Guild Wars 2

poruka: 8.363
|
čitano: 1.306.268
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Guild Wars 2
lotar1919 kaže...
Rhodin kaže...

Na kakvom topu!?

Ako si na Gandari pođi u Cursed Shore, dolje lijevo na otok, na polovici otoka je negdje, i uživaj! :)

Aha mislis lightning cannon?

Sta opet se zbuga event pa se spawnaju undeadovi non stop?

15 godina
neaktivan
Ashelor kaže...
lotar1919 kaže...
Rhodin kaže...

Na kakvom topu!?

Ako si na Gandari pođi u Cursed Shore, dolje lijevo na otok, na polovici otoka je negdje, i uživaj! :)

Aha mislis lightning cannon?

Sta opet se zbuga event pa se spawnaju undeadovi non stop?

osobno taj event nisam nikada ni vidio da je radio ^^

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
16 godina

opet se spawnaju udeadovi na onom polju ispod eventa?

guildie mi je to natuknuo pretprosli tjedan.. i uspio sam zaraditi na tom farmu jedno 5g dok DR nije udario

http://g.bf3stats.com/pc/H4pfi0Bs/Bronthophobiaa.png
13 godina
protjeran
Guild Wars 2

Nije li to kršenje Terms of Service? Ban ćete popit.

0 0 hvala 0
17 godina
gwammz0r kaže...

koliko sam ja stvari napravio moga sam popit bannova ufff....

It's not who u are, it's who u know.
14 godina
neaktivan
Guild Wars 2

80g na cannonu u 4 dana, ja osobno dignuo... 

Life is Simulation
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...
gwammz0r kaže...

koliko sam ja stvari napravio moga sam popit bannova ufff....

Heh a sta rec, preko puta plinxa vec tjedan dana 2 bota farmaju undead drake-ove 0/24.

Reportam ih svaki dan kad dodem napravit karma run.

Siguran sam da ih dosta ljudi tokom dana reporta, ali eto oni nesmetano farmaju dan i noc.

14 godina
neaktivan
lotar1919 kaže...

Cek koliko dnevno farmas?

I kako se branis od DR-a?

17 godina
Ashelor kaže...
lotar1919 kaže...

i mene zivo interesira

16 godina
Guild Wars 2

bas sam isao probati malocas... i event nije buggan na gandari..  :(

http://g.bf3stats.com/pc/H4pfi0Bs/Bronthophobiaa.png

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ashelor kaže...
lotar1919 kaže...

Ujutro kad se ustanem napravit Orichalcum Ore run, kroz sve 3 mape, i usput berem Mithril i Woods... Poslije toga se preselim na Maggote ili taj top i farmam po 5h dnevno... otprilike po satu na maggotima možeš dignut 3g bez problema, i još zavisi kako te sreća posere, nekad znam za jedan maggot run skupit 5 rare-ova a run traje 5min... sve ovisi... 

A DR-... Automatski prođe nakon 10min loših lootova (skullova), ili jednostavno odeš u Fort Ranik ili bilo koji drugi BG koji nemoraš čekat, i log-out (charachter selection) i odmah uđeš nazad i vrati te na maggote. Jednostavno!

Life is Simulation
13 godina
neaktivan
lotar1919 kaže...
Ashelor kaže...
lotar1919 kaže...

Ujutro kad se ustanem napravit Orichalcum Ore run, kroz sve 3 mape, i usput berem Mithril i Woods... Poslije toga se preselim na Maggote ili taj top i farmam po 5h dnevno... otprilike po satu na maggotima možeš dignut 3g bez problema, i još zavisi kako te sreća posere, nekad znam za jedan maggot run skupit 5 rare-ova a run traje 5min... sve ovisi... 

A DR-... Automatski prođe nakon 10min loših lootova (skullova), ili jednostavno odeš u Fort Ranik ili bilo koji drugi BG koji nemoraš čekat, i log-out (charachter selection) i odmah uđeš nazad i vrati te na maggote. Jednostavno!

Svaka čast, al' kak ti se da? {#}

17 godina

Ne znam jel radim nekaj krivo, al mi je igra nakon prvotnog oduševljenja, skroz dosadila... :(

Mozda kriva rasa, kriva klasa, ne znam.

Ali koliko god mi je graficki privlacna, mehanizmi su super, ne znam. Djeluje mi šuplje...

Koliko god je fora na početku bilo ne imat standardne questove, već skupljat srčeka, na kraju i to definitivno dojadi.

Svodi se na sve na isto. Idem od područja do područja i skupljam Viste/Skill poene/Srčeka.

Da, vizualno ima prekrasnih krajolika, ali mi ništa neki "epksi" feeling. Nemam osjećaj da doprinosim bilo čemu.

Swtor, lotro definitivno, pa čak i Aion su mi imali puno bolju priču, atmosferu, sve.

A isto tako, grozno mi je kaj nema niš novo nakon levela 40. Otključao sve skillove koji mi trebaju, i dalje levelanje ne daje ništa osim statova. Stalno vrtim iste skillove. Nemam osjećaj napretka.

17 godina

moram priznat da je i meni igra dosadila.

sve sto sad radim je pokoji dungeon run (ako skupim ljude i to jedan dnevno). sad kako je poceo halloween nesto sam duze u igri nego obicno samo da pohvatam te achievemente. kasnije kad ekipa stavi na wiki kako napravit ostale achievemente (najvise one u explorer dijelu). za dignit necra na 80 mi se ne da, iako imam vec spreman gear za njega. spvp odradim mozda 2-3 partije ali opet mi se neda. WvW mi se uopce ne da radit.

to doduse nakon 2 lvl 80 lika i jos masu vrimena provedenog u igri.

14 godina
neaktivan
Guild Wars 2

Ja evo nemam više šta radit, sve odradio, prešao, skupio... Sad evo završio Halloween sve što se dosad može. Evo prešao pola Achievementa za Jumping Puzzle. I stvarno nemam više šta osim igrat novog lika..

Guild Wars 2 vam je igra u kojoj netreba skill nego vrijeme, onaj ko ima vremena taj ima sve...

Life is Simulation
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
lotar1919 kaže...

Ja evo nemam više šta radit, sve odradio, prešao, skupio... Sad evo završio Halloween sve što se dosad može. Evo prešao pola Achievementa za Jumping Puzzle. I stvarno nemam više šta osim igrat novog lika..

Guild Wars 2 vam je igra u kojoj netreba skill nego vrijeme, onaj ko ima vremena taj ima sve...

imam ja vremena ali nemam volje. i ovo radim samo da ubijem vrime...

15 godina
Guild Wars 2

Pozz! Evo frisko sam postao,novi, Gw2 vlasnik, pa me zanima kako da promjenim mail, to jest sto bi mogao navesti supportu kao razlog za promjenu ?

Edit: acc je kupljen koristen 

Smmmmaaack that hvala button!!!!!!!!
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.10.2012 22:28 (Ghost777).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Samo reci da hočeš promjeniti mail i gotovo.

15 godina
neaktivan
Guild Wars 2

ja sam se totalno razocarao u ovaj event. pogotovo u knjige. kako pricu ne znam najbolje nisam imao pojma sto oni hintovi na knjigama znace pa sam morao koristiti youtube. eto i to veselje oko tog eventa mi je splasnulo i pitam se sto ce biti nakon sto on prodje? opako treba neko podrucje s jako puno sadrzaja.

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Guild Wars 2

GW2 vam ne valja jer ne znate igrat. Odite nazad na WoW. Cijela igra je end game. Grind free. L2P.

1 6 hvala 0
15 godina
neaktivan
gwammz0r kaže...

Grind free.

legendo....

13 godina
protjeran
Guild Wars 2

Sad čitam kako Ballmer za Surface priča "cijeli ekran je gumb start" i nemrem se ne sjetit ArenaNeta i "cijela igra je endgame". {#}

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
gwammz0r kaže...

GW2 vam ne valja jer ne znate igrat. Odite nazad na WoW. Cijela igra je end game. Grind free. L2P.

Grind free... samo što pola dungeona i raidova moraš proći 1000 puta da dođeš do željene opreme. Sve se nauči napamet, samo paziš na rotaciju i na tajming pokojeg spella. Nema raznovrsnosti buildova, a i pvp je otišao u q izlaskom Cataclysma (za razliku od wotlk bg-ova koji su mi bili baš zabavni). L2P? Sam ja nešto drugo igrao ili u WoWu za PVE uopće ne treba skill, neg vrijeme, malo iskustva i gear?

Skill sam jedino vidio u herbalizmu - ubrati prije onih 50 ostalih što pokušavaju isto.

13 godina
protjeran
Guild Wars 2

Dok nisi spomenuo Cataclysm, bio sam uvjeren da pričaš o GW2.

0 0 hvala 0
17 godina

Ma nema MMO-a koji nije grind. Za sve moras grindat.

17 godina
neaktivan
Guild Wars 2

2 mjeseca kasnije, kako vam se čini igra?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Guild Wars 2

Meni je jos funny mada me pomalo i smori al EKIPA popravlja igru tako da ostajem jos DUgoooo igrati nadam se :))) jer i igram zbog ekipe a i sto volim rpg tako da je mmorpg meni savrsen pa makar i stajao u LA i ne radio nista dok cekam da krenemo dungeon dok smaram po TS :)))

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
rashomon kaže...

2 mjeseca kasnije, kako vam se čini igra?

Meni i dobro dijelu škvadre iz guilda - dosadnjikava. S time da se njima, koji su završili personal story, igra svodi na Trade Wars i krumpiranje na eventima i Forgeu. Uopće me ne čudi kaj im je dosadno i kaj im se ne radi nove likove.

14 godina
neaktivan
Guild Wars 2

Meni je igra jos uvijek odlicna, ganjam legendary (1/4 way there) pa me mozda to drzi okupiranim.

Doduse tokom tjedna malo igram (3 sata dnevno u prosjeku), ali zato vikendom nadoknadujem.

Halloween mi je odlican, malo trcem okolo skupljajuci candy corn, kucam na vratasca za bagove a kad mi dosadi vratim se u Cursed Shore malo farmat karmu.

Kad zavrsim Sunrise vjerovatno cu ic na Predatora(rifle) tako da iman zagarantirano sta radit bar jos 2-3 mjeseca.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Guild Wars 2

Ja imam trentino ovaj komp pentium 4 3ghz,4gb ddr3 i gt 630 1gb ddr3 kada bih ja uzeo neki pentium g630,860 bili mi onda igra mogla ici.

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice