GTA IV kako izbrisati modove!?

poruka: 6
|
čitano: 3.653
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
GTA IV kako izbrisati modove!?

Ovako....instalirao sam hrpu modova za GTA IV tjs previše i sad mi sve šteka i igrica se sama gasi (najverojatnije zbog preslabe grafičke-imam nVidiu 9500 GT,al 512) ali prije mi je bilo sve normalno...pa ako tko zna deinstalirat modove ili skinut neki pack sa tvorničkim (reglarnim/starim) vozilima neka napiše!! {#}

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Re: GTA IV kako izbrisati modove!?
fornax9 kaže...

Ovako....instalirao sam hrpu modova za GTA IV tjs previše i sad mi sve šteka i igrica se sama gasi (najverojatnije zbog preslabe grafičke-imam nVidiu 9500 GT,al 512) ali prije mi je bilo sve normalno...pa ako tko zna deinstalirat modove ili skinut neki pack sa tvorničkim (reglarnim/starim) vozilima neka napiše!! {#}

ma ne grafa je dobra (ja sam imal 9600 gt 512 mb) jedini problem je taj šta si nametao puno modova u igru pa ti se sama od sebe gasi (tak ti je i meni bilo), moraš deinstalirati i opet instalirati gta.

I want to taste you but your lips are venomous poison You're poison, running through my veins
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.4.2012 14:13 (AMD Phenom II X4).
14 godina
neaktivan
AMD Phenom II X4 kaže...
fornax9 kaže...

ma ne grafa je dobra (ja sam imal 9600 gt 512 mb) jedini problem je taj šta si nametao puno modova u igru pa ti se sama od sebe gasi (tak ti je i meni bilo), moraš deinstalirati i opet instalirati gta.

Prije toga premjesti savegame file, ako prelaziš igru.

14 godina
neaktivan

IDI NA YOUTUBE NAPISI GTA IV BACKUP I VIDIT CES JEDAN AUTO I NADJES LINK I SKINES OVO TI JE NAJVAZNIJE:VEHICLE.IMG PLAYER.RPG HANDLING.CFG

14 godina
protjeran
XtremeX kaže...

IDI NA YOUTUBE NAPISI GTA IV BACKUP I VIDIT CES JEDAN AUTO I NADJES LINK I SKINES OVO TI JE NAJVAZNIJE:VEHICLE.IMG PLAYER.RPG HANDLING.CFG

http://www.bug.hr/forum/topic/sluzbene-obavijesti-pravila/pravila-foruma/96209.aspx

Pisanje velikim slovima nije dozvoljeno na forumu jer se to smatra kao deranje! {#}

14 godina
protjeran
fornax9 kaže...

Imaš ograničenje o broju modova koji možeš u igru staviti. Ti si prekoračio broj i zato ti ne radi dobro.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice