Guild Wars 2

poruka: 8.363
|
čitano: 1.305.117
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Guild Wars 2!
C provides a programmer with more than enough rope to hang himself. C++ provides a firing squad, blindfold and last cigarette.

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Guild Wars 2!
1domagoj1 kaže...

Moje ime definitivno nece biti isto kao gw1...

It's not who u are, it's who u know.
15 godina
neaktivan
X4N()R4$H kaže...

Hmmm... danas sam planiro kupit Guild Wars 2 u algoritmu, ali nemaju na raspolaganju i isto tako im na stranici stoji "out of stock". Je li netko od vas kupovao nesta sa stranice cdgamekeys.net ( ako je, molio bih podijelite svoje iskustvo, koliko je sigurna stranica ) http://www.cdgamekeys.net/pre-orders/115-guild-wars-2-cd-key-eu-deluxe.html  nekako mi se cini pre jeftino da bi bilo legit, ali tko zna...

Ja sam danas narucio kada sam vidio post od macekka. Prvo sam porazgovarao sa podrskom a u vezi ove recenice:"You get your unique digital CD Key on the official release date." koja stoji pod When do I get. Rekao je da kljuc dobivam odmah i da imam pristup beta vikendima itd.

Registrirao se, narucio deluxe EU izdanje oko 19:06h, dobio CD key oko 19:26h, registrirao racun i za sada je sve OK.

Sad, nisam jos vidio gdje mogu provjeriti da li je deluxe izdanje kao i EU regija :)

p.s. sve se rasprodalo... bogme su brzi :)

17 godina
Guild Wars 2!

Evo pijem pivu, i to nas nekoliko, kako dizemo bocu do usta i radimo neku fizicku radnju, zasluzujemo da nas se zove sportasima, zivjeli! {#}

Moj PC  
2 1 hvala 0
15 godina
Arkulin kaže...

Ja sam danas narucio kada sam vidio post od macekka. Prvo sam porazgovarao sa podrskom a u vezi ove recenice:"You get your unique digital CD Key on the official release date." koja stoji pod When do I get. Rekao je da kljuc dobivam odmah i da imam pristup beta vikendima itd.

Registrirao se, narucio deluxe EU izdanje oko 19:06h, dobio CD key oko 19:26h, registrirao racun i za sada je sve OK.

Sad, nisam jos vidio gdje mogu provjeriti da li je deluxe izdanje kao i EU regija :)

p.s. sve se rasprodalo... bogme su brzi :)

Fak,a ja budala još razmišljam dal da uzmem il ne,a reko bum podjelil s vama...

13 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Kupio sam od njih, stiglo u roku od 5min. Uredno se registriro i sad preostaje samo cekat do sljedeceg beta testa. I nada da je to stvarno deluxe eu kako i pise. Vidimo se in-game!

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

gledam bas guild wars 2 beta forum... jel ovo cudo uopce u funkciji?

13 godina
protjeran
Guild Wars 2!

Iskrenu, meni je žao što sam igrao Betu.

Sada će mi biti kao da opet prelazim neku igru koju sam prvi put prešao.

Znam kako ide prića i kako idu zadaci, eventovi.

I još mi je veoma žao što sam gledao razne videe o igri i klasama jer mi je to također malo pokvarilo užitak igranja.

Pa bih preporućio vama koji još niste igrali igru da nađete neku drugu zanimaciju dok ne izađe cijela igra.

Jer barem meni je malo uništen osjećaj nečeg novog-otkrivana, itd...

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
bornasepic kaže...

I još mi je veoma žao što sam gledao razne videe o igri i klasama jer mi je to također malo pokvarilo užitak igranja.

Pa bih preporućio vama koji još niste igrali igru da nađete neku drugu zanimaciju dok ne izađe cijela igra.

sve sto sam napravio je odigrao ono sto je bi stress test na lvl 6 oba lika, a od videa jedino sta je bilo na youtube od total biscuita, WvW u kojem se ne zna ko pije a ko placa, i jedan video od neke mini-dungeon puzzzle game.

17 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...

gledam bas guild wars 2 beta forum... jel ovo cudo uopce u funkciji?

Nije dok ne traje beta vikend. Vidices kad pocne kako ce bit zaspaman forum :D Nazalost maknuli su sve postove od proslog vikenda (ne znam zasto), bilo je puno korisnih odgovora od developera.

17 godina
Guild Wars 2!

Ma ja sam gotov sa betom... mozda jos pogledam asure/sylvari, ali saznao sam sto me zanimalo, necu sad si spoilat dalje.

Bilo mi je jako fora i jedva sam doceko betu i bio sam odusevljen igrom, ali kad razmislim da sad treba sve iznova... pa to jos jednom u beti napravit, a tek onda real game? A cemu? Igru sam vidio, to je to, odusevljen sam, sad samo pricekat release

Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
bornasepic kaže...

Zato i ne gledam uopce nikakva videa, a niti me previse zanimaju {#}

Dok GW2 ne izadje naganjat cu barbariana u Diablu i sinove po plazi.

Doduse, ako budu trcali na zanimljiva mjesta, necu se buniti, znate na sta mislim {#}

13 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

može li mi netko reći koliko će dobro ova konfiguracija vrtit guild wars 2 :

Matična ploča iG41/ICH7, DDR3, zvuk, SATA, LAN, PCI-E, D-SUB, mATX, s. 775

Procesor INTEL Dual Core E3400 BOX, s. 775, 2.6GHz, 1MB cache, FSB 800MHz, Dual Core

Memorija PC-10666, 2 GB, DDR3 1333MHz

1 0 hvala 0
16 godina
Guild Wars 2!

Pogledaj "moj PC".

Vrtim GW2 bez problema i bez ikakvog lagga na mid detaljima.

Ista stvar je i s mojim laptopom.

Netko radi što zna, a netko zna šta radi
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ararune kaže...

može li mi netko reći koliko će dobro ova konfiguracija vrtit guild wars 2 :

Matična ploča iG41/ICH7, DDR3, zvuk, SATA, LAN, PCI-E, D-SUB, mATX, s. 775

Procesor INTEL Dual Core E3400 BOX, s. 775, 2.6GHz, 1MB cache, FSB 800MHz, Dual Core

A valjda ti neće trzat na low, al ti je isto tako bitna i grafička. Da je i ona dobra, taj procesor ju neće iskoristit.

17 godina

evo danas sam upravo zavrsio sa hall of monuments, odnosno dogurao sam na 30/50. tribalo mi je vise-manje tjedan dana, ali najveci je problem bila lova. u tome mi je pomogao jedan forumas, zahvaljujem na donaciji.

inace htio bih komentirati malo sto se tice lore. u guild warsu ima quest chain koji se zove Winds of Change. Cak bi i rekao da je interesantan uvod u guild wars 2 lore, buduci da govori o pokusaju grupe ljudi, tocnije ministry of purity da ''ocisti'' canthu od afflicted i drugih ''prijetnji''. na kraju su sprijeceni u tome. a odmah poslije vladavine emperora kisu-a emperor usoku je pokorio kurzick i luxon frakcije i poceo izolacijsku politiku svog carstva.

cvrsto se nadam kako ce sljedeci guild wars 2 biti o canthi.

13 godina
protjeran
Obi Wan kaže...

evo danas sam upravo zavrsio sa hall of monuments, odnosno dogurao sam na 30/50. tribalo mi je vise-manje tjedan dana, ali najveci je problem bila lova. u tome mi je pomogao jedan forumas, zahvaljujem na donaciji.

inace htio bih komentirati malo sto se tice lore. u guild warsu ima quest chain koji se zove Winds of Change. Cak bi i rekao da je interesantan uvod u guild wars 2 lore, buduci da govori o pokusaju grupe ljudi, tocnije ministry of purity da ''ocisti'' canthu od afflicted i drugih ''prijetnji''. na kraju su sprijeceni u tome. a odmah poslije vladavine emperora kisu-a emperor usoku je pokorio kurzick i luxon frakcije i poceo izolacijsku politiku svog carstva.

cvrsto se nadam kako ce sljedeci guild wars 2 biti o canthi.

Nisam bio u toku s gw zadnjih dana. Kako to da ti igraš?

17 godina

pa eto ima skoro 2 mjeseca da sam kupio guild wars eye of the north kad sam nakon malo racunanja vidio da mogu uhvatit 30/50 u hall of monuments. pa sam prestao igrat opet da bi se opet uhvatio toga do prije tjedan dana vise-manje i odradio to.

inace igrao sam ja guild wars 3 godine, al sam posli presao na wow.

17 godina
Guild Wars 2!

Joj pokusaj odigrat i war in kryta, meni je iskreno to bilo odlicno (naravno, ako vec nisi, a imam osjecaj da nisi).

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Rhodin kaže...

Joj pokusaj odigrat i war in kryta, meni je iskreno to bilo odlicno (naravno, ako vec nisi, a imam osjecaj da nisi).

imas krivi osjecaj. 

meni nije bio nesto extra

14 godina
Guild Wars 2!

Popis stvari koje su ispravljene nakon bete:

http://i.imgur.com/mYBht.png

Originalno postano na službenom forumu, no vrlo brzo skinuto. Uglavnom, hrpa optimizacija i fixeva.

Dodatno, na reddit-u je procurilo što još treba srediti prije final release-a:

-Sylvari zones optimization
-Structured PvP being finished (still in development)
-Content (lot of quest logs etc missing and tagged with weird numbering like QEB82E and high level zones seem to miss some hearts and such.)

Sylvari zona navodno ima problema sa performansama (čitaj: krepava).

GvG se vraća u igru kao Conquest Mode (prisutani fort-ovi sa guild lord-ovima čije ubijanje označava pobjedu za protivničku stranu).

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.5.2012 7:46 (greysaint0).

4 0 hvala 3
17 godina
Guild Wars 2!

Iman dojam da neće igra vani prije jeseni ako i tad {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Virty kaže...

A nebi škodilo da preskoči ljeto. Da se pripremimo hehe {#}

17 godina
Gozz kaže...
Virty kaže...

A nebi škodilo da preskoči ljeto. Da se pripremimo hehe {#}

A jbg, ostaje mi more+cuga, opet dobro {#}

14 godina
Virty kaže...

Nažalost i ja imam takav dojam. Iako mi se to ne sviđa, bolje da odgode za koji mjesec nego da izbace poludovršeni proizvod.

16 godina
neaktivan

Fora video koji objašnjava da se eventovi se stvaraju iz "vedra neba"

17 godina
Virty kaže...

s ovim sam u jednu ruku i razocaran, ali i zadovoljan

zadovoljan jer ce jos vise raditi na igri da bude pravi release a ne neki poluproizvod, s druge strane razocaran jer sam se nadao da cu sto prije zaigrati gw2.

nista, odoh ja u guild wars da nabijem tyria cartographer-a. ionako mi to fali za master cartographera. {#}

17 godina
neaktivan
Virty kaže...

Pa jesam vam rekao lol. Znam kak te stvari idu. Evo i mi sad radili na aplikaciji, da nam je jos dva tjedna bilo sve bi uspjeli zavrsiti. Ali kad bolje razmislim, cak i da smo imali ta dva tjedna, opet bi nam vjerojatno falilo. I uvijek ti fali. A posto oni imaju tu privilegiju da si rok odreduju sami (kolko-tolko), ja sam odmah u startu sumnjao na jesen. Bilo je i ljeto u igri, ali kad se pogledaju jos drugi faktori, kao sto je bolja prodaja igara i opcenito veca igranost tamo u cetvrtom kvartalu godine, rujan, listopad, studeni postaju vrlo ozbiljni kandidati za release...

EDIT: Bas gledam ovu listu, svida mi se ovo "/Shout at map range has been added", to je falilo, bar meni.

C provides a programmer with more than enough rope to hang himself. C++ provides a firing squad, blindfold and last cigarette.
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.5.2012 12:49 (1domagoj1).
14 godina
Guild Wars 2!

Evo infor sa Reddit-a koji sam spomenuo:

http://www.reddit.com/r/Guildwars2/comments/tw0kr/patch_notes_after_last_beta/

Ima dosta ekstra informacija u odnosu na onaj screenshot sa foruma. No ono najvažnije kaže da:

The game is pretty close to finishing, just some high level zones needing work.

Ima li nade za kraj 6. mjeseca kako rumori kažu? {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.5.2012 16:48 (greysaint0).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Evo danas sam kupio GW 2 Standard Edition Pre-Purchase kod i dobio sam potvrdu e-maila da cu dobiti drugi e-mail sa linkom koji vodi na download clienta za igru pa me zanima koliko vremenski to od prilike treba da stigne taj e-mail? :D Prosla su evo sad vec 3 sata...

Da li se jos vikendom otvara beta access?

I kad sluzbeno igra izlazi, ima li podataka?

Hvala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice