Guild Wars 2

poruka: 8.363
|
čitano: 1.304.192
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Guild Wars 2!

Jedan zanimljiv članak

http://www.guildwars2hub.com/features/editorials/market-market#.T7_EHFkx-DU.reddit

"With all servers listed as ‘High’ or ‘Full’ during the first beta weekend event, we can roughly predict around 240,000 units sold, generating potential revenue of £19 million pounds or $30 million dollars (when taking the average sale price). "

...

"I have no doubt that Guild Wars 2 will sell well in excess of a million units, and eventually surpass Guild Wars' sales in a significantly shorter period of time, but even then these figures (if they were to once again sell a total of  7 million units) pale in comparison to the likes of World of WarcraftCall of Duty or even Just Dance (though the genres aren't necessarily comparable). "

Netko radi što zna, a netko zna šta radi
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Guild Wars 2!

Znači htio kupiti tu http://www.cdgamekeys.net/pre-orders/114-guild-wars-2-cd-key-eu-standard.html  ali je EU Standard out of stock.

US verzije ima, pa me sad zanima koja je razlika tj. da li mi baš moramo uzeti EU verzije ili mogu kupiti US verziju i normalno igrati kad igra izađe?

14 godina
Guild Wars 2!

Posto halam diablo 3 vec cijeli tjedan nisam bas upucen je li dobila igra datum izlaska? 

EDIT: Evo malo gledam nista prije 10 mjeseca.

Peace!
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.5.2012 15:36 (XVII Mini).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Guild Wars 2!

Naravno da ima razlike. Sa EU se spajas na EU servers sa US na US server. Pa racunaj kolki ti bude ping. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mblesc kaže...

Znači htio kupiti tu http://www.cdgamekeys.net/pre-orders/114-guild-wars-2-cd-key-eu-standard.html  ali je EU Standard out of stock.

US verzije ima, pa me sad zanima koja je razlika tj. da li mi baš moramo uzeti EU verzije ili mogu kupiti US verziju i normalno igrati kad igra izađe?

Is my copy of Guild Wars 2 tied to my region?

Yes. To play from North America you must purchase a North American copy of the game.

To play from Europe you must purchase a European copy of the game.

Note that this restriction impacts where you can play from, not which game worlds you can choose to play on.

NAPOMENA: Ja sam takodjer kupio sa navedene stranice delux izdanje za 50ak dolara. Za svaki slucaj sam poslao upit Anet podrsci da mi provjere da li je igra (a koju sam vezao za GW 1 racun zbog nagrada iz HoM) delux i EU verzija.

Dobio sam slijedeci odgovor: " The pre-purchase code is a US pre-purchase code. If this is not what you intended to purchase you may have received the code from an unauthorized vendor. In order to correct this issue you will need to contact the vendor that provided this code to you. Please be sure to visit an authorized retailer."

Izgleda da reklamiraju US verziju igre kao EU verziju sa ovakvih i slicnih "neovlastenih" stranica. Nakon toga sam isao porazgovarati sa prodavacem i rekao je da sam ja prvi koji se zalio na to i da su svi mogli igrati betu iz Europe i da ne vidi problem a problem je u tome sto beta nema zakljucanu regiju ali ce finalni proizvod imati...

Na kraju sam posao u Algoritam i kupio igru.

p.s. nakon kupnje u Algoritmu poslao sam mail Anet-u da vidim mogu li dodati EU verziju igre na kojem je vec US verzija a koji je linkan sa GW 1 racunom i onim svim socnim nagradama iz GW 1 a odgovor je bio slijedeci: "Due to the way the registration system works, I do not believe you can stack a second pre-purchase code on the account. Your best option at this time is to create a new account using a different email.
Once we get closer to launch, you can contact us again and we will assist you with removing the Guild Wars account from your current Guild Wars 2 account which will then allow you to link it to the newly created account. Please note, at the moment we do not have this ability as our account management tools have not yet been completed."

Nadam se da ti je odgovor pomogao kao i potecijalnim kupcima sa slicnih stranica .

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.5.2012 16:11 (Arkulin).
17 godina
neaktivan
Mblesc kaže...

Znači htio kupiti tu  http://www.cdgamekeys.net/pre-orders/114-guild-wars-2-cd-key-eu-standard.html  ali je EU Standard out of stock.

Koliko se sjecam bilo je nekog govora da sa EU verzijom mozes igrati samo iz europe, znaci europski IP, ali mozes igrati na svim serverima...cak i ping ne bude velik na americkim, igrao sam u beti, nisam nikakav lag osjecao...tako da nemoj uzimat US verziju, mislim da neces moci igrati od nas sa njome uopce.

17 godina

pa nisu u algoritmu popi*dili pa da prodaju us verzije...

It's not who u are, it's who u know.
15 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...

Pa tko je spomenuo da prodaju US verzije...

17 godina
Arkulin kaže...
Obi Wan kaže...

Pa tko je spomenuo da prodaju US verzije...

ma samo kazen...

14 godina
Arkulin kaže...
Izgleda da reklamiraju US verziju igre kao EU verziju sa ovakvih i slicnih "neovlastenih" stranica. Nakon toga sam isao porazgovarati sa prodavacem i rekao je da sam ja prvi koji se zalio na to i da su svi mogli igrati betu iz Europe i da ne vidi problem a problem je u tome sto beta nema zakljucanu regiju ali ce finalni proizvod imati..
Samo me jedna stvar zanima. Kažeš da beta nije regionalno zaključana. Odakle ti ta informacija? Tražim posvuda i nigdje ne nalazim informaciju da je beta region free.
16 godina

mislim da zdravorazumski zakljucuje.. jer se svi spajamo na iste americke servere?

http://g.bf3stats.com/pc/H4pfi0Bs/Bronthophobiaa.png
17 godina
neaktivan
blankyboy kaže...

mislim da zdravorazumski zakljucuje.. jer se svi spajamo na iste americke servere?

nitko nije rekao da se neces moci spojiti na americke servere, samo da neces moci igrati iz amerike sa europskim klijentom i obrnuto...postoji razlika izmedju login i game servera

Znaci kad kupis EU verziju igre, ti mozes igrati na bilo kojem serveru bio on americki ili europski, ali se samo iz zemalja Europe mozes spojiti. US verzija je za ostatak svijeta.

14 godina
blankyboy kaže...

Zašto misliš da se spajamo na USA servere? Popis servera je objavljen i razlikuje se za USA i EU:

US Worlds:

• Anvil Rock
  • Borlis Pass
  • Yak’s Bend
  • Henge of Denravi
  • Maguuma
  • Sorrow’s Furnace
  • Kaineng
  • Jade Quarry
  • Fort Aspenwood
  • Ehmry Bay
  • Ferguson’s Crossing
  • Darkhaven
  • Vasburg
  • Eredon Terrace
  • Crystal Desert
  • Tarnished Coast
  • Steamspur Mountains
  • Blazeridge Mountains
  • Isle of Janthir
  • Sea of Sorrows
  • Deldrimor
  • Scavenger’s Causeway
  • Moladune
  • Eternal Grove

EU Worlds:

• Kodonur
  • Gandara
  • Kodash
  • Blacktide
  • Istan
  • Vabbi
  • Kourna
  • Fissure of Woe
  • Underworld
  • Ring of Fire
  • Far Shiverpeaks
  • Petrified Forest
  • Jade Sea
  • Desolation
  • Magus Falls
  • Whiteside Ridge
  • Fort Ranik
  • Ruins of Surmia
  • Sharp’s Corner
  • Aurora Glade
  • Riverside
  • Elona Reach
  • Augury Rock
  • Abaddon’s Mouth

Ja sam se spajao na Riverside, a ove USA mislim da nisam niti imao na popisu.

17 godina
neaktivan

Ja sam igrao na Crystal Desert (US) i Riverside (EU) bez problema. EU verzija igre.

14 godina
Mariossa kaže...

Ja sam igrao na Crystal Desert (US) i Riverside (EU) bez problema. EU verzija igre.

Imaš pravo, krivo mi je sjećanje ostalo. Ovo odgovara onome što je ArenaNet rekao, tj. da verzija (regija) igre označava lokaciju iz koje se može logirati a da se nakon toga može odabrati bilo koji server (US ili EU).

Po tome, logično mi je da za betu vrijede sva regionalna ograničenja kao i za punu verziju.

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.5.2012 16:48 (greysaint0).
13 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Svi sa Bug GW2 foruma na Riverside MOTHERFUCKER !

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Ispričavam se na double postu, no Pre PURCHASE-o sam GW2 jucer .

Aktivirao sam uspješno account EU naravno dobio sve podatke i to.

E, sad... Zanima me da li moram cekat do neke bete da downloadam igru, ili vec mogu sad negdje pa da samo uletim u betu?

1 0 hvala 0
14 godina
venomyo kaže...

Svi sa Bug GW2 foruma na Riverside MOTHERFUCKER !

Ja sam tamo otišao jer mi je guild iz GW1 tamo (mješavina Britanaca, Kanađana, Danaca, itd.).

13 godina
neaktivan
Guild Wars 2!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Guild Wars 2!

naravno, sad isprobat druge likove :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
venomyo kaže...

Ispričavam se na double postu, no Pre PURCHASE-o sam GW2 jucer .

Aktivirao sam uspješno account EU naravno dobio sve podatke i to.

E, sad... Zanima me da li moram cekat do neke bete da downloadam igru, ili vec mogu sad negdje pa da samo uletim u betu?

Cestitke na kupnji. {#}

Client download: http://cloudfront.guildwars2.com/client/Gw2.exe

17 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Nisu wipeali stare likove! Jeeeej!

C provides a programmer with more than enough rope to hang himself. C++ provides a firing squad, blindfold and last cigarette.

1 0 hvala 0
14 godina
Guild Wars 2!

Najviše me ovo veseli:

We have listened intently to all of your feedback from our first Beta Weekend Event, and we’ve made great strides toward resolving many of the issues you’ve helped us identify. These include party movement into overflow servers, chat functionality, key bindings, server stability, performance, and many more that we will detail in the near future.

Valjda će konačno moja konfa izvlačiti pristojan broj sličica u sekundi.

EDIT: otvorio sam ticket prema Anet-u pa sam ih usput pitao kakva je situacija sa region lockingom igre i ovo su odgovorili (napisao sam da sam čitao da se očekuje da će finalni release biti region locked što se tiče logina):

What you've heard, it appears, is speculation.

We have not yet made an announcement of how the region restrictions will ultimately function. We know that travel and gaming are both important to many of our players, as such we are looking for the best solution for this issue. 

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.5.2012 11:50 (greysaint0).

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Jel open beta ili moram imat pre oreder ili sl?

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Jonja kaže...

Jel open beta ili moram imat pre oreder ili sl?

Nije open, samo za one koji su napravili prepurchase (platili igru unaprijed) ili one koji su uspjeli nabaviti key (primjerice PC Gamer ih je dijelio).

13 godina
neaktivan

Jel ovo legit ili cu morat skidat opet mozda neki patch kad launcha beta? :o

17 godina

odlicno... bit ce manje laga pa cu moc u miru isprobat thiefa...

14 godina
venomyo kaže...

Jel ovo legit ili cu morat skidat opet mozda neki patch kad launcha beta? :o

Legit je pošto je objavio ArenaNet. I naravno da će biti nekakav update, kako očekuješ da se ispravke bugova, poboljšane performanse i sl. pojave u tvom klijentu?

16 godina
Guild Wars 2!

Najviše me raduje to što je datum eventa odličan.

Taman će mi faks završit :D

Netko radi što zna, a netko zna šta radi
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Guild Wars 2!

Evo potvrdio mi je jedan lik iz guilda da je beta region locked što se tiče logina.

Znači ako je netko kupio key i nije siguran da li ima US ili EU, a normalno se logira iz svoje regije, nema sumnje da je kupio pravi key.

1 0 hvala 1
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice