eto kako San Andreas može lijepo izgledati i čak za današnje standarde...
a sad se baciti na igru po tko zna koji put, za zagrijavanje pred GTA V 
Sjene su ti nerealne, smanji im oštrinu...
eto kako San Andreas može lijepo izgledati i čak za današnje standarde...
a sad se baciti na igru po tko zna koji put, za zagrijavanje pred GTA V 
Sjene su ti nerealne, smanji im oštrinu...
Dali postoji neki mod da bude steta na automobilu kao u GTA IV, npr. ja se slupam u banderu velikom brzinom da se vozilo udubi ko u GTA IV, a ne samo da branik otpadne, pls ako ima neki da mi kazete 
ako imas GTA IV skini si patch pod imenom "Gta IV san andreas beta3 "
Nemam GTA IV, ali taj beta cuo sam da trazi dobru konfu. to jest strojnicu
Nemam GTA IV, ali taj beta cuo sam da trazi dobru konfu. to jest strojnicu
IIRC trebaš istu konfiguraciju kao da igraš GTA4, znači ne strojnica nego quad-core, 4GB RAMA i grafička tipa HD4850 ili jača.
A jel mogu skinuti samo mod a ne celu betu, meni samo to treba taj mod ako ima negde da se skine :S
Jel mogu GTA IV na konfi: Intel Pentium G2120 3.1 GHz,4GB ram,MSI HD 7750 1GB,?
Ako nisi dobro procitao ovo je San Andreas tema, ne GTA IV 
Ako nisi dobro procitao ovo je San Andreas tema, ne GTA IV 
Znam-ali neda mi se traziti GTA V temu...
Dali postoji neki mod da bude steta na automobilu kao u GTA IV, npr. ja se slupam u banderu velikom brzinom da se vozilo udubi ko u GTA IV, a ne samo da branik otpadne, pls ako ima neki da mi kazete 
Postoji li ivakvo sta ako neko zna i kakva je beta 1 ?
Postoji li ivakvo sta ako neko zna i kakva je beta 1 ?
Nope
Zna li iko oce li biti gta san andreas za androide i ios
Zna li iko oce li biti gta san andreas za androide i ios
Neće,sad je San Andreas pitanje prošlosti,jedino je SAMP(San Andreas Multplayer) jos popularan no i njegova popularnost postaje upitna...GTA4 nebi rekao zato što je igra prevelika i pre zahtjevna a da nepričamo o GTA5...
Imam problem sa GTA, ubacivao sam neki sniper mod i uredjivao sam preko txdworkshopa crosshair i onda pokusam uci u SAMP i samo stoji i ne reagira pri onome ucitavanju, onda sam skinuo sa neta neki mod i ubacio ali i dalje nece da udje neznam zasto -.-
Imam problem sa GTA, ubacivao sam neki sniper mod i uredjivao sam preko txdworkshopa crosshair i onda pokusam uci u SAMP i samo stoji i ne reagira pri onome ucitavanju, onda sam skinuo sa neta neki mod i ubacio ali i dalje nece da udje neznam zasto -.-
Kako se zove fajl koji si uređivao?
"sniper.txd"
"sniper.txd"
Mslim koji fajl u GTA:SA direktoriju?
"models", probao sam sada i uibaciti backup od "gta3" imam backup bez ijednog moda, ali nista.. neznam zasto mi nece proraditi, nerazumem u cemu sam pogresio..
Edit : Probao sam upravo preko tuorijala na youtubu ubaciti crosshair, ali opet nista isto kao i prije, neznam vise i dali je do crosshaira, ali bio sam igrao samp i ujutro dosao ubacio crosshair i nije telo isto mi je kao i sada ovakva slika ( slika je sa neta pa iznad pise "samp live" : http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQaNDe1jF61IoIns9EH1k5WyaEocJOFX4nGSvOvLzJqNUBOBoA_ samo mi tako stoji i neocitava, kada odem u "Upravitelj zadataka" pise da mi GTA ne reagira ako netko moze pomoci bio bih zahvalan, nemojte samo predlagati reinstall jer bi onda izbrisao sve stvari vise manje korisne, ali znacajne, a ko bi znao vise poskidati sve to.
Izvinite na duplom postu, ali stvarno mi treba pomoc oko ovoga, ako iblo kako zna da mi pomogne bio bih mu mnogo zahvalan 

Edit : cackao sam nesto i uspeo uci u samp, ali udje mi ocita i tamo gde treba da mi server ocita samo mi crna slika
EDIT : Uspeo sam, problem je bio sto su mi falili neki fajlovi , "grass" i "txd"
Dal neko zna jel postoji kakav cheat da preskočim misiju, ima kao škola za pilota i to moram položit kako bi mogao dalje nastavit s misijama, a ne mogu, ne znam vozit taj avion je*eni? Probavo sam jedno 50 puta i živce sam izgubio. 
Jel mogu GTA IV na konfi: Intel Pentium G2120 3.1 GHz,4GB ram,MSI HD 7750 1GB,?
Možeš.
Inače, da za GTA San Andreas preporučim mod GTA:Srbija, čiji je autor Gvozden Goran Gvožđe. Mod je fenomenalan i jako poboljšava gameplay s tim što dodaje mnogo novih vozila čije kretanje uopšte nije bagovito, čak je i bolje nego u običnom GTA-u, da napomenem da ima stvarno ludih motora koji polete za sekundu. I još mnogo toga.
Imam preveliku potrosnju GB, zanimame koliko SAMP potrosi po 1h igranja ?
Imam preveliku potrosnju GB, zanimame koliko SAMP potrosi po 1h igranja ?
Potroši ti od 500 kb - 1 mb.
Nisam 100% siguran al nebi trebalo biti više od 1 mb.
Dal neko zna jel postoji kakav cheat da preskočim misiju, ima kao škola za pilota i to moram položit kako bi mogao dalje nastavit s misijama, a ne mogu, ne znam vozit taj avion je*eni? Probavo sam jedno 50 puta i živce sam izgubio. 
Pošalji mi save game da ti prođem pa ti ga vratim ako hoćeš. Obožavam misije s avionima :)
OK hvala imam neku veliku potrosnju neznam do cega je prije sam duplo manju imao :S
OK hvala imam neku veliku potrosnju neznam do cega je prije sam duplo manju imao :S
Najbolje bi ti bilo skinuti net limiter pa nakon 1 sata igranja zbrojiš up i down.
Pošalji mi save game da ti prođem pa ti ga vratim ako hoćeš. Obožavam misije s avionima :)
E, uspio sam preći, eo maloprije prešo igricu, do jaja je! 
Ja ponovno prelazim San Andreas, po tko zna koji put, i upravo sam na istom mjestu zapeo