Guild Wars 2

poruka: 8.363
|
čitano: 1.298.073
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Guild Wars 2

Mislite li da se isplati nanovo skinuti klijent??

Naime navodno ako smo bili od početka u betama imamo nešto "smeća" u samom folderu, tj. viška podataka..

Može li to negativno utjecati na performanse?!

17 godina
Guild Wars 2

Nisam siguran, ali jedino smece koje mislim da imas je onaj crash.dmp file. Moguce je jos nesto, ali sumnjam.

A vidi, ako imas vremena i volje, to je 20ak GB za skinut, nije da ces ista izgubit, ali mislim da nema potrebe.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Rhodin kaže...

Pa da, ali pitanje je bilo sto je to HC sadrzaj u igri... HC i casual gamer ne postoji - ili si noob ako nisi cijeli zivot posvetio igri, ili si nolifer ako jesi, barem tako chat kaze. Jedino sami sebe ljudi nazivaju casual ili hc igracima.

U WoW-u se puno toga nazivalo hc sadrzajem. Istina je (po meni) da od vanille hc u WoW-u ne postoji. Postoje pojedini raidovi i stvarno su teski kad udjes u njih bez geara. Za 8-10 tjedana kad ljudi imaju max tier armor (ili najbolji tierless armor) i bolja oruzja iz tog raida, gemaju ih i runaju, raid postane setnja u parku. Ono sto se na pocetku jedva izvodi sa 25 ljudi kasnije proletis i ako nije doslo dovoljno ljudi za 2 raida (sto je u zadnjem guildu bilo uobicajeno da idu 2 raida) - dakle ako nije bilo dovoljno ljudi za 2 raida, onda je islo 2 raida sa manje ljudi od kojih su barem pola bili igraci bez geara, dok ih je ostatak teama boostao. Mogo si bilo koji raid proci sa 10-15 ljudi koji su imali gear i znali svoj posao. Molim nekog WoW-asa da me uvjeri u suprotno ako moze, kataklizmu nisam probao.

U gw si uvijek imao isti gear. U sve end game sadrzaje se ulazilo radi skinova i minipetova. Sa vremenom je postalo lakse samo zato kaj si naucio sve kaj se moglo naucit o pojedinoj instanci i koristio si meta build za nju.

HC i Casual gaming nemaju direktno veze s skillom igraca IAKO je za ocekivati da hc igrac koji provodi 5x vise vremena od casual igraca u igri ima veci skill to nije tocno. Jednostavno si vecina old school igraca s puno iskustva ne mogu vise priustiti 8 satno dnevno igranje.

Znaci po meni je HC gw2 igrac onaj koji provodi 4+ sata dnevno u igri dok je casual 4- sata i mozda ne svaki dan, barem kasnije kako se igra odmakne od release datuma. HC igrac ce do lv80 doci kroz 5-7 dana casual kroz 20-30 dana.

HC ekipa u wow.u je bila ona koja je cistila hc sadrzaj u koji je trebalo ulupati dosta vremena, casual igraci su se rijetko tamo nasli zbog premalog ulozenog vremena koje je bilo potrebno za ciscenje hc sadrzaja koji je u tom trenutku bio aktivan. zato kazem da bi ovo bilo najtocnije po meni:

"A casual gamer is someone who schedules the game around their life, while a hardcore gamer schedules their life around the game."

A prica o skill vs noob je potpuno druga tema :)

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
15 godina
Guild Wars 2

Moja dnevna doza gw2 glazbe uz posao :)

HUMAN THEME

NORN THEME

CHARR THEME

SYLVARI THEME

ASURA THEME

by Jeremy Soule

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Guild Wars 2
Hey ljudi
Kako se GW2 blizi tako smo i mi koji smo igrali GW ponovo re-osnovali guild.
Inace Guild je PVX orijentiran.
Guild se nalazi na EU regiji, serveru Desolation. (server nije odlucen 100% posto gledamo jos sa drugim guildovima koja bi nam opcija bila najbolja, najveci razlog je WvW)

Ime: Can You Keep A Secret {psst}
Uslov da nam se pridruzite je da imate preko 18 godina i da postujete druge igrace bez klasicnih "balkanskih" prica.
Svako omalovazavanje nosi ban iz guilda.

Guild site http://psst.shivtr.com/

https://www.facebook.com/groups/4096353 ... rk_t=group

Vidimo se u Tyriji!!!

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
smiglcro kaže...
NORN THEME

by Jeremy Soule

Komentar: "i let my cat listen to this song. he's now a lion."

If you ever write code that is so complex that needs a comment to explain *what* a statement is doing, you probably need to rewrite your code, not comment it.
15 godina
neaktivan
Guild Wars 2

Nisam mogo odolit pa sam sinoc picio stress test s 2 frenda koji su tek uzeli gw2 i glupirali smo se te se posjetio na pocetke gw1 i koliko je sve to bilo zabavno a bogami cini mi se da se nece vele prominit ni s gw2.Samo mi je jos najveca dvojba kojeg lika da prvo maxam.

norn warrior,asura ele ili norn guardian????

Gwbwbala bla si vec smislio ime za svoj guild???

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Guild Wars 2

Trenutno sam na Dwayna's Chosen. {#}

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Astrais kaže...

Nisam mogo odolit pa sam sinoc picio stress test s 2 frenda koji su tek uzeli gw2 i glupirali smo se te se posjetio na pocetke gw1 i koliko je sve to bilo zabavno a bogami cini mi se da se nece vele prominit ni s gw2.Samo mi je jos najveca dvojba kojeg lika da prvo maxam.

norn warrior,asura ele ili norn guardian????

Gwbwbala bla si vec smislio ime za svoj guild???

Najbolje budo range elementalist dok se ne naviknes, posto je mele klase poprlicno tesko igrati.

13 godina
neaktivan
Guild Wars 2

Moze jedno pitanje ili ti pomoc. Da li ima kakve bitne veze ako recimo uzmes Ragnera (human, norn, asura itd.) ili su jednostavno u osnovi svi jednaki pa sada ovisi kome se sto vise svidja. HVALA!

By Aismen

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Jedina razlika su ti racial skilovi i personal story.
13 godina
neaktivan
Guild Wars 2

Hvala!

Ma cesto usporedjujem s WoW (posto sam old player) tamo ima veze. Mislim da cu poslusati savijet mog prijatelja i prestati usporedjivati Wow s GW2

nego koji bi bio po Vama najbolji izbor za Ragnera? human,norn,asura itd.

By Aismen

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Levian kaže...

Najbolje budo range elementalist dok se ne naviknes, posto je mele klase poprlicno tesko igrati.

Nije istina.

15 godina
neaktivan
Aismen kaže...

Hvala!

Ma cesto usporedjujem s WoW (posto sam old player) tamo ima veze. Mislim da cu poslusati savijet mog prijatelja i prestati usporedjivati Wow s GW2

Definitivno Norn.Ko od brda odvaljen jos i racial skill di se u bestiju pretvoris i to je to.

13 godina
neaktivan
Budem te pitao kada pocnes radit dungeone. :)
13 godina
neaktivan

BTW sam igrao sa human ono po prvi put igro GW cisto da se upoznam s igrom malo. Mislis da je norn dobar izbor malo mi je trom i preglomazan?

By Aismen
17 godina
Guild Wars 2

@smigl ono moje je bilo sarkasticno...

ionako ce se to pretocit na chat ingame jako brzo - uvrede tipa "noob" i odgovori tipa "nisam noob vec si ti nolifer koji samo s*re po chatu"

Nego, sto se tice rasa/klasa , zasto meni odgovara asura guardian?

Rasa koja razvija goleme jer su fizicki preslabi za branit se od icega, moze zahvaljujuci svom intelektu biti bilo koja caster klasa. Moze biti i rogue, moze biti ranger koji se bori izdaleka (i iz bliza, ali vise je nekako "agility" nastrojen nego "strength" - nemojte me razapet radi koristenja naziva za atribute koji se ne koriste u GW2) dok mu zivotinja glumi tenka, moze naravno biti i inzenjer, ali tesko je vjerovat da je sposobna trenirat warriore - iz tog razloga su i isli goleme radit. Na stranu to sto Anet smatra da je dobro da bilo tko moze igrat bilo koju kombinaciju rasa/klasa, ovo je moje misljenje.

Da su mogli radit warriore i fizicki se obracunavat sa nekim prsa o prsa ne bi nikad radili goleme )mozda i bi, ali radili su ih iz potrebe a ne zato sto su bili znatizeljni), to i lore nekako potvrduje, ali ok, nebih sada ulazio u tako neku zestoku raspravu.

Stvar je u tome da se u 250 godina svasta promijenilo, razvili su goleme maltene do savrsenstva, ali isto tako iskoristili su intelekt da naprave sinergiju izmedju magije i borbe na nacin da umjesto da koriste fizicku snagu u borbi, oni koriste magiju koja ima asistira u borbi da mogu koristiti teske oklope i ogromna oruzja. Tu vidim guardiana - umjesto ratnika koji koristi cistu fizicku snagu u borbi, on jednako poput warriora nosi najteze oklope i koristi najveca i najjaca oruzja, ali za to koristi magiju.

Zato mi je savrseno imati asura guardiana - na neki nacin alternativu snaznim golemima - ratnika koji je sposoban boriti se u prvim redovima poput warriora, ali za razliku od warriora ne posjeduje natprosjecnu snagu vec natprosjecni intelekt.

Ne znam ima li vam ovo smisla? Ja sam si tom logikom dosao do zakljucka da mi je guardian savrsen za asure. Vise nego bilo koja druga rasa, asurama je potreban takav ratnik.

Aismen kaže...

Hvala!

Heh, ovo sad mogu samo reci svoje misljenje - bilo tko osim humana.

E, sad... prije nego me razapnete za to zakaj human nemre biti... rangera dozivljavam kao ljubitelja prirode, zivotijna, odrzavatelja balansa u prirodi i lovca - Norn je idealan jer se njima sve vrti oko lova i ostvarivanju vlastite legende (dosta im tu igra ulogu i sakupljanje trofeja od porazenih protivnika), nekako mi je ranger najblizi lovcu u mojoj glavi. Char mi je ok za to, asura isto, sylvari takodjer.

Zakaj human ne? Human personal story, bilo da uzmete da ste common folk ili noble, pocinje u Divinity reachu. Vas personal story zapocinje recenicom - "danas sam prvi put odlucio napustiti zidine grada" . Kako tocno si ti ranger koji je posvetio zivot prirodi i zivotinjama ako si tek sada prvi put odlucio izic iz grada?

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.8.2012 11:48 (Rhodin).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

8 god sam igrao huntera na Wow pa znam da je njega poprilicno tesko igrati (kvalitetno) ovdije je cini mi se ragner puno olaksan u odnosu na Wow (huntera)

By Aismen
13 godina
neaktivan
Aismen kaže...

BTW sam igrao sa human ono po prvi put igro GW cisto da se upoznam s igrom malo. Mislis da je norn dobar izbor malo mi je trom i preglomazan?

Norni se nekako "sporo" krecu zbog njihove velicine. Uvijek mozes stavit mininalnu visinu i neki slim izgled.
Asure i Slyvari su mi definitivno najbolji.

Humana cu uzeti samo zbog nostalgije iz GW1. 

17 godina
neaktivan
Aismen kaže...

Ljudi sve rase i profesije imaju jednak movement speed, niti jedna nije tromija ili sporija od druge. Samo vam se cini.

If you ever write code that is so complex that needs a comment to explain *what* a statement is doing, you probably need to rewrite your code, not comment it.
13 godina
neaktivan

hm osim toga receno je da je u GW2 napravljen dobar balans izmedju profesija (clasa) tako da jednako mozes parirati svakoj profesiji samo ovisi koliko si spretan igrac ili grijesim?

By Aismen
13 godina
neaktivan
Aismen kaže...

hm osim toga receno je da je u GW2 napravljen dobar balans izmedju profesija (clasa) tako da jednako mozes parirati svakoj profesiji samo ovisi koliko si spretan igrac ili grijesim?

Balans jest dobar sto se tice klasa i rasa. Samo je frka izmedju mele i range. Vece sanse imas kao range, jer imas vecu mogucnost da se kreces. Dok kao mele uvijek moras biti uz moba i tuci te samo koristit dodge u stranu i to je to.

13 godina
neaktivan

znaci nema greske ako se uzme norn za ragnera i hvala decki za info.

By Aismen
13 godina
protjeran
Aismen kaže...

8 god sam igrao huntera na Wow pa znam da je njega poprilicno tesko igrati (kvalitetno) ovdije je cini mi se ragner puno olaksan u odnosu na Wow (huntera)

Sedam i pol godina sam igrao GW rangera i jedina teža klasa za (kvalitetno) igrati je bio Mesmer. Mislim, mogao si ti i jednog i drugog igrat tako da bezumo mlatiš po tipkama čim ti se skill rechargea, ali za totalno zatvaranje neprijateljskog castera uz istovremeno izluđivanje warriora ti je trebalo daleko više mozga, koncentracije, refleksa i znanja.

17 godina
Levian kaže...
Aismen kaže...

Balans jest dobar sto se tice klasa i rasa. Samo je frka izmedju mele i range. Vece sanse imas kao range, jer imas vecu mogucnost da se kreces. Dok kao mele uvijek moras biti uz moba i tuci te samo koristit dodge u stranu i to je to.

nema frke ako si thief samo steal i odma si u melee range :D

It's not who u are, it's who u know.
13 godina
neaktivan
gwammz0r kaže...
Aismen kaže...

Sedam i pol godina sam igrao GW rangera i jedina teža klasa za (kvalitetno) igrati je bio Mesmer. Mislim, mogao si ti i jednog i drugog igrat tako da bezumo mlatiš po tipkama čim ti se skill rechargea, ali za totalno zatvaranje neprijateljskog castera uz istovremeno izluđivanje warriora ti je trebalo daleko više mozga, koncentracije, refleksa i znanja.

onda znas o cemu govorim Rotacija itd. ali mi se cini ovdije puno jednostavnije nema toliko puno spelova itd. mozda grijesim posto nisam igrao GW1 ali zato i pitam ljude koji jesu da pomognu svojim savijetima.

By Aismen
13 godina
neaktivan
Aismen kaže...
gwammz0r kaže...
Aismen kaže...

onda znas o cemu govorim Rotacija itd. ali mi se cini ovdije puno jednostavnije nema toliko puno spelova itd. mozda grijesim posto nisam igrao GW1 ali zato i pitam ljude koji jesu da pomognu svojim savijetima.

Imas sasvim dovoljno, nije samo da ko budala lupas po tastaturi nego bas moras pazit kada ces koji koristit.

13 godina
neaktivan
Levian kaže...
Aismen kaže...
gwammz0r kaže...
Aismen kaže...

Imas sasvim dovoljno, nije samo da ko budala lupas po tastaturi nego bas moras pazit kada ces koji koristit.

nego koju si ti klasu igrao mislim na humen ili nesto drugo?

By Aismen
15 godina
neaktivan
1domagoj1 kaže...
Aismen kaže...

Ljudi sve rase i profesije imaju jednak movement speed, niti jedna nije tromija ili sporija od druge. Samo vam se cini.

Tako je, isto kao tauren vs goblin, gnom, belf i sl.

13 godina
neaktivan
Aismen kaže...
Levian kaže...
Aismen kaže...
gwammz0r kaže...
Aismen kaže...

nego koju si ti klasu igrao mislim na humen ili nesto drugo?

Human elementalist. Racunaj da sa skoro svim klasama imas dodatne skilove. promjena oruzija, attumenta, kreiranje istog eng/elem i ne znam ko sve ima slicne mogucnosti.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice