Guild Wars 2

poruka: 8.363
|
čitano: 1.297.140
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
odjavljen
Guild Wars 2

Ima netko onaj link za servere, populacije i sl.?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Guild Wars 2
Tonči kaže...

Ima netko onaj link za servere, populacije i sl.?

http://www.gw2guilds.org/servers

Ako misliš na popis gildova i servera na kojem če igrati.

17 godina
Rhodin kaže...

Nda, moram priznat da ne razumijem tu shemu sa svadanjem sa zenom.... Ja sam zadnjih mjesec - dva skupljao bodove, vise vremena provodio sa mladarijom, vikendima se dizao u 6, 7 ujutro sa malim, pustio nju da se dobro odmori i napuni baterije. Za uzvrat slijedecih 9 dana imam apsolutni mir, 3 obroka dnevno, povremeno pice, dapace, obecala  je da ce povremeno doc i provjerit jesam li jos ziv, ali samo nakratko da me previse ne ometa.

Pa šta ne razumiješ. Isto radiš kao i mi ostali samo si drugu metodu odabrao {#}

Probao sam ja i ovako ali ova druga metoda bolje pali 

Zapravo, kad razmislim klinci su gori nego žena. Morat ču večeras nakupovat kinder jaja, autića i slikovnica pa ih s vremena na vrijeme podmitit {#}

17 godina

Jel postoji mogucnost da ce biti igra u profilu ili algoritmu vec sutra?

Ili moram uzimat ovo skupo cudo direktno sa GW2 stranice?

13 godina
protjeran
Guild Wars 2

Algoritam tek u utorak, čak i za CE.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dachande kaže...

Jel postoji mogucnost da ce biti igra u profilu ili algoritmu vec sutra?

Ili moram uzimat ovo skupo cudo direktno sa GW2 stranice?

Na GreenManGamingu još imaju kupon sa 20% popusta do kraja mjeseca http://blog.greenmangaming.com/2012/08/new-deals-august-20th/. Dođe ti onda 44 €, bez early accessa.

17 godina

guild wars 2 - 350 kn

imati curu i starce - mukte

nemati zenu koja te zaj*bava - neprocjenjivo...

jadni jadnici :p

It's not who u are, it's who u know.
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.8.2012 15:34 (Obi Wan).
15 godina
Obi Wan kaže...

guild wars 2 - 350 kn

imati curu i starce - mukte

nemati zenu koja te zaj*bava - neprocjenjivo...

jadni jadnici :p

još da mi je u potpunosti ko tebi, pa da se ni cura ne duri što sam rezervirao ovaj vikend prije 2-3 tjedna samo za gw2....eh to bi bila milina. 
ali preživjet će to ona, ima si c9 za farmanje :D 

Hello, IT. Have you tried turning it off and on again?
15 godina
neaktivan

Koji ce biti nasi guildovi na gandari a da primaju clanove ? Glupo pitanje jer vjerojatno svi primaju al ajde. :D

13 godina
neaktivan
Guild Wars 2

ako netko samo moze potvrdit da se serveri 100% pale u 6 sati ujutro molim Vas...

0 0 hvala 0
14 godina
Guild Wars 2

Nemože ti to nitko potvrditi. Rekli su da će počet palit servere 3 sata prije službenog launcha za one koji su naravili prepurchase, ali nitko ti nemože garantirati da će recimo tvoj odabrani server biti prvi koji će biti upaljen (ili kakvu već proceduru imaju).

Mislim da je jedino sigurno da će u 09:00 raditi svi serveri.

Paragon

0 0 hvala 0
17 godina
Guild Wars 2

Ma da, ali rekli su "up to 3 hours prior to release" , nisu se nicime obvezali da ce serveri uopce biti upaljeni prije 9. To u stvari znaci mogu biti upaljeni, a ne moraju. Mislim serveri ce sigurno radit jer ce ih testirat, pitanje samo hoce li dozvoljavat konekcije, tj. hoce li login serveri biti online.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Guild Wars 2

Ebonhawke izgleda fantastično!

A da nije slučajno...?
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Rhodin kaže...

Ma da, ali rekli su "up to 3 hours prior to release" , nisu se nicime obvezali da ce serveri uopce biti upaljeni prije 9. To u stvari znaci mogu biti upaljeni, a ne moraju. Mislim serveri ce sigurno radit jer ce ih testirat, pitanje samo hoce li dozvoljavat konekcije, tj. hoce li login serveri biti online.

ili ce pustati po x tisuca ljudi svakih x minuta da ne popadaju serveri. pravi pakao pocinje 28. zato sam ja cijeli tjedan na moru taman dok se vratim da se smiri situacija oko logina :)

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
13 godina
protjeran
Ztuna kaže...

Koji ce biti nasi guildovi na gandari a da primaju clanove ? Glupo pitanje jer vjerojatno svi primaju al ajde. :D

Pokrećem guild za mene i škvadru iz GW1 te sve dobronamjernike. Grubi opis funkcioniranja guilda je ovdje i, ako ti je prihvatljiv, pikni acc name porukom da ti pošaljem invite jednom kada je guild osnovan.

wh15tler kaže...

još da mi je u potpunosti ko tebi, pa da se ni cura ne duri što sam rezervirao ovaj vikend prije 2-3 tjedna samo za gw2....eh to bi bila milina.
ali preživjet će to ona, ima si c9 za farmanje :D

Moja se ne buni; dobila je Algoritam gift card, račun s pred-uplatom od 300kn i 700kn da si uzme Collector's Edition.

Sad će se morat igrat čak i ako joj se ne svidi pretjerano jer ću, za promjenu, ja njoj zvocat. {#}

17 godina
gwammz0r kaže...
Ztuna kaže...

Pokrećem guild za mene i škvadru iz GW1 te sve dobronamjernike. Grubi opis funkcioniranja guilda je ovdje i, ako ti je prihvatljiv, pikni acc name porukom da ti pošaljem invite jednom kada je guild osnovan.

koji server, malo vise info

17 godina
Guild Wars 2

Gandara Obi Wan, Gandara

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Rhodin kaže...

Gandara Obi Wan, Gandara

zaobilazimo u sirokom krugu then...

13 godina
protjeran
Guild Wars 2

Nije da nisam spomenuo jedno pet puta već. {#}

0 0 hvala 0
17 godina
gwammz0r kaže...

Nije da nisam spomenuo jedno pet puta već. {#}

ne pamtim dobro...

13 godina
protjeran
Guild Wars 2

A zakaj ćeš zaobilazit Gandaru? {#}

0 0 hvala 0
15 godina
Guild Wars 2

Posto ni sam ne znam s cime da prvo pocnem, zanima me kakog ste vi izbora. Ne znam ni sam,mozda inzinjer,warrior,necromancer... Sve je odlicno sto sam probao pa je tezak izbor.

Koji je vas glavni char?

6 Elementalist
4 Warrior
2 Ranger
4 Necromancer
4 Guardian
http://tragumjetnosti.net/
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Guild Wars 2

Ostatak :)

5 Thief
3 Engineer
6 Mesmer
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
thechosenfreak kaže...

Posto ni sam ne znam s cime da prvo pocnem, zanima me kakog ste vi izbora. Ne znam ni sam,mozda inzinjer,warrior,necromancer... Sve je odlicno sto sam probao pa je tezak izbor.

Koji je vas glavni char?

Alo a di je mesmer :D. Stavio si drugi post hehe ja cu rollat mesmera. Zakon klasa.

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.8.2012 19:46 (Ztuna).
15 godina
Ztuna kaže...
thechosenfreak kaže...

Koji je vas glavni char?

Alo a di je mesmer :D

Stigao,posto ne mogu vise od 5 izbora po poruci :)

17 godina
gwammz0r kaže...

balkanci...

13 godina
protjeran
Guild Wars 2

Većinom smo iz Zagreba, hvala na pitanju. {#}

0 0 hvala 0
15 godina
Obi Wan kaže...
gwammz0r kaže...

balkanci...

Dobar,dobar. Nakon prijasnjih iskustava ne cudim se,no nadam se da se nece ponavljati opet svade i frustracije kao inace. Kada se sjetim perioda kada sam igrao rift, samo sam bjezao od balkanaca.  No vecinu sto znam ide na gandaru pa eto i ja tako. Kako vidim i ovdje sa foruma dosta ide tamo. No nece biti tamo balkanci u vecini,kladim se.

13 godina
protjeran
Guild Wars 2

Ja ne znam o kojim i kakvim Balkancima vi stalno pričate. Idiote ćete nać bilo gdje. I ne, niste moderni i kul kada druge nazivate Balkancima.

3 0 hvala 0
17 godina
gwammz0r kaže...

Ja ne znam o kojim i kakvim Balkancima vi stalno pričate. Idiote ćete nać bilo gdje. I ne, niste moderni i kul kada druge nazivate Balkancima.

pa nema to nista moderno i kul... jednostavno imam losa iskustva sa njima. ne kazem da su svi seljavi, ima iznimksi ali u 80-90% slucajeva su katastrofa...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice