Guild Wars 2

poruka: 8.363
|
čitano: 1.297.878
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Guild Wars 2!
smiglcro kaže...
Rhodin kaže...
...

sve stoji, ali s onakvim odgovorom samo potices flame war, razumijem da vise nemas volje objasnjavati ali zar nije onda bolje jednostavno presutjeti i postivati tudje misljenje? na kraju bitno je da ja uzivas u igri i da je meni super a tak mi svejedno hocete li i koliko ce te vi uzivati u igri.

Istina, imas pravo... trebao sam samo presutjet.

ipak, u moju obranu, mali me drzi budnim od prije 6 ujutro tako da nisam skroz svoj...

thumbs up smigl... potpuno si u pravu

17 godina
Ashelor kaže...
Sad svako s imalo iskustva u bilo kojem MMO-u prosipa pamet po GW2 temi jer je cua da je igra "the next BIG thing",

te ovde pise disertaciju o svojih 10ak sati iskustva igranja GW2 i prorocanstva o endgame-u igre.

Osim toga šta si napisa, ima ih koji znaju više od samih developera, a ko se ne slaže s njima, nevjernik je, odmah na lomaču s njim! {#}

13 godina
protjeran
Guild Wars 2!

Ili, jednostavnije, papanski TD kao tonči kada mu se odgovori bez flejma. {#}

1 3 hvala 0
17 godina
neaktivan
gwammz0r kaže...
crash11 kaže...

Jako si pametan...

On bar nije napisao da mjesecima igra igru koja još nije niti izašla.

{#}

Ti očito nikad nisi čuo za core testing, koji traje više od godinu dana. Evo tebi jedne prigodne. {#}

17 godina
crash11 kaže...
gwammz0r kaže...
crash11 kaže...

...

...

Ti očito nikad nisi čuo za core testing, koji traje više od godinu dana. Evo tebi jedne prigodne. {#}

Ako ono prije vec nije bilo namjerno trolanje, ovo ovdje zasigurno jest...

Mozes mi objasnit cemu to? Sta dobivas time? Rodjenu majku neces uvjerit da si core tester ove igre, kamo li nekoga ovdje...

Jedini kome je to uspjelo je bio u drugoj temi i osobno se slikao sa GTX480 u ruci prije njenog releasea (da sad ne spominjem imena kolega sa foruma bezveze) prije nego su mu svi povjerovali, za tebe znam da neces moci nista slicno napravit.

Sta pokusavas sa ovime dokazat?

Nemoj ovo shvatit ko da meni moras odgovarat, ali bas izazivas novi flame war.

17 godina
neaktivan
Rhodin kaže...
crash11 kaže...
gwammz0r kaže...
crash11 kaže...

...

...

Mozes mi objasnit cemu to? Sta dobivas time? Rodjenu majku neces uvjerit da si core tester ove igre, kamo li nekoga ovdje...

Jedini kome je to uspjelo je bio u drugoj temi i osobno se slikao sa GTX480 u ruci prije njenog releasea (da sad ne spominjem imena kolega sa foruma bezveze) prije nego su mu svi povjerovali, za tebe znam da neces moci nista slicno napravit.

Kao prvo jesam tester ove igre. I imao sam pozivnice za još 5 ljudi ali namjerno nisam htio dati nikome, pogotovo vama koji volite pametovat i mislite da sve znate, a nemate blage veze. Reci mi što te zanima iz igre? Sad smijem pričat pošto je test gotov.

I jako me zaboli ona stvar oćeš ti vjerovati ili ne. Ko ti je kriv što si nisi uspio srediti upad.

17 godina
neaktivan
crash11 kaže...

Kao prvo jesam tester ove igre. I imao sam pozivnice za još 5 ljudi ali namjerno nisam htio dati nikome, pogotovo vama koji volite pametovat i mislite da sve znate, a nemate blage veze.

O smiluj nam se mocni Core Testeru! Svakim danom nove razine faila na ovoj temi {#}

15 godina
crash11 kaže...
Rhodin kaže...
crash11 kaže...
gwammz0r kaže...
crash11 kaže...

...

...

Kao prvo jesam tester ove igre. I imao sam pozivnice za još 5 ljudi ali namjerno nisam htio dati nikome, pogotovo vama koji volite pametovat i mislite da sve znate, a nemate blage veze. Reci mi što te zanima iz igre? Sad smijem pričat pošto je test gotov.

I jako me zaboli ona stvar oćeš ti vjerovati ili ne. Ko ti je kriv što si nisi uspio srediti upad.

Znači imao si 5 pozivnica i nisi ih htio nikome dati... nije tebi lako brate...

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
17 godina
neaktivan
smiglcro kaže...
crash11 kaže...
Rhodin kaže...
crash11 kaže...
gwammz0r kaže...
crash11 kaže...

...

...

Znači imao si 5 pozivnica i nisi ih htio nikome dati... nije tebi lako brate...

Tako je. Lako mi je ne brini. :)

15 godina
crash11 kaže...

Kako ne znam čemu je core tester imao pristup, zanima me, ukoliko je istina da si bio ili još jesi CT, kako izgleda end game? Naveo si da smiješ dijeliti informacije pa kontam da nije frka da malo opišeš kako funkcionira to sve?

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
17 godina
Guild Wars 2!

crash sramotis se bespotrebno... stranicu za stranicom napisat  "jedina taktika u instanci je lupat bosa dok ne krepas, onda se resurectat na waypointu i trcat nazad, te zatim ponovit dok boss ne krepa, s time da nitko nemrem biti u melee, melee klase se kolju sa ranged weaponima" i onda pod "core tester sam" ... ne znam... osim salvi smijeha koje to izaziva u vecini ljudi koji zaju vise o ovoj igri od samog naslova, cini tebe ko osobu smijesnom... da ne kazem jadnom

znam da se ta osoba skriva iza nicka crash11, i mozda to nije onda toliko ni bitno, danas-sutra obrises taj nick i krenes sa drugim, nitko nece znati, ali ti sam ces znati koliko je to jadno...

bezveze... iskreno ne znam sto ljude tjera na takve stvari... al valjda kad ne znas kako dalje trolat, krenuo si u glupom smjeru, pa valjda iz ocaja odlucis zaigrat na najgluplju kartu koju mozes odigrat u tome trenu sa argumentom "bas me briga kaj mi ne vjerujes iako se iz aviona vidi da lazem"( jos jednom, potpuno bespotrebno)" , dovoljno je da ustrajem u toj lazi i nitko nece moci dokazat suprotno"

cak i ljudi koji su stranicu dvije ranije bili na tvojoj strani sada mogu samo facepalmat i zalit sto su te poduprli...

ne znam stari.. zao mi je, ali ovo ti nije trebalo.

Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
crash11 kaže...
Rhodin kaže...
crash11 kaže...
gwammz0r kaže...
crash11 kaže...

...

...

Ili si balavac ili si prilično iskompleksiran (I imao sam pozivniceza još 5 ljudi ali namjerno nisam htio dati nikome, pogotovo vama koji volite pametovat i mislite da sve znate, a nemate blage veze).

Nećeš ti postignuća u životu, on je bio tester a vi ostali crknite od zavisti . lol

16 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Svaki dan dolazim na forum u nadi da ću pročitat nešto pametno i korisno ali vidim da se svaki dan priča ponavlja - počne donekle normalna rasprava i na kraju završi sa spamanjem teme i totalno nepotrebnim postovima - u krajnjem slučaju vrijeđanjem. Možda bi te se mogli malo kontrolirat i jednostavno neke ljude ignorirat. Mislim da od danas zaobilazim ovu temu o GW2, a možda bi bilo pametno da modovi ovo lockaju do 25.8 (čisto moje mišljenje)

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.8.2012 14:52 (-zip-).
Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
Guild Wars 2!

@Crash11

i facepalm meni sto sam pomislio da ne moze netko biti toliko jadan da ide tako nesto slagati :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
-zip- kaže...

Svaki dan dolazim na forum u nadi da cu pročitat nešto pametno i korisno ali vidim da se svaki dan priča ponavlja - počne donekle normalna rasprava i na kraju završi za spamanjem teme i totalnim nepotrebnim postovima - u krajnjem slučaju vrijeđanjem. Jednostavno od danas zaobilazim ovu temu o GW2, a možda bi bilo pametno da modovi ovo lockaju do 25.8 (čisto moje mišljenje)

Podrzavam, prva osoba je izjavila da je core tester, danas/sutra ce netko stavit kontraargument da je on developer i da ne zna tog core testera, a tada "all Hell is gonna break loose"

Trolanju vjerojatno nece biti kraja nikad... mozda barem na 24/48h, obrisat raspravu 2-3 stranice unazad i da se krene od neke situacije u kojoj nema izjava iza kojih nema povratka.

13 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Pozdrav svima,

nov sam tu.. tj bar nisam nikad prije bio aktivan član, samo sam čitao postove :)

Tbh, čitao sam zadnjih 20ak stranica ove teme, pa je možda pitanje već bilo odgovoreno.

Anyway... zanima me jel se spominjalo nešto vezano za lore igre, ili korelaciju između GW i GW2 priče.

Jel se pričalo zašto su se povukli bogovi Tyrie, koja bi veza mogla biti između njih i zmajeva koji su se pojavile kao elementarne sile koje nemaju neke specifične ciljeve osim proždrijeti svijet ... ?

0 0 hvala 0
15 godina
Guild Wars 2!

Kakvo lockanje teme, cekajte jos malo da odem kupiti pepsi twist i napravim kokice, zalegnem u fotelju i krece show.

http://tragumjetnosti.net/
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
thechosenfreak kaže...

Kakvo lockanje teme, cekajte jos malo da odem kupiti pepsi twist i napravim kokice, zalegnem u fotelju i krece show.

Evo ja i virty mezimo i pijuckamo po jedno ladno i čekamo Jedia da dodje, on je malo dalje!

A da nije slučajno...?
17 godina

jedi je u splitu... tako da, je daleko je... malo se cipa de:hr

inace, vrijeme je da se smisli nick za gw2 :D

It's not who u are, it's who u know.
13 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...

Ma nije, sat i pol vožnje od mene, eto te brzo :D

A da nije slučajno...?
17 godina
Obi Wan kaže...

Jedi i Conan su susjedi izgleda {#}

17 godina
Obi Wan kaže...

Eh, lako za nick ali koju profesiju/rasu.

Prije prve beta sam bio 100% siguran norn/ranger a svakom novom betom je dolazilo sve više upitnika. Sad sam u totalnoj dilemi. Jedino sam siguran da ču igrati norna ili human (prvog lika) a za profesiju još nisam odlučio.

13 godina
protjeran
Tonči kaže...

Nemam ni želju ni namjeru nekoga uvjeravati u svoj stav. TU i TD smo stavili da bi se izbjeglo bespotrebno "slažem se" i "potpisujem". Možda bih raspravljao, ali nema smisla, jer je tema prilično neprijateljska za one koji se ne slažu s hvalisanjem igre, a kao Bugovom autoru nije primjereno da se prepirem i ne želim da netko zaradi karton ako se sav zajapuri i usplahiri s uvredama oko mog stava.

TD i TU FTW! {#}

Zapravo, kao Bugovom autoru ti je dopušteno daleko više nego običnim korisnicima. Dok tvoje kakanje po kvakama i otvoreno trolanje (ne samo na ovom threadu) prolazi nekažnjeno, ostatak ekipe nerijetko izvuče deblji kraj za najnormalnije odgovore. Ti stava o GW2 nemaš. Jedini stav kojeg imaš je "Blizzard > all" bez obzira koliko puta taj isti Blizzard naguzio i tebe i sve svoje korisnike. Zabava gledanja tvog opetovanog davanja guze Blizzardu polako prelazi u osjećaj tuge i srama popraćene pitanjem "zar je ovo rezultat 3 milijuna godina evolucije". Ali hej, i loša reklama je reklama, kaj ne?

Odgovor i/ili karton može na PP, a može i standardni "tončijev znak kvalitete" u obliku TD-a.

Samo, daj više prestani s trolanjem, nebulozama i skretanjem teme na svoj lik i djelo. Pažnje si dobio, ego smo ti malo nahranili, odi na Smiješne slike il' nekam. kthx

3 2 hvala 0
17 godina
Iuvat kaže...

Pozdrav svima,

nov sam tu.. tj bar nisam nikad prije bio aktivan član, samo sam čitao postove :)

Tbh, čitao sam zadnjih 20ak stranica ove teme, pa je možda pitanje već bilo odgovoreno.

Anyway... zanima me jel se spominjalo nešto vezano za lore igre, ili korelaciju između GW i GW2 priče.

Jel se pričalo zašto su se povukli bogovi Tyrie, koja bi veza mogla biti između njih i zmajeva koji su se pojavile kao elementarne sile koje nemaju neke specifične ciljeve osim proždrijeti svijet ... ?

A ima tu hrpa teorija, a i dosta lorea. Ako zelis mogu ti dati neke linkove, woodenpotatoes na youtubeu se dosta bavi loreom, ima dosta toga u svojim "guild wars daily" a i sada u novijim "guild wars 2 the great countdown" filmicima, a i ima kanal guild wars 2 lore, doduse samo 4 od 10 planiranih filmova je stavio unutra. Tu ima hrpetina lorea.

Ato se tice toga zasto se bogovi povlace, zadnje sto se sjecam je iz Nightfala kad si sa kormir u jednoj misiji i bogovi kazu da se nece mijesati da je to sada stvar ljudi i njihovih heroja tj. vas unutar te misije, mislim da je to zadnje sto bogovi naprave na zemlji, nakon toga sa kormir porazis abadona i ona postane bog. oni nisu "otisli" per se, ne zna se sto cine, ali nece se vise mijesati u ovaj svijet.

korelacija bogova i zmajeva je druga prica, tu ima svega zanimljivog, koliko ljudi koje to zanima, toliko teorija razlicitih, ali sto ja znam, nis konkretno

zna se samo da zmajevi jedu magiju koja je, tako ispada, ogranicen resurs i bude se svako toliko da se najedu, razore dio svijeta i ode nazad spavati. sto sam slusao od developera, dobar dio toga ce se razjasniti u GW2 zajedno sa glintovim prezivjelim djetetom (j. njegovom sudbinom) i slicno

takodjer se zna da se zmajevi probudili otprilike u isto vrijeme i dosta ih je sada budnih (zna se za 5 elder zmajeva, ali ne zna se jesu li to svi, ima li ih jos), ali ne rade zajedno, dapace, vecina bi ih se medjusobno poklala kad bi se nasli blizu jedan drugome

ima dosta toga, koga zanima:

WoodenPotatoes

13 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Zanima me jel ce bit guild za sve nas dobre ljude sa foruma i na kojem serveru.

hvala

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
venomyo kaže...

Zanima me jel ce bit guild za sve nas dobre ljude sa foruma i na kojem serveru.

hvala

Ja okupljam škvadru iz trenutnog GW guilda i forum.hr GW2 threada. Server je Gandara. Vrata su otvorena svima koji ne pričaju nebuloze.

17 godina
neaktivan
smiglcro kaže...
crash11 kaže...

Kako ne znam čemu je core tester imao pristup, zanima me, ukoliko je istina da si bio ili još jesi CT, kako izgleda end game? Naveo si da smiješ dijeliti informacije pa kontam da nije frka da malo opišeš kako funkcionira to sve?

Što te točno zanima? Dungeoni? World bossevi? Pvp?

Da li je itko od vas pročitao moj post u cijelosti ili? Ja sam napisao svoj dojam koji sam dobio o igri. Možda će se nekome svidjeti, nekom neće, samo kažem da sam očekivao puno više. Početak mi je bio najbolji, ali što sam dalje igro jednostavno sam gubio volju.

17 godina
Guild Wars 2!

Pošto pijem sok (da me mama vidi, poljubila bi me) i grickam kikiriki u ljusci, da bacim i jednu polupametnu.

Eto, meni se ne sviđa opcija "multiple guilds"! 

Ratnik koji srce i dušu daje raznim guildovima, nije ratnik, to je političar! 

Molim developere i testere ove igre, da urgiraju nadležnim tjelima, te zamole izbacivanje ove opcije, hvala! {#}

Moj PC  
6 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Iuvat kaže...

Pozdrav svima,

Vidi ovo: http://wiki.guildwars.com/wiki/Timeline

Bogovi su otišli jer su vidjeli da su napravili glupost dajući magiju rasama Tyrie. Škvadra je napravila kaos, bogovi zašamarali Abaddona, razbili magični kamen na manje Bloodstones i digli ruke od cijelog projekta.

http://wiki.guildwars.com/wiki/Bloodstone

Lore je ogroman, a GW i GW2 wiki su prepune kvalitetnih članaka.

17 godina
gwammz0r kaže...

Ja okupljam škvadru iz trenutnog GW guilda i forum.hr GW2 threada. Server je Gandara. Vrata su otvorena svima koji ne pričaju nebuloze.

Samo za bahate i arogantne ili ima mjesta za igrače bez tih vrlina? {#}

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice