Sve je super osim malo mi auti ideju prebrzo i kad se vozim onako cesta i zgrade nestaneju.
Meni se to uopće neče skinuti.
Meni se to uopće neče skinuti.
pa brzina je spora, al kak to da ti se opce neskida???
evo, mein se bas sad skinulo :)
Time Elapsed: 8h 37m
ot: gta croatia je pun bugova, cim sam usao u igru, vidio sam kamione i neke aute na prvim kolima (lol)
edit: slika se nije uploadala :S Evo sad
Evo neke moje kritike:
-Zar nemožete mapu malo više promijenit,mislim u Hrvatskoj palmi ima samo u Splitu,a vidio sam da imate puno b.b.b.-a kojih pak nema u Splitu.
-Nisam rasist,ali je malo nerealno da u HR ima toliko crnaca.
-Šta se tiče izbora bandi mogli ste biti kreativniji,mislim fakat,zar će se igra vrtit oko navijačkog rata b.b.b.-a?Mislim bar imate izbor u Hrvatskoj korumpirani mafijaši na vlasti(hdz),sdp,ustaše,partizani,ultrakonzervativci,cajkaši,punkeri/metalci,rapperi,šminkaroši...
-Mod vam treba još dosta rada da dobi taj neki hrvatski srednje/istočno europski feeling.
hahahhahahahhah brutalno :)
P.S. nisam ni ja rasist, ali morao odvalio smijati na ovo, i sada me u kaffu svi gledaju :)
Dobar je za sad mod, stabilan također...
samo u jednom trenu mi je Frame Rate pao na 10-11 i neovisno o sceni ostajao takav(nebi da ima neki lock)...
Šta bi ja još doradio:
-Kada se igra učitava promijeniti slike
-Staviti kameru za cocpit u autima(ovo bi bilo jako poželjno ako je moguće)
-neka auta se jedva razbijaju, samo im svjelta crknu i hauba odleti...
-gume pre pre pre pre pre pre brzo puknu kad ih pališ na mistu
-zašto na početku lik nosi motorističku kacigu?
evo par screenova...
imam jedan problem s ovim modom a to je da se u igri auti uopce nisu promjenili nego su svu stari a promjenjeno mi je samo na pocetku kad se pali i u igri kad pise ono za taxi, samo sam vidio da mi je policija promjenjena.
Moja konfa je kao što vidite jako jako slaba...pa mi je frame rate bio ispod 25 u nekim trenucima kad je bilo vatre više i tako , ali sve u svemu , igrica tj modifikacija je super... Svaka čast i keep up the good work 
sad sam primjetio da uopce nema puno auta na cesti i samo su mi bmw-ovi stavljeni u igru ovi ostali su stari auti iz gta:sa i kad vozim sve mi samo nestaje preda mnom. igra ima previse bugova.
imam jedan problem s ovim modom a to je da se u igri auti uopce nisu promjenili nego su svu stari a promjenjeno mi je samo na pocetku kad se pali i u igri kad pise ono za taxi, samo sam vidio da mi je policija promjenjena.
I meni je tako
BTW:Ja sam jučer skinuo igru.Skidalo mi je po 200-220 kb/sec
ima li pomoci?
Kako se toči gorivo ???

Odes na benzinsku trebala bi ti to biti ikona auta ako en malo potrazi :P
evo, mein se bas sad skinulo :)
Time Elapsed: 8h 37m
ot: gta croatia je pun bugova, cim sam usao u igru, vidio sam kamione i neke aute na prvim kolima (lol)
edit: slika se nije uploadala :S Evo sad
meni nije tako xD meni su na tom kamionu bili sam oauti a ne i kombi :P
Dobar je za sad mod, stabilan također...
samo u jednom trenu mi je Frame Rate pao na 10-11 i neovisno o sceni ostajao takav(nebi da ima neki lock)...
Šta bi ja još doradio:
-Kada se igra učitava promijeniti slike
-Staviti kameru za cocpit u autima(ovo bi bilo jako poželjno ako je moguće)
-neka auta se jedva razbijaju, samo im svjelta crknu i hauba odleti...
-gume pre pre pre pre pre pre brzo puknu kad ih pališ na mistu
-zašto na početku lik nosi motorističku kacigu?
evo par screenova...
ma kacigu neznam zasto nsoi mozda zbog nekog moda xD ili kad se pones na bike
slike cu promjeniti ali pred kraj
cocpit cu probat stavit
za aute ja to bas nemogu uredit kako se razbijaju
gume isto to je mod celo a ja ga nezam uredjivat
I meni je tako
BTW:Ja sam jučer skinuo igru.Skidalo mi je po 200-220 kb/sec
neznam odite na new game mozda zbog toga
sad sam primjetio da uopce nema puno auta na cesti i samo su mi bmw-ovi stavljeni u igru ovi ostali su stari auti iz gta:sa i kad vozim sve mi samo nestaje preda mnom. igra ima previse bugova.
ma nestaje ti mozda zbog konfa a mozda i jer ima previse modova neznam zasto ti se pojavljuju samo bh,wi odi na new game
ma iso sam na new game pa opet isto.
2.411 Posts! And counting...
ima 3.5 gb zato sto je to i gta:sa u tom.
ma nisam znao oce ljudi znat instalriat xD jel iam takvih debila kaj me svasta pitaju pa sam mislio da ce biti ovako lakse 
GTA Croatia je odličan!!!!!
Samo sam primjetio da niste dirali model oštečenja ljudi.Metak iz pištolja u srce još uvijek ne ubija i još je šteta što ne ostaju rupe od metaka.
This ain't no party, this ain't no disco, this ain't no fooling around!
Meni samo gta3.img ima 4GB :D
This ain't no party, this ain't no disco, this ain't no fooling around!
Prevesti se moze ali samo oni textovi to cu mozda i napravit
Tekstove sam ti ja jednom preveo polovicu..mogu ti pogledat ako miam di backup ako zelis..