Guild Wars 2

poruka: 8.363
|
čitano: 1.295.477
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Guild Wars 2

here we go again.

stop feeding the troll ppl..

It's not who u are, it's who u know.
13 godina
protjeran
Guild Wars 2

To ti je razina diskusije? Obi-Wana bi bilo sram da se tako pričao s ljudima. {#}

Neopisivo mi je drago što se ne slažemo.

1 6 hvala 0
17 godina
gwammz0r kaže...

To ti je razina diskusije? Obi-Wana bi bilo sram da se tako pričao s ljudima. {#}

Neopisivo mi je drago što se ne slažemo.

nema diskusije s tobom zato sto ti ne zelis priznat da nisi u pravu kad je ocito da nisi.

ti si tip covika koji je jednosmjerna ulica i s takvim se osobama jednostano ne isplati ulaziti u raspravu, jer to u principu nije rasprava nego monolog kod kojeg ti ocekujes da ti se svi klanjaju a oni koji se ne slazu s tobom su budale i tukci. 

ista stvar je ko kad pricas sa zadrtim navijacem barcelone i reala. taj ce prije crknit nego reci istinu.

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.12.2012 14:51 (Obi Wan).
17 godina
Obi Wan kaže...

nema diskusije s tobom zato sto ti ne zelis priznat da nisi u pravu kad je ocito da nisi.

ti si tip covika koji je jednosmjerna ulica i s takvim se osobama jednostano ne isplati ulaziti u raspravu, jer to u principu nije rasprava nego monolog kod kojeg ti ocekujes da ti se svi klanjaju a oni koji se ne slazu s tobom su budale i tukci. 

ista stvar je ko kad pricas sa zadrtim navijacem barcelone i reala. taj ce prije crknit nego reci istinu.

Imaš pravo učitelju, haha {#}

13 godina
neaktivan
Guild Wars 2
Može meni odgovor? Guild Wars 1 vs. Guild Wars 2 vs. World of Warcraft? Fala!
\,,,,\ d¤_¤b /,,,,/ Jebo potpis \,,,,\ d¤_¤b /,,,,/

0 6 hvala 0
16 godina
zwizz kaže...

Šta ti očekuješ sad ? {#}

Netko radi što zna, a netko zna šta radi
13 godina
neaktivan
Guild Wars 2

Evo ti odgovor kani se mmorpg-a xD salim se to je na tebi da odlucis 1k ljudi ce ti rec wow, drugih 1k gw2. i nekih 500 gw1 xD

E moj obi-wan ima ti ljudi koji su ograniceni ko balkon tako da ako stavis stvari u njihov domet mozda i spoznaju a ako ne xD onda jbg ...{#}

6 0 hvala 0
17 godina
Guild Wars 2

Jos jedan fail kod fraktala koji postaje sve vise ocit i sve vise frustrirajuci... fali cross server LFG - team se trazi po 30minuta do sat vremena, jednam kad ga nadjes i napravis fraktal desi se da 1 mora otic, jer eto.... i onda sve iznova.

Ne znam... nesto ce morat izmislit jako brzo. Scaling sistem ne sljaka ocigledno ili barem nitko ne kuzi cemu sluzi odabir levela (udjem u team gdje su svi 2 levela iznad mene i mozemo samo moj level igrat - njima nije zanimljivo, oni ne mogu nac zadnjeg, ja ne mogu nikog mog levela).

Nadam se necem dobrom od wintersdaya... tako dobar pocetak, tako lose ovo sa fraktalima.

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.12.2012 20:39 (Rhodin).
Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
AmonZero kaže...
zwizz kaže...

Odgovor, ali vidim da si nepismen pa ne znaš ni pročitati ili si jedan od "onih" koji misle da takvim postovima ispadaju pametni? {#}

17 godina
Guild Wars 2

Hehe, trebao bih se vratiti na LOTRO, na LOTRO temi bas i nema nekih prepirki. :D

3 0 hvala 0
15 godina
knight kaže...

Hehe, trebao bih se vratiti na LOTRO, na LOTRO temi bas i nema nekih prepirki. :D

LOTRO je meni najbolji mmo samo zato jer se odvija u LOTR svijetu ;D, ali objektivno ne moze se mjerit s gw-om i wow-om u gameplay-u. 

A i lotro je teski P2W mmo i treba ti masu para za sve ekspanzije i turbine pointsove.

Smmmmaaack that hvala button!!!!!!!!
Poruka je uređivana zadnji put čet 6.12.2012 22:25 (Ghost777).
17 godina
zwizz kaže...
AmonZero kaže...
zwizz kaže...

Odgovor, ali vidim da si nepismen pa ne znaš ni pročitati ili si jedan od "onih" koji misle da takvim postovima ispadaju pametni? {#}

covik ti je fino reka. sta ocekujes? em ce objasnjavanje trajat 3 dana em ce izazvat jos veci flame wars u ovoj temi.

17 godina
Guild Wars 2

Ne samo to, to je kao da pitas je li bolji lexus ili mercedes na medjunarodnom forumu.

Nema odgovora na to pitanje.

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
Guild Wars 2
gw1 nije mmo
[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Obi Wan kaže...

Budući da sam ja jedini ovdje koji redovno argumentira ono što piše i ne koristi ad hominem, očigledno je da sa mnom nema diskusije jer se ne želim spuštati na tvoj nivo rasprave.

Obi Wan kaže...

Ponovno ad hominem. Pogledaš li moje postove, vidjet ćeš da se isključivo referiram na ono što sugovornik piše i što igra nudi. Ako sam ja toliko u krivu, zašto vi neistomišljenici niste u stanju argumentirati tu moju zabludu? Mislim, trebalo bi biti prilično lako budući da sam u krivu, zar ne? Ali ne, vama je normalnije koristiti osobne napade i bavit se psihoanalizama nego argumentirano pobiti nečije tvrdnje.

Jasno ti je da takav način rasprave daleko više govori o vama nego o meni? {#}

13 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...
zwizz kaže...
AmonZero kaže...
zwizz kaže...

covik ti je fino reka. sta ocekujes? em ce objasnjavanje trajat 3 dana em ce izazvat jos veci flame wars u ovoj temi.

Pa znači, da vas onda pitam ovako: Što je sve potrebno (od novaca do konekcije i kompa) da bi se igrao GW2, jer vidim da ovakva pitanja ne vode nikuda. Dakle, što mi sve treba da igram GW2? Moj PC:

Procesor - INTEL Core i7 3770K BOX, s. 1155, 3.5GHz, 8MB cache, GPU, Quad Core
Matična ploča - iZ77, DDR3, zvuk, S-ATA, RAID, G-LAN, s. 1155
2x Memorija - PC-10666, 8 GB, DDR3 1333MHz
Tvrdi disk - 1000.0 GB
Grafička kartica - PCI-E AMD RADEON HD 7970
Kućište - COOLERMASTER CM 692 II Advanced X2, RC-692A-KWN5, MIDI, plexi, crno USB 3.0
Napajanje 650W - ATX

Eto, hvala! {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.12.2012 13:18 (zwizz).
13 godina
neaktivan
Guild Wars 2

Dado, bio si u pravu, balkon je balkon sa ponekom saksijom cvijeća na njemu...

A da nije slučajno...?
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
zwizz kaže...
Tvrdi disk - 1000.0 GB
Kućište - COOLERMASTER CM 692 II Advanced X2, RC-692A-KWN5, MIDI, plexi, crno USB 3.0
Napajanje 650W - ATX

Eto, hvala! {#}

Ovo je tek provokacija! :D

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.12.2012 14:28 (knight).
17 godina
Guild Wars 2

@gwammz0r

Mozda ti raspravljas argumentirano, ali razlog zbog kojeg dobijas TD-ove nije to sto nemas argumentaciju, nego sto mislim da je ovdje vecina ipak dosla da razgovara o igri i razmjenjuje savjete, iskustva i sl., a ne da se raspravlja.

Ok, nisi zadovoljan s igrom, ne svidja ti se i to je to, pa ne moras je igrati.

2 0 hvala 0
17 godina
zwizz kaže...
Obi Wan kaže...
zwizz kaže...
AmonZero kaže...
zwizz kaže...

Pa znači, da vas onda pitam ovako: Što je sve potrebno (od novaca do konekcije i kompa) da bi se igrao GW2, jer vidim da ovakva pitanja ne vode nikuda. Dakle, što mi sve treba da igram GW2? Moj PC:

Tvrdi disk - 1000.0 GB
Napajanje 650W - ATX

Eto, hvala! {#}

Za početak nadogradi još toliko rama jer s ovim jedva da češ pokrenuti igru.  A i procesor ti nije baš nešto. {#}

17 godina
Guild Wars 2

Eto vidis da ti je sve jasno. :D

0 0 hvala 0
17 godina
Guild Wars 2

Dakle zwizz, ako slucajno nisi shvatio do sada, treba ti originalna igra i broadband konekcija.

Osim ako si mislio pitat stwari tipa monitor, tastatura, mis, zvucnici/slusalice - mislim ovo cisto nije bilo navedeno pod moj PC.

Ipak vidim da si se snaso sa forumom pa pretpostavljam da to nije bilo pitanje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Rhodin kaže...

Dakle zwizz, ako slucajno nisi shvatio do sada, treba ti originalna igra i broadband konekcija.

Osim ako si mislio pitat stwari tipa monitor, tastatura, mis, zvucnici/slusalice - mislim ovo cisto nije bilo navedeno pod moj PC.

Hvala! Nego zanima me, imam Tele2 internet u "stiku", mjesečno 20GB prometa, pa me zanima hoće li mi to biti dosta, dakle 20GB (-8GB, face i forumi itd.), dakle, moje pitanje: Hoće li mi biti dosta 12GB za igranje? Hvala!

Svrha ljudskog postojanja je: Živi i pusti umrijeti...
14 godina
neaktivan
Guild Wars 2

ajde kome triba gw2 nek se javi novi je nije koristen:)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Imate određeni dio podforuma u kojemu se prodaju igre i ostale stvari.  Odite tamo otvorite temu i ko hoće će uzet igru. 

Netko radi što zna, a netko zna šta radi
17 godina
Guild Wars 2

Mislim da bi ti 12GB trebalo biti i vise nego dovoljno. Osim ako si jedan od onih koji ce visi 0-24 i uz to zeli jos neki skype/ts/ventrilo.0

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
zwizz kaže...
Rhodin kaže...

Hvala! Nego zanima me, imam Tele2 internet u "stiku", mjesečno 20GB prometa, pa me zanima hoće li mi to biti dosta, dakle 20GB (-8GB, face i forumi itd.), dakle, moje pitanje: Hoće li mi biti dosta 12GB za igranje? Hvala!

Ovisi o tome kolko updatea i kakvi su...

U pravilu trebalo bi biti dosta...

:D
13 godina
neaktivan
Rhodin kaže...

Mislim da bi ti 12GB trebalo biti i vise nego dovoljno. Osim ako si jedan od onih koji ce visi 0-24 i uz to zeli jos neki skype/ts/ventrilo.0

Ja to planiram igrati po 1h preko tjedna (pon-čet) petkom 2h, subotom i nedjeljom 3-4h (10h tjedno; 40h mjesečno). Oće bit dosta? :D

Svrha ljudskog postojanja je: Živi i pusti umrijeti...
17 godina
zwizz kaže...
Rhodin kaže...

Ja to planiram igrati po 1h preko tjedna (pon-čet) petkom 2h, subotom i nedjeljom 3-4h (10h tjedno; 40h mjesečno). Oće bit dosta? :D

MMO-i troše prosječno oko 15-25 MB/h (bar su meni trošili).

Ako nećeš skidat velike updateove, patcheve... imaš i viška....

17 godina
Guild Wars 2

Update tj. njegova velicina ovisi o Anetu. sad dolazi wintersday, vjerojatno i neki dodaci... a tako, bude po 2-3 puta mjesecno vecih od 100Mb. Recimo da ce ti mjesecno do 1GB otic na njih... opet bi trebao imati dosta.

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice