Guild Wars 2

poruka: 8.363
|
čitano: 1.298.999
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Guild Wars 2!

Jos bas nisam popamtio sve nazive gradova i takvih stvari. Ali evo nekih mojih ss-ova... ja sam vise pilotiral okolo da istrazim sto vise i da vidim sto vise mape. Uzo sam neke fenomenalno odradene dijelove igre. Grad ljudi mi je fenomenalan iznutra i izvana. Opasno i masivno izgleda, predobro. Nigdje iste teksture ne mozes naci i to mi je fenomenalno. Ima jedan ss borbe odnosno eventa koji se cesto ponavlja, brijem da je to ono kad kao duhovi u hangaru. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Evo svi koji ste igrali betu i igrali wow možete mi reć kakva je razlika? Jeli zabavnije? ja nažalost nisam igrao betu al šta je tu je.

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Re: Guild Wars 2!

nisam nigdje vidio vamo da li je netko pitao,ali eto ja cu:

Dali će u skoroj budućnosti biti otvorenih beta eventa,jer stvarno bih htio probati igricu prije nego što kupim.Pošto sam se več zasitio lotra,a i ovo mi izgleda prebrutalno

16 godina
Guild Wars 2!

jbga u moj koncept nikako ne upada female...

a i vidija sam da je neko to udrija na str prije {#}

FJAKA =psihofizicko stanje prilikom teznje ni za cime. Ucestala je greska zamijeniti fjaku s lijenoscu. Za razliku od ove potonje, fjaka je uzviseno stanje uma i tijela kojem tezi cijelo covjecanstvo
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
Guild Wars 2!

Nisam bio neki WoW igrac ali igro sam ga od 9-12mj prosle godine. Bilo mi je zanimljivo prvih mozda tjedan dana a onda mi je dopi*dilo se sam setkarati samo tuci bzvz. Po meni je WoW totalno bzvz sad pocinjat i uopce nije niti slican GW2. 
GW2 je pun akcije, uvijek neka dogadanja. Ljudi su na svkaom kutku, lako se nadete sa istim ciljem posto je eventova svugdje i nikad ne prestaju i konstantno mjenjaju svijet. Primjer kada su mi Centurioni digli u zrak mlin i mlina vise nema dok ne pomogne da ga obnove. Combat sistem je puno bolji nego u WoW.u konstantno moras dodgati, paziti koji ces skill iskoristiti, kada ces napraviti swap sa oruzijem, odlicno odradeno. Mogo bi se raspisat do sutra o tome najbolje da pogledas po youtubu i sam das neku odluku.  

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
Guild Wars 2!

Tek je završio ovaj beta event tako da će im trebati malo vremena da prođu kroz sve feedback-ove i isprave sve prijavljene bugove. Sljedeća beta bi trebala bit za otprilike mjesec dana, ako ne i prije, barem se nadamo. 

Guild Wars 2 User ID: dermonis.7614 IGN: Royca
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
1domagoj1 kaže...

E da, i sto je onda bio taj epic masovni event u 8 kod nornova u pocetnom podrucju?

Ubijali su bijelog zeca koje je tjuniran na tisuće HP-a hahaha

Video nije na engleskom ali je do sada najpregledniji koji sam našao, ostali su dosta loši (nepregledni i previše laga).

War vs Us: http://www.youtube.com/watch?v=1tyhN7Us-F8&feature=related /// - REVOLUTION -
17 godina
neaktivan
1domagoj1 kaže...
Naravno, nije sve bilo bez problema. Igram ja igru i nakon 10 min ugasi mi se laptop. Skuzim ja odmah, pregrijava se. Kak ga pak sad ohladiti? Nista, majstor improvizacije, uzel fen, izolirku i dvije knjige {#}. Omotal gumb za hladan zrak s izolirkom tako da stalno bude stisnuti, stavio laptop na knjige i puhal fenom ispod laptopa po procesoru {#}. Nisam ni sam vjerovao, ali je faking upalilo :D. Igranje GW 2 beta vikenda uz hladenje kompa fenom dok stari spava sa strane na kaucu... neprocijenjivo {#}.

E ovo + slika me nasmijalo ko nista danas! Ozbiljno sugeriram da twittas tu sliku na @Guildwars2 ili im postas na Face, mislim da imas dobru sansu neku nagradu pokupit {#}

Btw official beta forum je jos otvoren par dana, ko hoce pogledat nes.. bas na Tech support podforumu citam o onim Error Code-ovima i fps/lag problemima.

17 godina
neaktivan
PureEntity kaže...

Video nije na engleskom ali je do sada najpregledniji koji sam našao, ostali su dosta loši (nepregledni i previše laga).

<video>

Hahaha, ovo je odlicno!

Ako ste igrali, ima u norn podrucju event dok ona zenska kao lovi jetija, a to je zapravo zamaskirani jotun. U jednom dijelu chaina tog eventa mora uloviti jackalopea (mali jelenko), a mi ju stitimo. Koja je to komedija bila, mali slatki jelencic trckara pred hordom nabrijanih igraca {#}, a svi ono, "aauuu, so cute". :D

dretva kaže...

E ovo + slika me nasmijalo ko nista danas! Ozbiljno sugeriram da twittas tu sliku na @Guildwars2 ili im postas na Face, mislim da imas dobru sansu neku nagradu pokupit {#}

Btw official beta forum je jos otvoren par dana, ko hoce pogledat nes.. bas na Tech support podforumu citam o onim Error Code-ovima i fps/lag problemima.

Hehe, thx. Bome sam i mislio, budem ;), nek se nasmiju ljudi malo :D

C provides a programmer with more than enough rope to hang himself. C++ provides a firing squad, blindfold and last cigarette.
17 godina
Makić kaže...

jbte pa svi biraju žene... hahah

Ja sam ratnik starog kova te mi vjera ne dopusta igrat sa zenskim likom, to je za p.ckice :)

15 godina
PureEntity kaže...

KILLER RABBIT!!!

17 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Do kad su nam forumi online? Jos par dana sam vidio negdje?

C provides a programmer with more than enough rope to hang himself. C++ provides a firing squad, blindfold and last cigarette.

0 0 hvala 0
17 godina
Guild Wars 2!

Hahaha, gledao sam ovog zeca, prejak film.

@1domagoj1 tebi nagrada za najinovativniju osobu godine, umro sam od smijeha, thunbs up za fen :D

Ljudi, bez daljnjega bilo je prejako. Netko je pitao hoce li biti open bete prije releasea. Postojala je prijava za beta pristup. Ne znam kako ce biti dalje sto se tice GW stranice, ali imas malo malo na youtube i slicnim stranicama, dijele se beta pristupi u sklopu neki natjecanja ili nagradnih igara. Jedini siguran nacin da dobijes beta pristup je da prepurchesate igru.

sad se nemrem sjetit vise sta sam sve htio reci, jos sam pod dojmom, odusevljen sam. Radio sam neke jumping puzzleove, jedan je bio za skillpoint. nije bio pretezak, na kraju te doceka veteran mob. Veteran mobovi su barem duplo izdrzljiviji od obicnih, s time da lupaju posteno. zatim postoje champion mobovi koji lupaju ko da te auto kresne onako nekom postenom brzinom, s time da kad se rade eventi i ima dosta ljudi okolo onda te 1-2 udarca mogu bacit u downed stanje. Ja sa warriorom nisam radio vecinu eventa sa champion mobovima u melee-u vec sam prebacivao na pusku i/ili longbow, naprosto nije moguce, osim sa shieldom eventualno, ali ni block ne traje zauvijek a ima ogroman CD.

Igra je takva, jako dinamicna, sve skillove bacis u CD, onda swapas oruzje i koristis druge (iako skillovi sa drugog oruzja nisu na CD kad se swapa, swap jest na CD-u i nemre se stalno swapat i spamat; rogueu ni to ne pomaze jer nema initiation pointova). Morate se STALNO micat, nema statickih fightova gdje warior stoji ispred champion gianta i trpi sve udarce, warrior pada takodjer u 2-3 udarca, ima heal, ali nemre ga iskastat sko ne dodgea napade jer knockdown napad ili hold ili stavec prekida kast heala, a i nije da heal imas svake sekunde i da te puno nahela.

Moze se, ali konstantno se treba prilagodjavat situaciji. Niti u jednom trenu nisam imao osjecaj da nesto grindam.

Sto netko kaze svijet se mijenja, 2 puta sam naisao na most koji, jednom kada sam se vracao nazad, vise nije bio tamo, vec je bilo radnika koji su ga popravljali. Ima outposta, da, ali povremeno ih hostile mobovi osvoje, pa ih terba nazad osvajat, to nije uvijek lako. Ako event faila tj. ne uspijete obranit ili sto vec, vi i dalje dobijate nagradu ko da ste uspjeli, jer bili ste tamo, trudili se, neka naprosto ne mozete sprijecit cudovista da osvoje selo, ako vas nema dovoljno necete ogroman val mobova ili champion moba sa 5 prijatelja ubit, ali dobit cete nagradu za sudjelovanje u eventu. jednom kad on zavrsi, stogod to znacilo (pobjedom ili porazom) ako ste obavljali u njemu ono sto se od vas trazilo.

Ma ja sam naprosto odusevljen, toliko mi je zao sto ovo nije bio release. Jedva cekam release... slijedecu betu cu igrat ako ce biti asura i sylvani da i njih vidim, jedva cekam!

Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
Guild Wars 2!

Najbolje mi je tamo u charr dijelu kada je nekakva mrcina od Flame Legiona krenula gaziti i osvojili oni jednu kulu/hangar kako vec jer stvarno nismo uspijeli ga skinut i onda je krenuo dalje harat i nekako nas se skupilo vise i skinuli smo ga. Prestrasno agresivna igrica... 

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Rhodin kaže...

...

@1domagoj1 tebi nagrada za najinovativniju osobu godine, umro sam od smijeha, thunbs up za fen :D

...

A cuj, beta ne bude cekala, trebalo je reagirati brzo i efikasno, situacija je bila kriticna {#}.

15 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

I believe I can fly!

Malo igranja sa Leap Of Faith skillom od Guardiana = predobro za skakutanje :)

i jedan zgodni wallpaper na jednom od krovova Divinity's Reach

Ako netko želi veću rezu, prilažem link za download.

Veće rezolucije (snimljeno HD / prebačeno na 1680x1050)

Edit:

Dodano još nekoliko na linku :)

I believe I can fly! I believe I can fly!
Wallpaper Wallpaper
There's an old Italian saying: you fuck up once, you lose two teeth. - Tony Soprano
Poruka je uređivana zadnji put pon 30.4.2012 23:26 (Fluid Chili).

5 0 hvala 1
14 godina
Guild Wars 2!

Fluid, odlični screenshotovi, svaka čast!

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Gozz kaže...
Volvox kaže...

Evo ako nekom treba za jako jeftino igrica:) Odlična ponuda:)Pouzdana stranica.

http://www.gamehuntercdkey.com/shop/role-playing/139-guild-wars-2-standard-edition.html

Ima li novosti o ovome??

Bump!

16 godina
Gozz kaže...
Gozz kaže...
Volvox kaže...

Evo ako nekom treba za jako jeftino igrica:) Odlična ponuda:)Pouzdana stranica.

http://www.gamehuntercdkey.com/shop/role-playing/139-guild-wars-2-standard-edition.html

Ima li novosti o ovome??

Bump!

meni je nekako sumljivo, sad nezz, rađe na nekom provjerenom portalu za prodaju igrica, pardon igri{#}

FJAKA =psihofizicko stanje prilikom teznje ni za cime. Ucestala je greska zamijeniti fjaku s lijenoscu. Za razliku od ove potonje, fjaka je uzviseno stanje uma i tijela kojem tezi cijelo covjecanstvo
15 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Čitam na guru forumu Funniest Moment in Beta...

Našao ovog Asuru blizu LA pa sam odlučio malo prepravit priču :)

Original Original
somewhere in the universe... somewhere in the universe...
There's an old Italian saying: you fuck up once, you lose two teeth. - Tony Soprano

6 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

mene zanima sta cemo sa guildom, kad nas vec toliko puno igra i svima se svidja..

bilo bi zanimljivo vidjeti da svi igramo "pod istim krovom"

poz

0 0 hvala 0
17 godina
souloffire kaže...

mene zanima sta cemo sa guildom, kad nas vec toliko puno igra i svima se svidja..

bilo bi zanimljivo vidjeti da svi igramo "pod istim krovom"

poz

Kako to biva cesto, nece dugo trajat :)

Al uvijek se moze probat {#}

15 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Igra je ispunila moja ocekivanja,krenem obavljat quest i zavrsim boga pitaj gdje jer eto naletim na event usput.Sjecanje na morowind i skrecanje s glavnog questa.

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Astrais kaže...

Igra je ispunila moja ocekivanja,krenem obavljat quest i zavrsim boga pitaj gdje jer eto naletim na event usput.Sjecanje na morowind i skrecanje s glavnog questa.

Dobar friz ti ima ele :D

16 godina
neaktivan
1domagoj1 kaže...
Astrais kaže...

Dobar friz ti ima ele :D

Eh hehe, jel to idemo u smjeru tko je kreirao ljepši female character? {#}

No krenimo, ultimativna forever alone rasprava haha:

Nego, oni koji nisu igrali rangera, pogledajte opis skill-a, freaking hilarious {#}

War vs Us: http://www.youtube.com/watch?v=1tyhN7Us-F8&amp;amp;amp;feature=related /// - REVOLUTION -
17 godina
neaktivan
PureEntity kaže...

Eh hehe, jel to idemo u smjeru tko je kreirao ljepši female character? {#}

Nego, oni koji nisu igrali rangera, pogledajte opis skill-a, freaking hilarious {#}

Ne bas, kad znam da je moja Arona najljepsa {#}.

Nego, bas sam mislio pitati, jel to zastvarno ili? Hahahaha, ne vjerujem, zakon su!

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.5.2012 12:41 (1domagoj1).
16 godina
neaktivan
1domagoj1 kaže...

Nego, bas sam mislio pitati, jel to zastvarno ili? Hahahaha, ne vjerujem, zakon su!

Ye, shortbow. LINK

War vs Us: http://www.youtube.com/watch?v=1tyhN7Us-F8&amp;amp;amp;feature=related /// - REVOLUTION -
16 godina

nemoj te se uvridit, al definitvno najbolja do sad {#}

15 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

evo jos koja slija,na zadnjoj sam doslovno ostao bez gaca i jednostavno zaboravim popraviti armor.Da je igra izasla sad ja bih bio prezadovoljan na neke vece bug-ove nisam naletio,lagg spike je bio samo na pocetku izrazen kasnije tu i tamo naleti ali beta je pa im ne zamjeram fps kako di uglavnom iznad 20+ u gradovima 60+ prostranstva a pvp wvw 60+

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

upravo sam isao na WoW malo, odradio arene i izasao...i cant play that shit anymore now...a ova ikonica GW2 na taskbaru bode u oci...priznajte, svi ste probali bar koji put nakon sto je zavrsena beta uci xD

2 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice