Skinilo se 52.0% i nema više seedera!!!
ista stvar samo ja seedam pa samo kad je meni utorrent upaljen se seeda a ja cim se dignem upalim komp i utorrent pa sve dok ne odem spavat
ista stvar samo ja seedam pa samo kad je meni utorrent upaljen se seeda a ja cim se dignem upalim komp i utorrent pa sve dok ne odem spavat
a sta vi skidate uopste ukljucio sam se u temu juce :D
Pošto nisi odgovorio, ja imam prijedlog za tebe. Aj ti to sljedeči put uploadaj na moj seedbox pa će svima ostalima ići puno brže :) Ja sad skidam na box ali sam ograničen kao i drugi, al imam 40 gb već uploada na tom torrentu :P
GTA Croatia .
Ja također seedam i skinulo mi je 52%.
Omjer je 1.409 i preostalo mi je još oko 4 dana skidanja,ali nakon toga nastavljam seedati.
Evo stavio skidat betu i ide 150-160 kb/s .
Evo neke moje kritike:
-Zar nemožete mapu malo više promijenit,mislim u Hrvatskoj palmi ima samo u Splitu,a vidio sam da imate puno b.b.b.-a kojih pak nema u Splitu.
-Nisam rasist,ali je malo nerealno da u HR ima toliko crnaca.
-Šta se tiče izbora bandi mogli ste biti kreativniji,mislim fakat,zar će se igra vrtit oko navijačkog rata b.b.b.-a?Mislim bar imate izbor u Hrvatskoj korumpirani mafijaši na vlasti(hdz),sdp,ustaše,partizani,ultrakonzervativci,cajkaši,punkeri/metalci,rapperi,šminkaroši...
-Mod vam treba još dosta rada da dobi taj neki hrvatski srednje/istočno europski feeling.
Evo neke moje kritike:
-Zar nemožete mapu malo više promijenit,mislim u Hrvatskoj palmi ima samo u Splitu,a vidio sam da imate puno b.b.b.-a kojih pak nema u Splitu.
-Šta se tiče izbora bandi mogli ste biti kreativniji,mislim fakat,zar će se igra vrtit oko navijačkog rata b.b.b.-a?Mislim bar imate izbor u Hrvatskoj korumpirani mafijaši na vlasti(hdz),sdp,ustaše,partizani,ultrakonzervativci,cajkaši,punkeri/metalci,rapperi,šminkaroši...
-Mod vam treba još dosta rada da dobi taj neki hrvatski srednje/istočno europski feeling.
-Ovo je tek Beta ima dosta stvari kaj cu romjenit u mapi ali meni nezeli exportat iz 3dsa u dff i txd. pa trazim nekoga da mi pomogne oko toga
-Sad da sve ljude promjenim da budu bijelci bi bilo malo previse mozda malo kasnije
-Bande sam i ja htio drugaćije ali slušam narod kako on želi bilo bi pre tesko napravit politićare zbog faca(Nisam uopće iskusan u 3D modeliranju)
Evo neke moje kritike:
-Ovo je tek Beta ima dosta stvari kaj cu romjenit u mapi ali meni nezeli exportat iz 3dsa u dff i txd. pa trazim nekoga da mi pomogne oko toga
-Sad da sve ljude promjenim da budu bijelci bi bilo malo previse mozda malo kasnije
-Bande sam i ja htio drugaćije ali slušam narod kako on želi bilo bi pre tesko napravit politićare zbog faca(Nisam uopće iskusan u 3D modeliranju)
Ok ako neke te stvari promijenite onda valjda si i sam to nabavim...
82.2 % uz 1,5 kbps download -.-
Dan skidanja - peti
Za 7 sati skinulo 63%
Za 7 sati skinulo 63%
Blago tebi... Meni skida jako sporo kao što vidiš i sam... Neznam zašto možda bi trebao postavke promijeniti na uTorrentu ?
Zašto to nestaviš na neki sajt tipa RapidShare?
Jer bi mi se 3 godine uplodalo i imalo bi puno dijelova
Lista klijenata kod mene...(slika) hehe
Vidi meee vidi meeee vidii meee
Pa stavi na Dropbox ako je manje od 2 gb... Ili windows live skydrive
Ima tih puno servisa. (megaupload, hotfile) Išlo bi nam puno brže.
ima 3.5 gige probao sam
jer bi meni proslo 3 dana da uplodam svaki dio i nebi mogli skidatsve odjednom nego 1 po 1 i onda jos cekat za svaki i izbrisali bi ga nakon nekog vremena
mein je brzina noramalna ali availability mi je 0.126 bokte
jer bi meni proslo 3 dana da uplodam svaki dio i nebi mogli skidatsve odjednom nego 1 po 1 i onda jos cekat za svaki i izbrisali bi ga nakon nekog vremena
Na megaupload nema čekanja.
Evo da vas prosvijetlim ;)
ifile.it
ovo izgleda jako dobro,jel možeš stavi iopel tigru plss :D
Meni se sinoć preko noći skinilo, seedat ću dok bude potrebno, preko dana moram držat upload limit na 10 kb/s (4-ero ljudi osim mene koristi ovaj komp pa će bit buke bude li štopa internet)ali preko noći će biti neograničeno...
Ako hoćete možete ugasiti, meni će biti na seedboxu tako da nema smisla da i vi seedate ;)
Kako se toči gorivo ???
evo stavio sam skidat, brzina mi je do 30 kb/s (trebalo bi se skinut za dan i pol), pogledao sam slike i "igra" (mod) je odlicna