

Odlično da ti ne smeta, meni smeta kada imam 70+ fpsa pa imam nagli drop na 20 a hardverski sam sposoban prožvakat 3 takve igre u isto vrijeme.

Koji to MMO igraš kad ima 200 igrača na ekranu (ne govorimo o online starcraftu sa 200 unita na ekranu) da nema fps dropa. Navedi jedan, da se ne moraš puno mučit. Slobodno odgovori kad ti istenkne suspenzija, ova tema nema mnogo updata pa i za mjesec-dva slobodno opiši tu situaciju u drugim MMO igrama, sa navedenom konkretnom igrom, gdje se dešava 200 ljudi na ekranu i bude stabilnih 60 fps-a na max detaljima.

Kad to budeš mogao navest, onda ti se poklonim, ako nebudeš molim te da je ovo zadnji proljev na istu temu u ovom podforumu, godinama samo o tome baljezgaš.

14 godina

Može nakratko pitanje samo..Imam GW2,kupio sam na launchu...Eh sad,otisla je u f2p,što to znaci za mene tocno? Kakav je f2p model? Jel imam kakve bonuse s tim da sam kupio core game? Expanzija postoji? Trebam je kupiti da bi dobio pristup contentu ?

Nisam fakat duuugo igrao,razmisljam o mmo-u nekakvom u zadnje vrijeme pa se sjetio da imam gw. Ko zna,mozda se opet i ufuram

Hvala unapred na odgovorima

13 godina
Guild Wars 2

Dali postoji na Gandari neki hrvatski guild, i dali primaju... I ako moze odma ime leadera. :) 

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

Croatian Maniacs, ne znam ko je leader, ali ako znaš engleski bolje joinaj neki strani guild. Iz iskustva govorim. 

17 godina
razermario kaže...

Dali postoji na Gandari neki hrvatski guild, i dali primaju... I ako moze odma ime leadera. :) 

http://www.croatian-maniacs.com/forum/

Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
14 godina
Magibagi kaže...

Croatian Maniacs, ne znam ko je leader, ali ako znaš engleski bolje joinaj neki strani guild. Iz iskustva govorim. 

Dovoljno mi je bilo vidjet ime guilda da definitivno odlucim nikad se ne pridruziti :D

11 godina

Ofkors

16 godina
neaktivan
Rhodin kaže...
amd freak kaže...
TheVeky kaže...

Koji to MMO igraš kad ima 200 igrača na ekranu (ne govorimo o online starcraftu sa 200 unita na ekranu) da nema fps dropa. Navedi jedan, da se ne moraš puno mučit. Slobodno odgovori kad ti istenkne suspenzija, ova tema nema mnogo updata pa i za mjesec-dva slobodno opiši tu situaciju u drugim MMO igrama, sa navedenom konkretnom igrom, gdje se dešava 200 ljudi na ekranu i bude stabilnih 60 fps-a na max detaljima.

Kad to budeš mogao navest, onda ti se poklonim, ako nebudeš molim te da je ovo zadnji proljev na istu temu u ovom podforumu, godinama samo o tome baljezgaš.

Za masivne borbe tip WvW u MMO-ovim, opsade utvrda kad ima 100 igrača na ekranu najbitnija je snaga procesora koji mora računati što svatko od tih igrača radi, koliko tko kome radi damagea, koliko toga apsorbiraju armori, interakcije, healovi itd.

Tu odmah zaboravi bilo kakav AMD i idi na Intel, bez obzira koliko Ghz nominalno piše na AMD-u.

Najbitniji je single core / single thread performance jer igre ne koriste dobro više jezgri, a tu Intel daleko šije AMD-a jer ima više keš memorije i arhitekturu koja daje bolje performase za jedan thread.

Evo jedan dobar benchmark raznih procesora za single thread procese:

https://www.cpubenchmark.net/singleThread.html

Minimum za pristojno igranje masivnih borbi sa puno igrača ti je Intel i5. Dakle i5 2500+, ili novije generacije sa turbom do 3.8 Ghz, ili bolji. Naravno što brži i5 ili i7 ili čak i overclock, to bolje.

I tu u masovnim borbama budi sretan da se igra drži na preko 25 PFS-a što je normalna brzina filma i ljudskog oka i solidno za masovne borbe.

Valja recimo i sjene smanjiti na medium jer sjene jako opterećuju procesor.

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.3.2017 23:33 (dayvee).
18 godina
Guild Wars 2

Rayzen napokon izasao, a s obzirom sta nudi i za koju cijenu, bit ce zanimljiv izbor za sljedecu kantu koju budem slagao.

Intel napokon ima konkurenciju, mozda prestane sa recikliranjem procesora :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice