Nece ovo izace prije 10mj kak' je krenulo.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ako ove godine uopce radi tehnickih problema :)
Koji ste vi depresivci..
Izaći će ove godine makar bez WvW..
Nece izbacit poluproizvod to su sami rekli. Ili sa WvW ili bez icega. Sad sam zapravo sretan sta sam kupio za 20kn samo pre-order...
Nece izbacit poluproizvod to su sami rekli. Ili sa WvW ili bez icega. Sad sam zapravo sretan sta sam kupio za 20kn samo pre-order...
Mislim da je referira na Diablo 3 i nedostatak PvP-a :)
(Mozda grijesim)
Koji ste vi depresivci..
Je, lud sam od depresije, mos mislit!
Kad bi bia depresivan radi igrice, onda bi se utopia u wc skoljci!
Sprdamo se na racun manjka/tajenja informacija glede datuma izlaska.
Zaboli me inace za WvW :)
a da malo od#$bete sa diablom 3 na diablo 3 topic?
ikakve naznake za beta vikend ovog petka?
+1
Teško da će biti bete ovaj vikend, već bi nešto rekli. Vjerojatno idući, ne vjerujem da će prije toga (nadam se da se varam).
A u K,taman sam slobodan ovaj vikend:-(
kad vec pricamo o pvp-u, jel se to meni cini ili je WvWvW jedini oblok pvp-a
mislim, hoce li bit pvp u formatu tipa AB, RA, TA i slicno?
bit će kao battlegroundi. tipa AB. imas dosta videa pa pogleč. fora je jel je sve interactive ( prozore moš razbijat, moš pucat iz javelina ) i to ( u grubo)...
Koji ste vi depresivci..
Ovo je inače bila ironija i ubod Blizzardu jer su odgodili Diablo x puta i na kraju ga izbacili bez pvp..
bit će kao battlegroundi. tipa AB. imas dosta videa pa pogleč. fora je jel je sve interactive ( prozore moš razbijat, moš pucat iz javelina ) i to ( u grubo)...
ma ne da mi se gledat, vise bi volija vidit to iz prve ruke, pitam samo informativno
ma ne da mi se gledat, vise bi volija vidit to iz prve ruke, pitam samo informativno
pametno
radim ovaj legendary cartographer u gw1 za HoM, ostala mi tyria. citam po forumima kazu ljudi da je tyria u biti 102% u velicini. moze li tko potvrdit ovu informaciju?
radim ovaj legendary cartographer u gw1 za HoM, ostala mi tyria. citam po forumima kazu ljudi da je tyria u biti 102% u velicini. moze li tko potvrdit ovu informaciju?
Koliko znam to je točno
potvrđujem
Jel netko mozda informiran o ovima tzv. Mikrotransakcijama u igri? Šta je to točno i malo informacija pliz.
Jel netko mozda informiran o ovima tzv. Mikrotransakcijama u igri? Šta je to točno i malo informacija pliz.
http://venturebeat.com/2012/05/21/guild-wars-2-interview-monetization/#s:guildwars2-16
http://www.arena.net/blog/mike-obrien-on-microtransactions-in-guild-wars-2
ako se to samo zadrzi na kozmetickim stvarima onda bi to bilo super. bude li pay to win, nece bit dobro.
ako se to samo zadrzi na kozmetickim stvarima onda bi to bilo super. bude li pay to win, nece bit dobro.
Pa dobro, jesi procitao ova dva linka? Nema pay to win.
Pa dobro, jesi procitao ova dva linka? Nema pay to win.
ma jesam, al ko kaze da nece prominit...
ma jesam, al ko kaze da nece prominit...
Ako to promijene, to ce ih pokopat. A stavljaju cijelu kompaniju na kocku i sve polazu u GW 2. Tak da, ne vjerujem.
Jedino kaj se meni ne svijda su oni itemi kaj ti boostaju exp gain, to je malo za "powerlevelanje" , s obzirom da je lvl cap 80 za razliku od Gw, ovo ce donekle olaksat ljudima levelanje.
Mozda mislite da je smijesno, ali ko ce radit nekoliko altova to ce mu uvelike olaksat. Koliko sam vidio u beti znaju ti itemi dropat od odredjenih questova (meni u nekoliko personal i iz chestova), ali to onako, usput da se isproba.
Takodjer mi smeta koliko je tesko dobit kljuc za chest, a imas ih kupit za microtransaction.
sa druge strane mozes za ingame gold kupovat gemove i sa gemovima te stvari (gemovi su microtransaction store) tako da nije tragedija.
Osim toga, dodatnih bag slotova, dodathin character slotova i dodatnih slotova u banci, sve je kozmetika.
Evo i službeno nema bete ovog vikenda: http://www.facebook.com/GuildWars2/posts/10150882710644209
Evo i službeno nema bete ovog vikenda: http://www.facebook.com/GuildWars2/posts/10150882710644209
Reklo bi se "vrag odnia prisu", bit ce jos beta i beta :)
Ma to je super sto nema bete ovog vikenda jer taman skupim pare za pre purchase yay!! :)
Ma taman će stavit BWE2 u tjedan kada budem imao posljednje ispite.
Meni ovo sve vi se i vise vuce na cinjenicu da release nece biti prije jeseni.
Ne mogu reci da mi ne pase da je nema ovaj vikend jer u petak idem na svadbu (dakle efektivno me nema petak i subotu), ali sa druge strane sve sto bih jos pogledao su staring areas za asure i sylvari, ako toga ne bude u beti, onda mi je svejedno.
Mislim da ce se hrpa ljudi sloziti sa ovime i nece kretat u 60 satni maraton bjesomucnog levelanja lika koji ce jos jednom biti pbrisan, i tako svaki BEW do releasea tako da djaba njima ulaganje u infrastrukturu koju vecina ljudi (po meni) nece ponovo i sa istim gustom koristit kao onog trenutka kad je otvorena beta tj. BEW po prvi put.
Mozda bih igro malo i pvp, ne znam, ali definitivno nebum dizal jos jednog lika na lvl 30 (ili blizu) za ascalon catacombs
Jedino kaj se meni ne svijda su oni itemi kaj ti boostaju exp gain, to je malo za "powerlevelanje" , s obzirom da je lvl cap 80 za razliku od Gw, ovo ce donekle olaksat ljudima levelanje.
Mozda mislite da je smijesno, ali ko ce radit nekoliko altova to ce mu uvelike olaksat. Koliko sam vidio u beti znaju ti itemi dropat od odredjenih questova (meni u nekoliko personal i iz chestova), ali to onako, usput da se isproba.
Takodjer mi smeta koliko je tesko dobit kljuc za chest, a imas ih kupit za microtransaction.
sa druge strane mozes za ingame gold kupovat gemove i sa gemovima te stvari (gemovi su microtransaction store) tako da nije tragedija.
Osim toga, dodatnih bag slotova, dodathin character slotova i dodatnih slotova u banci, sve je kozmetika.
Ma meni uopce ne smeta to power levelovanje jer ne vidim svrhu istoga. Gust igre je u levelovanju,a i kad dodjes na 80ti pvp ti je u principu isti, a i kad odes u neku regiju sidekick te spusta na nizi lvl tako da to power levelovanje i zurba stici na 80 po meni potpuno otpada.