Guild Wars 2

poruka: 8.363
|
čitano: 1.297.971
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Guild Wars 2

I ja sam mucio muku sta cu biti Norn ili Sylvari Ranger....na kraju ipak odlucio Norn....sylvari kolko mi i izgledaju dobro za huntera,tolko mi nekako i ne izgledaju....ne znam kak bolje objasnit

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Guild Wars 2
Aismen kaže...

8 god sam igrao huntera na Wow pa znam da je njega poprilicno tesko igrati (kvalitetno) ovdije je cini mi se ragner puno olaksan u odnosu na Wow (huntera)

Najs combo sa usporenom snimkom

Bit ce ti zanimljiv koliko maste imas ;)

17 godina
cropunk kaže...

I ja sam mucio muku sta cu biti Norn ili Sylvari Ranger....na kraju ipak odlucio Norn....sylvari kolko mi i izgledaju dobro za huntera,tolko mi nekako i ne izgledaju....ne znam kak bolje objasnit

sylvari su gadni ajme... ne mogu ih smislit. i ja sam mislio uzet sylvari huntera, ali ici ce norn...

It's not who u are, it's who u know.
13 godina
protjeran
Aismen kaže...

onda znas o cemu govorim Rotacija itd. ali mi se cini ovdije puno jednostavnije nema toliko puno spelova itd. mozda grijesim posto nisam igrao GW1 ali zato i pitam ljude koji jesu da pomognu svojim savijetima.

Ne znam o čemu govoriš je GW nema te famozne rotacije, tj. global cooldowna. Svaki skill, od osam koliko ih imaš na skillbaru, ima svoj vlastiti cooldown. Uz to, neki skillovi utječu na cooldown drugih skillova. Ranger i Mesmer se nikada nisu igrali kao punokrvni dmg dealeri, već kao klase koje su tu da onesposobe i dosađuju protivnike pravodobnim interruptima i energy denialom. Trebalo se skidat važne skillove, a za to je trebalo prepoznat situaciju u kojoj će neprijatelj koristit koji skill. Mesmerovi interrupti su trenutačni i tu trebaju dobri refleksi. Rangeru je interruptanje teže jer, osim refleksa i prepoznavanja skilla, mora misliti i na vrijeme potrebno strijeli da doleti do mete.

Ne znam kolika su vremena aktivacije skillova u wowu, ali u GW je sve iznad 1.5 sekunde sporo. S time da se velik broj spellova casta za 0.5 i 1 sec. Po interruptanju toga se vidjelo tko je kvaliltetan i tko kuži. Onak, dođeš pred stado (krdo?) Hydri koje castaju Meteor Shower od 5 sec cast time. Ako imaš mesmera ili rangera koji to nisu u stanju poskidat - znaš da imaš posla sa škvadrom s kojom ti je bolje više ne ulazit u tim. Pravo testiranje refleksa i sposobnosti predviđanja casta su bossevi na hard modeu. Ta gamad ima cast time smanjen na pola. XD

Kako zadnjih mjeseci igram SWTOR koji je kopija wowa, moram priznati kako me čudi izostanak interrupt skillova i kronično nekorištenje onih koji su dostupni. Škvadra je u stanju stajat i mlatit moba koji po njima mlati 3 sec skillom bez da im na pamet padne taj skill interruptati. Kad mi je dosadno i pitam zakaj ne interruptaju, kažu da se prebrzo casta. Plakat mi se dođe kad čujem da je tri sekunde prebrzi cast. Tri sekunde, halooooo. Lud sam na to skroz.

13 godina
neaktivan

zasto niko nece humen ragner onako cisto me zanima

By Aismen
13 godina
neaktivan
Aismen kaže...

ljudima dosadili humani? :P

14 godina
cropunk kaže...

Meni su Sylvari super, ali još uvijek važem koju profesiju uzet. Bio sam 99% siguran da će to biti Ranger, ali jučer sam vidio nekog Engineera kako barata s onim pištoljekima i riga vatru iz jednog i jednostavno ostao oduševljen, tako da još uvijek se nisam pomaknuo iz mrtve točke po pitanju odabiru profesije.

Paragon
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.8.2012 12:32 (Putn1k).
17 godina
Obi Wan kaže...

sylvari su gadni ajme... ne mogu ih smislit. i ja sam mislio uzet sylvari huntera, ali ici ce norn...

Uz njih su mi odbojni i azijatski asuri, uff {#}

17 godina
Rhodin kaže...

Pa da, ali pitanje je bilo sto je to HC sadrzaj u igri... HC i casual gamer ne postoji - ili si noob ako nisi cijeli zivot posvetio igri, ili si nolifer ako jesi, barem tako chat kaze. Jedino sami sebe ljudi nazivaju casual ili hc igracima.

U WoW-u se puno toga nazivalo hc sadrzajem. Istina je (po meni) da od vanille hc u WoW-u ne postoji. Postoje pojedini raidovi i stvarno su teski kad udjes u njih bez geara. Za 8-10 tjedana kad ljudi imaju max tier armor (ili najbolji tierless armor) i bolja oruzja iz tog raida, gemaju ih i runaju, raid postane setnja u parku. Ono sto se na pocetku jedva izvodi sa 25 ljudi kasnije proletis i ako nije doslo dovoljno ljudi za 2 raida (sto je u zadnjem guildu bilo uobicajeno da idu 2 raida) - dakle ako nije bilo dovoljno ljudi za 2 raida, onda je islo 2 raida sa manje ljudi od kojih su barem pola bili igraci bez geara, dok ih je ostatak teama boostao. Mogo si bilo koji raid proci sa 10-15 ljudi koji su imali gear i znali svoj posao. Molim nekog WoW-asa da me uvjeri u suprotno ako moze, kataklizmu nisam probao.

U gw si uvijek imao isti gear. U sve end game sadrzaje se ulazilo radi skinova i minipetova. Sa vremenom je postalo lakse samo zato kaj si naucio sve kaj se moglo naucit o pojedinoj instanci i koristio si meta build za nju.

OT: ne slazem se da je za heroic sadrzaj bitno da imas 10-15 ljudi koji onda vuku ostatak raida. ako cemo se vratit u vrijeme kada je WotLK bio aktivna ekspanzija, proci ICC 25 man heroic zahtijevalo je izvanredan gear (dakle, tier 10) za cijelu partiju. ako si imao ijednog lika koji je bio slabiji, cijeli raid je patio, i to iznimno. ista stvar je bila sa RS25 heroic (koji je po lootu i tezini usporediv sa ICC 25 man heroicom). osim toga, fajtovi su bili i po 20ak minuta (LK ima 103 milje HPa na toj tezini, najbolji tenkovi sa stackanom staminom su imali 60-80k buffani do kraja). trebao si 5-6 healera jer je damage bio uzasno velik za one pojmove (LK udara za 25k na plate). onaj tko nije napamet znao taj fajt nije imao sta radit u raidu. ili recimo, sindragosa. ili putricide. ili blood queen. ili blood council. sve su to iznimno teski bossovi gdje se mehanika morala znati da bi se oni kvalitetno mogli odraditi. problem je sto je vec u TBCu pocela inflacija geara, u smislu da je sa svakim novim raidom dolazio sasvim novi tier geara. i naravno da su onda igraci kako bi napredovali kroz igru facerollali pola starijeg kontenta jer je postao prelagan. sto se tice cataclysma, ljudi s kojima sam razgovarao dijele moje misljenje: DS raid je laksi od, primjerice, FL. cak je i meni bilo lakse igrat DS nego FL (tenkao sam kao solo druid tank prva 4 bossa u DSu, bez nekih vecih problema, iako sam bio gearan za DPS).

OT: jucer sam na stress testu prvi put isprobao GW2 i ostao odusevljen. prvo, igra je Prekrasna (sa velikim P)!!! isprobao sam malo human guardiana i divine's reach je naprosto uzasno fascinantan. visoki tornjevi, detalji, savrseno je izmodelirano. takodjer mi se svidja sto su NPCevi uglavnom jedinstvenog izgleda izvana. svi imaju neki svoj model, ovisno o tome sto nose na sebi (da li obicnu odjecu ili armor). ja sam izabrao zensku i ostao zatecen koliko je detalja i paznje ulozeno u kreiranje lika. moze se mijenjat apsolutno sve sto se tice fizickog izgleda, sto je super i garantira da nece bas puno likova izgledati sasvim isto (sto je velika boljka dobrog dijela MMOova, posebice WoWa, iako tu moramo reci da je WoW 8 godina stara igra). sto se tice fajtova, moram priznati da su poprilicno kaoticni na prvu ruku, cesto se ne zna tko pije a tko placa, jer sve vrvi raznim animacijama pa je nekad dosta tesko naciljati neki lik i drzati ga se. nadam se da ce u igru u nekom momentu uvesti markere (ja nisam skuzio gdje se oni nalaze, ako ih uopce ima). organizacija UIa mi se svidja, nije prenapucen i pokazuje sve bitne stvari (health je mozda stavljen na malo cudno mjesto, nemam naviku gledat dolje pa relativno cesto pogibam :-D). svidja mi se i to sto je igra poprilicno teska, bar na pocetku. i sto je level progression spor (opet, bar na pocetku), jer to daje vise vremena za istrazivanje svijeta, kojeg se isplati istrazit. o skillovima i kasnijem gameplayu necu, premalo je bilo vremena da sve pogledam.

sve u svemu, ovo se cini kao stvarno odlicna igra. nadam se da kasnije nece biti razocarenje. kaj cu ja na kraju igrati? opet, nemam pojma, mozda elementalista ili necromancera. koji server? opet nemam pojma, ne znam zelim li igrati sa balkancima ili ne XD

13 godina
neaktivan
Putn1k kaže...
cropunk kaže...

Meni su Sylvari super, ali još uvijek važem koju profesiju uzet. Bio sam 99% siguran da će to biti Ranger, ali jučer sam vidio nekog Engineera kako barata s onim pištoljekima i riga vatru iz jednog i jednostavno ostao oduševljen, tako da još uvijek se nisam pomaknuo iz mrtve točke po pitanju odabiru profesije.

Super je ranger, pogotovo kao spirit master. Daju bas extra bufffove za party.

13 godina
neaktivan
ibazulic kaže...
Rhodin kaže...

Pa da, ali pitanje je bilo sto je to HC sadrzaj u igri... HC i casual gamer ne postoji - ili si noob ako nisi cijeli zivot posvetio igri, ili si nolifer ako jesi, barem tako chat kaze. Jedino sami sebe ljudi nazivaju casual ili hc igracima.

U WoW-u se puno toga nazivalo hc sadrzajem. Istina je (po meni) da od vanille hc u WoW-u ne postoji. Postoje pojedini raidovi i stvarno su teski kad udjes u njih bez geara. Za 8-10 tjedana kad ljudi imaju max tier armor (ili najbolji tierless armor) i bolja oruzja iz tog raida, gemaju ih i runaju, raid postane setnja u parku. Ono sto se na pocetku jedva izvodi sa 25 ljudi kasnije proletis i ako nije doslo dovoljno ljudi za 2 raida (sto je u zadnjem guildu bilo uobicajeno da idu 2 raida) - dakle ako nije bilo dovoljno ljudi za 2 raida, onda je islo 2 raida sa manje ljudi od kojih su barem pola bili igraci bez geara, dok ih je ostatak teama boostao. Mogo si bilo koji raid proci sa 10-15 ljudi koji su imali gear i znali svoj posao. Molim nekog WoW-asa da me uvjeri u suprotno ako moze, kataklizmu nisam probao.

U gw si uvijek imao isti gear. U sve end game sadrzaje se ulazilo radi skinova i minipetova. Sa vremenom je postalo lakse samo zato kaj si naucio sve kaj se moglo naucit o pojedinoj instanci i koristio si meta build za nju.

OT: ne slazem se da je za heroic sadrzaj bitno da imas 10-15 ljudi koji onda vuku ostatak raida. ako cemo se vratit u vrijeme kada je WotLK bio aktivna ekspanzija, proci ICC 25 man heroic zahtijevalo je izvanredan gear (dakle, tier 10) za cijelu partiju. ako si imao ijednog lika koji je bio slabiji, cijeli raid je patio, i to iznimno. ista stvar je bila sa RS25 heroic (koji je po lootu i tezini usporediv sa ICC 25 man heroicom). osim toga, fajtovi su bili i po 20ak minuta (LK ima 103 milje HPa na toj tezini, najbolji tenkovi sa stackanom staminom su imali 60-80k buffani do kraja). trebao si 5-6 healera jer je damage bio uzasno velik za one pojmove (LK udara za 25k na plate). onaj tko nije napamet znao taj fajt nije imao sta radit u raidu. ili recimo, sindragosa. ili putricide. ili blood queen. ili blood council. sve su to iznimno teski bossovi gdje se mehanika morala znati da bi se oni kvalitetno mogli odraditi. problem je sto je vec u TBCu pocela inflacija geara, u smislu da je sa svakim novim raidom dolazio sasvim novi tier geara. i naravno da su onda igraci kako bi napredovali kroz igru facerollali pola starijeg kontenta jer je postao prelagan. sto se tice cataclysma, ljudi s kojima sam razgovarao dijele moje misljenje: DS raid je laksi od, primjerice, FL. cak je i meni bilo lakse igrat DS nego FL (tenkao sam kao solo druid tank prva 4 bossa u DSu, bez nekih vecih problema, iako sam bio gearan za DPS).

OT: jucer sam na stress testu prvi put isprobao GW2 i ostao odusevljen. prvo, igra je Prekrasna (sa velikim P)!!! isprobao sam malo human guardiana i divine's reach je naprosto uzasno fascinantan. visoki tornjevi, detalji, savrseno je izmodelirano. takodjer mi se svidja sto su NPCevi uglavnom jedinstvenog izgleda izvana. svi imaju neki svoj model, ovisno o tome sto nose na sebi (da li obicnu odjecu ili armor). ja sam izabrao zensku i ostao zatecen koliko je detalja i paznje ulozeno u kreiranje lika. moze se mijenjat apsolutno sve sto se tice fizickog izgleda, sto je super i garantira da nece bas puno likova izgledati sasvim isto (sto je velika boljka dobrog dijela MMOova, posebice WoWa, iako tu moramo reci da je WoW 8 godina stara igra). sto se tice fajtova, moram priznati da su poprilicno kaoticni na prvu ruku, cesto se ne zna tko pije a tko placa, jer sve vrvi raznim animacijama pa je nekad dosta tesko naciljati neki lik i drzati ga se. nadam se da ce u igru u nekom momentu uvesti markere (ja nisam skuzio gdje se oni nalaze, ako ih uopce ima). organizacija UIa mi se svidja, nije prenapucen i pokazuje sve bitne stvari (health je mozda stavljen na malo cudno mjesto, nemam naviku gledat dolje pa relativno cesto pogibam :-D). svidja mi se i to sto je igra poprilicno teska, bar na pocetku. i sto je level progression spor (opet, bar na pocetku), jer to daje vise vremena za istrazivanje svijeta, kojeg se isplati istrazit. o skillovima i kasnijem gameplayu necu, premalo je bilo vremena da sve pogledam.

sve u svemu, ovo se cini kao stvarno odlicna igra. nadam se da kasnije nece biti razocarenje. kaj cu ja na kraju igrati? opet, nemam pojma, mozda elementalista ili necromancera. koji server? opet nemam pojma, ne znam zelim li igrati sa balkancima ili ne XD

Ako budes zelio mozes nam se prikljucit, totlano je luda ekipa naravno ako si 18+.

13 godina
protjeran
Aismen kaže...

Brijem da će meni svi likovi bit human, sylvari i norn. Nikada me nisu privlačile rase koje su više životinjske nego ljudske. 

15 godina
neaktivan
Guild Wars 2

Novi peč 2900+ fajlova.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Arkulin kaže...
Aismen kaže...

8 god sam igrao huntera na Wow pa znam da je njega poprilicno tesko igrati (kvalitetno) ovdije je cini mi se ragner puno olaksan u odnosu na Wow (huntera)

Najs combo sa usporenom snimkom

Bit ce ti zanimljiv koliko maste imas ;)

E tak se ranger igra. I ne samo ranger, svaka profesija u igri, samo svaka na svoj nacin naravno!

Nesto slicno s hunterom nikad nisi mogao, niti ces moci izvesti. Dok je pak druga stvar da su ranger i hunter uopce totalno razlicite klase.

If you ever write code that is so complex that needs a comment to explain *what* a statement is doing, you probably need to rewrite your code, not comment it.
17 godina
gwammz0r kaže...
Aismen kaže...

Brijem da će meni svi likovi bit human, sylvari i norn. Nikada me nisu privlačile rase koje su više životinjske nego ljudske. 

Hehe, sylvari je totalno biljna rasa :D

N orn mi je veliku human, iako vele da nije jer imam totalno drugaciju filozofiju, mogucnost pretvaranja u zivotinju itd...

Ne znam... char mi se nije svidjao kako trci, uvijek sam se grozio cinjenice da cu primiti mac sa rukama kojima sam trcao kroz blato i da ce mi iskliznuti iz ruke, ali nekako sam se uspio rijesiti takvih misli.

asura mi je... premalen. ali toliko zabavna rasa... Tipa onaj event u skoli kad se sklinci smanje sa shrinking shardovima i onda te ucitelj zamoli da ih povecas sa onim strojem nekim, ali kako povecavas djecu povecavas i komarce i sta vec ne... Umjesto rjesenja postajes problem i onda se boris protiv toga sto si povecao... Neprocjenjivo.

Ako doista budem imao vremena, igrat cu po lika od svake rase, svaka rasa ima nesto za ponudit sto je toliko dobro i razlicito od svih ostalih da naprosto moram probat.

Arkulin kaže...

Novi peč 2900+ fajlova.

Ne znam, ja sam skidao nesto jucer i jutros nesto sitno i sad opet imam 4.7+ k fileova. Mozda ces i ti morat jos jednom pokrenut update.

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.8.2012 13:11 (Rhodin).
16 godina
1domagoj1 kaže...

Nesto slicno s hunterom nikad nisi mogao, niti ces moci izvesti. Dok je pak druga stvar da su ranger i hunter uopce totalno razlicite klase.

Takve gluposti sam radio u WoWu još kad je bio u 1.0 fazi.

U PvPu sam radio i jump+strafe tako da kada sam ja u melee rangu, on mi ništa ne može jer mu izbaci poruku da meta (ja) nisam ispred njega. U PvEu, doduše to ne možeš napraviti jer algoritam prilljepi beštiju za tebe. 

Istva stvar i sa Clericom u Riftu (tamo je potpuno drugačiji način odabira klasa, tako da si u istom trenutku mogao biti i heavy caster i heavy melee). Ne vidim ništa revolucionarno u tom videu.

Trenutno dvoumim između GW2 i MoPa... A hmmm, a hmmm, a hmmm...

You can patch technical vulnerabilities as they evolve, but there is no patch for stupidity, or rather gullibility. - Kevin Mitnick
17 godina
neaktivan
Bukva kaže...

U PvPu sam radio i jump+strafe tako da kada sam ja u melee rangu, on mi ništa ne može jer mu izbaci poruku da meta (ja) nisam ispred njega. U PvEu, doduše to ne možeš napraviti jer algoritam prilljepi beštiju za tebe. 

Istva stvar i sa Clericom u Riftu (tamo je potpuno drugačiji način odabira klasa, tako da si u istom trenutku mogao biti i heavy caster i heavy melee). Ne vidim ništa revolucionarno u tom videu.

Stvar je u tome da takvih skillova nije bilo u WoW-u. Ajd, rogue i warr su imali nekakve slicne mehanizme (Shadowstep, Charge i te piz*darije).

K tome, hunter nema on-the-fly switchanje weapona iz melee u ranged. Samo to je ogromna razlika.

If you ever write code that is so complex that needs a comment to explain *what* a statement is doing, you probably need to rewrite your code, not comment it.
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.8.2012 13:27 (1domagoj1).
15 godina
Bukva kaže...

uzmes gw2 i imas mjesec dana da vidis hoce ti sjesti igra taman do izlaska mop.a ako ti ne sjedne jednostavno preprodas. za tako popularnu igru preprodaja bi trebala kliziti.

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
13 godina
protjeran
Guild Wars 2

Posebno ako uzme kutijicu s DVD-ima i knjigicama. Ja bum prvi kupil jer si volim imat hardcopy, a sad sam uzeo DDE da mogu krenut od prvog dana. XD

0 0 hvala 0
16 godina
1domagoj1 kaže...

Stvar je u tome da takvih skillova nije bilo u WoW-u. Ajd, rogue i warr su imali nekakve slicne mehanizme (Shadowstep, Charge i te piz*darije).

K tome, hunter nema on-the-fly switchanje weapona iz melee u ranged. Samo to je ogromna razlika.

Što tebi znači on the fly? Hunteri su oduvjek koristili i melee i range. Kada su maknuli deadzone, mogo si to exploitat sa swing timeom i laggom tako da si radio DMG i sa range i sa melee istodobno.

Koji tično mehanizam nije prisutan u WoWu kod huntera, a gore je u videu prikazan (ne znam, nisam igro, možda nešto propuštam)?

You can patch technical vulnerabilities as they evolve, but there is no patch for stupidity, or rather gullibility. - Kevin Mitnick
13 godina
protjeran
Guild Wars 2

Ne opet wow. {#}

3 0 hvala 0
17 godina
Bukva kaže...
1domagoj1 kaže...

ovakav kombo nikad nisi mogao napraviti u WoWu. ali bas nikad. nema veze sto je bila vanilla. da, hunter ima nekoliko melee abilitya ali oni su svi izuzetno jadni (ima raptor strike ali to je u principu to). jedino kaj je tu slicno WoWu je onaj skok unazad, to hunteri i dan danas imaju. glavna snaga huntera u PvPu su njegovi petovi, bez ikakve sumnje. ako igras survival, onda i trapovi.

EDIT: zaboravih wing clip, ali ne znam kad je on dodan kao skill. ali to su svi melee abilitiji koje hunter ima. nema ih vise. prema tome, hunter *nije* melee klasa, vec iskljucivo ranged, dok za melee borbu ima petove. hunterov melee je za izuzetno rijetke situacije kada se disengage nemre iskoristit. a i to je rijetkost.

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.8.2012 14:02 (ibazulic).
17 godina
neaktivan
Bukva kaže...

Što tebi znači on the fly? Hunteri su oduvjek koristili i melee i range. Kada su maknuli deadzone, mogo si to exploitat sa swing timeom i laggom tako da si radio DMG i sa range i sa melee istodobno.

Koji tično mehanizam nije prisutan u WoWu kod huntera, a gore je u videu prikazan (ne znam, nisam igro, možda nešto propuštam)?

Pa cekaj, jesi uopce vidio mehanizam borbe u GW2? Ili bubas napamet? Pogledaj si video ponovno, prvih 3 min videa covjek lijepo objasnjava tocno korak po korak sto radi, ako onda ne vidis, ne znam, obrati paznju na 0.20.

Ili imas longbow ili imas 1H sword i s obzirom na aktivni weapon takvi su ti i skillovi, ili melee ili ranged. Nadi se sa krivim weaponom usred borbe, a switch je na cooldownu, pa lijepo ces se provesti.

16 godina
neaktivan
Levian kaže...
Hey ljudi
Kako se GW2 blizi tako smo i mi koji smo igrali GW ponovo re-osnovali guild.
Inace Guild je PVX orijentiran.
Guild se nalazi na EU regiji, serveru Desolation. (server nije odlucen 100% posto gledamo jos sa drugim guildovima koja bi nam opcija bila najbolja, najveci razlog je WvW)

Ime: Can You Keep A Secret {psst}
Uslov da nam se pridruzite je da imate preko 18 godina i da postujete druge igrace bez klasicnih "balkanskih" prica.
Svako omalovazavanje nosi ban iz guilda.

Guild site http://psst.shivtr.com/

https://www.facebook.com/groups/4096353 ... rk_t=group

Vidimo se u Tyriji!!!
Daj ti sada meni ozbiljno reci da li se vi šalite sa ovom anketom na naslovnoj stranici ili ste najveći trolovi ikada?
"Koju boju da biramo u WvW?"

16 godina
odjavljen
smiglcro kaže...
Bukva kaže...

uzmes gw2 i imas mjesec dana da vidis hoce ti sjesti igra taman do izlaska mop.a ako ti ne sjedne jednostavno preprodas. za tako popularnu igru preprodaja bi trebala kliziti.

Kako znaš da je igra "popularna"?

15 godina
neaktivan
Tonči kaže...
smiglcro kaže...
Bukva kaže...

Bit ce ga ovaj clanak "navuko" http://www.ign.com/articles/2012/08/20/the-winner-of-the-ign-peoples-choice-award-is

ili ovaj link

http://uk-microsites.ign.com/ign-pca/

ili netko iz mase...

vrag ce ti ga znat ;)

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.8.2012 14:40 (Arkulin).
17 godina
Veles_Comm kaže...
Daj ti sada meni ozbiljno reci da li se vi šalite sa ovom anketom na naslovnoj stranici ili ste najveći trolovi ikada?

Prozirnu! {#}

17 godina
Tonči kaže...
smiglcro kaže...
Bukva kaže...

...

...

Derp de derp derp {#}

15 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Obožavam tvoja pitanja :)

There's an old Italian saying: you fuck up once, you lose two teeth. - Tony Soprano
14 godina
neaktivan
Veles_Comm kaže...
Levian kaže...
Hey ljudi
Kako se GW2 blizi tako smo i mi koji smo igrali GW ponovo re-osnovali guild.
Inace Guild je PVX orijentiran.
Guild se nalazi na EU regiji, serveru Desolation. (server nije odlucen 100% posto gledamo jos sa drugim guildovima koja bi nam opcija bila najbolja, najveci razlog je WvW)

Ime: Can You Keep A Secret {psst}
Uslov da nam se pridruzite je da imate preko 18 godina i da postujete druge igrace bez klasicnih "balkanskih" prica.
Svako omalovazavanje nosi ban iz guilda.

Guild site http://psst.shivtr.com/

https://www.facebook.com/groups/4096353 ... rk_t=group

Vidimo se u Tyriji!!!

Hahaha Veles stari knabe, spijuniras konkurenciju i onda ih naravno malo zatrollas :)

Inace jeli odluka pala da nam guild tag bude "Comm"? {#}

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice