Guild Wars 2

poruka: 8.363
|
čitano: 1.297.944
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

jel netko skužio koju svrhu (da li uopće imaju svrhu) broken lockpicks?

Čisto da ne bude prazan post prilažem slikicu :)

Koka leži "na izvol'te" :)

There's an old Italian saying: you fuck up once, you lose two teeth. - Tony Soprano

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

http://wiki.guildwars2.com/wiki/Broken_lockpick "They have no utility other then being sold for coins at vendors."

Vjerojatno zbugiran item u beti, spada u kategoriju Trophy-a za koje kaze "A Trophy is a component dropped by monsters which is used in crafting."

Btw ne mogu smislit ista drugo igrat nakon ove bete.. doktore pomozite! {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Guild Wars 2!
dretva kaže...

http://wiki.guildwars2.com/wiki/Broken_lockpick "They have no utility other then being sold for coins at vendors."

Vjerojatno zbugiran item u beti, spada u kategoriju Trophy-a za koje kaze "A Trophy is a component dropped by monsters which is used in crafting."

ma nije problem wiki naravno mogu i sam pročitat, al trenutačno wiki nije potpun pa reko možda netko naletio na nešto da zna.

There's an old Italian saying: you fuck up once, you lose two teeth. - Tony Soprano
17 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Fora komentar s FB-a: "Logged in to Rift last night as a tank in a raid tried to Dodge a boss ... failed. Looked around at all the static figures around me and .... now I miss BWE, please start it soon! Love the linked article, the points were excellent! Please A.Net read it over again, you have a great potential to make this a ground breaking game! Be the new WoW!"

Referira se inace na ovaj clanak (ne znam jel to samo ja imam problema sa sporim ucitavanjem te stranice ili...?).

C provides a programmer with more than enough rope to hang himself. C++ provides a firing squad, blindfold and last cigarette.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

E kaj se tice craftinga, jel se netko igrao s time duze/detaljnije od mene? Kakva su iskustva?

Jedino kaj sam crafto su bila 4 x 8 slot baga da si povecam inventory, nakon toga sam prodavao sve materijale jer nisam htio trositi vrijeme za crafting stolom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
dretva kaže...

E kaj se tice craftinga, jel se netko igrao s time duze/detaljnije od mene? Kakva su iskustva?

Jedino kaj sam crafto su bila 4 x 8 slot baga da si povecam inventory, nakon toga sam prodavao sve materijale jer nisam htio trositi vrijeme za crafting stolom.

Sry nope, to sam ostavio za release, ne zelim si pak sve spoilati ;)

Sljedecu betu cu pak malo vise posvetiti PvP-u i eventualno izletu u druge gradove. Ne bih si htio spoilati Lion's Arch i Divinity's Reach ili cak Rata Sum, osim ako ne bude jace od mene :D

C provides a programmer with more than enough rope to hang himself. C++ provides a firing squad, blindfold and last cigarette.
17 godina

vidim da je tu lion's arch i divinity's reach... sta je sa factions i nightfall kontinentima? znam da je igra po lore-u nekih 200-300 godina od gw1 dogadaja, al ipak me interesira da li ti dijelovi postoje u gw2?

It's not who u are, it's who u know.
17 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...

vidim da je tu lion's arch i divinity's reach... sta je sa factions i nightfall kontinentima? znam da je igra po lore-u nekih 200-300 godina od gw1 dogadaja, al ipak me interesira da li ti dijelovi postoje u gw2?

Samo je Tyria u GW 2 zasad, Cantha i Elona vjerojatno u nekim narednim ekspanzijama/DLC-ovima.

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.5.2012 20:36 (1domagoj1).
17 godina
1domagoj1 kaže...
Obi Wan kaže...

Samo je Tyria u GW 2 zasad, Cantha i Elona vjerojatno u nekim narednim ekspanzijama/DLC-ovima.

steta, bas sam zelio vidjeti kako cantha izgleda, s obzirom da sam citao o tome kako je taj shiro's curse nestao ili oslabio pa se jade sea i echowald forest vracaju u normalu...

It's not who u are, it's who u know.
13 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Nakon ovog vikenda gdje sam nekoliko sati proveo prateci razne streamove... totalno sam se zarazio. Zanima me koliko je sigurno kupiti Guild Wars 2 na ovoj stranici http://www.gamehuntercdkey.com/shop/all-games/139-guild-wars-2-standard-edition.html , ako je netko od vas kupovao vec sa te stranice nesta molio bih neka podjeli iskustva sa ostalima ^^    Hvala unaprijed =)

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...

steta, bas sam zelio vidjeti kako cantha izgleda, s obzirom da sam citao o tome kako je taj shiro's curse nestao ili oslabio pa se jade sea i echowald forest vracaju u normalu...

A vidjet cemo sto ce nam pripremiti, s obzirom kako Tyria izgleda i da sam nakon prvih 10 minuta brisal slinu sa stola i poda...

17 godina
Guild Wars 2!

Igra izgleda vrlo dobro, svidja mi se dosta toga al da s**sajem kao neki ovdje, ipak nisam, valjda to dodje s godinama :)

Ofc, veselim se izlasku igre, i to je to {#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Mariossa kaže...

upravo sam isao na WoW malo, odradio arene i izasao...i cant play that shit anymore now...a ova ikonica GW2 na taskbaru bode u oci...priznajte, svi ste probali bar koji put nakon sto je zavrsena beta uci xD

Jucer ujutro, iako sam znao da je gotovo, ali visto da vidim, kako su poceli koji sat prije bete, da vidim da nisu malo i produljili.

uvijek ostaje nada :D

BTW igrao sam se ja sa kraftanjem, weaponsmithing i armorsmithing. Brzo se burnaju materijali, brzo ostajes bez recepata. Nije problem dalje farmat, ali za razliku od WoW-a i slicnih igara, ne isplati se to cuvat za kasnije i vracat se "jednom kad budes veliki level" jer ce te igra downlevelat i bit ce ti i dalje tesko ubijat te mobove. Ne toliko ko kad levelas (ipak ti ostaju traitovi i equipement bonusi donekle, skilovi itd, ali nije to toliki boost da bi se isplatilo preskakat craftanje za jednom kad ces biti veliki level).

recepti se mogu dobivat od karma vendora (onda ih treba trazit, iako ce tu ubrzo uvelike pomagati wiki) ili ih mozes sam istrazivati kroz eksperimentiranje. Ipak ono sto sam ja uspio otkrit mi nije bilo od pomoci za levelanje.

Ipak meni je bilo zanimljivo, samo treba se igrat sa time (opet mislim da ce ubrzo proradit wiki i crafting leveling guidovi).

Sto se tice chante i elone, zna se dio lora, chanta je zatvorena, nema komunikacije prema van i nitko ne zna sto se tamo desava, od dogadanja u originalnom guild warsu odluka cara je da je u najboljem interesu zmlje da se zatvori i pokusava obranit sama bez doticaja sa vanjskim svijetom, sto se tice elone palawa joko (onaj undead master sto ga se oslobodi da nam pomogne u kampanji) je ponovo sakupio svoju undead vojsku, obnovio svoje carstvo i sad zari i pali tim kontinentom.

Bit ce ih sigurno u nastavcima, u GW2 u tiryji se ubija(porazi) samo jedan od 5 elder dragona koji prijete svijetu, postoje rasprave hoce li ostali biti u eloni, chanti i/ili nekim dodatnim kontinentima, iako postoji neko generalno slaganje da ne moze svaki DLC/addon biti baziran na tome da se porazi jos jedan elder dragon jer ce to ubrzo postat repetitivno i dosadno. Ipak iz arenaneta sute i nema sluzbenih izjava kakvi su im planovi za dalje, hoce li biti novih klasa, rasa i/ili oruzja, kojim intenzitetom ce izlazit addonovi/DLC-ovi itd.

Koga zanima prosao sam u beta-event vikendu kompletan personal story koji je bio napravljen za ovu betu (demo kako ga oni zovu) - misije su bile relativno zanimljive, ponekad teske, ali u svakom slucaju bile su raznolike, u jednoj je recimo bila sema, kako ja kao char blood legion warband leader slazem svoj warband, i imao sam u njemu jos 3 clana, jedan je u misiji bio na mortaru, a druga je glumila snajperista, pa dobijete 2 nova skilla za support, moze se pozvat bombardiranje iz mortara u malom AOE, i moze se ovoj zeni markat target te ona jednog moba one-shota. Ipak CD ne omogucava bas zlostavljanje ta 2 skilla, mortar sve dobrano ozlijedi, ali relativno je mali aoe, sporo leti granata pa ne smiju bas biti u pokretu ili morate dobro ciljat, a njih zna biti po 5-7 u jednoj grupi. Iako snajper jednog skina, a mortar ostatak uglavnom dobro ozlijedi (ja sam npr navuko enemye na sebe i onda stajao na mjestu a mortar gadjao malo ispred sebe) ostatak ekipe koji prezivi dosta lupa a nemrete bas stajat na mjestu dulje od 1 udarca jer vas inace skinu.

Bilo je tu svega, te misije traju od nekoliko sekundi, jednog razgovora, do petnaestak minuta (meni) probijanja kroz mocvaru u potrazi za sakrivenim blagom ili koz neprijateljski kamp da bi oslobodili novog potencijalnog clana warbanda, izbjegavajuci patrole ili ubijajuci sve putem.

Koliko sam shvatio do levela 30 ima oko 70 kombinacija personal storya koje se medjusobno razlikuju, do levela 80 daleko vise, iz arenaneta su rekli da ce rijetko tko vidjet sve, a sigurno ih nece sam odigrat (odim uz pomoc puno prijatelja jer mozete u party pozivati druge ljude da to rade sa vama)

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.5.2012 22:08 (Rhodin).
17 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Ne kontam ove sto se zale na to kako mladoliko i lijepo izgledaju zenke u gw2...sta ima netko tko bi radje napravio debelu tetu s placa umjesto da igra sa curom s naslovnice klika? svi znamo zasto nam je zenska odbojka zanimljivija nego zenski hokej xD tak isto i u igrama, ak cu bit warrior i unosit se nekom u facu sa macem od 2 metra i 100kg onda cu ocito rollati male charra sa najvecim mogucim rogovima ili ogromnog norna koji izgleda kao netko tko moze nositi taj mac, a ako cu ic okolo i rigati vatru i prskati leptire oko sebe sigurno ne zelim da to bude frajer u suknji xD

5 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mariossa kaže...

Ne kontam ove sto se zale na to kako mladoliko i lijepo izgledaju zenke u gw2...sta ima netko tko bi radje napravio debelu tetu s placa umjesto da igra sa curom s naslovnice klika? svi znamo zasto nam je zenska odbojka zanimljivija nego zenski hokej xD tak isto i u igrama, ak cu bit warrior i unosit se nekom u facu sa macem od 2 metra i 100kg onda cu ocito rollati male charra sa najvecim mogucim rogovima ili ogromnog norna koji izgleda kao netko tko moze nositi taj mac, a ako cu ic okolo i rigati vatru i prskati leptire oko sebe sigurno ne zelim da to bude frajer u suknji xD

Pa nije to, ali bilo bi stvarno okej da mogu izgledati "obicnije". Stvarno bi bilo odlicno da se mogu napraviti "ruzniji" likovi, a ne samo zgodni. Ne opet kao Aion pa da dobijemo svakakve kreature, npr. ovo:

ali bilo bi lijepo obicniju curu/decka napraviti. Ili cak mozda i starijeg lika, ne samo mladolike likove. Bilo bi lijepo i kad bi obicniji armor imale curke, sto se castera tice, a ne da hodaju u bikinijima (nije da se bunim, ali realnije bi bilo da su malo vise pokrivene). Mislim da ce to "popraviti" i omoguciti svakome po volji.

17 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

a ne znam kako ce izgledati kasniji armor ali ja sam sa svojom Elicom vec oko lvl 10 imao opremu koja je manje vise pokrivala njenu opremu ^^ a onaj pocetni armor koji imas kada napravis lika izgleda prilicno cool na svakoj profesiji, barem meni :P (thief mi je nekak los jedino)

A sto se tice caster armora opet mi je nekak logicnije da to nisu neke haljine i gluposti u kojima ako zamislis kak bi tocno i mogao trcati i skakati i sve ono sto izvodis u igri? :P

Nije mi bilo nista gluplje u WoW-u nego vidjeti paladina u haljini ili enh shamana u haljini, tak je retardirano izgledalo svaki put...

0 0 hvala 0
13 godina
Guild Wars 2!

Cekaj, personal story se moze obavljat samo u single player mode ili se moze pozvat ekipa pa to skupa rijesit ? To sma im naveo neka uvedu da se story line moze rijesavat skupa pa ako nam se krizaju putevi nek se krizaju nades nekog drugog...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Cekaj, personal story se moze obavljat samo u single player mode ili se moze pozvat ekipa pa to skupa rijesit ? To sma im naveo neka uvedu da se story line moze rijesavat skupa pa ako nam se krizaju putevi nek se krizaju nades nekog drugog...

Mozes pozvati nekoga u party da to rijesite skupa da, cak mozete kroz isti oboje prolaziti do kraja ili ako odustanete, otici svako svojim putem u nekom trenutku.

Ne znam tocno na sto mislis pod ovim ako se krizaju pa da nades nekoga, ali ako mislis da igras i u jednom trenutku ti se s nekim igracem prekrizi, pa da ti igra ponudi da li hoces igrati s njim, tj. pozvati ga u instancu, to nije moguce, bar koliko ja znam, ali je jako zgodna ideja. Svaka cast.

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.5.2012 22:32 (1domagoj1).
13 godina
Guild Wars 2!

Tocno to frende sam mislio. To bi bilo prebrutalno za igru. Totalno bi dobila onaj čar da nisi sam u cijelom tom svijetu da ima jos naroda koji djele istu sudbinu ko i ti. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Guild Wars 2!

Personal story je samo tvoj. Ideja je da svaki igrac ima svoj personal story i on u velikoj mjeri definira igraca, uostalom igru zapocinjes sa " ... and this is my story." Dakle iako mozes pozvati cijeli party (dakle jos 4tvoro ljudi) u svoju pricu, to nije nuzno i sve misije koje su dio personal storya su izvedive solo. Ako slucajno i pogines u toku personal storya imas mogucnost zapoceti ponovo od checkpointa (u mom slucaju uvijek od pocetka misije, ali sve sto si dotada obavio ti i dalje stoji, jedino sto postoji djelomican respawn unutar instance).

Vjerojatno se ljudima krizaju pojedini dijelovi personal storya (mislim sigurno ima hrpa ljudi koji rade identicnu instancu ko ti), problem je samo sto ima toliko varijanci da je tesko uopce pronalazit ljude koji rade isto sto i ti. ali nema ni potrebe, jer ljudi koji i ne rade isto sto i ti za svoju pricu mogu tebi pomagat u tvojoj ukoliko ti to zelis ili terbas da ti netko pomogne. Dapace, ljudi koje sam sretao su uglavnom pitali kakav mi je personal story, zanimalo ih je na sto moj lici i siguran sam da ce biti znatizeljnih ljudi uvijek koji ce htjet vidjet sto jos igra nudi. Ideja arenaneta je da je to jedini nacin da se sve vidi, dakle da sudjelujes u tudjim pricama, jer je toliko varijanci da ne mozes 8ili je gotovo nemoguce i trosilo bi ogromnce kolicine vremena levelat te likove pa bi to trajalo godinama) da sve sam isprobas sa svojim likovima.

Ovo mozda djelje konfuzno, ali sto se mene tice funkcionira jako dobro i zanimljivo je. Koliko znam, osim dungeona, ovo je jedini instancirani dio igre.

Radnja u mojoj prici je bila dosta zanimljiva, ja sam sa svojim warbandom trazio neki svoj personal heirloom koji sam naslijedio od nekoga koga sam valjda naveo kod izrade lika, na kraju je to ispao Diessa Chalice - ljudi se mozda sjecaju ovog predmeta iz Guild Warsa -> dosta rijedak predmet koji se mogao mijenjat za neke gluposti, ali u originalnoj igri je vec bio rijedak, ovdje u dvojci su challicei bili gotovo svi unisteni ili izgubljeni i iako nema nikakvu vrijednost u smislu opreme tj. geara, siguran sam da bi u nastavku price on bio veoma vazan (mozda ce i biti u slucaju da opet rollam identicnog lika, iako vise naginjem norna warrioru u releaseu), u svakom slucaju meni je bio jasna referenca na originalnu igru.

Cijela igra je puna nekog lora iz originala, na ovaj ili onaj nacin se mogu raditi poveznice, ali ljudima koji nisu igrali original nece nista faliti, naprosto ceim to biti objasnjeno i mogu neovisno o prvom nastavku uzivati u svakom dijelu igre. Mozda nece razumijeti recenicu charrova iz uvodne animacije "... we have killed our gods ..." poput nekoga tko je bio tamo kada su ih ubijali, ali ce shvatit da su uspjeli nadvladat brojne nedace koje su ih zadesile u originalu poput rata sa ljudima koji su im davno prije oteli zemlju, bogova koji su ih htjeli istrijebit i slicno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
X4N()R4$H kaže...

Nakon ovog vikenda gdje sam nekoliko sati proveo prateci razne streamove... totalno sam se zarazio. Zanima me koliko je sigurno kupiti Guild Wars 2 na ovoj stranici http://www.gamehuntercdkey.com/shop/all-games/139-guild-wars-2-standard-edition.html , ako je netko od vas kupovao vec sa te stranice nesta molio bih neka podjeli iskustva sa ostalima ^^    Hvala unaprijed =)

Vidim da je bilo već par pitanja o ovoj stranici. Ja sam uzeo bratu za rođendan key sa tog sajta. Uredno smo ga registrirali na register.guildwars2.com i uredno dobili pozivnicu za betu prošli vikend (makar je ista završila). Dakle, stvar radi.

16 godina
neaktivan

Što se tiče osobne priče, na wikia kaže da ima nešto više od 7000 kombinacija ne računajući spol..

Inače, zanima me ako je netko radio čovjeka kojemu je žao što se nije pridružio cirkusu, kakva je priča??

Može na PM ili spoiler tagano da ne smetamo drugima..

Što se tiče foruma, zatvaraju se danas u 18h po našem vremenu.

Tako ako imate koji bug za prijaviti, učinite to.

EDIT: evo linka na dev post "response to concerns"

https://forum-en.guildwars2.com/forum/pvp/pvp/Thank-you-for-playing-this-weekend-and-responses-to-many-concerns/page/1#post157468

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.5.2012 9:08 (NightShadow).
16 godina
neaktivan

Da stalno ne editiram..

Malo čitam forume pa sam naišao na zanimljive postove

WvW

Run times – There are Waypoints that you can upgrade in all of the keeps that help with this issue. Most likely the keeps were not upgraded when you were playing and had to go back to your original start point. Secondly, by making run times shorter fights would never end because people would just die and immediately jump back into the fight.

Player Kills – Since the beta just opened, most people in WvW have low-level gear and weapons and not very many skills/traits unlocked. Player power output is pretty low so it takes a while to take someone down(even with the lvl 80 stat increase). My advice is to try out some siege weapons, that’ll down people pretty quickly.

Kako slušati svoju muziku u igri

Under [Your Name]\Documents\Guild Wars Gw2Dev folder, you’ll see that GW2 creates a Music folder next to the Screens folder (where screenshots go).

Supported playlist formats are .wpl, .m3u, .pls, .asx, and .wax.

There are eight specific playlists the game recognizes: Ambient, Battle, Underwater, City, Crafting, BossBattle, NightTime, and MainMenu.

So, for example, if you create a playlist called Ambient.m3u, anything in that playlist will be heard instead of the standard in-game ambient music (the general music you hear when running around in the world).

Općenito o nadogradnjama (beta)

We know things aren’t perfect by any stretch of the imagination, so we really appreciate all the feedback you’ve given us here, and we’ll do our best to incorporate as many fixes and updates as we can before the next event. I can’t really be more specific than that at this point because we’re still talking over lots of the feedback and figuring out what we can get ready for next time or what might need to wait until later.

Kako devovi gledaju na priču

It’s not the center of the game. It’s one portion of it. Simply put:

Personal Story – the story of you
Dungeons – the story of the iconics (Rytlock, Logan, Caithe, Eir and Zojja)
Events – the story of the world

O osobinama (ferocity, dignity...)

We intentionally don’t tie any mechanical benefits to them—you don’t do more damage if you max out ferocity, etc. because they really are “role playing” stats and we didn’t want to make players feel like they had to always pick certain choices when they played. In most cases, it’s purely just for fun—new conversation choices might open up based on your character’s personality, but there’s never a “right” way to play.

15 godina
neaktivan
NightShadow kaže...

Kako slušati svoju muziku u igri

Under [Your Name]\Documents\Guild Wars Gw2Dev folder, you’ll see that GW2 creates a Music folder next to the Screens folder (where screenshots go).

Supported playlist formats are .wpl, .m3u, .pls, .asx, and .wax.

There are eight specific playlists the game recognizes: Ambient, Battle, Underwater, City, Crafting, BossBattle, NightTime, and MainMenu.

So, for example, if you create a playlist called Ambient.m3u, anything in that playlist will be heard instead of the standard in-game ambient music (the general music you hear when running around in the world).

Odlično! Hvala na informaciji.

16 godina
neaktivan

Odlično, hvala na linku, gumbom i ovako, zanimiljv thread, a i zanimao me feedback AN-a na prvu veliku betu, i kako pristupaju svem. Tnx.

War vs Us: http://www.youtube.com/watch?v=1tyhN7Us-F8&feature=related /// - REVOLUTION -
16 godina
neaktivan

Ovo je jedna vrlo loša usporedba veličine wow-a i gw2 što se tiče područja, ali sadrži mapu sa rasponima zona, 25 + gradovi 

http://www.mmo-champion.com/threads/1125620-How-large-is-Tyria-in-GW2

Tko je rekao da GW2 nema bazu podataka

http://www.gw2db.com/

15 godina

eo malo da i ja napišem svoje mišljenje jer nemrem šutit...

po meni moglo bi bit problema u instancama, odnosno sad ih ima itekako, pvp je odličan, pve/lvliranje također

veliki i to zaista veliki problem su instance

znam da vas većina nije probala instance pa da malo pojasnim

mele klasa u instancama gubi apsolutno svaki smisao, npr 95% bosseva se MORAJU tuć ranged, npr lvl 50 si imaš 5500hp, igraš guardiana koji ima heavy armor itd, boss te lupi za 3k, i to nije crit, ako te crita nema te

ok jesu stavili da sve klase mogu udarat i mele i ranged, al koja je svrha warriora koji udara s lukom i strelom, thiefa koji stoji pored njega i također dere ranged, te u konačnici mene kao guardiana koji umjesto da udaram 2handerom i radim dmg kak spada, ja derem s scepterom i torchom...

pričam redovito s ekipom i sve kažu da je to veliki problem, većina je i napisala par ticketa spominjući taj problem, međutim odgovora nema

također i dok se lvlirate pa naiđe neki jači macan, mele se mora switchad na range ili pogiba istog trena (da neidem u detalje)

dakle, ranged klase definitivnu rulaju u ovoj igri trenutno, mele je jad i bjeda (osim pvp naravno gdje je warrior macan i pol :)), ako ovako nastave mele će odumret za pve...

eo moje mišljenje i ne samo moje nego i mase drugih igrača, pa sad kad imate malo bolji uvid u situaciju slobodno komentirajte, osobno smatram da je to VELIKI problem

13 godina
Guild Wars 2!

Po meni je to potpuno uklanjanje nekakve mocne DPS klase koje samo udara i cese bez ikakvog znacenja sa svojim mocnim armorom. Zasto bi jedan warrior udaro svojim macem po nogama nekakvog diva i srusio ga. Ja mislim da je to napravljeno s razlogom da ne mozes samo filati mac nego moras i range poput bow.a ili gun.a i imati stalno na switch to. Za ''minione'' imas mac dok za bossa imas gun i to je to. 

Po meni je to potpuno u redu. 

Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina

kad vidiš da radiš 50% dpsa jer moraš udarat s rangea, pa kad vidiš da boss pada jako jako sporo, pa kad zbog sporog padanja ekipa počne ginut, pa kad ljudi ispile na mozak pa zarolaju novog lika jer nemogu pojmit da nesmiju udarat bossa nego moraju čekat da ga neko drugi skine, naprave recimo elemetalista koji ubija na rangeu, pa kad nebude više mele u pve, onda ću te pitat

istina je da što raznovrsnije klase idu u instancu lakše će je proć, ali šta ako se igrom slučaja skupe bogci, thief, warrior i guardian... pa vide da nemogu ništa napravit (been there done that) šta onda?

cilj je bio nema hilera nema tenka da se može skupit ekipa i otić rokat, da nema sati provedenih u LFG... mhm, čekaj samo kad se nađeš u situaciji da se samo mele oće družit u instancama a i sam si mele...

neznam koliko si mmoa igrao niti ne ulazim šta si tamo radio, ali da si se malo potrudio znao bi da je daleko najteže bilo mele igrat, ranged stoji i rijetko se miče i samo spama, mele mora trčat za bosom da bi dpsao itd... jedino ako si ti naletao na neke statične bossove koji su mirno čekali da dođe močni warrior sa svojim teškim oklopom i sa svojim velikim mačem, i tuče ga po čelu dok ovaj mirno sjedi i čeka da padne...

mislim da dalje nemoram komentirat...

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.5.2012 20:56 (Zoki B).
17 godina
neaktivan
Zoki B kaže...

mele klasa u instancama gubi apsolutno svaki smisao, npr 95% bosseva se MORAJU tuć ranged, npr lvl 50 si imaš 5500hp, igraš guardiana koji ima heavy armor itd, boss te lupi za 3k, i to nije crit, ako te crita nema te

ok jesu stavili da sve klase mogu udarat i mele i ranged, al koja je svrha warriora koji udara s lukom i strelom, thiefa koji stoji pored njega i također dere ranged, te u konačnici mene kao guardiana koji umjesto da udaram 2handerom i radim dmg kak spada, ja derem s scepterom i torchom...

Ja sam nazalost igrao samo par sati (ostalo sam pocastio brata da se malo gusta) jer sam morao ici na put p a ne znam bas kako funkcionira borba sa bossom, samo sam se tukao sa onom nekom zmijom u pijesku sto ima krakove na pocetku. To sto kazes da se bossovi moraju tuci ranged ne kuzim zasto. Sta boss ne mora uvijek nekog napadati. Recimo da svi tucemo bossa sa ranged, on ce opet nekog napasti i lupiti sa 3k, zar ne tak da je svejedno ranged ili melee. Kako ide neki agro tj koga boss napada uopce? 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice