Sukus prvog dana..
Nakon što sam prijepodne šibao mesmera, guarda i rangera u struktured, popodne sam levelao mesmera..
Zaustavio sam se tik do lvl 11..
Tip za levelanje: pratite personal story kada vam se pojavi..
Ja sam ga ispočetka ignorirao pa sam se onda morao vraćati u područja koja sam već radio..
Iako je to manja šteta nego u nekom drugom mmo jer se uvijek nešto događa, ipak je bespotrebno..
Također nagrade su prilično dobre.
Ima par mjesta koji su nebalansirani, npr. naletite na 8-10 vrlo grupiranih mobova i koje je vrlo teško riješiti čak i u grupi..
Ili recimo personal story od comoner human u sirotištu gdje sam krepao x puta, ali sam riješio.
Ovo su ipak sitnice.
Sveukupno igra je pozitivno zahtjevna, dakle nije dovoljno nabijati 2 napada kako bi se prolazilo..
Ovaj žestoki ritam razbijaju povremni zabavni ili čak ludi zadaci kao što je hvatanje odbjeglih zečeva prije nego pojedu polje lubenica..
Pvp je ultra zabavan ako nađete klasu koja vam odgovara..
Na guardu sam izdržao vrlo kratko jer ga nikako nisam mogao složiti po svojim željama, dok su mesmer i ranger bili čista uživancija..
Vidljivo je da ANet već balansira potencijale broken traitove i buildove, tako da imam puno povjerenje u njih da će igra biti više manje balansirana..
Performance i stabilnost neću niti komentirati, nije mjesto tome..
Pri tome mislim pozitivno, nema potrebe loše govoriti o nečemu što je nemoguće očekivati da radi kako treba u ovoj fazi..
Sutra WvW, a kad mi se bude dalo, opisati ću sve i puno detaljnije..
Ako tko ima pitanja vezana uz ove tri gore klase (ne predetaljna) ili općenito, a da nije našap na guildwars2guru forumu neka pita..