Guild Wars 2

poruka: 8.346
|
čitano: 1.506.591
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Guild Wars 2

Ljudovi, evo ga, Molten duo record(restricted) 

. Nažalost, nije moja snimka jer mi je pc preslab da bi imao dobre FPS-ove i da još recordam. Ja sam warrior(inače mi najmrža klasa, al' štaš)

A da nije slučajno...?
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.3.2015 14:04 (Gozz).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Guild Wars 2

Sa koje stranice je naj isplatljivije kupiti igru?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Guild Wars 2
Nizzde kaže...
Magibagi kaže...

Haha jel ti trolaš ili? Naravno da su svi isti lvl i igra ulogu jedino tvoj build i skill. To je to nema nikakvih laži. 

to je totalna debilana    lvl 8 je lvl 80  u pvp  i sad igrač koji igra 2 dana igra protiv ekipe koji su pravi lvl 80 i znaju sve o igri  totalna katastrofa

ja sam odigrao 13 pvp 13 poraza sve  100:500  svaku bitku odmah netko napusti borbu  jer vidi da nema kaj tražiti..

Zgadila mi se igra totalno

Zesci troll se rijetko pojavi, ovog nema nigdje...

Pa lvl 80 si i imas sve statove, gear i skilove koje ima lvl 80. Cak si slazes build neovisno o bilo cemu ostalom u igri, sve ti je na raspolaganju. Ne razumijem sto ti znaci da nisi doista lvl 80.

Moze pisat da si lvl 1, tak svejedno, igra te gleda ko lvl 80. Druga stvar je kaj nemas pojma o igri, ali ljudi koji igraju iskljucivo PvP mogu kupit igru i pocet haklat PvP kao i svi ostali, te imat PvP skill bolji od bilo koga ko je "stvarno" levelao 80 levela kroz PvE ili WvW. Dapace, imas lvl 1 igraca koji su bear ili visi PvP rank i pojedu te za dorucak kad se sjete, znaju maltene sve o PvP-u, uostalom zato postoje i rankovi i leaderboardi i svasta nesto.

Skill u PvP-u ovisi iskljucivo o tebi i tvom skillu, ne kao u ostalim igrama o tieru tvog PvP geara i ne znam cemu.

A to kaj si od 13 igara imao 13 poraza mislim da najvise govori o tebi, mislim da si se vise ti zgadio tvojim suigracima nego obratno. Ak mislis da si ti tak dobar i da su sve ostali shebali, nadji si dobar PvP guild pa vidi kak stojis sa njima u ranked group PvP bitkama.

16 godina
neaktivan
Endymon kaže...

Sa koje stranice je naj isplatljivije kupiti igru?

imas preko g2a za 24.80€ ,a kod g2play 24.20€

iskreno nikad nisam dosad koristio te stranice niti paypal za kupnju  ...ali uskoro razmatram kupit neku igricu preko tih stranica, pa da vidim is it that simple as it looks like ...

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.3.2015 13:50 (TheVeky).
12 godina
neaktivan
Nizzde kaže...
Magibagi kaže...

Haha jel ti trolaš ili? Naravno da su svi isti lvl i igra ulogu jedino tvoj build i skill. To je to nema nikakvih laži. 

to je totalna debilana    lvl 8 je lvl 80  u pvp  i sad igrač koji igra 2 dana igra protiv ekipe koji su pravi lvl 80 i znaju sve o igri  totalna katastrofa

ja sam odigrao 13 pvp 13 poraza sve  100:500  svaku bitku odmah netko napusti borbu  jer vidi da nema kaj tražiti..

Zgadila mi se igra totalno

Alaj prezirem igrace poput tebe ono bas fuj i bljak rijeci moram da koristim,takvi poput tebe i tvojim razmisljanjem "svi su krivi samo ja nisam i da nije njih ja bi sve pobijedio kako su samo glupi" unistavaju MP igre vec godinama.
Sam si rekao da igras 2 dana,i sta sada trebas ti ownati ljude koji igraju od kada je izasla igra jel molim te ?
Ako hoces igru gdje se pro postaje za minimalno vremena i truda imas COD spray and pray,uklopit ces se u mindset vecine igraca ionako.

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.3.2015 14:57 (Wack).
13 godina
Guild Wars 2

Neda se igrati ovaj ***** GW2 ... WvW FPS 100 + dodes do ljudi padne na 20 cak i ispod LOL .....

U gradu budes stojis malo gledas okolo 70 + pomijeris se 5 cm ode na 20 + 

Finger Up :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
razermario kaže...

Neda se igrati ovaj ***** GW2 ... WvW FPS 100 + dodes do ljudi padne na 20 cak i ispod LOL .....

U gradu budes stojis malo gledas okolo 70 + pomijeris se 5 cm ode na 20 + 

Vidim ti si novi ovdje? 

Jedna Dota na dan vadi psihopata iz tebe van!
13 godina
Guild Wars 2

Zašto ? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
razermario kaže...

Zašto ? 

Pa takav GW 2 gameplay i neoptimiziranosti su od početka kakvim ih opisuješ, i već se hiljadu puta to vrtilo po ovoj temi.

14 godina
Guild Wars 2

Upravo objavljen tweet 75% off tokom vikenda https://twitter.com/GuildWars2/status/586514129487273984

2 0 hvala 1
17 godina
Guild Wars 2

Super prilika da si ugrabite ovu odličnu igru 

"Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life."
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Guild Wars 2

Ponovo su dali 75% popusta, ko nije prije konacno ima priliku!

EDIT: vidim netko me preteko, ali od viska glava ne boli! Sretno svima, najvise Hrvata je na Desolationu i Gandari.

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.4.2015 20:48 (Rhodin).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Guild Wars 2

Bas sam prosli tjedan poceo igrati ESO i za sada mi se svidja. Jel bi mi vise preporucili ovu igru naspram ESO-a ? Ako je mozda netko probao obje igre.

Sighted but sightless - it is your gift and your curse.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Guild Wars 2

Daleko bolja igra od ESO... to je sigurno.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
Guild Wars 2

Imam i Gw2 i ESO i GW 2 je jednostavno bolji i zanimljiviji. Od samog izbora klasa, početnih zona, questanja pa sve do PVP. Kod ESO najviše zamjeram što se stvari djele pa ako je netko prvi pokupio neku škrinju ili resurs čekaj ko budala. A PVP u Eso nije baš nešto. ESO se jedino isplati odigrati kao SP igra i onda zaboraviti na njega.

''It's not broken, It's a game feature''
Poruka je uređivana zadnji put ned 12.4.2015 8:51 (Hummer).
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Guild Wars 2

upiknuo GW2 na akciji. Stvarno najbolji rpg kojeg sam imao prilike igrati. Fantasticna igra!

krenuo sam sa Guardianom. Neke preporuke ukratko? :)

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.4.2015 19:21 (Gam3r).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Guild Wars 2

Starting tomorrow, April 28, heroes adventuring in the Maguuma Wastes have a chance to find a mysterious portal to the heart of the Maguuma Jungle. Looting one of these special trophy items grants you access to the next Guild Wars 2: Heart of Thorns™ PvE closed beta event!

For a limited time only, rare portals will drop from enemies in Dry Top and the Silverwastes. Portals can’t be traded between players, so bring your friends along to hunt for their very own! Don’t worry if your portal gets misplaced in a sandstorm or devoured by a passing ravager; beta access will be flagged upon looting the item, and it’s not required to claim participation.

Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Guild Wars 2

kad god vidim da je nesta pisano u temi od GW2 uvijek se ponadam optimizaciji ... 

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Guild Wars 2

neznam zasto pricate o optimizaciji? Ja igram na konfi koja je stara ohoho i i dalje dobivam solidnih 50-ak fps-a. Stvarno se nisam nadao da ce mi tak glatko raditi ali evo vidi cuda :D

I dalje ne vjerujem kako ovu igru prije nisam pronasao. Nesto savrseno jednostavno. Cijeli svijet je odlicno napravlje, prica je fora, questovi su zanimljivi, igrivost je vrhunska. Stvarno skidam kapu 

Moj PC  
3 0 hvala 0
11 godina

Tako je i meni bilo kad sam tek krenuo nisam se mogo odvojit od igre na 2 sata u komadu. Pričekaj da dođeš do end gamea, onda javi dojmove. Također se pozdravi s tih 50fpsa kad uletiš u veći event ili nedaj bože WvW. Samo ti kažem realno kako stoje stvari, igra se meni i dalje sviđa ali je jednostavno tip igre koji te ne drži toliko kad dođeš na 80. Imam 4 max lvla izgearana do kraja i to samo jer sa mainom nisam imo šta radit pa sam ostale klase koje mi se sviđaju nabrijavo. Evo sad nisam igro 2-3 mjeseca ali ću se vratit naravno opet, igrat mjesec dana pa opet pauza. Samo te upozoravam na neizbježno 

17 godina
Guild Wars 2

Igra nema baš neki endgame contet, ali za te novce koje sam dao za nju, oni su mi se višestruko vratili u obliku zabave koju mi je igra pružila.

To lvlanje i istraživanje od 1-80 lvla je fenomenalno bilo. Prošle godine sam stao s aktivnim igranjem i sad evo čekam ekspanziju za novi sadržaj.

Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Guild Wars 2

Pa eto i ja čekam. Naravno, i ja sam se zabavio puno u igri, nadam se da će ekspanzija osvježit sve i da ću opet zaigrat aktivnije. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Guild Wars 2

Igra je ok , al eto odi na one world bosseve di bude i do 300 ljudi FPS 7... A prije toga 100 + lol... A sta je jos bolje LOW i sve na max gotovo isti FPS ... pff

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Guild Wars 2

nekuzim , sta u drugim igricama kada se sakupi 100ljudi na istom mjestu ,gdje i jos usto lamataju svakojakim skilovima (naravno osim samog dmg-a ima raznoraznih conditiona i sta sve vec ne) ,  i sa slicnom grafikom kao sto gw2 ima..., sto takve druge slicne igre nemaju problema sa  optimizacijom kao sto gw2 ima ?

meni je jedina negativna stvar kod gw2  to  sto moras imati flat internet da bi gw2 igrao , za obicne fraktlale zna otici po 300mb prometa, kod tekile mislim da ode negdje oko 100mb .. etc , mislim da je to ipak malo previse s obzirom da je rijec o mmorpg-u , nisam dosada igrao mmorpgo-ve koje su i blizu tome toliko gutali megabajte kao sto gw2 guta..

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.4.2015 23:48 (TheVeky).

0 0 hvala 0
13 godina
TheVeky kaže...

nekuzim , sta u drugim igricama kada se sakupi 100ljudi na istom mjestu ,gdje i jos usto lamataju svakojakim skilovima (naravno osim samog dmg-a ima raznoraznih conditiona i sta sve vec ne) ,  i sa slicnom grafikom kao sto gw2 ima..., sto takve druge slicne igre nemaju problema sa  optimizacijom kao sto gw2 ima ?

kakve sad veze imaju slicne igre ? Pricamo o konkretno Guild Wars-u ... Das za igru 350 kn i onda nemos igrati sa nekom konfom koja je 10 puta jaca nego preporucena ? Dok u jednoj sec imas 100 + FPS i onda ti padne ispod 20? I to nije od sad od danas , nego igra to vuce od kad je izasla i nije istina da se ne moze napraviti ili cekaju da izade ova nova expanzija i onda ce tamo obecavati kako ce to popraviit a na staroj exp. ko **** ljude 

17 godina
razermario kaže...
TheVeky kaže...

kakve sad veze imaju slicne igre ? Pricamo o konkretno Guild Wars-u ... Das za igru 350 kn i onda nemos igrati sa nekom konfom koja je 10 puta jaca nego preporucena ? Dok u jednoj sec imas 100 + FPS i onda ti padne ispod 20? I to nije od sad od danas , nego igra to vuce od kad je izasla i nije istina da se ne moze napraviti ili cekaju da izade ova nova expanzija i onda ce tamo obecavati kako ce to popraviit a na staroj exp. ko **** ljude 

igra je totalno CPU bottleneckana i radi puno bolje na intelovim procesorima. Kupi neki otključani i5 ili i7 sa hladnjakom i vrtit ce puno stabilnije

18 godina
Guild Wars 2

ako neko želi igrat gw2 i ima skyrim online, i htio bi se mjnjata nek mi se javi

mrakky
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
mrakky kaže...

ako neko želi igrat gw2 i ima skyrim online, i htio bi se mjnjata nek mi se javi

skyrim online, to nešto novo? 

18 godina
acca kaže...
mrakky kaže...

skyrim online, to nešto novo? 

očigledno da samo ti ne shvačaš da se radi o ESO

mrakky
12 godina
protjeran
Guild Wars 2

jeli dosla expanzija vise ?

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice