Guild Wars 2

poruka: 8.363
|
čitano: 1.297.745
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Guild Wars 2!
Fluid Chili kaže...

Eo slučajno vidio da je u Algoritam stigla nova pošiljka standard edition (prepurchase) pa svi koji nisu uspjeli kupiti, neka se upute u Algoritam

GW2 standard edition (prepurchase) Algoritam

uzeti ili ne... pitanje je sad...

It's not who u are, it's who u know.
17 godina
Obi Wan kaže...
Fluid Chili kaže...

Eo slučajno vidio da je u Algoritam stigla nova pošiljka standard edition (prepurchase) pa svi koji nisu uspjeli kupiti, neka se upute u Algoritam

Bez bestimanja molim, uzeti, ofc! {#}

17 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...

Ako ces igrati, onda ti mogu reci da ti je tak svejedno, sad ili nakon releasea. S tim da ako uzmes sad dobis pristup u bete i 3 dana headstart. Izbor je u tom slucaju ocit.

Ako ne namjeravas igrati, onda ti je opet svejedno, dvoumis se sad, dvoumit ces se i nakon releasea.

C provides a programmer with more than enough rope to hang himself. C++ provides a firing squad, blindfold and last cigarette.
16 godina
neaktivan

Prije bete sam proždirao filmiće iz igre dok sada ih nemrem gledati..

Jednostavno mi se igra!!

EDIT: marš Algoritme.. Zbog tebe sam ostao bez 100kn ali si ti zbog mene ostao bez 300..

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.5.2012 13:47 (NightShadow).
13 godina
neaktivan
NightShadow kaže...

Prije bete sam proždirao filmiće iz igre dok sada ih nemrem gledati..

Jednostavno mi se igra!!

To sam ja uz kokice radio {#}

15 godina
neaktivan
Virty kaže...
Fluid Chili kaže...

@ Virty

32g staža {#}

Za popit i pojest ne brini...tu se snalazim jako dobro {#}

Eto odlicno, pretpostavljam da si jak na svim poljima koji nama nesta znace! :)

Ja tek 34g/193cm/103kg, dobro baratam motikom, sjekirom, utezima :)

Dobre su ti proporcije, čisto onako da te se čovjek uplaši....još spominješ sjekiru i motiku :)

Mogli bi organizirat nekakvu beta kavu? Ja sam u VG...imam još par potencijalnih koji cimaju na upoznavanje :)

There's an old Italian saying: you fuck up once, you lose two teeth. - Tony Soprano
13 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Sve je to izgleda blizu, ja sam često u VG a inače sam iz ŠB BiH. Motika me i nije prepala ko sjekira hehe

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.5.2012 14:07 (Gozz).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Fluid Chili kaže...
Virty kaže...
Fluid Chili kaže...

@ Virty

32g staža {#}

Za popit i pojest ne brini...tu se snalazim jako dobro {#}

Eto odlicno, pretpostavljam da si jak na svim poljima koji nama nesta znace! :)

Ja tek 34g/193cm/103kg, dobro baratam motikom, sjekirom, utezima :)

Dobre su ti proporcije, čisto onako da te se čovjek uplaši....još spominješ sjekiru i motiku :)

Mogli bi organizirat nekakvu beta kavu? Ja sam u VG...imam još par potencijalnih koji cimaju na upoznavanje :)

Haha, nije lose, samo sam u Splitu a pute prema Zagrebu/Cakovec me vodi tek na jesen :(

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.5.2012 14:16 (Virty).
14 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Ja sam u Kastelima , tako da nismo daleko Virty :)

24 godine,190cm/86kg i nisan bas vjest s motikom ali nadoknadujem to s utezima(8 godina teretane) i sikirom :D

Samo me treba pustit na rostilj poslije treninga {#} svi gladni ostanu ^^

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Ashelor kaže...

24 godine,190cm/86kg i nisan bas vjest s motikom ali nadoknadujem to s utezima(8 godina teretane) i sikirom :D

Onda te ne zovemo hehehe!

14 godina
neaktivan
Gozz kaže...
Ashelor kaže...

:(

aj necu onda imat bilo kakve fizicke aktivnosti prije rostilja,pa ce vam kosti ostat,ono za glodjat malo  ^^

17 godina
Gozz kaže...
Ashelor kaže...

Haha dobar :)

Ionako ce biti vise-manje masna hrana s malo proteina/kreatina ali puno kalorija {#}

Ofc, uvijek mozes izmedju pivi popit whey sa dekstrozom uz dodatak male kolicine kreatina {#}

14 godina
neaktivan
Virty kaže...
Gozz kaže...
Ashelor kaže...

Ionako ce biti vise-manje masna hrana s malo proteina/kreatina ali puno kalorija {#}

Ofc, uvijek mozes izmedju pivi popit whey sa dekstrozom uz dodatak male kolicine kreatina {#}

Haha :D

Ma iman ja jedan dan u sedmici di jeden sve sta se ponudi,obicno nedilja jer tad bude obiteljski rucak kod babe.

Tako da neman problema s mascobinom ^^(1 put tjedno :P)

13 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Iskoristi tu nedjelju, pa nam dodji u srijedu poslijepodne :D

EDIT: Sry za OT :D

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.5.2012 15:22 (Gozz).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Ashelor kaže...
Virty kaže...
Gozz kaže...
Ashelor kaže...

Haha :D

Ma iman ja jedan dan u sedmici di jeden sve sta se ponudi,obicno nedilja jer tad bude obiteljski rucak kod babe.

Tako da neman problema s mascobinom ^^(1 put tjedno :P)

Ajde bar 1 dan imas junky day :)

Nego, kako zajedno moze ici teretana i gemblanje? Treba ti 9 sati spavanja, doziranje hrane, brojanje kalorija i 100 ostalih cuda, a prosjecan igrac jedino pazi da igra sta duze pogotovo u nocnim satima! :) Dok sam trenirao, nisam se odrekao gemblanja, tako da su u fitnesu mislili da imam neku upalu ociju ili ucim do kasno u noc. Crvenilo na sve strane, frizura kao iz kreveta... nisam bio ugodan oku :)

14 godina
neaktivan
Virty kaže...

Ajde bar 1 dan imas junky day :)

Nego, kako zajedno moze ici teretana i gemblanje? Treba ti 9 sati spavanja, doziranje hrane, brojanje kalorija i 100 ostalih cuda, a prosjecan igrac jedino pazi da igra sta duze pogotovo u nocnim satima! :) Dok sam trenirao, nisam se odrekao gemblanja, tako da su u fitnesu mislili da imam neku upalu ociju ili ucim do kasno u noc. Crvenilo na sve strane, frizura kao iz kreveta... nisam bio ugodan oku :)

Ma ne pitaj me....Radim svaki dan od 9 do 17:30-18:00 , onda trening pon/sri/pet odma posli posla,prije je bilo i po 5x sedmicno ,ali ovaj program mi daje dosta bolje rezultate(valjda sam se s prije pretrenira)doma doden oko 7 ipo/8 malo s zenon i malin zajebancija,pa na komp jedno sat ipo dva.Onda vecera,pa wife time(do nekih 11 ipo,ponoc) i onda zavisno o tome koliko sam umoran ili odem u krpe ili igram jos malo :)

Sve u svemu na dane kad treniran obicno ne igram vise od 2 sata.

Zato su vikendi gaming galore {#} tad igram dok mi oci ne ispadnu :P

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.5.2012 15:45 (Ashelor).
13 godina
protjeran
Fluid Chili kaže...

Ne. Click to move su izbacili potpuno.

Pokušavaju nerfat Korejce il' kaj? XD

TD za ne kuženje sarkazma i ironije.
17 godina
neaktivan
Fluid Chili kaže...

Pa jos uvijek ne kuzim kako je cijena u Algoritmu cca 47EU, a na GW2 stranicama 55EU....

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.5.2012 17:26 (drocketman).
16 godina
drocketman kaže...
Fluid Chili kaže...

Pa jos uvijek ne kuzim kako je cijena u Algoritmu cca 47EU, a na GW2 stranicama 55EU....

Ne pitaj nego kupuj{#}

Jedna od najjefinijih cijena po kojoj se može GW2 kupit.

Guild Wars 2 User ID: dermonis.7614 IGN: Royca
15 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

A jel se za GW plaća pretplata ili kad kupiš igraš ko čovjek?

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.5.2012 18:21 (Praetorian1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Igraš ko čovjek {#}

Moj PC  
3 0 hvala 1
16 godina
Praetorian1 kaže...

A jel se za GW plaća pretplata ili kad kupiš igraš ko čovijek?

pa dajte ljudi, zar na svakoj str mora neko pisat ovo i onda mu ljudi po n-ti put

odgovarat,, kupiš i gru  i igraš, bez mjesečne pretplate!!!

FJAKA =psihofizicko stanje prilikom teznje ni za cime. Ucestala je greska zamijeniti fjaku s lijenoscu. Za razliku od ove potonje, fjaka je uzviseno stanje uma i tijela kojem tezi cijelo covjecanstvo
13 godina
protjeran
Makić kaže...

pa dajte ljudi, zar na svakoj str mora neko pisat ovo i onda mu ljudi po n-ti put

odgovarat,, kupiš i gru  i igraš, bez mjesečne pretplate!!!

Sve dotle dok postoji ljudska lijenost za citanjem i samostalnim istrazivanjem, desavat ce se ovakve stvari.

13 godina
Guild Wars 2!

Jel znate da ako imam preorder jel mogu onda ja doc i samo nadoplatit svojih 320kn i dobiti taj prepurchase ? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ljudi dajte neke zanimljive video linkove, to mi je trenutno jedina utjeha u iscekivanje sljedece bete!

17 godina
drocketman kaže...

Ljudi dajte neke zanimljive video linkove, to mi je trenutno jedina utjeha u iscekivanje sljedece bete!

Ne znam sto si gledao, ali imas od totalbiscuita i yogscast brdo filmova ("guild wars 2 yogscast" recimo upises) i imas seriju guild wars 2 daily filmova gdje lik svaki dan odgovara na 2-3 pitanja vezana uz guild wars 2 i imas njegovu seriju gdje cita lore, daily filmovi su 14-16 minuta, lore oko 10, pa uzivaj!

17 godina
neaktivan

Evo nesto iz susjedne nam drzave :-)...malo dosadan al ok....vise je za one koje nisu igrali da vide pocetak

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.5.2012 21:21 (drocketman).
17 godina
neaktivan
drocketman kaže...

Evo nesto iz susjedne nam drzave :-)...malo dosadan al ok....vise je za one koje nisu igrali da vide pocetak

koji opsiran vokabular frajer ima xD najjace mi je kad kaze "to se zove Scale"

16 godina
neaktivan

Nakon što je nedavno netko pitao dal da kupi wow ili GW2, a nakon bete, razmišljao sam..

Jednostavno ne vidim nijedan razlog zbog kojeg bi wow proglasio boljom igrom.

Da, nostalgija me veže za njega (zapravo točnije za moje kolekcije petova i mountova)..

Ali osim toga, sve ostalo je meh ili inferiorno..

Npr. da se sada, mjesecima nakon odlaska vratim u pvp, bio bi drekec na potplati dok se ne izgrindam i opremim..

Što je situacija u kojoj se nikako neću moći naći u GW2..

OK, jedna jedina stvar koja mi fali su redoviti opisi patch notesa..

Možda je teško je očekivati da će ANet objaviti svaku promjenu jer bi samo izazivali nerazumijevanje igrača, ali postao sam ovisan o tome.

Mjesec dana ili više do sljedeće bete mi je previše za ne znati što se događa..

Obožavam slagati buildove, a sada samo tapkam u mraku..

EDIT: jel ima tko neki link na lore o necromancerima u GW..

Imam averziju prema njima kao konceptu (u svim igrama), a s druge strane čine se zabavnim i snažnim za zaigrati..

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.5.2012 23:21 (NightShadow).
16 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Blearghhh. Crap, bolje da nisam ni igrao betu lol, sad mi se definitvno igra, jbte koliko vas je poslije bete bar jednom dnevno pokrenulo laucher lol {#} {#}

Jbto tko ce docekati release. Osjecam se kao ovaj pas hehe:

War vs Us: http://www.youtube.com/watch?v=1tyhN7Us-F8&feature=related /// - REVOLUTION -
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice