Guild Wars 2

poruka: 8.363
|
čitano: 1.304.456
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Guild Wars 2

Ne kuzim ovu igru komp mi i nije neki HD4850 i Intel core duo 2.2 i 2 GB ram-a ali da igra ide na 10 fps (maximum postavke ili minimum nije vazno isto je.) to je jednostavno neprihvatljivo...

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Guild Wars 2
The White Wolf kaže...

Ne kuzim ovu igru komp mi i nije neki HD4850 i Intel core duo 2.2 i 2 GB ram-a ali da igra ide na 10 fps (maximum postavke ili minimum nije vazno isto je.) to je jednostavno neprihvatljivo...

Nemoguce...

Daj malo pocisti komp (skini advanced system care i odvrti deep care) jer meni ja athlonu 64 2x2.1, 2GB ddr2, geforce 8600GT i ide 30fps-a...

:D
15 godina
neaktivan

Da pa to je i meni u glavi da je nemoguce ali iso sam po raznim forumima i puno ljudi se zali sa jos jacim PC-ijevima...

14 godina
neaktivan
Guild Wars 2

jako dobar event ovaj novi. Meni se svidja :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Guild Wars 2

Evo danas 3. dan zaredom skoro isti dungeon. OK, razlikuje se koji ce sve eventi bit, kojim redosljedom i kakve sposobnosti ce imat robot na kraju, ali koliko vidim postaje samo dulji (vise evenata) i tek jedan novi event (obrana od 8 valova toy soldiera).

Jos jedna figurica, jos malo materijala, i opet 100 mystic cogova, konacno imam za 1 mini napravit.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Guild Wars 2

Ljudi pomagajte,lud sam probo sam sve zivo kakve god postavke da stavim,rezoluciju ili drivere igra ne ide preko 15 fps  ovo nije normalno...

0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Guild Wars 2

ma ne moze ti tu niko od nas pomoc posalji pismo anetu i oni nek ti pomognu :S to ti je najlaksi i najbrzi nacin da rijesis probleme sa igrom...

0 0 hvala 0
17 godina
Guild Wars 2

Ne kuzim tocno koja je ideja. Sad imamo u banci dosta novih slotova (u onom tabu gdje su materijali), to je pohvalno. Svasta nesto se sad moze tamo spremat i svaka cast, valjda su poslusali savjete igraca. Ono sto mene zanima sad zasto ima toliko "special petova" - uskoro ce ih biti vise nego "obicnih".

Cemu tako razdvajat buduci da trenutno nicemu ne sluze?

Toliko su najavljivali borbe mini petova (asura igra, slicno polymocku) , a jos nista od toga. Kao bit ce 6. dan navodno, kad Tixx dodje u Lion's Arch borbe novih specijalnih minija, za one koji ih uspiju sastavit ili ih naprosto kupe na TP za 350 gemova.

Ne znam sto da mislim. Ne isplati se nista farmat u ovom wintersday eventu jer sve sto se moze sa pahuljama snijega napravit je vise-manje fail tj. nitko to ne treba, nitko ne zeli, pa onda nitko ni ne kupuje. OSim materijala za minipetove (navodno) iako, tko ima dosta mystic cogova taj zasigurno ima i dovoljno materijala.

Ne znam jeste li primjetili ali na TP-u postoji za kupit sastavljeni twilight - legendary greatsword. Ako sam dobro shvatio, po nekom od novijih patheva legendary oruzja su soulbound on use. Dakle mozete ga napravit i prodat. Buduci se $ mogu pretociti putem TP-a u gold i gold moze kupiti legendary oruzje (koje, istina nije jace od exotica) - sto to oruzje tocno cini legendarnim!?!?!?!? - "Look at me, I have a legendary weapon cause i spent 5 minutes entering the game, becoming lvl 2, and I had 1000$ to spare".

Nije daleko od onoga kako je bilo dosada, ali barem karmu je covjek moro nafarmat i imat 2 profesije na 400 negdje na accountu. Sad sve to pada u vodu, doslovce se ne mora nista napravit osim platit.

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.12.2012 0:27 (Rhodin).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Guild Wars 2

meni i dalje u globalu stalno nesto fali u toj igri. čekam tog titana, nadam se da ce mi blizz vratiti onaj isti osmjeh na lice kao što je to jednom uspio :)

ovaj gw2 me dotukao s fraktalima i tim idiotskim sustavom

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
Guild Wars 2

Ma nece. Titan se razvija isto kao i WoW u zadnje vrijeme. Prate se trendovi, pokusava se napravit salata svega onoga sto je popularno, ubacit neki lore i prodat to ko "savrsen proizvod".

Kod blizzarda mi je glavni problem sto su kompletnu originalnu ekipu koja je imala ideje vec odavno potjerali i uposlili ljude koji su skolovani da prepoznaju popularne zahtjeve i pruze ih igracima. Ne vidim u tome nista novo niti pretjerano zanimljivo.

GW2 je pokusao ponuditi neka revolucionarna rjesenja. Nisam siguran, negdje su na granici izmedju uspjelog, ali nepopularnog i neuspjelog, barem po pitanju domaka od trojstva.

Mene bi igra drzala daleko vise da nema fraktala. Istina, ima ekipa koje traze grupe za lvl 30+ - dakle moze se, ali opet uvjeti su prestrasni.

Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
AmonZero kaže...
MasterOdisasteR kaže...
AmonZero kaže...

Ja sam u CM od početka igre i zadovoljan sam. Jedino zamjerka je to što nas ima 500 u guildu, a nas 15-20 samo na TS svakodnevno. Mislim koja je svrha bit u guildu ak ti sve ideš solo radit.

Jel bi me mogao ubacit u CM ,jel ja trazim guild gdje cu stvarno s nekim nešto radit a ne da sam samo u guildu ,znaci skype ts i derat po pvp-u dungeonima i ostalom za sta uopce guild i sluzi ...

http://www.croatian-maniacs.com/forum/

Prijavi se i čekaj na red.

Ok nemoj me krivo shvatit ali čemu uopće služi moja registracija ...da mi oduzme 10 min i da se nikad vise ne pojavim na toj stranici ,bespotrebne registracije a sve se može obaviti ingame.  Ako ćete me ubaciti u guild ja ću igrati jer sad su praznici pa mogu al to sa registracijom stvarno ne kuzim ,totalno9 bezveze i bespotrebno.

DeaathDealer
17 godina
Guild Wars 2

Dosta "ozbiljnih" guildova ima web stranice koje su uvjet za clanstvo u guildu. Stvar je u tome da se tamo mogu stavljati obavijesti i pratiti aktivnost clanova tj. ko je te obavijesti citao.

Kad guild ima 5-10 ljudi lako je pamtit "ingame" ko je sta cuo i gdje bio. Kad ima vise clanova, a igra nema mehanizme za neke takve provjere/prijenos obavijesti, onda je to jednostavnije putem neke web stranice na koju se svi mogu spojiti bilo kad i od bilo gdje.

Da je nuzno, nije, da je lakse vodstvu pratit clanove, to je istina.

CM ionako nije guild za tebe ako mislis igrat slijedecih 2 tjedna dok traje evet, a kasnije opet biti neaktivan.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

Registracija ti je tu zato što je guild uvijek pun i moraju se ispoštovat određena pravila prije nego se nekog kicka iz guilda (netko je neaktivan ili pravi probleme itd). Jako puno ljudi se prijavljuje na forumu te zato postoji lista čekanja. Čim se oslobodi neko mjesto u guildu, tko se prvi prijavio (tko je na vrhu liste) dobije inv u guild prvi (kontaktira ga se i obavi inv) tako da to nije bespotrebno kako ti misliš {#}

Netko radi što zna, a netko zna šta radi
Poruka je uređivana zadnji put uto 18.12.2012 16:32 (AmonZero).
14 godina
neaktivan
Rhodin kaže...

Dosta "ozbiljnih" guildova ima web stranice koje su uvjet za clanstvo u guildu. Stvar je u tome da se tamo mogu stavljati obavijesti i pratiti aktivnost clanova tj. ko je te obavijesti citao.

Kad guild ima 5-10 ljudi lako je pamtit "ingame" ko je sta cuo i gdje bio. Kad ima vise clanova, a igra nema mehanizme za neke takve provjere/prijenos obavijesti, onda je to jednostavnije putem neke web stranice na koju se svi mogu spojiti bilo kad i od bilo gdje.

Da je nuzno, nije, da je lakse vodstvu pratit clanove, to je istina.

CM ionako nije guild za tebe ako mislis igrat slijedecih 2 tjedna dok traje evet, a kasnije opet biti neaktivan.

Ja nisam ni spominjao da ću samo igrati preko praznika ...rekao sam da ću stalno igrati tj bit online skoro tokom cijelog dana.

DeaathDealer
14 godina
neaktivan
AmonZero kaže...

Registracija ti je tu zato što je guild uvijek pun i moraju se ispoštovat određena pravila prije nego se nekog kicka iz guilda (netko je neaktivan ili pravi probleme itd). Jako puno ljudi se prijavljuje na forumu te zato postoji lista čekanja. Čim se oslobodi neko mjesto u guildu, tko se prvi prijavio (tko je na vrhu liste) dobije inv u guild prvi (kontaktira ga se i obavi inv) tako da to nije bespotrebno kako ti misliš {#}

Da samo što ste vi i sami pisali prije kako vas je svega 20-ak cijelo vrijeme na TS a ostali neaktivni ,a da je 500 članova u guildu ...i sad bih ja trebao čekati do mjesec dana :S kako bi vi od tih 480 neaktivnih nekoga makli da bih ja mogao ući + ima i ljudi koji čekaju prije mene ... 

@Rhodin toliko o ozbiljnosti xD (je pod navodnike al svejedno)

DeaathDealer
Poruka je uređivana zadnji put uto 18.12.2012 19:10 (MasterOdisasteR).
17 godina

hehe malo smijesno... covik oce igrat sa ljudima koji kazu da ima ''samo'' 20 na ts i dobije odbijenicu u obliku liste cekanja... podsjeca me na HZZ :p

It's not who u are, it's who u know.
16 godina
Guild Wars 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Guild Wars 2

Meni je u stvari toliko svejedno hoce li on zavrsit u CM-u ili ne da vam nemrem rec, pogotovo buduci da nisam u tom guildu. Dapace trenutno, buduci nema nikoga online, igram solo. I nije mi lose. Lose mi je samo kad krenem trazit tim za fraktale moj level.... to frustrira.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

totalno mi čudan izbor ostalih kandidata, ali definitivno zasluženo gw2 kao igra godine, nisam ni vidio nikakvu konkurenciju.

xcom ima ograničenu manju publiku

the walkind dead je odlična osvježavajuća igra

ostalo su obicne kopije 

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
17 godina
Guild Wars 2

Sve bi to bilo divno i krasno da su se drzali originalne ideje.

Meni na zalost fraktali i cijela ideja iza njih sve to skupa baca u drugi plan.

Legendarna oruzja se po novom mogu prodavati.

Svasta nesto se promijenilo.

Jedino sto nije, a to je potreba za grindom koja iz dana u dan raste.

Cekam prvi pay2win item da prestanem igrat kako su krenuli.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

ja sam bio pametniji od tebe pa sam davno uzeo break

17 godina
Obi Wan kaže...

ja sam bio pametniji od tebe pa sam davno uzeo break

I ja, moćni učitelju... {#}

15 godina
Guild Wars 2

barem brejk u ovoj igri nije problem. ja ne igram vec par tjedana, dok se opet ne zazelim. upalim tu i tamo kada dodje nesto novi ali se brzo zasitim :) ali je to itekako najbolje ulozenih 200kn ikada, sto se tice gaminga jeli. ^^

Moj PC  
5 1 hvala 0
17 godina
Guild Wars 2

Moj najbolji ulog u igrama je Witcher EE 1 i Witcher EE 2 za 59kn, nenad*ebivo {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
smiglcro kaže...

meni i dalje u globalu stalno nesto fali u toj igri. čekam tog titana, nadam se da ce mi blizz vratiti onaj isti osmjeh na lice kao što je to jednom uspio :)

Kojim idiotskim sustavom ako smijem pitat?

16 godina

Ma za tih 300kn koje sam dao za GW igra mi je dala ono što sam i očekivao i još me uvijek nakon 500 sati igranja drži.

Em PvP (kod kojeg čekam da ga uskoro poboljšaju), PvE i WvW.

17 godina
gwammz0r kaže...
smiglcro kaže...

Kojim idiotskim sustavom ako smijem pitat?

onim o kojem smo pisali prije

nemoguce je ici u fraktale sa ljudima razlicitog lvl-a jer igra prihvaca lvl onoga koji ima najnizi. zatim abnormalne cijene za back item ili dugorocno farmanje. nemogucnost zamjenjivanja clana koji je offline itd.

13 godina
protjeran
Guild Wars 2

Dobro je onda. Već sam se bio zabrinuo da uvedeno nekaj novo.

0 0 hvala 0
15 godina
Guild Wars 2

eto kolega je odgovorio umjesto mene :) da ne spomenem ako te dc.a prije nego sto odradis 5 fraktala.... frula si i ti i ostatak ekipe s kojima igras.

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice