Guild Wars 2

poruka: 8.363
|
čitano: 1.296.820
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Guild Wars 2

Noob here, jucer sam kupio igru i stavio je skidat, na 15 do 1 mi se skinula taman da probam uc u taj stres test.

Kod svakog pokusaja mi izbaci unknown error 30. Jeli to bilo normalno ili ne?

Zabrinjava me to da niti 1sec nema nekog loadinga nakon klika na login vec odmah eror a na google nisam nista nasao o tom eroru 30.

0 0 hvala 0
17 godina
Guild Wars 2

Ovdi imaš neke error codove, ima ih ka u Diabla 3 {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Guild Wars 2

Meni je WvW odličan. Zapravo gotovo da nisam igrao ništa drugo u betama osim WvW. Kad izađe igra, probat ću levelirati u PVE, jer ne želim preskočiti sav PVE dok dobijam levele u WvW, ali planirao sam i betama malo ići raditi PVE pa sam uvijek završio u WvW i nisam izlazio od tamo.

15 godina
riche22 kaže...

jer ne želim preskočiti sav PVE dok dobijam levele u WvW

Level ti je nebitan ukoliko zelis proci cijelu pve pricu jer ce te sustav sam spustiti na level za to podrucje.

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
17 godina
smiglcro kaže...
riche22 kaže...

...

Level ti je nebitan ukoliko zelis proci cijelu pve pricu jer ce te sustav sam spustiti na level za to podrucje.

Meh.... koliko god to jest istina, i doista ako se zaigras mozes poginut u lower level podrucju, ali iskreno, kad god sam se vracao nazad... bolji gear, visi level, pokoji trait... nekako mi je bilo lakse nego kad sam prvi put prolazio. Ne bas "1 hit kill anything I see" lakse, ali opet dovoljno lako da se nisam pretjerano brinuo da ce me nesto pojest cim me vidi.

Ipak, djeluje ko da nesto radis dok ides tim podrucjem, nije bas da ce igra oprastat ako zaagras 5-6 mobova na sebe, morat ces se potrudit ostat ziv ako ces se tako igrat.

17 godina

od svih ovih servera sa ove stranice gw2guilds.org nekako me najvise privlaci desolation...

It's not who u are, it's who u know.
14 godina
Guild Wars 2

Jučer sam tijekom stress testa napravio par likova na Gandari i upoznao nekog Engleza koji mi je dosta toga u vezi igre objasnio (upao sam u WvWvW kao padobranac), mislim da ću na Gandari počet i 25.-og. Bit će dosta naših ljudi, ali vjerujem i stranaca, a započeo sam sasvim ugodnim iskustvima na tom serveru.

Paragon

0 0 hvala 0
17 godina
Putn1k kaže...

Jučer sam tijekom stress testa napravio par likova na Gandari i upoznao nekog Engleza koji mi je dosta toga u vezi igre objasnio (upao sam u WvWvW kao padobranac), mislim da ću na Gandari počet i 25.-og. Bit će dosta naših ljudi, ali vjerujem i stranaca, a započeo sam sasvim ugodnim iskustvima na tom serveru.

Tamo će biti ekipa iz CM pa možeš i s njima igrat.

15 godina
neaktivan
Putn1k kaže...

Gandara je Gw2guru i UK community(razni UK forumi...) official server!

a Desolation je "Warhammer online" community server

Tako da se sa ta dva nemoze pogrijesit, jedini bi problem mogao biti "overpopulation" odnosno moguci queue za WvWvW!

14 godina
neaktivan
Zmalamuth kaže...
Putn1k kaže...

Gandara je Gw2guru i UK community(razni UK forumi...) official server!

a Desolation je "Warhammer online" community server

Tako da se sa ta dva nemoze pogrijesit, jedini bi problem mogao biti "overpopulation" odnosno moguci queue za WvWvW!

Eh Zmala jedva cekam malo WvWvW s starom ekipom :))) just like old times! {#}

15 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...

od svih ovih servera sa ove stranice gw2guilds.org nekako me najvise privlaci desolation...

Ma daj Gandara zvuci najboljeXD

17 godina
Astrais kaže...

Meni to baca na " Gadna li si" {#}

15 godina
neaktivan
Virty kaže...

Cisti marketing cim nesto dobro zvuci je u biti obrnuto zato uvik biraj ono sto gadno zvuci i neces se zajebat {#}

17 godina
Astrais kaže...
Obi Wan kaže...

izbjegavam taj server zbog velike kolicine balkanaca...

It's not who u are, it's who u know.
17 godina
Astrais kaže...
Virty kaže...

Cisti marketing cim nesto dobro zvuci je u biti obrnuto zato uvik biraj ono sto gadno zvuci i neces se zajebat {#}

Ima smisla, al u biti nije mi niti toliko bitno koji je server, važno mi je da prevladava engleski jezik u chatu.

13 godina
protjeran
Obi Wan kaže...

izbjegavam taj server zbog velike kolicine balkanaca...

GW2Guru community će ipak bit brojniji. Osim toga, većina igrača iz guildova s kojima sam u kontaktu je iz Zagreba tak da se za balkance ne buš moral bojat.

EDIT: Gandara concept art.

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.8.2012 9:04 (gwammz0r).
17 godina
Guild Wars 2

Eto samo da potvrdim ono sto sam pisao prijasnjih nekoliko dana oko odabira servera:

"The very first time you start the game, you’ll be asked to select your home world.

By default, we display the worlds that are hosted in your regional data center, but you will be able to select a home world from either region at this time. So, for example, if you are a European player who prefers to play on the North American worlds, you’re free to do so.

At launch, players will be able to transfer between worlds freely. However, once server populations have largely settled and stabilized, world transfers will be restricted to once a week and cost a variable amount of gems based on the population of the world being transferred to.

In time, we’ll also introduce free “guesting,” which will allow players to visit other worlds as guests as long as they have friends on those worlds. This feature will be free, but guest players will not be able to enter World vs. World, and the Power of the Mists bonuses from their home world will continue to apply to their characters."

Detaljnije mozete procitati OVDJE

Moj PC  
2 0 hvala 2
13 godina
protjeran
Guild Wars 2

Znači da mogu ubost američanski CE i otić na EU server? Verinajs. {#}

0 0 hvala 0
17 godina
gwammz0r kaže...

Znači da mogu ubost američanski CE i otić na EU server? Verinajs. {#}

Da, ako ces igrat iz USA - mislim da se taj dio nije promijenio.

13 godina
protjeran
Guild Wars 2

Blah, mutavi Amazon ionako ne želi to shippat u Hrvatsku. Britanski Amazon, naravno, nema CE.

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Od kada britanski Amazon šalje igre u RH?

15 godina
neaktivan
Guild Wars 2

NOVI FAQ za REGIJE:

I travel frequently. Will I be able to play Guild Wars 2?

Yes. The one-time verification system simply confirms that you have purchased the correct version of the game for your area of the world. Once that has been confirmed, you may play from any location you desire.

How does regional restriction affect my Guild Wars 2 home world?
Home Worlds

The very first time you start the game you will be asked to select your home world. Although by default we display the worlds that are hosted in your regional data center, you are free to select a home world from either region at this time. So if you are a European player who prefers to play on the North American worlds, please feel free to do so.

Can I change my home world?

Changing Home Worlds

Yes, you can change your home world. At launch players will be able to transfer freely between worlds. Once server populations have largely settled and stabilized, world transfers will be restricted to once a week and each transfer will have a variable cost in gems that will be based on the population of the world to which you wish to transfer.

Can I transfer between worlds?

Transferring between worlds

At launch players will be able to transfer between worlds freely. Once server populations have largely settled and stabilized, world transfers will be restricted to once a week and cost a variable amount of gems based on the population of the world being transferred to.

What is home world “guesting?”

Guesting on a Home World

Sometime after the release of Guild Wars 2, we will introduce free "guesting,” where players will be able to visit other worlds as guests as long as they have friends on those worlds. This feature will be free, but guest players will not be able to enter world-versus-world battles. In addition, the Power of the Mists bonuses from their home world will continue to apply to their characters.

2 0 hvala 7
14 godina
Guild Wars 2

Htio bih s vama podijeliti jednu pjesmu na koju sam danas naišao:

Meni je stvar predobra, a i inače preferiram takvu melodičnu fantasy glazbu.

Paragon

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Putn1k kaže...

Da, bas sam danas na countdownu od WP cuo za ovo... dobra, a i tema nam je malo opala, izgleda zatisje pred buru :D

A da nije slučajno...?
13 godina
neaktivan
Guild Wars 2

Stalno palim client u nadi da proradi! jbte, ajde više!

A da nije slučajno...?
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Gozz kaže...

Stalno palim client u nadi da proradi! jbte, ajde više!

Joj,baš bi mi pasao jedan stress test danas,nisam sad uopće bio na ovim zadnjima...malo da smajim potrebu...bar malo.

15 godina
Gozz kaže...
Putn1k kaže...

Da, bas sam danas na countdownu od WP cuo za ovo... dobra, a i tema nam je malo opala, izgleda zatisje pred buru :D

Doslovno gledam na mob svakih 5 min pogledam vrijeme i samo uzdahnem i kazem ahh jos 6dana 12h 19 min 30sec

14 godina
neaktivan

Ekipo, ako ima ko iz ACID-a, ajde nek se javi porukom,

Hvala

Primam donacije u ectima i zkeyevima...
17 godina
Guild Wars 2

Meni iskreno dosta stres testova. OK, onih od 1h da se eventualno isproba ak jos kaj imaju za isprobat, ali inace mi je iskreno bespotrebno nesto radit sa likom kojeg ce obrisat ovih dana.

Sto se tice samih stres testova, bilo je dosta pravdanja po forumima kako su obecali 4 sata, pa je trajao krace, pa je bilo DCova, pa se nisu ljudi mogli ulogirat iste sekunde i slicno. Onda su se ljudi zalili kako im je lagalo, kako nisu odigrali svojih 4 sata, ono sto su i igrali da nije bilo idealno... Namjerno su radili takve situacije, disconnectali puno ljudi u isto vrijeme da se iznova i iznova hrpetina ljudi ulogirava u isto vrijeme da vide kako im se login/register serveri ponasaju. Namjerno su dodatno opterecivali odredjene stvari umjetno da vide kako im se game serveri ponasaju. To je stres test - dovodili su servere pod maksimalno opterecenje da ih testiraju, a ne da bismo mi imali 4 sata gameplaya kao svojevrsni teaser prije releasea. Sve je to radjeno da bi release prosao cim bolje i gladje. Nijedan stres test nije bio pokazatelj kakva ce igra biti.

Iskreno... ako i bude jos jedan uci cu ponovo samo da im pomognem testirat, ne zato sto nesto ocekujem napravit/vidjet prije slijedece subote.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Guild Wars 2

To je istina, ali i ovaj model head starta im je dobar sto ce ipak malo olaksat stres na serverima. Eventualno ono sto se moze jos je izbalansirat neke stvari, tipo klasa i pustit to u test samo da vide feedback od community-a, jer i sad kako stvari stoje neke klase ce trebat malcice doradit, iako su od bw3 daleko dosli.

Jako mi se svida sto slusaju svoje igrace te njihove prigovore i zamisli, a onda to pokusavaju fixat.

Moj PC  
1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice