Guild Wars 2

poruka: 8.363
|
čitano: 1.295.727
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Guild Wars 2

Human warrior sam i zanima me gdje da lvlam poslije 35. levela ? na kojem podrucju  ?

DeaathDealer
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Guild Wars 2
MasterOdisasteR kaže...

Human warrior sam i zanima me gdje da lvlam poslije 35. levela ? na kojem podrucju  ?

Imas na mapi ucrtano od kojeg do kojeg lvl-a ti je area...

:D
17 godina
smiglcro kaže...
Virty kaže...
Punti kaže...

Jedan prijatelj je lijepo rekao: "Umro je MMORPG u meni."

Na neki način je u pravu, nakon brojnih levela i kvestova, malo toga ostaje neproživljeno, a još ako u jednadžbu ubacimo 40 godina, ženu i dvoje djece, čudno bi bilo da nije i prije.

Nemoj tako, nas u ekipi ima 3-4 takvih ali još nije umro MMORPG u nama iako je sve slično i prežvakano te nismo ni daleko od toga {#}

Neko je spomenio Nintendo Wii U, a i ja ga mislim kupiti pa mahati zajedno sa dicom i ženom pa di odleti ta sprava za mahanje {#}

nadam se za tvoje dobre da to ne bude televizor :)

Nebi bilo dobro, bolje u mene ili ženu {#}

13 godina
protjeran
blankyboy kaže...

sorry.. kroz sav plac te nisam razumio. opcenito trkeljas da se sa elementalistom ne da igrati, da nista ne valja. Samo pokusavam reci da si u krivu, te da je elementalist u pravim rukama ubojit poput thiefa. Mozda nema one button smash(imam thiefa nije bas tako,al jel da ti malo pojednostavima poantu) poput doticnog,ali sa pravom kombinacijom traitova, opreme, oruzja , te dobrim izmjenama attunnementa i skillova moze srediti svaku klasu. Problem je u tebi sto nemas volje zelje, a po odgovorima gledajuci niti maste da isprobas kombinacije koje bi urodile plodom.

ovo pisem za pvp... wvw tocnije. pretpostavljam da si vecinom u pve segmentu, ali ako ja sa svojim tridesetak lvla debelim charr elementalistom uspijevam konkurirati daleko bolje opremljenim 80ticama(moze biti da imam srece pa nailazim na ljude slicne tebi po skillu) .... tesko mi je vjerovati da netko(cak i ti) ima problema sa par veteran mobova u pve segmentu igre.

Ponovit ću još jednom jer vidim da imaš problema s koncentracijom - da si pratio tako dobro kako prodaješ da si pratio, skužio bi da sam ja oduvijek pisao isključivo o PvE-u te da sam to u nekoliko navrata i izričito naveo. No, da te ne preopteretimo, prebacil bum se ja u PvP i taj WvW u kojemu si toliko skilled i pro pa ću ti reći da ovo nije skill-based PvP i da je PvP u kojemu imaš resource nodove i crittere sprdačina.

kthxbai

15 godina
Guild Wars 2

Ima li itko problema sa downloadenjem GW2 Setup.exe preko account managmenta? Kad krenem skidat dode do 16.7 Mb od 21 i stoji. 

Ako ima koja dobra dusa da skine pa zipa i uploada bio bi jako zahvalan.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
toninho kaže...

Ima li itko problema sa downloadenjem GW2 Setup.exe preko account managmenta? Kad krenem skidat dode do 16.7 Mb od 21 i stoji. 

Ako ima koja dobra dusa da skine pa zipa i uploada bio bi jako zahvalan.

Meni je blokao firewall, probaj ga maknut trebalo bi ti radit nakon toga.

Smmmmaaack that hvala button!!!!!!!!
17 godina

ima li kakvih promjena sa fraktalima, odnosno da li jos uvijek zahtjevaju da se ide sa 5 ljudi sa istim lvl-om?

It's not who u are, it's who u know.
16 godina
Obi Wan kaže...

ima li kakvih promjena sa fraktalima, odnosno da li jos uvijek zahtjevaju da se ide sa 5 ljudi sa istim lvl-om?

Nisu dirali fraktale sve je kak je i prije bilo. Još uvijek na lv1 {#} A jesam lijen

Netko radi što zna, a netko zna šta radi
17 godina
Obi Wan kaže...

Sve isto, cak nisu rijesili ni problem D/C-a i nastavak kada se ponovo konektas. Mozda za mjesec dana rijese taj problem. Nisam odigrao 10ak minuta zadnjih par dana. Trenutno na Far Cry 3... Probah se spojit par puta na TS od DL i nigdje nikog...

17 godina

ma igram ac i hitmana i uopce me gw2 u takvom formatu ne interesira

13 godina
neaktivan
Guild Wars 2

Guild Wars 2 versus (a.k.a. vs.) World of Warcraft

Dakle:

GW2

Kupiš (oko 360kn), nema mjesečne pretplate, riječi hvale za igru nađeni na netu...

WoW

Kupiš (jako puno s je*enim ekspanzijama), mjesečna pretplata, riječi hvale za igru nađeni na netu...

Eto, preporučite me!

Post Sanctum: Mogu li još uvijek igrati GW1 iako je 2 vani? To me oduvijek zanimalo :D

\,,,,\ d¤_¤b /,,,,/ Jebo potpis \,,,,\ d¤_¤b /,,,,/

0 0 hvala 0
17 godina
Guild Wars 2

GW1 ces moc igrati jos dosta dugo. Jedino sto za igru nece biti puno ovog sadrzaja, balansa ili iceg bitnog. Ponavljat ce se holiday eventi od prethodnih godina, dolazit ce giftovi i to je to koliko ja znam.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Guild Wars 2

pozdrav..
ja sam si kupil gw2 isti dan kad je izašel al sam prestal igrat zbog škole....
sad sam opet počel igrati i htio bi ući u neki guild ako ima (osim croatian maniacs jer mi se neda čekat da dojdem na red :) )
imam lvl 54 warriora (rank 8 pvp) mogu igrati dobrih 35 sati tjedno više manje
na eu prostorima sam i mogu se transferat na bilo koji server (osim ako nije full)
imam ts, mogu skinut vent ako treba i imam skype

unaprijed hvala {#}

1 0 hvala 1
15 godina
zwizz kaže...

Guild Wars 2 versus (a.k.a. vs.) World of Warcraft

Dakle:

GW2

Kupiš (oko 360kn), nema mjesečne pretplate, riječi hvale za igru nađeni na netu...

WoW

Kupiš (jako puno s je*enim ekspanzijama), mjesečna pretplata, riječi hvale za igru nađeni na netu...

Eto, preporučite me!

Post Sanctum: Mogu li još uvijek igrati GW1 iako je 2 vani? To me oduvijek zanimalo :D

Po meni wow, jednostavno je kompletan mmo. Iako wow ne igram vec skoro 2 godine a gw2 sam aktivno igrao do proslog mjeseca. 

Najjednostavnije sto mogu objasniti je to da me wow drzao 6 godina, gw2 me nije uspio drzati duze od 3 mjeseca. Probaj oboje igre ako imas prilike pa sam odluci.

Mozda je ovo samo nostalgija za vremenom kada je wow izasao i svih onih nezaboravnih dana/noci koji se vise nikada nece ponoviti ^^

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
13 godina
protjeran
zwizz kaže...

GW2
Kako si uspio ne vidjet sve kritike upućene igri? {#}
Nego... Smigl i ObiWan - kako to da ne igrate GW2 više? Mnogo ste protivni bili mojim postovima i pričali kako je igra super.
17 godina
smiglcro kaže...

Po meni wow, jednostavno je kompletan mmo. Iako wow ne igram vec skoro 2 godine a gw2 sam aktivno igrao do proslog mjeseca. 

Najjednostavnije sto mogu objasniti je to da me wow drzao 6 godina, gw2 me nije uspio drzati duze od 3 mjeseca. Probaj oboje igre ako imas prilike pa sam odluci.

Mozda je ovo samo nostalgija za vremenom kada je wow izasao i svih onih nezaboravnih dana/noci koji se vise nikada nece ponoviti ^^

Slažem se! {#}

17 godina
neaktivan
zwizz kaže...

GW2

Imas ovdje u temi par ljudi prodaje svoje accounte za cca. 200kn.

Uzmes i ako ti se ne svidi prodas dalje i uzmes si WOW.

Cypher: Ignorance is bliss.
17 godina
Guild Wars 2

Mozda je ovo samo nostalgija za vremenom kada je wow izasao i svih onih nezaboravnih dana/noci koji se vise nikada nece ponoviti

Nisam neki MMO gamer priznajem, igrao sam LOTRO neko vrijeme a na WOW se nikada nisam uspio navuci mada sam pokusavao dva puta (valjda zbog pomalo djetinjaste grafike, ne znam fakat). GW 1 sam igrao davno s prijateljevim accountom ali nije me takodje dugo zadrzao.

Nedavno kada je bio free preko vikenda sam se navukao na GW 2 i odusevljen sam igrom, grafikom i igrivoscu, tako da sam ga kupio.

Mozda nisam relevantan kao n00b da dajem ocjene o nekim finesama,  mozda je mene tek sada uzela ta MMO groznica koju su neki prozivjeli jos na WOW-u... Mada mislim da ni neko ko je veoma iskusan u raznim MMO-ovima takodje nije relevantan na drugi nacin, jer cesto sve poredi sa necim sto je vec igrao.

Ipak, kada vidim rasprave ovdje imam osjecaj da na ovom topicu malo ko voli ovu igru, pa mi nista nije jasno. :)

2 0 hvala 1
16 godina
Guild Wars 2

Mene je također igra oduševila i igram ju bez prestanka još od bete. Uz sve ove mjesečne evnete koje dobivamo za ĐABE   od Aneta vidim da će me ova igra držati još jako dugo. Ako mi u kojem trenutku i dosadi mogu prijeći na drugu igru i se nemoram brinuti da mi moja mjesečna pretplata propada (jer nepostoji). Jedan dan DG s guildom, drugi dan WvW, treći sPvP, četvrti malo s novim likom krenit i tako. Neznam za vas, al ja imam šta radit u igri.

Netko radi što zna, a netko zna šta radi
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
Guild Wars 2

GW2 je friska igra,WoW je star 5+ godina,mislim ako si njub u tom zanru da ces vise dobit od GW,a i lovu koju treba utuc za igru isto nije bas tak mala.

1 0 hvala 0
17 godina
gwammz0r kaže...
zwizz kaže...

GW2
Kako si uspio ne vidjet sve kritike upućene igri? {#}
Nego... Smigl i ObiWan - kako to da ne igrate GW2 više? Mnogo ste protivni bili mojim postovima i pričali kako je igra super.

i dalje smatram da je igra super. ali kao sto sam xy puta reka zasrali su stvar sa fraktalima i ascended gearom. tako da bi mogao rec da cekam nekakav patch koji ce srediti to. najprije stvar da svi moraju biti isti lvl sto je po meni cista glupost i djecje bolesti koje fraktali imaju tipa da ne mozes uzet nekog drugog ako igrac iz tvojeg party-ja dc-a 

sad ce ovi wintersday festival pa cu to odradit ali kako stvari stoje gw2 je on hold jer imam i ac3 i hitmana i jos ako odlucim skinuty far cry 3 itd.

za razliku od tebe ja ne kukam 24/7 po forumu nego sam prestao igrat dok se stanje ne rijesi. a to hoce li oni to rijesiti ili ne ja ne znam.

14 godina
neaktivan
knight kaže...

Mozda je ovo samo nostalgija za vremenom kada je wow izasao i svih onih nezaboravnih dana/noci koji se vise nikada nece ponoviti

Nisam neki MMO gamer priznajem, igrao sam LOTRO neko vrijeme a na WOW se nikada nisam uspio navuci mada sam pokusavao dva puta (valjda zbog pomalo djetinjaste grafike, ne znam fakat). GW 1 sam igrao davno s prijateljevim accountom ali nije me takodje dugo zadrzao.

Nedavno kada je bio free preko vikenda sam se navukao na GW 2 i odusevljen sam igrom, grafikom i igrivoscu, tako da sam ga kupio.

Mozda nisam relevantan kao n00b da dajem ocjene o nekim finesama,  mozda je mene tek sada uzela ta MMO groznica koju su neki prozivjeli jos na WOW-u... Mada mislim da ni neko ko je veoma iskusan u raznim MMO-ovima takodje nije relevantan na drugi nacin, jer cesto sve poredi sa necim sto je vec igrao.

Ipak, kada vidim rasprave ovdje imam osjecaj da na ovom topicu malo ko voli ovu igru, pa mi nista nije jasno. :)

Ekipa kojoj igra pase nema potrebu visit po forumu i pisat non stop da je igra dobra.

Dok ekipa koja je butthurt jer im igra nije ispunila (pre)velika ocekivanja, iz nekog razloga ima vecu potrebu visit po forumima i kenjat po igri,Anetu i bog zna cemu jos.

Igram GW2 od bete , u zadnje vrijeme dosta manje(1-2h dnevno) vremena provodim online, ali ne krivim za to igru ni anet.

Napravili su pravo remek djelo, samo i remek djela se moguce zasitit nakon odredenog vremena.

Neznam ni jedan MMO kojeg se ljudi ne zasite nakon par mjeseci.

Cak i veliki WoW ima periode izmedu 2 patcha kad ekipa isfarma sve sta se ima isfarat i logira se samo za daily-e/eventualni dungeon i chattanje s guildom/afkanje po Ironforgeu(Stormwindu u Cati)/Orgrimmaru.

Dobra stvar kod GW2 je sta ne moram placat pretplatu za te periode niske aktivnosti.

17 godina
Guild Wars 2

Moraju za fraktale srediti reconnect i guest sistem. Glupost je da se ne mozemo joinat u fraktale ako nismo na istom serveru i/ili overflowu (cak i ako ideja jest bila da mogu ici samo ljudi sa istog servera) , a jos gluplje da se igrac kojemu se desi DC ne moze ponovo spojit. Pa se tako desi da si na 3. fraktalu lvl 8 i pukne liku veza, moras sve iznova jer 4 nas nije moglo zavrsit. Tako da razumijem Anet po pitanju fraktala.

Dodatna glupost je sto treba skupit 250 vial of powerful blood kji su slobodnoj trgovini kostaju oko 65 golda plus 50 ecta i ostatak materijala da bi se napravio back item koji je turbo jak u igri koja je "anti grind".

Takodjer mi nije jasno, vezano uz novo podrucje, koja je bila ideja, sto je pjesnik htio reci? Ne dogadaju se nikakvi posebni eventi, koliko vidim ideja treuntna je grindat karke za karka shelove i powerful bloodove, orichalcum ore i to je to. Naime ako ocete jos jedan exotic accessory poput onoga iz ancient karka eventa treba skupit 1000 karka shellova (ako to nije grind sto jest) - na stranu sto je to item osrednje kvalitete, iako ima veci zbroj statova od normalnih exotica, ali opet iste te karka shellove treba skupljati i za infusione i back slot iteme.

Moram priznat od kako sam naletio na ovu situaciju i ja sam malo popustio, poceo sam igrat dotu 2... na stranu to sto nemam vremena trenutno pa odigram samo partiju - dvije dnevno jer vise ne stignem, a u tom vremenu ne stignem nis pametno napravit u GW2 pa ga stoga ne palim, ali da i imam vremena vjerojatno ne bih 10 sati dnevno farmao karke. Fraktale mozda i bih, poprilicno su zabavni, na stranu ostali problemi.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Ashelor kaže...

Ekipa kojoj igra pase nema potrebu visit po forumu i pisat non stop da je igra dobra.

Dopusti mi da predočim link kao argument mojoj tvrdnji da opet pričaš gluposti. Link: http://www.guildwarsguru.com/forum/

Kao dodatni argument mojoj tvrdnji citiram tvoju rečenicu iz istog posta:

Ashelor kaže...

Evo link na MMO kojega se ljudi nisu zasitili niti nakon nekoliko godina: http://www.guildwars.com/

Nemoj se ljutit, ali ovo što ti pričaš je u rangu onih gluposti koje je napričao Mike O'Brien o tome kako Guild Wars ljudima nije bio zanimljiv zbog manjka vertikalnog napretka. Stvarnost je, zapravo, potpuno drugačija i pokazuje kako je GW ljudima bio (i je) prokleto zanimljiv upravo zbog naglaska na horizontalnom napretku, a ne na ganjanju opreme sljedeće razine.

13 godina
neaktivan
Guild Wars 2

A koliko je playerbase GW 1 bio?

A da nije slučajno...?
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Gozz kaže...

u svome vrhuncu oko 5 mil

13 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...
Gozz kaže...

u svome vrhuncu oko 5 mil

Mislio sam kad se playerbase ustalio. Ovo je bilo upućeno Gwammu jer svaki mmo ima svoje neke fanove i svoj playerbase, tako će imati i GW2 koji nekima neće nikad dosaditi...

A da nije slučajno...?
14 godina
neaktivan
gwammz0r kaže...
Ashelor kaže...

Dopusti mi da predočim link kao argument mojoj tvrdnji da opet pričaš gluposti. Link: http://www.guildwarsguru.com/forum/

Kao dodatni argument mojoj tvrdnji citiram tvoju rečenicu iz istog posta:

Ashelor kaže...

Evo link na MMO kojega se ljudi nisu zasitili niti nakon nekoliko godina: http://www.guildwars.com/

Nemoj se ljutit, ali ovo što ti pričaš je u rangu onih gluposti koje je napričao Mike O'Brien o tome kako Guild Wars ljudima nije bio zanimljiv zbog manjka vertikalnog napretka. Stvarnost je, zapravo, potpuno drugačija i pokazuje kako je GW ljudima bio (i je) prokleto zanimljiv upravo zbog naglaska na horizontalnom napretku, a ne na ganjanju opreme sljedeće razine.

Gwam/Langsdorff.... I bogu si dojadia s tim Guild Wars hvalospjevima i "argumentima" za iste.

Na moju konstataciju da po forumima ne vise ljudi kojima se igra svida, nego butthurt ekipa ti mi das "UBERargument"!

Guild wars 1 guru forum, ultimativno okupljaliste butthurt GW1 igraca i "gwammzor-a", (za ne upucene, likovi koji su napravili sve sta se moze napraviti u originalnom Guild Warsu i dobili titulu "God Walking Amongst Mere Mortals" skraceno GWAMM) dakle ljudi koji su presli GW1 uzduz i poprijeko i nemaju sta radit od dosade pa trollaju svaki forum s GW2 temom.... Valjda su ocekivali da ArenaNet napravi c/p jedinice i upakira to u novi engine {#}

Da, Guild Wars je odlicna igra, ali nije ni priblizno savrsenstvu kakvo ti volis prikazivat.

Takoder tvoj drugi "argument" ne drzi vodu jer se ekipa zasitila GW1 jako brzo, velika vecina nakon zavretka kampanje za svaku ekspanziju i nabavke skillova/elite armora koje zele igru zaboravi.

30/50 HoM bodova zahtjeva zavrsetak velike vecine GW1.

Bez ikakve vanjske pomoci za dedicated but causal igraca(3-4 sata dnevno,4-8 vikendom)treba mozda nekih dva mjeseca u prosjeku.

U tom vremenu ce vidit manje vise sve sta Guild Wars 1 s 3 expanzije moze ponuditi.

Ako se odluci ganjat 50 bodova trebat ce mu puno vise vremena, koliko tocno nemogu rec, ali vjerovatno ne vise od godinu dana.

Takvi podvizi su samo za najzagrizenije i zahtjevaju abnormalne kolicine najobicnijeg grinda (koji u slucaju GW2 proklinjes{#})

GW1 rijetko koga moze drzat "godinama"

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.12.2012 19:47 (Ashelor).
17 godina
Guild Wars 2

Mene vise brine grind u dvojci nego u jedinici, da budem iskren.

Nije problem u grindu za titulu ili legendary item ili nesto slicno. Ono sto jest problem je grind za iteme poput ascended back itema koji, iako naoko nije nuzan, strahovito pomaze u fraktalima, a grind potreban za taj item nije zanemariv.

Ringovi takodjer padaju pod utjecajem rng-a, a cak i ako/kad vam padne nije uvjet da cete dobit onaj koji zelite/koji vam treba.

Anet se opako pocinje igrati sa bazom igraca koji traze stvari za grind. Pazite, ovo su sad 3 itema (2 ringa i back item) za koje je potrebno dane/tjedne da bi se nafarmali. Ne olaksava situaciju ni cinjenica da se DCani igraci ne mogu vratiti u svoj fraktal i da se tim za fraktale moze traziti samo na 1 serveru/overflowu tj. da nema ulaza ko u ostale instance/dungeone za fraktale.

GW je oduvijek bio igra koja je poticala igraca da isprobava vise likova. Imam 7 character slotova, razmisljo sam otvorit i 8. za inzenjera ili ne, ali djabe to kad su mi fraktali ograniceni na 1 lika, sa svakim slijedecim moram od 0, a to traje. Kakva ce biti situacija kad izbace 6 armor itema, weapone, underwater gear i jos 3 trinketa? Mislim ovo ima tendenciju postat gori farm od WoW-a. Nikad GW2 nisam zamisljao kao grind igru, ali u to se pretvara.

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.12.2012 1:29 (Rhodin).
Moj PC  
6 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Ashelor kaže... 

Gwam/Langsdorff.... I bogu si dojadia s tim Guild Wars hvalospjevima i "argumentima" za iste.

Na moju konstataciju da po forumima ne vise ljudi kojima se igra svida, nego butthurt ekipa ti mi das "UBERargument"!

Za razliku od tebe, ja svoje stavove argumentiram i temeljim na realnim stvarima. Ti si taj koji koristi izraze tipa "butthurt" i vrijeđa ne bi li diskreditirao neistomišljenike.

Ashelor kaže...

Guild wars 1 guru forum, ultimativno okupljaliste butthurt GW1 igraca i "gwammzor-a", (za ne upucene, likovi koji su napravili sve sta se moze napraviti u originalnom Guild Warsu i dobili titulu "God Walking Amongst Mere Mortals" skraceno GWAMM) dakle ljudi koji su presli GW1 uzduz i poprijeko i nemaju sta radit od dosade pa trollaju svaki forum s GW2 temom.... Valjda su ocekivali da ArenaNet napravi c/p jedinice i upakira to u novi engine {#}

Eto, opet ista retorika. Vidi se da pojma nemaš i da to neznanje pokušavaš prikriti vrijeđanjem. Dakle, GWG je prokleto kvalitetan site/forum na kojemu se pisalo vodiče za sve i svašta, razmjenjivalo i stvaralo buildove i taktike za svaki aspekt igre. I to su sve radili isti ljudi koji su nerijetko zakrpe i balansiranja dočekivali na nož.

Ashelor kaže...

Da, Guild Wars je odlicna igra, ali nije ni priblizno savrsenstvu kakvo ti volis prikazivat.

Molim te da mi ne podvaljuješ stvari koje nisam rekao. Ako si ti to tako sebi interpretirao, ne znači da je zaista i tako. Nigdje nisam rekao da je GW savršenstvo od igre, već samo argumentiram kako je GW2 daleko gori od originala. Da nisam jedini koji tako misli pokazuje i službeni forum. Pazi, tamo su u dva sata uspjeli ispisati tri stranice istih postova kao odgovor O'Brienu koji je postavio "Guild Wars 2 takes everything you love about Guild Wars and" ... "Throws it out the window" kao odgovor. Znači, očigledno postoji masa igrača koja nije sretna načinom na koji GW2 funkcionira, a to je beskonačni grind i vertical progression. Sasvim legitimne stvari za nezadovoljstvo.

Ashelor kaže...

Takoder tvoj drugi "argument" ne drzi vodu jer se ekipa zasitila GW1 jako brzo, velika vecina nakon zavretka kampanje za svaku ekspanziju i nabavke skillova/elite armora koje zele igru zaboravi.

Pričaš gluposti kao i O'Brien - da je GW ljudima dosadio. Mda, ekipa se zasitila toliko prokleto brzo da je prolazila sve kampanje sa svih deset klasa. Da im je bilo toliko dosadno, ne bi imali tisuće i tisuće sati gameplaya.

Ashelor kaže...

30/50 HoM bodova zahtjeva zavrsetak velike vecine GW1.

Bez ikakve vanjske pomoci za dedicated but causal igraca(3-4 sata dnevno,4-8 vikendom)treba mozda nekih dva mjeseca u prosjeku.

U tom vremenu ce vidit manje vise sve sta Guild Wars 1 s 3 expanzije moze ponuditi.

Zapravo i ne. 30 pointa skupiš i bez da si prismrdio u Hard Mode, posjetio i istražio svaku mapu, riješio svaki dostupni quest.

Ashelor kaže...

GW1 rijetko koga moze drzat "godinama"

Moja friends lista je bila prilično puna godinama, a i aktivnost igrača na siteovima tipa GWG ti pokazuje kako si opet u krivu.

Što se mog proklinjanja grinda tiče, shvati da ovakvih provalama i pretjerivanjem nećeš postići ništa. Tim više što još uvijek nisi shvatio kako se radi o posve različitim grindovima. U jedinici je bio apsolutno nepotreban i opcionalan. Grindao si ako si htio maksati određene titule ili ako si htio nafarmat kakav rare skin ili tisuće ecta. U dvojci grindat moraš, a sve kako bi skupio sljedeći tier opreme. Razumiješ li ti uopće razliku između horizontal i vertical progressiona? Jednom kada je shvatiš, skužit ćeš zašto masa GW igrača ne voli GW2 i smatra da dvojka predstavlja masivan korak unazad u odnosu na jedinicu.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice