Da slazem se , nades grupu ljudi s kojima bus ok ,ili soliras. nemoras sa "njubima" igrat ako ne moras jedino taj www ali i to mozes svojim poslom.Ali se ne slazem da je mana sto je free da ce sad doci hrpa njih,i u drugim igricama ih je bilo gro a placao si pretplatu....tu se bar tjesis ako i naletis da ne placas da se mucis sa njima,a bogami ti nemogu ni krasti kill il slicno...
tako da zanemari njih i uzivaj u igri sam i u dobrom drustvu :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Daj chill ljudi, jedino tko spominje WoW ste vi lol:).
Smigl_Cro - U pravu si ali treba naci community nije to tek tako, nije bas da imam drustvo koje igra GW2..U balkanski gild uopce ne razmisljam ici.
Eto ja imam srece da sam bio dio ili vodio manje uglavnom balkanske guilde i nisam imao nikakvih problema. Razlog tome je sasvim jednostavan, nadji ljude koji imaju iste zelje, stavove i ciljeve kao vecina i sve ce biti ok. Nemoj mjesati casual i hc ekipu te pvp i pve orijentirane. Moja najuspijesnija guilda je bila 13man u kojoj nije bilo apsolutne vlasti, imao sam srecu da sam slozio guildu od 13 ljudi koji su zeljelji isto, te nije nikada bilo problema ni drame unutar guilde, svi su znali sto se od njih ocekuje i super smo funkcionirali, cak smo se i par puta skupili na druzenju u ZG i bilo je odlicno. Uspjelo je jer smo htjeli isto! hc raid s jakim progressom, nije uopce bilo bitno jesu unutra balkanci ili stranci samo da smo jako slicni i imamo iste ili jako slicne zelje.
Bez stresnih situacija
Evo hladno pivo, može Erdinger?
Hladno pivo je dobrodošlo, makar radim
Bez stresnih situacija
Evo hladno pivo, može Erdinger?
Hladno pivo je dobrodošlo, makar radim
pivo... pfff... whiskey
Daj chill ljudi, jedino tko spominje WoW ste vi lol:).
Smigl_Cro - U pravu si ali treba naci community nije to tek tako, nije bas da imam drustvo koje igra GW2..U balkanski gild uopce ne razmisljam ici.
Eto ja imam srece da sam bio dio ili vodio manje uglavnom balkanske guilde i nisam imao nikakvih problema. Razlog tome je sasvim jednostavan, nadji ljude koji imaju iste zelje, stavove i ciljeve kao vecina i sve ce biti ok. Nemoj mjesati casual i hc ekipu te pvp i pve orijentirane. Moja najuspijesnija guilda je bila 13man u kojoj nije bilo apsolutne vlasti, imao sam srecu da sam slozio guildu od 13 ljudi koji su zeljelji isto, te nije nikada bilo problema ni drame unutar guilde, svi su znali sto se od njih ocekuje i super smo funkcionirali, cak smo se i par puta skupili na druzenju u ZG i bilo je odlicno. Uspjelo je jer smo htjeli isto! hc raid s jakim progressom, nije uopce bilo bitno jesu unutra balkanci ili stranci samo da smo jako slicni i imamo iste ili jako slicne zelje.
Ja sam isto imao srece i bio u masu balkasnih guilda u WoW-u, vecinom samo skupljaju sto vise balkanske populacije, bude nas oko 50-100 i nitko ne zeli pomoci svi se vrijedaju i nikako nisu funkcionirali u vecini slucajeva "The boss" je bio bahat. Kada bi raidali sve bi se kralo i nitko nebi dobio cak ni opomenu ako kojim slucajem dobijes na Roll-u izvrijedaju te posteno. Oni jaci lvl 80 pro gerani su pametovali i ako bi reko da to nije tako opet bi bio izvrijedan.
Vjerovatno si u pravu, lijepo bi bilo biti u nekom guildu sa 13-15 ljudi koji su OKE i nisu debili, koji imaju ciljeve u igri iste kao ti, mislim to bi bilo savrseno!
Bio sam u jednom takvom guildu ali nije bio balkanski:).
Neznam za tebe, ja sam za pivo. Al slobodno dođi, narizat cu nesto ukoso! Whiskey ponesi sa sobom...
Neznam za tebe, ja sam za pivo. Al slobodno dođi, narizat cu nesto ukoso! Whiskey ponesi sa sobom...
Pošto nisan pozvan na marendu, onda neću niti doniti domaćeg pršuta, pancete, poma, kapule, kukumara... a i vina kojeg mijenjam za pivo (btw, sve je domaće, miriše na metre)
Pošto nisan pozvan na marendu, onda neću niti doniti domaćeg pršuta, pancete, poma, kapule, kukumara... a i vina kojeg mijenjam za pivo (btw, sve je domaće, miriše na metre)
To sam ja ovako zamislio. Moja piva, tvoja hrana, a jedi svoj whiskey ponese, svi sretni, još samo da dočekam fckin release!! A čuj, domaće je domaće, sve se to ima! :D
Ja mislim da je jedina mana GW2 sto nema pretplate, bude bilo masu djeca koja ce unistit community, zaspamat forume i tako dalje..
Nadam se da nebude kao i s League Of Legends.
šta su tebi u kokain stavili..... jebote, kakva je to izjava, eno WoW se plaća pa je pun debila i tako i svi drugi MMO-ovi, to je neizbježno. Pa i jest kums u GW2 da se ne plaća mjesečno, pa i što bi, ono je glupo..... begaj...
Ja imam srece pa bude nas tu 5-6 iz okolice igralo, bit ce nas dovoljno za neki sPvP nabaciti :D.
To sam ja ovako zamislio. Moja piva, tvoja hrana, a jedi svoj whiskey ponese, svi sretni, još samo da dočekam fckin release!! A čuj, domaće je domaće, sve se to ima! :D
Aj može, nagovoria si me
Ovih dana moram na njivu (selo) pa ću smislit nešta
Ako nam supermoderator Miro izbriše ove postove o hrani i piću, bit ću neizmjerno nesretan, upravo sam ogladnia
Ja mislim da je jedina mana GW2 sto nema pretplate, bude bilo masu djeca koja ce unistit community, zaspamat forume i tako dalje..
Nadam se da nebude kao i s League Of Legends.
šta su tebi u kokain stavili..... jebote, kakva je to izjava, eno WoW se plaća pa je pun debila i tako i svi drugi MMO-ovi, to je neizbježno. Pa i jest kums u GW2 da se ne plaća mjesečno, pa i što bi, ono je glupo..... begaj...
Sto ti pricas? budemo vidili nadam se da sam u krivu ali vidit cemo, vecina balavurije ima pare za kupiti ali za mjesecno "odrzavanje" ipak ne, samo se bude njih nakupilo ali kao sto rekoh nadam se da sam u krivu.
WoW ima najrazvijeniji community , naravno svugdje se nade debila ali nema ih bas toliko kao np. u lol-u .. pocet ce WoW vs GW2 pa ajmo prestati
EDIT: ovaj valjda ce bit ignore button pa kad vidis debila samo /ignore i bok.
Sta se nesto u kokain moze stavit lol
Ignore je super opcija, kako u igrama tako i na forumima!
Lik dođe, provali kako samo drugi spominju WoW i onda u sljedeća dva-tri posta piše isključivo o WoW-u.
G E N I J A L N O.
Za community se ne moraš bojati. Istu argumentaciju koju ti koristiš za GW2 community se davno koristilo za GW community.
Pokazalo se da su pričali gluposti i trkeljali bez veze samo da sebe uvjere kako je dobro što plaćaju mjesečnu pretplatu.
U šta se ova tema pretvorila... sramota !
Lik dođe, provali kako samo drugi spominju WoW i onda u sljedeća dva-tri posta piše isključivo o WoW-u.
G E N I J A L N O.
Za community se ne moraš bojati. Istu argumentaciju koju ti koristiš za GW2 community se davno koristilo za GW community.
Pokazalo se da su pričali gluposti i trkeljali bez veze samo da sebe uvjere kako je dobro što plaćaju mjesečnu pretplatu.
Cista rasprava nikakvo dokazivanje, tome i sluzi forum ne?
I sad mi eto samo recite da bi volili da se mjesečno plaća......
Poist, popit. Strašna stvar!!
Da se mjesecno placa xD ma uzo bi ja nju opet jer je igra meni legendarna ali fkt je bolje ovako :D uzmes i onda kad imas vremena bubaj kad nemas nista ti ne ide :D npr sad mi idu ispiti 25 :(((( taman kad igra izlazi.. :S fck... i wow sam uplatio ovaj mjesec al ga skrozzz slabo igram i npr propadose mi pare a fini gw 2 kupim i ne brinem za pare :D sto bih dao tih 15 eura mogu sebi fino uzet cigare, alkohola, meze i zasjest i pucat :D ha ya a nisam sad neki bogatun da imam za sve :P ipak sam ja student u usranoj zemlji.. :S
Kaže frend danas nešto što ne vjerujem: dakle, kad počinješ igrati, server koji odabereš je vječno taj i zauvijek si s tim accountom na tom serveru. Ima netko tko može potvrditi ovakav idiotizam?
Kaže frend danas nešto što ne vjerujem: dakle, kad počinješ igrati, server koji odabereš je vječno taj i zauvijek si s tim accountom na tom serveru. Ima netko tko može potvrditi ovakav idiotizam?
Server se može mijenjati neograničen broj puta. Jedini "problem" jest nemogućnost igranja WvWvW-a neko vrijeme nakon promjene zbog moguće zloupotrebe. (seljenje na server koji pobjeđuje)
Uh, ovo je već razumljivo i prihvatljivo. Koliko vrijeme? Plaća li se promjena?
Tjedan dana, 1800 Gem-ova.
(to sam guglo, inače bi odmah rekao)
placa i to podosta kao sto je kolega rekao. zato pazljivo biraj server na pocetku :)
Negdje sam citao da ce promjena servera u prvih tjedan do deset dana nakon releasea biti besplatna zato da lakse pohvatate prijatelje. Kasnije ce biti moguce sudjelovat ko gost na drugim serverima u svom contentu osim WvW. Dakle ako imate frenda na drugom serveru, on vas moze zvati ko gosta da sa njime igrate (nesto poput onoga sto se desava kad ste naaOverflow serveru).
Moci ce se uvijek trajno mijenjati server, ali ce se placati. Jos nisam nigdje vidio sluzbeni iznos koliko ce to kostat, ali sam takodjer slusao/citao da ce biti nesto kao ako ides na highly populated server da ce te kostat vise nego ako se ide naprazniji server tipa mid ili low.
Treba pricekat da igra izadje i vidjet sve kako ce biti, ali imajte spremno na koji server cete ici, nece u svakom slucaju biti moguce kad god vam se sprdne mijenjat server. Uostalom zasto i bi?
To zahtjeva odredjeni posao i ne vidim razloga da to bude besplatno, cak ni jeftino, bas zato da se to ne radi stalno.
Koliko je dolara 1800 gemova i traži li to brisanje charova na 'starom' serveru?
Sto se tice pve, kazu da ce se moci otici "guestat" na bilo koji world di imas frenda da te pozove da zajedno igrate. S time da je guestanje besplatno, ali i (bar mislim) privremeno.