fanboy fof
nisam fanboy jer igru nisam taknuo od izlaza wotlka. Ali ajde budi sretan, bar smo malo uživjeli temu
fanboy fof
nisam fanboy jer igru nisam taknuo od izlaza wotlka. Ali ajde budi sretan, bar smo malo uživjeli temu
fanboy fof
nema nista bolje od toga kada se tema malo oživi s trolanjem
/sarkazam off
Jedva čekam da dođem doma s posla da isprobam što su novoga dodali. Valjda će biti sadržaja za uživanje...
OOOO ima imaaaa svačegaa. Isplati se farmat novi materijal !
OOOO ima imaaaa svačegaa. Isplati se farmat novi materijal !
dont spoil me bro ^^
Ja nažalost, nisam tu sljedeća 2 tjedna, rlly fckin amazing!!
odlican je halloween bas uzivam
Ima tko da mu se da da igramo skupa wvwvw?
Dosadno sam;)
Jesi našao svih šest knjiga možda ?
Jesi našao svih šest knjiga možda ?
da
sad radim jumping puzzles, ne mogu nac ovi coddlers cove...
Nisam to puzli još ni došao :D Di si našao knjige. Jesi tražio po guidu nekom . JA sam samo onu u kanalizaciji našao
Nisam to puzli još ni došao :D Di si našao knjige. Jesi tražio po guidu nekom . JA sam samo onu u kanalizaciji našao
bez guida... sve sam... uostalom ljudi svako malo po map chatu laprdaju o tome, al meni je map chat off...
I na wikijju je izbačen guide također :)
Pozdrav ljudi. Nabavio sam ovaj Greatsaw u trećem black lion chestu. Očito sam imao sreće jer neki nisu ni nakon 200 chestova dobili ništa, a ovaj mač je očito najtraženiji halloween item jer se prodaje za 50g.
Evo ako ikoga zanima (btw pila se rotira kad ga izvadiš).
ufff gadosti...
meni crko adsl 10min prije nego sam dosao kuci. kakav pehist moras biti da se tako sto desi...
Pozdrav ljudi. Nabavio sam ovaj Greatsaw u trećem black lion chestu. Očito sam imao sreće jer neki nisu ni nakon 200 chestova dobili ništa, a ovaj mač je očito najtraženiji halloween item jer se prodaje za 50g.
While the enemies of the Emperor still draw breath, there can be no peace.
Sta se dobije za monthly?
ja sam jucer dobio 20 mystic coins i 45k karme i mislim da je to sve.
E da si iskoristia karma booster to bi bilo 67 500 karme :P ( ja nemogu prezalit sta nisam priceka guild karma boost i karma banner >.<)
Mislim da cu hoardat sve daily karma "jar"-ove do sljedeceg monthly-a.
Pa onda cekat guild karma boost,banner i gem karma booster za max karmu (treba mi masa karme za legendary)
Hm sta je najbolje imam onaj neki potion za boost,jel to ima veze sta sam lvl 40 atm?
Gdje ima najviše ovih haunted doorsa? Naišao sam tek na 3-4 za sad.
Gdje ima najviše ovih haunted doorsa? Naišao sam tek na 3-4 za sad.
Random spawn ftw :)
Ima u Gandarrian Fields kod Brigantine waypointa.. ne znam da li je bug, ali vrata se respawnaju skoro stalno..
Halloween je totalno s*anje po mom mišljenju. Ali zato nam farm sve bolje i bolje ide, hvala A-netu što su nam povećali drop na topu! ;)
Na kakvom topu!?
I onda mi ljudi kažu da igra nije crtićasta...
Na kakvom topu!?
Ako si na Gandari pođi u Cursed Shore, dolje lijevo na otok, na polovici otoka je negdje, i uživaj! :)