Guild Wars 2

poruka: 8.363
|
čitano: 1.305.241
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Guild Wars 2!

Hoce li vam nedostajati heroji i henchmeni?

7 Da
18 Ne
It's not who u are, it's who u know.
17 godina
drocketman kaže...
Rhodin kaže...
...

Ma meni uopce ne smeta to power levelovanje jer ne vidim svrhu istoga. Gust igre je u levelovanju,a i kad dodjes na 80ti pvp ti je u principu isti, a i kad odes u neku regiju sidekick te spusta na nizi lvl tako da to power levelovanje i zurba stici na 80 po meni potpuno otpada.

Nije stvar u prvom liku, imat ces shemu da ces dic recimo human thiefa pa sylvari elementalista, pa asura guardiana, pa char engineera (govorim prijmere samo), pa ces htjet i nekog warriora, onda ces kupit gemova, pa otkljucat jos 2 slota jer hoces i rangera i mesmera...

Negdje u procesu toga vec si vidio sve mape, vec si vidio sto igra nudi koliko-toliko, znas da je najveca zabava pretkraj igre i u end game contentu (za koji se svi jako jako nadamo da postoji i da ce biti bolestan, plus WvW gdje nisi boostan na lvl 80 a htjet ces u njemu sudjelovat) i onda ce ti negdje u tom procesu postat bitnije da brze stignes do lvl 80 nego da jos jednom, po 5ti ili 6ti ili 17ti put vidis jedan te isti event na lvl 35 mapi, a vidio si ih do tada vjerojatno sve.

Mislim koliko god tvrde da je nemoguce proc istu igru dva puta i da ti sve bude isto, toliko ce ti VECINA stvari postat repetitivne, koliko god se Anet trudio da bude raznoliko (iako nece biti ni priblizno jednoliko ko u ostalim MMO), a drzat ce te igra samo da vidis sto se slijedece krije u novom personal storyu koji prolazis.

Jumping puzzleove i ostali content si do tada vjerojatno vidio kompletan.

Ja planiram ovu igru igrat godinama, i vjeruj mi da cu (ovisno o tome koliko ce mi vrijeme i RL dozvolit) dic vise likova na max.

U tim slucajevima powerlevelanje i exp boost itemi dobro dodju. Nisu presudni, ali neki ljudi ce se zalit na njih.

17 godina
neaktivan

Ma sta ja znam to beskonacno dizanje razlicitih likova nikad nisam bas pretjerano volio, to je samo pokazatelj nedostatka ili dosade end game contenta. Ja sam uvijek dizao dodatne likove isklucivo da vidim questove iz drugog kuta, zbog recimo da pokrijem sve profesije iliti samo da vidim  kako koja rasa  funkcionira tj da ju bolje upoznam. Nikad nisam iskljucivo dizao dodatne likove zbog end-game contenta,raid s jednim pa sa drugim pa samo obaveza, to mi je na kraju uvijek ispadala samo pilana (osim pvp-a), a mislim da arena net to potpuno zele izbjeci. Čar je uvijek u  levelovanju i otkrivanju i naravno pvp, samo kad bi uspjeli nekako motivirati igrace na pvp, nista drugo nije potrebno.

17 godina
Guild Wars 2!

Da, arenanet je oduvijek bio protiv dizanja vise likova na max level, zato su ti u jedinici dali 4 slota i level cap 20 (mogo si max lvl imat u 3-5 dana ili pvp max lvl lika isti tren), sa mogucnoscu kupovanja dodatnih slotova da prije ili kasnije mozes imat po lika od svake klase, a u dvojci cak 5 character slotova i mogucnost kupovanja dodatnih, te iteme za brze levelanje, istina level cap je dignut znacajno, na 80, ali leveling curve je u stvari ravna linija, tj. treba ti maltene isto vremena od 9-10 i 79-80.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Guild Wars 2!

Sta veci level cap, meni draze i zabavnije {#}

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
Guild Wars 2!
ja sam uvijek igrao sa jednim max dva lika po igri. igrajuci wow 5 godina, 5 godina sam prasio s rogom kao mainom, tek sam u zadnjoj ekspanziji digao i prista na lv 85 i igrao s njime. sve ostale klase sam igrao pomalo kada mi je bilo dosadno i ni jednu nisam digao na max lv :) tako ce biti i u gw2, planiram igrati jednu klasu kao main i drzati se toga. naravno prije toga isprobati sve klase da vidim koja mi se najvise svidja.
[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

AJMO! Koju  proffesiju (klasu ne? :) ) te rasu namjeravate igrati i zašto?

Ja osobno thief ( dual dagger ) te sylvari. Uvjek bio onaj woodelf roleplayer te ono multiglad rogue u WoWu pa sad eto . :)

0 0 hvala 0
17 godina

thief (human) i najvjerojatnije ili human/norn ranger

kasnije guardian i mozda engineer.

a mogao bi i ovu clasu

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.5.2012 11:39 (Obi Wan).
17 godina
Guild Wars 2!

Main: ranger

Alt    gajba karlovacko radler

main main
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.5.2012 11:50 (Virty).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Human mesmer main..

Ranger alt.

Probati ću i guradiana i engineera..

13 godina
neaktivan
NightShadow kaže...

Human mesmer main..

Ranger alt.

Probati ću i guradiana i engineera..

evo imamo i prvog mesmera.

cudna klasa skroz. imam osjecaj da ce protiv njih bit jako tesko igrat sto se tice pvpa. moras gledat sta svaka kopija radi itd.

17 godina
neaktivan
venomyo kaže...

evo imamo i prvog mesmera.

cudna klasa skroz. imam osjecaj da ce protiv njih bit jako tesko igrat sto se tice pvpa. moras gledat sta svaka kopija radi itd.

Kopije je lako skontati jer su upravljane AI-jem, dakle glupe. Problem je ako onaj iz tipkovnice zna igrati mesmera pa se i on pravi glup kao i kopija, a onda ih tek ne mozes raspoznati dok ne bude prekasno.

Kako sad stvari stoje,

Main - norn guardian

Alt - human/sylvari elementalist

Btw., jeste vidli onaj bug s mesmerom kad lupi portale odmah jedan iza drugoga, da se preklapaju? Pa onda udete u prvi portal, sikne vas na drugi, a kako se preklapaju, ovaj vas sikne u prvi i tako u krug, ne mozete se izvuci van. Stvarno bi bilo zgodno da protivnici mogu koristiti te portale, pa ih trapati u PvP-u. xD Naravno, do sljedece bete ocekujem da ce rijesiti to.

C provides a programmer with more than enough rope to hang himself. C++ provides a firing squad, blindfold and last cigarette.
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.5.2012 12:46 (1domagoj1).
15 godina
Guild Wars 2!
charr warrior kao main

eventualno thief ili ranger kao offhand :)
[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Sylvari thief kao main, a kada se dovoljno izgustam sa thiefom, necro uskace kao alt ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

puno thief likova... 

cudno kako nitko nije uzeo elementalista kao main

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.5.2012 13:35 (Obi Wan).
17 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...

puno thief likova... 

cudno kako nitko nije uzeo elementalista kao main

Ja sam mislio, cak sam njega i prvog zarollal jos u CBE-u, ali rekoh, posto je stiglo vrijeme promjena u zanru, ajd budem i ja promijenio maina ;)

C provides a programmer with more than enough rope to hang himself. C++ provides a firing squad, blindfold and last cigarette.
17 godina
Guild Wars 2!

Ranger norn bu main ,a alt cemo guardiana a koja rasa jos vidjet....

i naravno isprobat malo bolje sve klase tak da je moguce da ce doc do izmjene tko zna....ali znam da cu jedino polako sa gustom igrat/istrazivat a ne trcat ko u wow-u sto prije dignut lvl...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Guild Wars 2!

Ja iskreno nemam pojma... Bio sam 100% siguran norn warrior, sad se neckam, probao sam i thiefa i rangera i elementalista, a za betu sam imao char warriora. Char warrior mi se jako svidio radi personal storya, sa druge strane odusevljen sam elementalistom, odlican mi je i ranger, thief nesto manje, ali izmedju te 4 klase cu se morat odlucit.

Takodjer frend je igrao guardiana, gledajuci njega i neke filmove pomislio sam po prvi puta da mozda ni to nije losa klasa :D

Nakraju znam samo da necu igrat engia ni mesmera. Engi me nikada nije zanimao, a mesmer me ne zanima dovoljno da bi radi njega odustao od ostalih kalasa.

Sto se tice WoW-a, jasno mi je sto tamo niste imali vise od 1 maina i 1-2 alta koji uglavnom nisu bili max lvl, odnosno ako i jesu, uglavnom nisu bili previse gearani (osim mozda DK kao alt, barem krece od 50). Naime u WoW-u treba koji tjedan/mjesec da se zmaksa alt (i to uz leveling guide, boostanje itd.), a tek onda krece veselje. GW2 ce uz puno igre biti dovoljno tjedan do dva, lezerno mjesec dana i na max lvl imate odmah top gear, iza toga samo ako vas zanima dovoljno skill pointova skupit za sve otkljucat, ili end game content za neki ciljani gear (ili pvp gear).

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Hm,ja jos nemam blage veze koju klasu cu uzet.

nakon ispobavanja sam u jos vecoj nedoumici sta izabrat.

zasad su mi warrior i ele najzanimljiviji ali sto vise razmisljam haha pa sve su dobre

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Nemogu se nikako odlucit za profesiju. Prvo sam mislio Ele 100%, ali vise nisam siguran. Ranger mi je isto odlican, ali sve mi se cini da ce na kraju biti Necro...moram probati u slijedecim BWE jos neke profesije. Za sad sam prilicno siguran da necu Warriora, Mesmera ili Engi.

Rasa vjerovatno Asura, jer su effing awesome!

1 0 hvala 0
17 godina

ja sam u gw 1 igrao kao ranger (to mi je bio main) ali build mi je bio dagger spammer, assassin style. nikad nisam bio ljubitelj petova tako da je moj ''grijao klupu''

kad sam prvi put vidio thiefa odmah sam znao da cu s njim igrat. ranger ce bit 2nd main, tj nastavljamo tradiciju.

16 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Necro mi nekako izgleda najprivlacnije (valjda zbog locka kojeg sam igrao skoro 6 god)

Alt Engineer imo.

0 0 hvala 0
16 godina
Guild Wars 2!

Charr warrior all the way

Netko radi što zna, a netko zna šta radi
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Hmmm, u kecu sam igrao/igram mesmera i ritualistu ponajviše, ritualistu do SoS buffa kada su doslovce svi postali rite preko noći. Tu i tamo monkao.

Ovako, sad odavde gledano, bez bete i ičega - nosi me inercija ka mesmeru i inženjeru, ili guardianu, bude se vidjelo kako će raditi warriori...

Imam sklonost da igram ono što najmanje ljudi igra, ne znam zašto.

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Mariossa kaže...

Nemogu se nikako odlucit za profesiju. Prvo sam mislio Ele 100%, ali vise nisam siguran. Ranger mi je isto odlican, ali sve mi se cini da ce na kraju biti Necro...moram probati u slijedecim BWE jos neke profesije. Za sad sam prilicno siguran da necu Warriora, Mesmera ili Engi.

Rasa vjerovatno Asura, jer su effing awesome!

Ja nemam takvih dilema. Za početak sigurno human ele, nakon toga sylvari mesmer. Females, ofc. Slutty armors ftw. {#}

TD za ne kuženje sarkazma i ironije.
16 godina
Guild Wars 2!
Netko radi što zna, a netko zna šta radi
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

sve je to rekla-kazala...

17 godina
Guild Wars 2!

zivi bili pa vidjeli....

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Ima li kakvih planova za BUG GW2 guild? Teško je pronaći raspravu o "guild"-u threadu o guild warsu :D

Warrior/elementalist mi djeluju zanimljivo. Nadam se da će biti public beta prije izlaska igre, iako sumljam. Izgleda da ću ipak morati preorderati igru da isprobam što mi najviše odgovara.

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.5.2012 0:39 (sambro).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
sambro kaže...

Ima li kakvih planova za BUG GW2 guild? Teško je pronaći raspravu o "guild"-u threadu o guild warsu :D

Što se tiče profesije, warrior/elementalist mi djeluju zanimljivo. Nadam se da će biti public beta prije izlaska igre, iako sumljam. Izgleda da ću ipak morati preorderati igru da isprobam što mi najviše odgovara.

Definitivno bi se trebalo skombinirat.

Naći sve ljude koji su zainteresirani da pokrenemo neki guild nakon sto fully launcha.

A ako netko zeli igrat samnom ( zajebancija, otkrivanje contenta , PvP ( itekako ) , chill gaming ) kad dodu bete slobodno dodajte na skype : zerofall.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice