Guild Wars 2

poruka: 8.363
|
čitano: 1.300.333
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Guild Wars 2!
SimeKZ kaže...

Jeste uspijeli uc unutra ? Ja nikako, samo baca errore... Oni po ovom nisu niti blizu zavrsetku, pa njihov server ( makar je beta ) ne moze izdrzat milju ljudi, onaj stress test je bio valjda za 50 ljudi... Pola bete ce proc a da ju ja necu niti vidit... koji su to moroni pa to je strasno. Kvragu i next gen kad niti jednostavne stvari nisu u stanju napraviti...

Ma i ovo cekanje ima svoje čari.. Sve igre  imaju probleme sa logiranjem veceg broja ljudi u isto vrijeme....

17 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Jeste uspijeli uc unutra ? Ja nikako, samo baca errore... Oni po ovom nisu niti blizu zavrsetku, pa njihov server ( makar je beta ) ne moze izdrzat milju ljudi, onaj stress test je bio valjda za 50 ljudi... Pola bete ce proc a da ju ja necu niti vidit... koji su to moroni pa to je strasno. Kvragu i next gen kad niti jednostavne stvari nisu u stanju napraviti...

http://en.wikipedia.org/wiki/Software_release_life_cycle#Beta

27% i jos skida, odoh ja spati malo, aj zdravo ljudi! ;)

C provides a programmer with more than enough rope to hang himself. C++ provides a firing squad, blindfold and last cigarette.
17 godina
neaktivan
drocketman kaže...
Mariossa kaže...

vidim odluka da odem na sexy time s curom umjesto da ostanem i izgaram od prve minute bete je bila dobra odluka ^^ now if i could only play some gw to compare the two while its still fresh..

Ma priznaj daj da si mislio na GW2 cijelo vrijeme,:-)

priznat cu samo da sam prekrsio par ogranicenja kad sam krenuo doma xD

13 godina
neaktivan
Mariossa kaže...
drocketman kaže...
Mariossa kaže...

vidim odluka da odem na sexy time s curom umjesto da ostanem i izgaram od prve minute bete je bila dobra odluka ^^ now if i could only play some gw to compare the two while its still fresh..

Druze moj prekrsio si ih dzabe :D Eto ja sam ovde od 21:00 i nisam ni sekunde igrao,sad odoh spavat ko ga je** valjda ce sutra biti bolje

Treat men generously or destroy them completely. For small wounds they will seek vengeance, for great ones they cannot.
17 godina
neaktivan
Exprince kaže...
Mariossa kaže...
drocketman kaže...
Mariossa kaže...

Druze moj prekrsio si ih dzabe :D Eto ja sam ovde od 21:00 i nisam ni sekunde igrao,sad odoh spavat ko ga je** valjda ce sutra biti bolje

Ja sam uspio login nakon 5 min :P maybe its my lucky night xD jedini problem je sto imam 15fpsa na minimum settings :/ bit ce izgleda ovo ljeto neki posao naci da si kupim novi komp za gw2 =)

17 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Ja sam ušo u 20:30..  igro par min pa me disconnectalo, onda sam čeko s frendovima i refresho stalno pa je jedino meni ušlo - onda sam giro 2h i 30min pa je opet DC pa sam se spojio nakon par min opet i sad je takav lag da nema smisla ni igrat...  apsolutno ništa se ne može radit... 

LoL EU: Ferinus
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

evo upao sam, na američke servere. zgasio sam igru nakon par pokušaja i drmnulo me unutra isprve.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Oko 4-5 je pocelo odlicno raditi {#}. Na pocetku je bilo disconecta, errrora i ostalih sranja koja sam i ocekivao s obzirom na betu/navalu igraca.

Na enginu treba jos jako puno posla sto se tice performansi. Ali kad ne laga i ako se ima pristojan komp za 40-60 fpsa, gameplay je FENOMENALAN.

Mislim da cu sad malo odspavat jer je upravo bila globalna obavijest da gase servere na pol sata {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
dretva kaže...

Oko 4-5 je pocelo odlicno raditi {#}. Na pocetku je bilo disconecta, errrora i ostalih sranja koja sam i ocekivao s obzirom na betu/navalu igraca.

Na enginu treba jos jako puno posla sto se tice performansi. Ali kad ne laga i ako se ima pristojan komp za 40-60 fpsa, gameplay je FENOMENALAN.

Mislim da cu sad malo odspavat jer je upravo bila globalna obavijest da gase servere na pol sata {#}

Eto, kao sto rekoh vec stranicu prije, nakon par sati sve ce biti ok. A sad odoh igrat, jeb*ate nisam se niti na jedano predavanje/labos ovak rano digel, pogotovo ne sam od sebe, al za ovo se bome jesam {#}

Whiteside Ridge it is. domagojvarys je account.

C provides a programmer with more than enough rope to hang himself. C++ provides a firing squad, blindfold and last cigarette.
13 godina
protjeran
1domagoj1 kaže...

Eto, kao sto rekoh vec stranicu prije, nakon par sati sve ce biti ok. A sad odoh igrat, jeb*ate nisam se niti na jedano predavanje/labos ovak rano digel, pogotovo ne sam od sebe, al za ovo se bome jesam {#}

{#}    {#}

A nis, uzivaj, ja radim do 14, pa biciklom 22km do kuce i onda raspali :-)

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.4.2012 7:34 (Bugzapper).
13 godina
neaktivan

Kako mjerite FPS dali postoji opcija u igri koja pokaze fps ili moram imati neki drugi program zato?

16 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Evo prvih slika iz bete za one koji nisu još imali prilike zaigrati, najsvježije hehe... Stavio sam na thread namjenjen za to da ne spamam ovdje. {#}

LINK

War vs Us: http://www.youtube.com/watch?v=1tyhN7Us-F8&feature=related /// - REVOLUTION -
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Ovako, ne znam kako da vas dodam posto mi error izbaci "email not found".

Za sve koji su imali problema s onim "internet routing issues" meni je pomoglo kad sam igru pokrenuo s onim "Run as administrator".

0 0 hvala 0
13 godina
Guild Wars 2!

Nakon 12 sati i dalje ne mogu uc unutra... sad mi stalno baca errora da mi je acc spreman ali da nema bete... ja ne znam kak ste vi uspijeli upast -.-

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Guardian je zakon, nikad nisam mislio da cu uzivati igrajuci melee profesiju!

0 0 hvala 0
13 godina
Guild Wars 2!

Pozdrav ljudi, gledao sam baš malo gameplay od ove igre i čini se dosta dobra. Zanima me ima li to isto one prepaid bonove što se kupuje svaki mjesec-dva kao za wow ili je ovo kupi i igraj?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Guild Wars 2!

Kupi i igraj...

Moj PC  
0 0 hvala 2
13 godina
Guild Wars 2!

Ima li kakav način da se igra isproba, jer nisam dobio beta key

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Nakon 12 sati i dalje ne mogu uc unutra... sad mi stalno baca errora da mi je acc spreman ali da nema bete... ja ne znam kak ste vi uspijeli upast -.-

Probaj ovo i Run as administrator.

Tek sam sad dobio dojam koliko je igra zapravo ogromna, svrljajuci po Hoelbraku. Koliko tu ima likova, NPC-eva... Isuse. Onih par sati zatvorene bete je bilo nista...

@Cromaki

Jedino kod frenda da probas nekog...

EDIT: Btw, igra se vecinom vrti na CPU-u pa osjetim i ja performace drop, cak i s ovim kompom, a imam sve na medium.

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.4.2012 9:46 (1domagoj1).
16 godina
Guild Wars 2!

Evo ujutro odprve ulazi !

Guild Wars 2 User ID: dermonis.7614
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Guild Wars 2!

Da bog da se kruha ne najeli tamo... i dalje mi udara no beta event... vec drito 12 sati je tak.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Mene svaki put kad se loginam izbaci s errorom: "Network error. Check your internet connection and try again." i tako vec 13 prokletih sati...

0 0 hvala 0
15 godina
Guild Wars 2!

Ako netko nemože igrati zbog obveza slobodno nek posudi beta pass za vikend :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Guild Wars 2!

Sta ce ti kad ne mozes upast... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
SimeKZ kaže...

A čuj,nikad neznaš.

Jednom sam našao 10 kuna na cesti,možda mi se posreći :D

17 godina
neaktivan
MrNox1ous kaže...

Mene svaki put kad se loginam izbaci s errorom: "Network error. Check your internet connection and try again." i tako vec 13 prokletih sati...

SimeKZ kaže...

Jeste probali ovo?

1domagoj1 kaže...

Probaj ovo i Run as administrator.

Tek sam sad dobio dojam koliko je igra zapravo ogromna, svrljajuci po Hoelbraku. Koliko tu ima likova, NPC-eva... Isuse. Onih par sati zatvorene bete je bilo nista...

@Cromaki

Jedino kod frenda da probas nekog...

EDIT: Btw, igra se vecinom vrti na CPU-u pa osjetim i ja performace drop, cak i s ovim kompom, a imam sve na medium.

13 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Oke koji sam ja panj pa ne vjerujem, dao mi je jucer frend beta key da igram umjesto njega. Da mi link na stranicu i kaze da skinem od tamo, ali pod clinets je stalno pisalo da nije dostupna igra... na kraju sam odustao, da danas saznam da se beta skida sa foruma... lol koji peh {#}

0 0 hvala 0
14 godina
cortman kaže...

Oke koji sam ja panj pa ne vjerujem, dao mi je jucer frend beta key da igram umjesto njega. Da mi link na stranicu i kaze da skinem od tamo, ali pod clinets je stalno pisalo da nije dostupna igra... na kraju sam odustao, da danas saznam da se beta skida sa foruma... lol koji peh {#}

Pa imaš još vremena, do sutra:).

13 godina
neaktivan

ovo je kupi i igraj nema bonova. Vjerojanto ce se neki kozmeticki dodaci moči kupiti za $ kao i u gw1 ali to nije presudno za igru

17 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Igra sad radi super.. daleko od savršenog - ima još lagova, ali RADI!  Prvi put sam vidio kako Combat zapravo izgleda kad nema laga od par sekundi nakon svakog skilla..

LoL EU: Ferinus
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice