Guild Wars 2

poruka: 8.363
|
čitano: 1.296.361
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Guild Wars 2!
drocketman kaže...

Ma strah me  da cu igrati i dan i noc i onda vise nece ostaiti nista pa slijedi depra ko i sada:-) zato cu lijepo po malo gustati...

Uh, pa i ja isto. Namjeravam cijeli svijet istraziti i imati 100% svega, otkriti sve skrivene kutke, jumping puzzleove... Mislim da sadrzaja nece manjkati. Ovo sto sam vidio u pocetnom norn podrucju je stvarno ogromno puno sadrzaja za jednu zonu. A ima ih 25. I svaku mozes igrati i gustati u njoj bas zbog sidekick sustava, niti jednu ne mozes nadjacati. K tome tu je i personal story. Mislim da smo minimalno godinu dana osigurani {#}

C provides a programmer with more than enough rope to hang himself. C++ provides a firing squad, blindfold and last cigarette.
17 godina
1domagoj1 kaže...
drocketman kaže...

Ma strah me  da cu igrati i dan i noc i onda vise nece ostaiti nista pa slijedi depra ko i sada:-) zato cu lijepo po malo gustati...

Uh, pa i ja isto. Namjeravam cijeli svijet istraziti i imati 100% svega, otkriti sve skrivene kutke, jumping puzzleove... Mislim da sadrzaja nece manjkati. Ovo sto sam vidio u pocetnom norn podrucju je stvarno ogromno puno sadrzaja za jednu zonu. A ima ih 25. I svaku mozes igrati i gustati u njoj bas zbog sidekick sustava, niti jednu ne mozes nadjacati. K tome tu je i personal story. Mislim da smo minimalno godinu dana osigurani {#}

daj boze da bude tako vec umirem od dosade... jedva cekam neki mmo da mogu ubit vrime

It's not who u are, it's who u know.
17 godina
Obi Wan kaže...
1domagoj1 kaže...
drocketman kaže...

daj boze da bude tako vec umirem od dosade... jedva cekam neki mmo da mogu ubit vrime

I ja isto, iako ce to sad ici dosta sporije jer su mi dica za vratom.

Sumnjam da ima ista bez kraja, ali svakako se ima sta istrazivati.

17 godina
neaktivan

Ako bude godina dana za otkrivanje i igranje je i vise nego dobro. Jako mi se svidja taj sidekick, nema onog nekog forcing-a kad igras sa frendovima da on odleti par levela dalje pa onda neka natezanja i  cekanja i ono ajde vise skoci level:-) 

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.5.2012 22:59 (drocketman).
16 godina
neaktivan

Ja čisto razmišljam da odradim zone redom po nivoima..

Dakle sve 1-15 prvo (njih 5) pa onda ove više jednu po jednu..

Plus naravno personal story..

S obzirom na blagu krivulju, trebalo bi mi ostati puno zona na max lvl.

Pa mi više zone budu "end game"

Ionako želim sa jednim likom riješiti cijelu mapu pa je možda ovako bolje..

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.5.2012 23:03 (NightShadow).
17 godina
Guild Wars 2!

Ja citam i ne vjerujem, pogotovo od ekipe koja tvrdi da je imala pristu u NDA zonu tj. lvl 40, 50 itd.

Glavna premisa ove igre je da nema tenka, ne samo u smislu nekoga tko ce drzat aggro na sebi i biti helan od healera dok DPS-ovi deru moba, vec u smislu NECES MOC STAJAT I BIT LUPAN OD STRANE BOSA BEZ POSLJEDICA!!!!

Dakle nije ideja warriora da bude "melee class", da jest ne bi mu dali longbow i pusku. Ideja warriora je da bude warrior i koristi dostupne skilove. Da li zato znaci biti barem pretezito u melee? Pa mozda ako si sposoban tako igrat. Ja recimo jesam, frend sa guardianom je bio. Ako nisam uspio napravit dodge dobio sam po njonji i nekad od 1-2 hita skoro pao u downed, a dosta cesto sam bio i downed i defeated. Da li to znaci da igra sa "melee klasom" sucksa? Ne, to znaci da nisam na vrijeme dodgao skill koji sam shvatio kasnije da je radio ogroman dmg, da nisam napravio na vrijeme odmak od moba i preso na ranged weapon i slicno.

Aggro radi, barem koliko sam ja vidio, svi bossevi u ascalon catacombsima su mijenjali targete, najgori su bili ranged koji pritom nisu cak morali mijenjati ni poziciju vec doslovce samo target. Npr ima onaj ranged bossi u sobi sa puno zamki i ima onaj hunter boss nakon animacije sa kind adelberom.

Takodjer bio je jedan champion giant koji je redovito napadao selo u zoni u kojoj sam levelao, koji te lupao rukama i nogama po zemlji i time slao "val" kamenja/vjetra/whatever i radio dmg, a zatim bacao povremeno i kamen koji je radio BRUTALAN dmg - iz valova se moglo isetat ako si bio u ranged, ako si bio melee uvijek su te kresnuli, ali mogao si ih trpit neko vrijeme, ipak kamen si MORAO dodgeat na vrijeme.

Warrior se igra tako da kreses sa melee dok ti svi skilovi nisu na CD ili dok ne moras nesto dodgeat ili dok ne trebas heal, onda se odmaknes, swapas na ranged (zato su ti dali pod a) swap, pod b) ranged oruzja), deres dok potrosis cooldowne i/ili adrenalin na onom HIGH DMG rifle shotu, nahelas se ili stogod, prebacis opet na melee (ja sam koristio 2h sword pa sam imao charge, ali moze se koristiti hammer jump adrenalin skill, neki od utility skillova za brzo priblizavanje i slicno) i kreses dalje. ako znas da se boris protiv bossa nije na odmet koristiti shield +1h pa imas block, dodatan armor itd. takodjer ako si manji lvl od bossa onda ce te derat za JAKO PUNO!

Imajuci sve ovo u vidu koristio sam melee skillove cesto, na veteranima, championima, bossevima u instancama/eventima i slicno. Da, bio sam cesto na ranged weaponu, ali isto tako dobrano sam koristio melee skillove, samo sa mozgom, ne ko tenkovi u WoW-u, stojeci tamo i trpeci dmg, nadajuci se pravovremenom healu.

Nemojte samo pricat o tim groznim 1 hit skillovima jer tome sluzi dodge, i uvijek skillovi koji rade taj OGROMAN DMG imaju prepoznatljivu animaciju, samo ju treba naucit. Zamislite si da to cime upravljate nije digitalni lik i da se vi ne igrate puppet mastera vec da ste to vi tamo i da taj div baca stijenu na vas, da li bi doista stajali na mjestu i cekali da vas pogodi, bez obzira koliko "dobar" armor imali na sebi, ili bi probali skocit na stranu i izbjec da vas to kresne? Isto pitanje vrijedi za udarce maljevima, drvecem, repom, rukom, stogod da ce ti gorostasi mahati prema vama.

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.5.2012 23:23 (Rhodin).
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
drocketman kaže...

Ako bude godina dana za otkrivanje i igranje je i vise nego dobro. Jako mi se svidja taj sidekick, nema onog nekog forcing-a kad igras sa frendovima da on odleti par levela dalje pa onda neka natezanja i  cekanja i ono ajde vise skoci level:-) 

Taj se pak sidekick sustav i meni strasno svida, prvi put u MMO-u da uopce ne gledam i ne pratim XP i level. Samo sam koncentriran na svijet i sadrzaj. Sjecam se u beti, bio sam level 8 valjda i uletim tamo kod onih nekih dredgeva koji su level 5, uopce sam zaboravio da igra sidekicka, kad ono, pocnu oni mene posteno mlatarati, stvarno me odusevilo, iako sam znao da igra to radi, svejedno me ugodno iznenadilo.

I bas to sto kazes, frend ti pocne igrati, fino odes do njega i uzivas jednako s njim, nisi overpoweran za taj sadrzaj. K tome, nema niti powerlevelanja vise... Stvarno su dobro taj dio razradili.

C provides a programmer with more than enough rope to hang himself. C++ provides a firing squad, blindfold and last cigarette.
15 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Ja se samo pribojavam da će PvE sadržaja za sada biti jako malo. Kao što svi znamo (naravno oni koji prate) u planu su, po mapi u prilogu, 30-tak area za exploranje. Ako sam u BWE prošao skoro 6 mapa i u njima napravio skoro sva srca i DE za cca 20+ sati igre, onda će mi po čistoj matematici trebat oko 100 sati za sve, dodamo i ostale sadržaje kao što su dungeoni i voda, neka je to još +100 sati...šta onda. PvP ili? Grind fest? Crafting? Trading? Netko je još spomenio da ti treba u prosjeku sat sat i pol za svaki level. Još su i spomenuli da su u odnosu na GW, u GW2 area 2-3 puta veće, ali ja stvarno nemam taj osjećaj.

Šta je sa ostalima: Rings Of Fire, Crystal Desert, Ancient Dwarflands, Maguma Wastes, Blood Legions Homelands, Woodland Cascades, Isles of Janthir, Janthir Bay....nadam se da će vrlo brzo izaći ekspanzija :)

mapa 1 mapa 1
mapa 2 mapa 2
There's an old Italian saying: you fuck up once, you lose two teeth. - Tony Soprano
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.5.2012 6:46 (Fluid Chili).

0 0 hvala 0
17 godina
Guild Wars 2!

Mi iz ekipe smo "prikovani uz ekran" dokle se god ima sta radit u PVE-u, PVP nam i nije nesto zanimljiv, cisto za malo promijenit i ubit dosadu.

Kad se PVE izigra, gledamo dnevnik, citamo modru lastu te cekamo ekspanziju/DLC sa novim sadrzajem.

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

jedno pitanje za GW2  da li se moze kretati pomocu miša- ja usam uspio samo pomjerati kameru mišem a sve ostalo preko tipkovnice

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Jedva se skinuo s WoW-a al cini mi se da ode jos koja godina bez sunca... a cini mi se da i zeni nakon sto je dobra 4 sata provela kreirajuci likove lol

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.5.2012 7:15 (Stavros).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Virty kaže...

Mi iz ekipe smo "prikovani uz ekran" dokle se god ima sta radit u PVE-u, PVP nam i nije nesto zanimljiv, cisto za malo promijenit i ubit dosadu.

Kad se PVE izigra, gledamo dnevnik, citamo modru lastu te cekamo ekspanziju/DLC sa novim sadrzajem.

Oćete pratit kronike mladog cigija (neven) heheh. Ma samo polako, imat ce se sta radit, popat ce uvik po nekakav bosić, nema sekirancije... Pvp će bit casual jer sam ga odavno prestao igrati ozbiljno u bilo kojem mmo-u!

17 godina
Gozz kaže...
Virty kaže...

Oćete pratit kronike mladog cigija (neven) heheh. Ma samo polako, imat ce se sta radit, popat ce uvik po nekakav bosić, nema sekirancije... Pvp će bit casual jer sam ga odavno prestao igrati ozbiljno u bilo kojem mmo-u!

I mi takodjer glede PVP-a. A cigija pratimo u svim medijima, ja osobno ne mogu zaspat ako ne procitam stagod o njemu, jos da mi je poster prirodne velicine.... :(

15 godina
neaktivan
Virty kaže...

Super! Zovite i mene na čitanje Modre...Dnevnik mi baš i nije toliko interesantan :)

There's an old Italian saying: you fuck up once, you lose two teeth. - Tony Soprano
15 godina
neaktivan
amalia kaže...

jedno pitanje za GW2  da li se moze kretati pomocu miša- ja usam uspio samo pomjerati kameru mišem a sve ostalo preko tipkovnice

Ne. Click to move su izbacili potpuno.

17 godina
Fluid Chili kaže...
Virty kaže...

Super! Zovite i mene na čitanje Modre...Dnevnik mi baš i nije toliko interesantan :)

Primamo samo ekipu +30 godina :)

Sta vise godina imas, vecu odgovornost imas; moras vise popit, pojest, bolju opremu i statse imat, imat glavnu rijec na guild kavama i pivama.... {#}

13 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Nemam 30+, ali eto, na meni roštilj onda?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Gozz kaže...

Nemam 30+, ali eto, na meni roštilj onda?

Iss, dogovoreno! {#}

15 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

dva zanimljiva linka...

30 tips and tricks for GW2

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Eh PvP ce meni bit u prvom planu, pa onda PvE(takav mi je primarni guild)

Mislim da ce se PvP crowd bolje nac u GW2.

U pocetcima svoje MMO "karijere" sam bia cisti PvE igrac,PvP-a bi samo kad bi mi bilo iznimno dosadno.

Tek sam izlaskom WAR-a pocea zesce PvP igrat.

Iskreno ako je PvP aspekt igre dobro odraden stvarno moze bit puno zabavnija i dinamicnija zabava od PvE-a(koji i dalje ima svojih cari)

Jos jedna stvar koja mi se svida kod GW 2 je sta eliminira klikere u potpunosti,cak i PvE zahtjeva konstantno kretanje i keybind koristenje.

Igra je totalno "l2keybind or GTFO!" {#}

EDIT: oi ko to spominje rostilj? Count me in! {#} 

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.5.2012 10:07 (Ashelor).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Ashelor kaže...

U pocetcima svoje MMO "karijere" sam bia cisti PvE igrac,PvP-a bi samo kad bi mi bilo iznimno dosadno.

Iskreno ako je PvP aspekt igre dobro odraden stvarno moze bit puno zabavnija i dinamicnija zabava od PvE-a(koji i dalje ima svojih cari)

Jos jedna stvar koja mi se svida kod GW 2 je sta eliminira klikere u potpunosti,cak i PvE zahtjeva konstantno kretanje i keybind koristenje.

Tesko ces na nas rostilj cim si oblatio PVE a u visine uzdigao PVP {#}

Doduse, PVP je ipak za mladju, neozenjenu/neudatu populaciju zeljnu borbe i krvi, pljuvanja i bestimanja na leseve razasute bojnim poljima {#}

16 godina
neaktivan
Fluid Chili kaže...

dva zanimljiva linka...

Komentar ispod:

This is the reason why GW2 will be an eSport: Best wintersports simulator ever!

Što se tiče savjeta, 23 je /facepalm sebi i iznimno dobar..

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.5.2012 10:35 (NightShadow).
15 godina
neaktivan
Ashelor kaže...

Ja ću prvo "istrjebit" PvE pa onda PvP...tako je i bilo u jedinici. Za PvP trebam napunit baterije i imat popriličnu zalihu živaca :)

15 godina
neaktivan

@ Virty

32g staža {#}

Za popit i pojest ne brini...tu se snalazim jako dobro {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.5.2012 10:50 (Fluid Chili).
14 godina
neaktivan
Virty kaže...
Ashelor kaže...

Doduse, PVP je ipak za mladju, neozenjenu/neudatu populaciju zeljnu borbe i krvi, pljuvanja i bestimanja na leseve razasute bojnim poljima {#}

Pa nisan vise ni tako mlad....neozbiljan definitivno ;)

A znas da zenu i sina iman.

Mali Norn od 9 mjeseci xD

17 godina
amalia kaže...

Krece se tako da u isto vrijeme drzis lijevu i desnu tipku misa, cisto za one koji nisu primjetili to.

17 godina
neaktivan
NightShadow kaže...

Komentar ispod:

This is the reason why GW2 will be an eSport: Best wintersports simulator ever!

Što se tiče savjeta, 23 je /facepalm sebi i iznimno dobar..

Hehe, da dobra, dobra :D

Ja cu si pak nakeljit facepalm jer nisam skuzio da u posti dobim i nagradicu nekakvu, imah postu punu novcica, a nikakve koristi kad ih nisam pokupio... Mozda bi to trebalo malo vidljivije biti.

15 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Eo slučajno vidio da je u Algoritam stigla nova pošiljka standard edition (prepurchase) pa svi koji nisu uspjeli kupiti, neka se upute u Algoritam

GW2 standard edition (prepurchase) Algoritam

1 0 hvala 0
17 godina
Fluid Chili kaže...

@ Virty

32g staža {#}

Za popit i pojest ne brini...tu se snalazim jako dobro {#}

Eto odlicno, pretpostavljam da si jak na svim poljima koji nama nesta znace! :)

Ja tek 34g/193cm/103kg, dobro baratam motikom, sjekirom, utezima :)

17 godina
Ashelor kaže...

Pa nisan vise ni tako mlad....neozbiljan definitivno ;)

A znas da zenu i sina iman.

Mali Norn od 9 mjeseci xD

Onda super, nema do malih Norn-a :)

Nisam siguran koji su moji ali ovako odoka izgledaju isto Norni (tu je neka dvojba izmedju zene i mene) :)

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice