zasto mi ova igrica steka.... kako da iskljucim antialiasing, frend mi ima duplo slabiji komp i njemu nimalo ne steka
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Koja ti je konfiguracija?
pocersor 2.2 ghz, ram 1.9 gb, grafička mi je ge force 7025 / NVIDIA nforce 630a - 512 mb
Onda nije do konfiguracije,
ne sjecam se dobro al mozda treba neki update/patch instalirati?
nemou nijedan patch jer imam jednu verziju di imaju svi novi auto i to sve
ejjj
jeli mi neko moze objasnit kako skidat igricu za ps2 i da je sprzim na cd i da radi ja kako god sprzim ona ne radi......nije mi jasno
ejjj
jeli mi neko moze objasnit kako skidat igricu za ps2 i da je sprzim na cd i da radi ja kako god sprzim ona ne radi......nije mi jasno
Ne moze!
pravila foruma to zabranjuju!
ejjj
Piratstvo je zabranjeno na ovom forumu.
edit
kolega me prestigao
jel zna neko u ćemu je problem
AA isključiš u opcijama i isključi Frame Limiter isto ima u opcijama (ne sjećam se baš kako izgleda izbornik),imaš dobru konfiguraciju za tu igru,ne bi smjela štekati.
meni je davno bila situacija da su zgrade nestajale, asfalt također.... i štekalo je, ali samo sam reinstaira grafičke drivere i radilo je
e ljudi ja nemog promjenit rezuluciju el ima ko riješenje
Kako nemozes,si otisel u video opcije u igri ?

hvala
imam problem sa gta 3 instalirao sam uspjesno igru a kada hocu da igram na ekranu piše please insert disc 2 or press esc to cancel.Zna li ko u cemu je problem ?
Ubaci disk broj 2 i problem rijesen
ili na daemon toolsu učitaš cd 2 :P
Pozz. Imam problem sa Gta 3. Instalirao sam je. Kada je pokrenem odaberem ono New Game i sve ono. Krene ucitavat i onda stane pred samom kraju i onda da bih je zatvorio moram ic ono Ctrl+Alt+Delete. Jel neko zna zasto je ovo ovako? Hitno je.