Guild Wars 2

poruka: 8.363
|
čitano: 1.294.960
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Guild Wars 2!
Obi Wan kaže...

ne volim na sta lice... ruzni su za popi*dit

inace, interesira me da li je moguca da se gw1 character ne importa u igri?

Kako to mislis importati? Jedino ti je ime rezervirano kad linkas accountove, a charactere svi rollaju nove.

C provides a programmer with more than enough rope to hang himself. C++ provides a firing squad, blindfold and last cigarette.
16 godina
Obi Wan kaže...

Ja opet mislim suprotno. Charr mi je bolja i najljepša rasa. Ta njihova narav, ponašanje i umišljenost koju sam primjetio kada sam obavljao main quest s warriorom, ma divota. Baš tip rase koji ja volim. 

+ još u najveća rasa u igri.

Netko radi što zna, a netko zna šta radi
17 godina
Guild Wars 2!

Nece u pon biti asura ni sylvani jer igramo isti beta build ko u BEW, dakle mozes nastavit postojece likove, ali nema nikakvih promjena.

Sto se tice importa charactera to je nemoguce jer se radnja GW2 dogadja 250god u buducnosti i svi su odavno mrtvi.

Dobijas pravo putem HOM uvest ancestor armor i gear koji "nasljedujes" od nekih predaka. Doduse kako to ide za asure, sylvani i charrove nemam pojma (buduci su humani osvojili HOM bodove), za norn mi je jasno. Ipak necu cjepidlacit, mislim da je ideja odlicna.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Rhodin kaže...

Nece u pon biti asura ni sylvani jer igramo isti beta build ko u BEW, dakle mozes nastavit postojece likove, ali nema nikakvih promjena.

Sto se tice importa charactera to je nemoguce jer se radnja GW2 dogadja 250god u buducnosti i svi su odavno mrtvi.

Dobijas pravo putem HOM uvest ancestor armor i gear koji "nasljedujes" od nekih predaka. Doduse kako to ide za asure, sylvani i charrove nemam pojma (buduci su humani osvojili HOM bodove), za norn mi je jasno. Ipak necu cjepidlacit, mislim da je ideja odlicna.

Ne zelim biti grammar nacist ali svaki put napises krivo, zovu su SYLVARI .. no flame :)

U ponedeljak stress test isti build koji je bio u beta vikendu, promjene ce biti server-side, moraju sredit logiranje, oveflow server.

A iduci beta vikend, ja isto predvidam 25. navecer - 28. ujutro.

17 godina
Guild Wars 2!

Zao mi je, I stand corrected.

Kao sto Bart Simpson uvijek radi:

Necu vise pisati Sylvani vec Sylvari. Necu vise pisati Sylvani vec Sylvari. Necu vise pisati Sylvani vec Sylvari. Necu vise pisati Sylvani vec Sylvari. Necu vise pisati Sylvani vec Sylvari. Necu vise pisati Sylvani vec Sylvari. Necu vise pisati Sylvani vec Sylvari. Necu vise pisati Sylvani vec Sylvari. Necu vise pisati Sylvani vec Sylvari........

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
1domagoj1 kaže...
Obi Wan kaže...

Kako to mislis importati? Jedino ti je ime rezervirano kad linkas accountove, a charactere svi rollaju nove.

u vezi halls of monuments. na to sam mislio. 

It's not who u are, it's who u know.
13 godina
protjeran
1domagoj1 kaže...

Ok, ja vise ne bum linkal nikakav concept art ubuduce. xD

Kak je krenulo jos malo pa bi mogli zavrsiti i na Atlantidi i zasto je nestala, da su im vanzemaljci dali nuklearne bombe i kak su ljudi na Uskrsnje otoke dovukli one kipove... {#}

What, what, what? Samo se pripremamo za razgovore u igri. Nema bolje od kwestanja s frendovima i zajebancije na totalno sulude teme. {#}

TD za ne kuženje sarkazma i ironije.
17 godina
AmonZero kaže...
Obi Wan kaže...

Ja opet mislim suprotno. Charr mi je bolja i najljepša rasa. Ta njihova narav, ponašanje i umišljenost koju sam primjetio kada sam obavljao main quest s warriorom, ma divota. Baš tip rase koji ja volim. 

A ruzno li trce/hodaju mila majko... {#}

16 godina
Virty kaže...
AmonZero kaže...
Obi Wan kaže...

A šta da ti kažem nekome se to sviđa, a nekome ne. O ukusima se neraspravlja {#}

17 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Mislim da ovoj temi treba jedan Charr video!

I malo lore, iz Charr perspektive {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Guild Wars 2!

Najbolje sta se tice Charr-ova mi je voice acting od Steve Bluma.

Pravi muski, smrdljivi, ratnicki glas, svi ostali su pussy naspram njega {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Napravit ću čitavu vojsku Humana, možda 1 Sylvari-a. Norn, Charr i Asura vjerojatno neću.

GW2 je prvi MMO u kojem me zapravo najviše privlače Humani.

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.5.2012 21:48 (Radament).

0 0 hvala 0
17 godina
Guild Wars 2!

Ja ove godine mogu napravit bilo sta, samo ne jos bebaca {#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Virty kaže...

Nabavi im majcu "ctrl+c" i "ctrl+v" i onda u setnju u grad :)

17 godina
Ashelor kaže...
Virty kaže...

Nabavi im majcu "ctrl+c" i "ctrl+v" i onda u setnju u grad :)

Jbg, vec imaju majce Hajduk i Torcida :)

Takve slicne bi moga drugom prilikom {#}

16 godina
neaktivan
dretva kaže...

U ponedeljak stress test isti build koji je bio u beta vikendu, promjene ce biti server-side, moraju sredit logiranje, oveflow server.

A iduci beta vikend, ja isto predvidam 25. navecer - 28. ujutro.

Smrc, najviše sam se radovao što ću vidjeti bar neke promjene..

Iako razumijem razloge, ipak sa sad panda..

17 godina
AmonZero kaže...
Virty kaže...
AmonZero kaže...
Obi Wan kaže...

A šta da ti kažem nekome se to sviđa, a nekome ne. O ukusima se neraspravlja {#}

opcenito u svakom mmo-u sam odabirao po meni ''ljepse'' rase. recimo wow. za hordu sam igra samo blood elfa, dok na alliance draenei, human i eto aj zalomilo se worgen jer su ga svi rorali te goblina ali samo do nekog 40-50 lvl.

17 godina
Obi Wan kaže...

opcenito u svakom mmo-u sam odabirao po meni ''ljepse'' rase. recimo wow. za hordu sam igra samo blood elfa, dok na alliance draenei, human i eto aj zalomilo se worgen jer su ga svi rorali te goblina ali samo do nekog 40-50 lvl.

Nisam moga smislit blood elfove, pari baletani iz teatra, ajme :(

16 godina
Guild Wars 2!

Možete si updejtat GW2 client-a za stress test u pon.

Ima 40-ak file-ova koje treba skinit.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Jel može neki link za client download? Thnx

Šta je stres test? :P

17 godina
Mblesc kaže...

stres test je naprezanje servera da se vidi koliko korisnika mogu podnijeti prije nego sto se sruse itd.

a client mos skinit na forumu, moras se logirat i skinit ja mislim. bar sam ja tako napravija.

17 godina
neaktivan
Mblesc kaže...

http://cloudfront.guildwars2.com/client/Gw2.exe

17 godina
Guild Wars 2!

Sta je ovo? Tema umrla? Svi cekaju stress test? Mozda Diablo 3 release koji sat nakon pocetka stress testa?

Citao sam conspiracy theory kako je release date leakan - 26.06.2012. !!!! Nadam se da je istina. Uglavnom GameStop taj datum daje kao release date na svojoj stranici prilikom kupnje igre. Zna se da je neko vriejem vec kontaktiran ANet PR koji do sada jos nije imao komentara na tu tvrdnju.

ako je istina imao bi poprilicnog doticaja sa T-shirt conspiracye theoryem i polako se slazu kockice oko June releaseu (daj Boze)!

Sto vi mislite?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

ako izađe odlicno... sto prije to bolje.

osobno ne cekam diablo 3, a sada se baziram na game of thrones (gledam opet, sta cu nemam sta pametnije :D)

17 godina
Obi Wan kaže...

osobno ne cekam diablo 3, a sada se baziram na game of thrones (gledam opet, sta cu nemam sta pametnije :D)

Radje procitaj knjige ako nisi vec {#}

17 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...

Ja trenutno ne igram nista,cekam gw2 da izadje, cak se dvoumim da kupim diablo 3 da se zabavljam dok ne izadje. Kad bi se  barem  znao datum izlaska, ako izlazi u 6mj. onda cu se strpit...sve ostalo mi je predugo...:-)

17 godina
neaktivan

Ja igram sudoku. :D

Virty kaže...

Ovo Obi Wan u svakom slucaju. Ja sam odustal od serije nakon pola druge epizode prve sezone. Iako je Martin sudjeloval u snimanju i serija zbilja slijedi knjigu, nije mi nesto bilo, al su zenske zato... uf.

C provides a programmer with more than enough rope to hang himself. C++ provides a firing squad, blindfold and last cigarette.
17 godina
1domagoj1 kaže...

Ja igram sudoku. :D

Virty kaže...

Ovo Obi Wan u svakom slucaju. Ja sam odustal od serije nakon pola druge epizode prve sezone. Iako je Martin sudjeloval u snimanju i serija zbilja slijedi knjigu, nije mi nesto bilo, al su zenske zato... uf.

U sezoni 2 ima "izmisljenih" scena/radnji tj. radnji kojih nema u knjigama {#}

Nije da mi smeta, serija je svejedno odlicna{#}

17 godina
neaktivan
Virty kaže...

U sezoni 2 ima "izmisljenih" scena/radnji tj. radnji kojih nema u knjigama {#}

Nije da mi smeta, serija je svejedno odlicna{#}

Hehe, to nisam niti znao, jer kao sto rekoh, prakticki se od pocetka nisam niti maknul {#}.

Nego, upravo naletjeh na ovaj filmic:

Guild Wars 2 Duels - Warrior vs. Guardian [Ep. 1]

EDIT: Bas malo gledam ovaj duel. Sve one price o skillu/neskillu, pa... pogledajte sami.

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.5.2012 13:27 (1domagoj1).
16 godina

Zanimljivo, ali mislim da je warrior mogao izabrat puno bolji build. 2h hammer praktički nije ni koristio.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice