Guild Wars 2

poruka: 8.363
|
čitano: 1.299.661
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Guild Wars 2!
chromadef kaže...

Ipak nema spavanja. Playing like a boss.

Haha,strašno.

13 godina
protjeran
Guild Wars 2!

Kad završava ova beta? Do kada uživamo :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
bornasepic kaže...

Kad završava ova beta? Do kada uživamo :D

Sutra 9 ujutro mislim

Katawa Shoujo - GOTY 2012
15 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Ima li itko da igra sa muškim characterom, haha? {#}

Mes que un Club! FCBarcelona!
Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Jel tko riješio skill point challenge u Quensdale (human start) kod onog karnevala??

Inače, kaj samo postoji par respawn točki u WvW, čini mi se jako malo..

13 godina
protjeran
PLASMAorLCD kaže...

Ima li itko da igra sa muškim characterom, haha? {#}

uvijek mi je bio veci gust gledat u zensku nego u musku guzicu :D

SWTOR=Fail of The Year
16 godina
Guild Wars 2!

Hoćemo se danas navečer nać na jednom serveru i malo razbacit pvp bug forumaši ?

Guild Wars 2 User ID: dermonis.7614 IGN: Royca
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
AmonZero kaže...

Hoćemo se danas navečer nać na jednom serveru i malo razbacit pvp bug forumaši ?

onda obavezno bacite par screenova!!

FJAKA =psihofizicko stanje prilikom teznje ni za cime. Ucestala je greska zamijeniti fjaku s lijenoscu. Za razliku od ove potonje, fjaka je uzviseno stanje uma i tijela kojem tezi cijelo covjecanstvo
17 godina
neaktivan
AmonZero kaže...

Ja ne mogu faking igrati jer laptop svako malo crkne od pregrijavanja, faking vrucine ove... -.-

Sad cu probati nesto s portabilnom klimom izimprovizirati, pa moram igrati, jaaooooo :D

EDIT: Moram si do navecer onda nekak uhodati guardiana, jos mi je staff ostao za levelati i greatsword. Btw., sestra napravila likeca, onak moral sam joj pokazati i tako to i krene igrati i dode do one srnice i zatuce ju i onak: "AAAAA JAAADAAAAAN, NEEEEE, ZAAKAJ :( :(" - hihihi, ja sam pukao od smijeha.

C provides a programmer with more than enough rope to hang himself. C++ provides a firing squad, blindfold and last cigarette.
Poruka je uređivana zadnji put ned 29.4.2012 13:46 (1domagoj1).
13 godina
protjeran
Guild Wars 2!

Damn.

Nemogu nikako uć na svog necro od jućer. dal se i vama to događa?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Guild Wars 2!

Napokon uso i odusevljen sam kolicinom prikazanog. Kako je sve fenomenalno odradeno i toliko toga da sam napocetku samo zurio ko tukac i gledo di je sta i kak. Kad je krenulo bilo je lakse. Oni eventovi mi se svidaju samo sta ima pun kufer noobova ali nema veze, to volim u PvP.u :D 

Inace igram sa necromancerom nisam primjetio neki veliki bug sta se tic charra... no par bugova sam zamjetio i nisu nesto veliki, sigurno ih im puno ali i ovo izgleda ovako fenomenalno...  

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Guild Wars 2!

Evo jedna zanimljiva situacija.

Igram pvp i odjednom mi se igra sruši. Nakon toga mi iskoči prozor i piše kao da je došlo do errora nekog i da bih to trebao prijavit arenanet-u. Odmah u tom prozoru opcija send report i nakon toga poruka tipa "hvala vam što ste prijavili grešku".

Ta igra izlazi za 2 mjeseca max. Ja sam naletio na 2-3 buga i to sam prijavio, ostalo sve savršeno radi. Još samo da na sljedećem eventu daju i ostale 2 rase (a vjerujem da će talo i bit) ja super zadovoljan s poslom koji su obavili.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Pitanje za one koji igraju nornove. Dolje kod onih dredgeva (lijevo dolje na mapi) ima onaj jedan scout, kad njega pitate za misije, jel je da on govori jedno, a mapa prikazuje nesto sasvim suprotno? To je jos bilo i u zatvorenoj beti, prijavih bug par puta, valjda je bug, nije vrag da ja krivo slusam?

C provides a programmer with more than enough rope to hang himself. C++ provides a firing squad, blindfold and last cigarette.

0 0 hvala 0
13 godina
Guild Wars 2!

Do kad traje ova beta ? do 21h danas ili do 9 sutra ujutro ? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Guild Wars 2!

Malo obišao gradove pa bacio koji SS.

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Do kad traje ova beta ? do 21h danas ili do 9 sutra ujutro ? 

Do 9 ujutro

13 godina
Guild Wars 2!

Zagreb (Croatia)nedjelja, 29. travanj 2012, 16:25:00CEST UTC+2 hours

Los Angeles (U.S.A. - California)nedjelja, 29. travanj 2012, 07:25:00PDT UTC-7 hours

Po ovom bas i nije tak... ili ja to samo ne kuzim...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
SimeKZ kaže...

Zagreb (Croatia)nedjelja, 29. travanj 2012, 16:25:00CEST UTC+2 hours

Los Angeles (U.S.A. - California)nedjelja, 29. travanj 2012, 07:25:00PDT UTC-7 hours

Po ovom bas i nije tak... ili ja to samo ne kuzim...

Los Angeles (U.S.A. - California)Sunday, 29 April 2012, 00:00:00 PDTUTC-7 hoursZagreb (Croatia)Sunday, 29 April 2012, 09:00:00 CEST

UTC+2 hours, beta zavrsava u ponoc njima, tak da je to kod nas 9 ujutro

Katawa Shoujo - GOTY 2012
14 godina
odjavljen
1domagoj1 kaže...
EDIT: Moram si do navecer onda nekak uhodati guardiana, jos mi je staff ostao za levelati i greatsword. Btw., sestra napravila likeca, onak moral sam joj pokazati i tako to i krene igrati i dode do one srnice i zatuce ju i onak: "AAAAA JAAADAAAAAN, NEEEEE, ZAAKAJ :( :(" - hihihi, ja sam pukao od smijeha.

ja sam jos odlucio malo pricekati pa onda naruciti u algoritma,nego moga si me upoznat sa sestrom,

ps. skuzaj me,danas mi je mojoj sestri bila krizma pa sam malo popio izvini sta baljezgam

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.4.2012 18:35 (Nitro233).
16 godina
neaktivan

Na kraju nisam igrao puno WvW jer mi je štekalo, ali s obzirom da dolazi novi proc i grafa, nisam zabrinut..

Došao sam do 14, očistivši početno područje za ljude osim jednog (bugganog) skill pointa..

Što se tiče pvp-a, završio sam sa 4060 glory..

Ne vjerujem da ću imati više snage upaliti..

Must have igra!!

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.4.2012 19:54 (NightShadow).
13 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Jel znate mozda kada je sljedeca beta?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
NightShadow kaže...

Na kraju nisam igrao puno WvW jer mi je štekalo, ali s obzirom da dolazi novi proc i grafa, nisam zabrinut..

Došao sam do 14, očistivši početno područje za ljude osim jednog (bugganog) skill pointa..

Must have igra!!

Ja tek veceras krecem cistiti norn podrucje, e poludit cu 31%, a sve sam prosao... Jel se i gradovi racunaju pod pocetno podrucje?

13 godina
protjeran
Oberstleutnant kaže...

do sada sam skoro sve igre koje sam cekao i bio nabrijan pre-orderao.

kod ove se ne bum zuril.

cekat cu da izadje, da vidim kaj ekipa brije i onda ak ce bit po mom ukusu kupujem.

dosta mi je failova.

Kod mene suprotna situacija, nikad nista pre-ordao ili pre-purchase napravio, ali za GW2 sam napravio pre-purchase i odusevljen sam.

16 godina
neaktivan
chromadef kaže...

Los Angeles (U.S.A. - California)Sunday, 29 April 2012, 00:00:00 PDTUTC-7 hoursZagreb (Croatia)Sunday, 29 April 2012, 09:00:00 CEST

UTC+2 hours, beta zavrsava u ponoc njima, tak da je to kod nas 9 ujutro

Beta ends April 29, at 11:59 p.m. PDT (GMT-7).

PM je podne a ne ponoc.

Sto znaci da beta po HR vremenu završava za 30 minuta glednao od sada.

Location    Local time    Time zone    UTC offset

Los Angeles (U.S.A. - California)    Sunday, 29 April 2012, 12:00:00    PDT    UTC-7 hours

Zagreb (Croatia)    Sunday, 29 April 2012, 21:00:00    CEST    UTC+2 hours

War vs Us: http://www.youtube.com/watch?v=1tyhN7Us-F8&feature=related /// - REVOLUTION -
Poruka je uređivana zadnji put ned 29.4.2012 20:30 (PureEntity).
17 godina
neaktivan
PureEntity kaže...

Beta ends April 29, at 11:59 p.m. PDT (GMT-7).

PM je podne a ne ponoc.

Sto znaci da beta po HR vremenu završava za 30 minuta glednao od sada.

Location    Local time    Time zone    UTC offset

Los Angeles (U.S.A. - California)    Sunday, 29 April 2012, 12:00:00    PDT    UTC-7 hours

Zagreb (Croatia)    Sunday, 29 April 2012, 21:00:00    CEST    UTC+2 hours

Mhm, a 11.59 P.M. je koliko? Minuta do ponoci {#}.

Sunce ti zarko, skratio bi nam betu za 12 sati, pizd*ek{#}.

Kako bilo, ako ne vjerujes, evo maila koji sam dobio: "Guild Wars 2 Beta Weekend Event is Today! Log in at 12pm PDT Today and Play Through Midnight April 29 PDT."

16 godina
neaktivan
1domagoj1 kaže..

Mhm, a 11.59 P.M. je koliko? Minuta do ponoci {#}.

Sunce ti zarko, skratio bi nam betu za 12 sati, pizd*ek{#}.

Kako bilo, ako ne vjerujes, evo maila koji sam dobio: "Guild Wars 2 Beta Weekend Event is Today! Log in at 12pm PDT Today and Play Through Midnight April 29 PDT."

U majku im... da u pravu si 11.59PM, dovraga nisu mogli staviti 12PM or 12 AM, heblo ih 59 hahaha {#}

War vs Us: http://www.youtube.com/watch?v=1tyhN7Us-F8&feature=related /// - REVOLUTION -
16 godina
neaktivan
1domagoj1 kaže...
NightShadow kaže...

Must have igra!!

Ja tek veceras krecem cistiti norn podrucje, e poludit cu 31%, a sve sam prosao... Jel se i gradovi racunaju pod pocetno podrucje?

Divinity Reach (grad) je posebno područje za ljude..

Na svakoj mapi bi ti trebalo pisati koliko si čega riješio i koliko posto si riješio..

Ima 25 mapa samo ne znam dal to uključuje i gradove..

13 godina
Guild Wars 2!

Sta se gazim s tom igrom :) sad sam malo kidao ss.ove ostsalih gradova i nekih podrucja pa cu kasnije postavit. Inace ekipa kako izaci iz PvP i di se ulazi u WvW ? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Domagoj kad planiras krenut igrat? ja sam sad na lvl 13 sa svojim Ele, mogao bih doci u tvoju zonu pa da zajedno malo letamo ako nisi preko tog lvla =)

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Jel če biti još koja open beta uskoro?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice